Ajutor alegere destinatie "luna" miere in iunie!
Last Updated: Mar 06 2013 00:03, Started by
VASIrulz
, Jan 10 2013 22:53
·
0

Posted 10 January 2013 - 22:53

Salut
As avea nevoie de la cunoscatori de niste sfaturi in legatura cu destinatia perfecta pentru o saptamana de miere ![]() Buget: pana in 2500euro/2 pers (transport+cazare+ceva maruntisuri) Perioada: mijloc iunie->iulie Destinatie: de preferat exotica, dar tinand cont de buget ne-am multumi si cu ceva care sa se asemene cu exotic. Ma intereseaza mai mult plaja si relaxare, nu vreu inghesuiala, cumparaturi sau alte minuni. Multam ![]() |
Posted 10 January 2013 - 23:04

turcia, grecia (mai accesibile dar si frumoase), italia, spania
|
Posted 10 January 2013 - 23:05

Pai pe unde ai mai fost? Ca banuiesc ca locatiile alea cam ies din discutie.
|
Posted 10 January 2013 - 23:34

@Nevena - Rusia? Nu e destul de exotica Romania iarna?
![]() Nu doresc europa, de preferat, dar la banii astia probabil ca departe n-ajungem ![]() @Ivy, mersi...o sa citesc threadul cu republica dominicana, ca am vazut ca multi au mers fara agentii, pe cont propriu, poate iesim mai ok la pret ![]() @Prisonbreak Am fost in Italia, Spania...Turcia nu ma pasioneaza, iar Grecia nu pt. luna de miere. Mai astept idei...Ms Edited by VASIrulz, 10 January 2013 - 23:54. |
Posted 10 January 2013 - 23:41

Ajungi departe mai ales daca iti iei de pe acum. 1250 euro de persoana iti asigura o vacanta frumoasa. Trage o tura la agentiile mari, nu stiu daca ajungi mai bine pe cont propriu la destinatii din astea indepartate. Spor la cautat.
|
Posted 11 January 2013 - 08:07

2500 de euro pentru "luna de miere" ? Planuiti sa stati o luna intreaga ?
|
Posted 11 January 2013 - 09:13

Pacat ca nu te intereseaza Turcia...
Daca ai timp, trage cu ochiul aici: http://forum.softped...nit-in-paradis/ |
Posted 11 January 2013 - 11:30

@cspot "luna de miere" = o săptămână, unde stai o lună cu banii ăstia?
![]() |
|
Posted 24 February 2013 - 21:06

Caut sugestii de destinatii pt luna de miere in Europa. Avionul pana in alte continente e destul de scump.
Eu nu sunt adepta destinatiilor exotice, nu ma atrage balacitul in apa, inotul si tolanitul la plaja. Preferam sa imbinam utilul cu placutul, vrem sa avem si ce vedea intr-un anumit loc, sa vizitam, dar in acelasi timp sa ne si relaxam. Eu prefer orasele vechi in general cu arhitectura deosebita si cultura, cu mancare buna si oameni deschisi si amabili. Ne gandeam fie sa impartim sejurul in doua orase, fie sa stam doar in unul cu posibilitatea de a face cel putin 2 excursii in alte destinatii apropiate de locul unde ne vom caza. Pana acum am fost in Creta, Santorini, Roma, Florenta, Sevilla, Cordoba. Ca si perioada, va fi luna iulie cel mai probabil, cu toate ca am putea si in august sau septembrie sa ajungem, dar prefer totusi sa plecam la putin timp dupa nunta. Iar ca si timp, ne gandeam undeva la 12 zile, Asadar, astept cateva sugestii. Multumesc |
Posted 24 February 2013 - 22:58

... Pana acum am fost in Creta, Santorini, Roma, Florenta, Sevilla, Cordoba ... Sugestia mea ar fi Parisul. Şi o a doua sugestie: Londra. În altă ordine de idei, nu povesteşti şi tu (la topicul dedicat) cum a fost la Sevilla şi Cordoba ? Aşa s-ar cuveni ! Şi cu poze ! Sănătate şi mulţumiri anticipate ! Edited by OvidiuNS, 24 February 2013 - 22:59. |
Posted 25 February 2013 - 00:13

Parisul...mi-a propus si sotul meu cu toate ca el are o reticenta in ceea ce priveste mancarea, pt noi mancarea e un aspect important intr-o vacanta.
Eu pe de alta parte ma gandesc ca in iulie o sa fie full in Paris, cald si vom avea de alergat zilnic, neputand sa ne tragem sufletul deloc. |
Posted 25 February 2013 - 00:48

cazari rurale superbe , mancare excelenta , obiective din plin
toscana - umbria valea dordogne provence bretania-normandia |
Posted 25 February 2013 - 01:11

Ideea e sa pot ajunge si usor intr-o zona, nu sa fie distanta mare dintre aeroport si locatie si nici sa nu ne plictisim.
|
|
Posted 25 February 2013 - 11:25

Caut sugestii de destinatii pt luna de miere in Europa. Avionul pana in alte continente e destul de scump. Eu nu sunt adepta destinatiilor exotice, nu ma atrage balacitul in apa, inotul si tolanitul la plaja. Preferam sa imbinam utilul cu placutul, vrem sa avem si ce vedea intr-un anumit loc, sa vizitam, dar in acelasi timp sa ne si relaxam. Eu prefer orasele vechi in general cu arhitectura deosebita si cultura, cu mancare buna si oameni deschisi si amabili. Ne gandeam fie sa impartim sejurul in doua orase, fie sa stam doar in unul cu posibilitatea de a face cel putin 2 excursii in alte destinatii apropiate de locul unde ne vom caza. Pana acum am fost in Creta, Santorini, Roma, Florenta, Sevilla, Cordoba. Ca si perioada, va fi luna iulie cel mai probabil, cu toate ca am putea si in august sau septembrie sa ajungem, dar prefer totusi sa plecam la putin timp dupa nunta. Iar ca si timp, ne gandeam undeva la 12 zile, Asadar, astept cateva sugestii. Multumesc Cred ca o croaziera ar fi potrivita pentru voi. Poti sa vizitezi mai multe orase intr-un timp relativ scurt, iar mancarea este exceptionala. |
Posted 25 February 2013 - 15:27

Ai putea incerca Venetia combinata cu Padova/Vicenta/Verona sau chiar cu o croaziera de cateva zile. Ar mai fi o idee si Barcelona+Valencia.
|
Posted 25 February 2013 - 19:36

Sardinia
![]() sau Menorca |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users