Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 Mini server - VMware

betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...
 Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...
 

Cpc Neogen

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
horia_m

horia_m

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.10.2005
Salut,

Tocmai mi-am lansat un site pentru care principala reclama vroiam sa vina din partea Neogen. Dar dupa perioada de trial care o pun ei la dispozitie am blocat reclama inainte de a fi taxat.

Din raportarile pe care le pun ei la dispozitie reiese ca spre site-ul meu au fost trimise 197 de clickuri; dar in statistici (din 3 surse diferite, inclusiv [email protected]) apar 40 de vizitatori veniti din partea neogen (ads.neogen.ro si ads1.neogen.ro).  

Ce se intampla?  Are neogen vreo formula magica pentru a face bani? Sau isi dau proprietarii de site-uri clickuri singuri pe reclamele ce le apar pe site? Le-am scris un mail de aproape o saptamana la care inca nu s-au obosit sa raspunda si probabil nici nu o vor mai face...

#2
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
pai tu ai link direct pe pagina la advertiseri??
bannerul cu reclama ta are ca r3f3rr3r ads.neogen.ro si ads1.neogen.ro deoarece acolo sunt puse bannere si dupa aia sunnt doar frame-uite catre advertiseri

#3
horia_m

horia_m

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.10.2005

View Postagain, on Oct 25 2005, 21:07, said:

pai tu ai link direct pe pagina la advertiseri??
bannerul cu reclama ta are ca r3f3rr3r ads.neogen.ro si ads1.neogen.ro deoarece acolo sunt puse bannere si dupa aia sunnt doar frame-uite catre advertiseri


Da, exact. Si atunci nu ar trebui sa imi arate 200 de vizitatori de pe ads si ads1.neogen.ro? In loc de 40?

#4
tommasino

tommasino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 01.10.2005
Te sfatuiesc sa uiti de Neogen si toate serviciile oferite de ei.

Uite argumente :
- servicii hosting proasta calitate ;
- slaba pregatire personal tehnic ;
- nu exista targetare a reclamelor ;
- procent mare de frauda ;

#5
horia_m

horia_m

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.10.2005
Da, cam asa se pare...

Am primit in sfarsit raspuns la mailul care l-am trimis acum o saptamana si ceva:

"Diferenta dintre statisticile oferite in contul dumneavoastra si cele oferite de catre Neogen Monitor rezida din faptul ca aici, contorizarea se realizeaza dupa alti parametri, cum ar fi: \"viziatori unici\" sau \"afisari\", ori de la un singur IP se pot da mai multe click-uri (ex. o sala de internet sau o companie unde toti utilizatorii sunt legati in retea) in schimb la Neogen contorizarea se realizeaza dupa numarul de afisari, numarul de clickuri date, precum si raportul click/afisare exprimat procentual. "

Deci toti vizitatorii mei sunt din sali de internet cu acelasi IP... no asta da raspuns. Ma gandesc ca daca chiar ar dori sa evite fraudele ar putea limita clickurile la 1click/zi/IP, la fel cum fac in cazul contorizarilor; normal, n-ar prea fi in interesul lor, dar ar mai castiga ceva credibilitate.

Bun, si atunci ar fi cineva pe piata romaneasca care sa ofere servicii similare dar de o calitate mai buna? In afara de adsense, folosesc serviciile lor, dar nu sunt suficiente

#6
CUSTOMERCUS

CUSTOMERCUS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 06.01.2004
uita de neogen.am remarcat acelasi lucru ca tine si am intrerupt urgent campania.numai minciuni si explicatii aberante.e frauda la greu si atit.

#7
Maria Suciu

Maria Suciu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 04.11.2005
Buna ziua,
ca reprezentanta a departamentului PR al companiei, este datoria mea de a va prezenta acest mesaj. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie.

Maria Suciu
Neogen


Stimati clienti,

In programul de publicitate Neogen s-a strecurat o eroare care a generat neconcordante intre statisticile programului de publicitate si cele oferite de alte servicii de monitorizare (Trafic, Neogen Monitor). Daca un user folosea browserul Internet Explorer, in momentul in care acesta dadea click pe o reclama, in timpul procesului de redirectare catre pagina reclamei se pierdea urmeazanumelemeudespammerprost-ul. Astfel, programele de monitorizare nu mai puteau citi sursa click-ului.

Nici un advertiser Neogen nu a platit mai multi bani decat se cuvine si nici un asociat nu a primit mai putini bani ca rezultat al acestei erori, singura problema fiind neinregistrarea click-urilor de catre sistemele de monitorizare a traficului, statisticile programului fiind corecte (iar de acum incolo, compatibile si cu trafic/monitor). Aceasta eroare a prejudiciat imaginea si increderea advertiserilor in sistemul de publicitate Neogen Marketer, prejudiciu pe care ni-l asumam in totalitate.

De la lansarea in acest an a serviciului de publicitate, am fost uimiti de aprecierile negative cu care a fost intampinat pe forumurile de specialitate. Ne-am intrebat mereu "cum de am reusit sa castigam increderea a aproape 1 milion de utilizatori simpli si a peste 10,000 de firme care utilizeaza BestJobs, si nu reusim sa castigam increderea a cateva sute de webmasteri? Probabil sunt ei rau-intentionati sau au ceva cu Neogen...". Ca de fiecare daca cand o firma uita regula 'clientul este rege', am gresit.

Ne bucuram ca problema a fost remediata si multumim celor care au semnalat-o in repetate randuri pe forumuri. Chiar daca nu s-a produs nici o paguba materiala, vom oferi un bonus de 20 euro tuturor advertiserilor care au testat sistemul Neogen si l-au abandonat din cauza acestei erori de raportare. Detaliile despre bonus vor fi anuntate pe site  (neogen.ro/publicitate) si pe email/telefon webmasterilor in cauza.

Vom veni in scurt timp cu noi anunturi, inclusiv o intalnire live Neogen - advertiseri/asociati, asa ca va invit sa "stati aproape".

Numai bine,
Calin Fusu
Neogen SA

#8
horia_m

horia_m

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.10.2005
Da, spre deosebire de conversatiile purtate cu serviciul tehnic, aici este prezentat primul motiv logic pentru aceasta problema.

Sunt curios insa daca acest bonus va fi acordat sau nu, aceasta fiind oricum singura modalitate de a reveni la serviciile Neogen. Dupa experienta anterioara nu cred ca si-ar risca cineva banii pentru a verifica daca  problema intr-adevar a fost rezolvata.

Multumesc oricum pentru raspunsul dvs.

#9
add

add

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,146
  • Înscris: 09.09.2003
ce tare. un mail in care recunosc ca-s incompetenti.  asteptam si unul in care recunosc copierea diverselor saituri de succes de pe .com

#10
Maria Suciu

Maria Suciu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 04.11.2005
Buna tuturor,

prin aceasta cale dorim sa va invitam la seminarul dedicat instrumentelor disponibile pe piata romaneasca de publicitate online `Publicitatea online- Instrumente si strategii` pe care Neogen il organizeaza in data de 23 noiembrie 2005.

Prezentarile vor fi sustinute de specialistii Neogen si vor reprezenta atat o perspectiva generala asupra posibilitatilor oferite de internet, cat si training in folosirea practica a instrumentelor de publicitate online.

Mai multe detalii gasiti la http://seminar.neogen.ro!


Maria
neogen.ro

#11
Astor

Astor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,044
  • Înscris: 17.01.2003

View PostMaria Suciu, on Nov 7 2005, 10:13, said:

De la lansarea in acest an a serviciului de publicitate, am fost uimiti de aprecierile negative cu care a fost intampinat pe forumurile de specialitate. Ne-am intrebat mereu "cum de am reusit sa castigam increderea a aproape 1 milion de utilizatori simpli si a peste 10,000 de firme care utilizeaza BestJobs, si nu reusim sa castigam increderea a cateva sute de webmasteri? Probabil sunt ei rau-intentionati sau au ceva cu Neogen...".
Mancațiaș da' de unde se prinde bijuterii ăștia frate că pietrele noastre e din sticla când noi am reușit să țăpim bobor câtă frunza și iarbă să le cumpere de diamante?!? Mâncavaș, bijutierii are ceva cu noi, e rasiști frate!!!  :saddam:

View Postadd, on Nov 10 2005, 14:03, said:

asteptam si unul in care recunosc copierea diverselor saituri de succes de pe .com
Nu uita si de calitatile inascute de spameri. Na inca un exemplu, deja au trecut la forumuri..

View PostMaria Suciu, on Nov 21 2005, 13:36, said:

prin aceasta cale dorim sa va invitam la seminarul dedicat instrumentelor disponibile pe piata romaneasca de publicitate online `Publicitatea online- Instrumente si strategii` pe care Neogen il organizeaza in data de 23 noiembrie 2005.


#12
Northwaverider

Northwaverider

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 15.03.2005
Hi !

Trebuie sa munceasca si ei ca doar de aceea sunt platiti.

Doamna Suciu cate Website-uri ati realizat ?
Cate website-uri (realizate de dvs sau ale firmei dvs, acolo unde aveti peste 10% actiuni) ati promovat prin internet ?

Am facut si eu o data reclama pe un director si aveam instalat atunci Web ceo.
A fost interesant, deoarece puteam sa vad IP, durata, traseul etc.
Incercati un program de monitorizare (unul bun) si o sa vedeti ce renteaza pana la urma.

Ca de trebuie sa ii urmaresti pe toti, dupa care tragi linie si stii unde si cu cine vei juca in continuare.

"Ne bucuram ca problema a fost remediata si multumim celor care au semnalat-o in repetate randuri pe forumuri. Chiar daca nu s-a produs nici o paguba materiala, vom oferi un bonus de 20 euro tuturor advertiserilor care au testat sistemul Neogen si l-au abandonat din cauza acestei erori de raportare. Detaliile despre bonus vor fi anuntate pe site (neogen.ro/publicitate) si pe email/telefon webmasterilor in cauza."

Stiti cu ce seamana asta ?

http://www.casinopal...asino/index.php

Daca esti la prima vizita la Casino Palace fii sigur ca vei fi intampinat cum se cuvine. La receptie primesti un cadou de bun venit: jetoane bonus pentru mesele de joc, 100 de jocuri gratuite la slot machines, o invitatie la bufetul cazinoului si beneficiezi si de 25% discount la restaurantul   :D

Cred ca ai mai multe sanse sa castigi la casino decat un client cu bonusul oferit de Neogen  :D

Ar mai fii si alte povesti de spus, dar cred ca ajunge pe ziua de azi

Dar trebuie si cei de la PR sa-si castige cumva painea  :ph34r:

#13
Aldous

Aldous

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.12.2005
Salut,

Am apelat si eu pentru un site la serviciile oferite de Neogen CPC, pe sistemul ca atat timp cat este gratuit nu poate sa faca rau. Acum logic ca probabil ca ei numara clicurile si decid ce si cum, dar pentru bannere am sa va spun un inside info : daca de ex aveti un program destept care are toate serverele provider de banner bagate pe o lista (boom, neogen si restu ) nu o sa vedeti banerul dar in schimb va fi contorizat ca afisat.

Si acum partea cu adevarat interesanta. Pe site folosesc un program mai destept care imi arata nu numai vizitele si refererii ci si pagini vizitate , timpul de sedere etc. De primit primesc o gramada de vizite de pe http://ads.neogen.ro/asociati/ads_.php bla blaa cu ip diferit, un timp de sedere mediu de 5 min deci totul ok.
Partea ciudata e ca nici unul nu a trecut de prima pagina (media pe site fiind de cam 6 pagini), chestie care  mie imi ridica foarte multe intrebari.

#14
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
si nu ne spui si noua cum se numeste programul tau magic?

#15
Garfield

Garfield

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,200
  • Înscris: 20.11.2004
[offtopic]
De ce Aldous are 0 posts ?

#16
as11

as11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 01.09.2005

View Posttommasino, on Oct 26 2005, 02:15, said:

Uite argumente :
- servicii hosting proasta calitate ;

Salut,
Ai afirmat ca Neogen ar avea servicii de hosting de calitate proasta. Pe ce iti bazezi aceasta afirmatie?
Intreb pentru ca as avea vreo doua situri cu caracter imobiliar (sa zicem) pe care as vrea sa le hostez le ei. Nu am avut nici un site la ei pana acum, ci doar la myX/ Connex si acolo a fost ok.
Astept asadar un feedback. Multumesc,
Alex

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate