Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy S23 Ultra

369 degree Photography

FOOTBALL...THE IMPORTANT MATCHES ...

Samsung Galaxy S23 Ultra
 hatchback SH

FOOTBALL...TOP 10...INTERNATIONAL...

Norma de poluare Euro 7 = un nou ...

Sfat achizitie BMW E90 320D M47 i...
 Problema router wifi

anti ransomware

Robinet gaz - parti componente, r...

TikTok battle
 Protestele din Fran■a

La Scala TV

Imobil aflat in proprietatea bancii

Samsung Unpacked 2023
 

Smart tv ca monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
Am si eu o nelamurire, vreau sa cumpar acest TV: http://www.emag.ro/t...h/pd/E63FTBBBM/

Vreau sa il folosesc si ca monitor cand ma joc ( jucam si noi un diablo 3 sau dota in toata splendoarea lor, cine stie cunoste.. ).

Problema care este, eu intotdeauna, nu am crezut, am stiut, ca este foarte simplu sa fac asta, adica trecea de la monitor la tv se face usor, printr-un buton de pe telecomanda. Recent altcineva mi-a spus ca nu, ca sa treci de pe una pe alta trebuie sa ii scoti mereu cablurile si sa le bagi la loc.

Eu totusi tind sa cred ca am dreptate si ca trecerea de la TV la monitor si invers este simpla si se face printr-un buton de pe telecomanda.
Am dreptate?

Edited by katurev, 27 May 2013 - 10:16.


#2
The Kid

The Kid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,229
  • Înscris: 13.07.2007
Daca ai setarile din pc facute corect, se face simplu trecerea, trebuie doar sa schimbi AV-ul. MAi ales daca e Smart Tv, n-ai probleme.

#3
tybanu

tybanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,586
  • Înscris: 15.01.2007
Cum sa scoti cablurile ?? Posted Image
Conectezi prin HDMI sau ce vrei tu , si schimbi sursa (tv/hdmi/pc-vga) din telecomanda .

#4
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,403
  • Înscris: 15.02.2011

View Postkaturev, on 27 mai 2013 - 10:15, said:

Recent altcineva mi-a spus ca nu, ca sa treci de pe una pe alta trebuie sa ii scoti mereu cablurile si sa le bagi la loc.
Zii acelui altcineva sa se mai intereseze. Tii TV`ul conectat prin HDMI (sa poti trimite si sunet in el) si doar dai pe butonul Source de pe telecomanda si alegi conexiunea potrivita. Simpu si usor.

Si e posibil sa mai faca o figura si sa nu afiseze imaginea completa pe Full HD (se vede mai mult in centru,marginile sunt lipsa).
Se rezolva simplu cu o setare din TV. Daca iti face figuri,spui si iti dau rezolvarea imediat.

#5
baducu

baducu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,188
  • Înscris: 21.08.2008
Depinde cum conectezi acum monitorul la PC (prin ce fel de cablu) si cum vrei sa conectezi TV-ul la PC.
Ce iesiri are placa video?

#6
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
HDMI, DVI, nu are VGA. Il voi conecta prin HDMI.

Am citit pe undeva de problema asta georgik, rezolvarea era sa redenumesti nu stiu ce chestie in DVI-C sau ceva de genul, scuze daca sunt pe langa subiect si nu ne referim la acelasi lucru. :))

#7
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,403
  • Înscris: 15.02.2011
Da,cam asa ceva:
http://samsungtv.ro/...esita-t422.html

Mi`a luat ceva si mie pana i`am dat de cap la al meu,nu ma asteptam sa fie asa simplu. :)

#8
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
exact linkul asta il cautam sa ti-l arat.
Am auzit ca se planga lumea de smart, ca este cam limitat browser`ul.. etc. O sa ma gandesc serios daca iau smart sau fara smart si mai salvez niste bani dati aiurea.

Daca pot vedea un film cap coada in browser eu zic ca merita. Problema este ca am inteles ca in 15-20 min iti apare mesajul cu Memorie insuficienta si se opreste... O sa vad ce fac. In orice caz, trecerea de la monitor la TV, este cum credeam eu, simpla.

#9
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,403
  • Înscris: 15.02.2011
Nu stiu ce'i asa interesant la Smart'ul asta.
Am avut si eu de ales intre el sau 3D si am luat 3D'ul fara sa stau prea mult pe ganduri,mai precis un Samsung 32EH6030. Are port LAN,deci cu un cablu de net bagat in spate il accesez cu telefonul.

Cu o simpla aplicatie de pe telefon il Smart,dar sincer cred ca am folosit functi asta de 2-3 ori,atunci cand l'am luat si atat. In rest,filme pe stick sau prin Allshare si aia e.

Tu o sa'l tii si legat la PC,deci nu stiu se ce ar fi asa greu sa pornesti PC'ul a sa vezi ceva pe net. Pana scrii la telecomanda,pana proceseaza browser'ul se aprinde PC'ul mai repede.

Oricum,se pare ca sunt si pe la noi prin magazine noile serii,F'urile,cu Smart 2.0 si procesoare dual-core,care ar trebui sa mearga mai bine. Pretul e ceva mai mare insa.

Im ce buget maxim vrei sa ajungi?

#10
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008

View Postkaturev, on 27 mai 2013 - 11:16, said:

Daca pot vedea un film cap coada in browser eu zic ca merita. Problema este ca am inteles ca in 15-20 min iti apare mesajul cu Memorie insuficienta si se opreste... O sa vad ce fac. In orice caz, trecerea de la monitor la TV, este cum credeam eu, simpla.
eu zic ca nu merita. il descarci pe pc in timp ce faci alte chestii, il pui pe stick, stingi pc-ul si dai play pe tv. asa o sa ai filme hd sau fullhd.
in browser nu prea am vazut filme hd si fullhd.

#11
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
1500 lei ar fi ideal. Pot urca insa la maxim 1800 ( desi as  vrea sa evit ) . Inca un lucru... nici 3D nu ma intereseaza...

Eu am monitorul si TV`ul meu de cand eram eu mic de vro 8 ani si... nam interactionat sa zic asa cu full HDuri si toate cele. si .. ma tot uitam pe S3 ul unui coleg care are rezolutie full hd .. si se vedea absolut superb, de aia vreau sa iau si eu ( sunt constient ca S3 are ecranul mic si de aia se vedea chiar asa ) .

Pana la urma cred ca renunt la Smart, si iau doar TV normal si il folosesc ca monitor, cat se descarca un film full HD sau ceva.. eu ma joc, scriu, s-a descarcat , bagat pe stick imediat , sting pc si ma uit la film, exact cum a zis shmu.. o sa ma reorientez chiar acum ( PS: daca vrei sa te uiti si tu dupa un TV pentru mine georgik, uita-te pe altex.ro ) .. de acolo se va face achizitia Posted Image . Poate gasesc ceva 100 cm diagonala ( 101 sau 106 de fapt ... ) cu full HD... in 15-16 mil..

LE: nu prea sunt de 100 cm in gama asta de pret vad.

Edited by katurev, 27 May 2013 - 12:23.


#12
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,403
  • Înscris: 15.02.2011
In cazul asta,un EH5000 cred ca e cel mai indicat:
http://www.altex.ro/...ull-hd-hdmi-usb

Ai rezolutie Full HD,Clear Motion Rate (care face toti banii in filme,mai ales la scenele cu miscare rapida,totul e mult mai fluent) si probabil cel mai important,DTS 2.0 (majoritatea filmelor Full HD sunt codate audio DTS,iar daca TV`ul nu stie de asta,te uiti la ele fara sunet..aviz LG/Toshiba/Panasonic).

#13
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008

View Postkaturev, on 27 mai 2013 - 12:16, said:

1500 lei ar fi ideal. Pot urca insa la maxim 1800 ( desi as  vrea sa evit ) . Inca un lucru... nici 3D nu ma intereseaza...
hmm... Diablo 3 3D.... suna foarte bine :P

vezi ca un tv de 81cm e destul de mare pentru o camera normala de apartament (3-4m). daca iei de 100 o sa te cam uiti ca la tenis.
asa ca ramai la 80cm si neaparat fullhd.

#14
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
Asta al lui georgik ramane.. 4 pe 4 e camera.. aveti dreptate.

Mai spune-mi si mie odata daca vreau sa folosesc boxele TVului si cand e folosit ca monitor, pot folosi un cablu normal hdmi hdmi de 20-30 lei? sau trebuie ceva mai rafinat.

#15
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
nu trebuie altceva.
hdmi = digital - asadar daca semnalul ajunge la tv, e ok. nu se pierde din calitate

Edited by shmu, 27 May 2013 - 13:25.


#16
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
un cablu dasta ar merge?

http://www.altex.ro/...i-hama-56463-1m

Edited by katurev, 27 May 2013 - 13:48.


#17
tybanu

tybanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,586
  • Înscris: 15.01.2007
Da

#18
TLGsoft

TLGsoft

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,553
  • Înscris: 25.03.2006

View Postkaturev, on 27 mai 2013 - 10:15, said:

Am si eu o nelamurire, vreau sa cumpar acest TV: http://www.emag.ro/t...h/pd/E63FTBBBM/

Vreau sa il folosesc si ca monitor cand ma joc ( jucam si noi un diablo 3 sau dota in toata splendoarea lor, cine stie cunoste.. ).

Nu iti recomand sa folosesti TV pe post de monitor, iti vei strica ochii plus dureri groaznice de cap.

Mai degraba iei monitor cu TV tuner incoporat daca vrei sa te uiti la TV din cand in cand.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate