Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tehnologia DSL la Orange?

conectare navigație auto la ...

Care e pretul corect pe mp?!

Auto 200-250km/zi autostrada, fia...
 Idei noi? Ce verificam la o masin...

Încarcare acumulatori LiPo de 1,5v...

cel mai ieftin generator trifazic

Iti place sa mananci iute?
 cum il cheama pe acest SSD?

Trec ITP-ul daca am montat alt mo...

Problema mesaj supraincalzire tel...

Recuperare Cont Yahoo mail
 Legislatie ambiguua/incompatibili...

Radio Argon 1 se aude foarte incet

Nu gasesc optiunea de a afisa(nu ...

Glafuri interioare mozaic
 

Smart tv ca monitor

- - - - -
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#19
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,408
  • Înscris: 15.02.2011

View Postkaturev, on 27 mai 2013 - 13:48, said:

un cablu dasta ar merge?
http://www.altex.ro/...i-hama-56463-1m
P`asta vroiam sa til recomand acum. Gold Plated si suficient de solid incat sa nu ramai cu firele in mana daca il scoti mai fortat din porturi. :)

Versiunea 1.4 ai nevoie daca vrei 3D,iar 1.4a ai nevoie daca vrei si retur prin cablu (sunet trimis de la TV la boxe si invers,ce e sub 1.4a trimite doar intr`un singur sens).

#20
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008

View PostTLGsoft, on 27 mai 2013 - 13:54, said:

Nu iti recomand sa folosesti TV pe post de monitor, iti vei strica ochii plus dureri groaznice de cap.
Mai degraba iei monitor cu TV tuner incoporat daca vrei sa te uiti la TV din cand in cand.
de ce? adica daca tot dai avertismente dinastea, ai putea sa dai si motive. ca totusi vorbim de aceiasi tehnologie.

View Postkaturev, on 27 mai 2013 - 13:48, said:

un cablu dasta ar merge?
http://www.altex.ro/...i-hama-56463-1m
sincer ti-as recomanda orice in afara de hama. am avut numai experiente naspa cu ei si am mai vazut si pe altii. nu neaparat la cabluri, ci la orice.

#21
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,408
  • Înscris: 15.02.2011
Shmu,Hama am eu,un 1.4 aurit si cu ferida la capete,e cu vreo 10 lei mai scump ca ala.
E pentru 3D si toace cele,merge ca uns. Hama chiar fac cabluri bune,cel putin dupa mine,mult mai bune fata de alte prostii ce se gasesc in comertul de pe la noi.

#22
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
eu cabluri de genul, doar HAMA am vazut ca fac, cel putin in magazinele noastre :-?

#23
TLGsoft

TLGsoft

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,553
  • Înscris: 25.03.2006

View Postshmu, on 27 mai 2013 - 14:18, said:

de ce? adica daca tot dai avertismente dinastea, ai putea sa dai si motive. ca totusi vorbim de aceiasi tehnologie.

In primul rand, response time. Vezi aici diferenta
In al doilea rand, din experienta. Am testat si una si alta.

#24
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
mda... treaba voastra... eu personal o sa ma feresc.
spre exemplu am preferat sa iau de pe okazii un cablu nou de 5m hdmi-hdmi care merge bine, e destul de tzeapan (poate chiar prea tzapan decat ar trebui)... si a fost 20 lei.

#25
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
TLGsoft hm.. interesanta asta. Dar .. cum am mentionat in alt topic cred, nu aici, eu iau TV ul ca sa ma uit la seriale ( anime, de fapt ). Si o asta o fac din pat... ca ma joc un meci de dota ( 40 min ) pe zi asa.. merge zic eu. In principiu monitor o sa ramana tot monitorul meu actual, care are 8 ani de zile si sunt foarte multumit de el. TV`ul il conectez ocazional asa.. :D

#26
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
Pana la urma TVul asta ramane.  ( http://www.altex.ro/...hd-hdmi-usb  )

O sa il iau in cursul saptamanii de azi.

Ca si chestie, eu port si ochelari, deci nu sunt tocmai un soim. Am inteles ca marimea fontului subtritrarii default este cam mica, TVul avand 3 optiuni ( small, medium, high ). Cea defauld este small.  Totusi toti se plang de asta si nu am gasit o rezolvare pe internet.. cum sa schimbi marimea.. aveti idee?

#27
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,408
  • Înscris: 15.02.2011
Nu prea poti,ai de ales intre cele 3. :)
Daca vrei,iti pot face o poza cu subtirarea pe High,insa nu stiu cat de mult o sa`ti dai seama in functie de marimea TV`ului si de distanta de la care fac poza.

#28
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
deci pot sa aleg High da? :D credeam ca nu merge.. si e blocat pe default

fa totusi o poza.. imi dau eu seama :D pe high te rog

#29
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
Dupa o discutie cu tatal meu ramanem la ES5500... si cu 15 lei pe luna pe luna in plus.. ( care nu ii platesc eu, haha ) , nu mor , sa fie si smart`ul acolo.. poate in viitorul apropiat iau o tastuatura cu touchpad pe wireless.

#30
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
Acum problema este... daca eu il pun in suport pe perete.. cum ii pot baga cablurile in spate.. este spatiu pentru ele?

#31
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
Revin, iar cu o nedumerire, provocata din spusele tot unui amic.

Mi-a spus ca pe un TV nu o sa se vada bine in jocuri, la fel de bine ca pe un monitor adica.

Din nou, mi se pare o absurditate, dar parca are si putina logica ce spune el, foarte putina...

E adevarat sau nu? :-?

#32
lenux

lenux

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,183
  • Înscris: 15.05.2007
Ce tv ti-ai luat, pana la urma ?

#33
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,408
  • Înscris: 15.02.2011
TV`ul are timpul de raspuns mai mare ca un monitor,posibil ca in unele jocuri sa ai parte de ghosting,depinde cat de sensibil esti cu ochii.
Eu pe al meu ma joc fara probleme,se vede foarte ok totul (cu un controller bun,Xbox 360 recomandat de mine,este cu totul alta experienta).

#34
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
Salutare. Am si eu o problema cu noul TV folosit ca monitor.

Am vrut sa ii testez portul usb, am bagat stickul cu filmul inauntru.. la citit fara probleme, a mers ok, cand lam scos frigea stickul de aproape lua foc.

M-am uitat apoi la portul usb de la TV si scrie 5V , 0.5A. Porbabil sunt tensiuni mai mari pentru un hdd extern sau ceva de genul.. Oricum am de gand sa cumpar o prelungire de cablu usb in viitorul apropiat, dar nu cred sa ajute la ceva.

As vrea sa stiu si eu ce pareri aveti despre aceasta situatie.

#35
georgik12

georgik12

    Tech Advisor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,408
  • Înscris: 15.02.2011
Si la mine frige stick`ul dupa ce rulez un film,banuiesc ca e ceva normal.
Pana acum nu au fost probleme.

Si stau si ma gandesc ca eu am dat 2000 lei pe el in iarna,si acum e 1400 lei:
http://www.emag.ro/t...t/pd/EFPKKBBBM/

Asta asa,sa punem paie pe foc. Posted Image)

Edited by georgik12, 18 June 2013 - 20:25.


#36
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 22.03.2012
poi si eu georgik, ma oftic... ca, fi atent.. noi ne invarteam in jurul modelelor 32ES5500 ( 1800 lei ) si 32EH5000 ( 1500 lei ), pe site la altex.. ca sunt pe stoc, toate ok, si cand ajung acolo.. ca ne pare rau, sunt modele 2012 numai exista la noi in magazin.

Si au aparut modele noi 2013... modelul 32F5000 ( 1800 lei, urmasul lui eh5000 ) si modelul 32EF5500, cred ( 2400 lei, urmasul lui es5500 )...

Pana la urma, dupa lungi dezbateri, am luat 32F5000, celalalt fiind mult peste buget..
De televizor sunt multumit.. adica se vede foarte bine ca monitor .. si pe net, si filme si jocuri, televizorul nu are nimic.. magazinul in sine, ma enerveaza

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate