Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum creezi o reteta?
Ultima postare: ian 08 2012 08:36, Inițiat de
bobocel
, ian 06 2012 15:31
·
0
#1
Publicat: 06 ianuarie 2012 - 15:31
Salut!
Daca doresc de exemplu sa creez un nou produs pe piata, si dispun de fondurile necesare, dar nu am o reteta, care ar fi pasii pentru crearea unei retete dupa dorinta mea - practic, sa pot decide gustul si aspectul produsului, fara a trebui sa determin eu personal ce ingrediente sunt necesare? Practic sa creez un produs pe placul meu, si sa urmeze o lista de specificatii - sa contina x, y, zo, sa nu contina A, B, C, etc. Se fac aceste tipuri de studii in laboratoare specializate, sau cum se intampla acest proces? Mentionez ca este vorba despre un produs din lactate, ceva ce nu se gaseste in Romania, dar exista in abundenta in strainantate. M-ar ajuta la determinarea retetei daca as cumpara acest produs, si sa il aduc pentru a fi studiat intr-un anumit tip de laborator in Romania pentru compozitie? Este vorba despre un tip de iaurt special, cremos si dulce. Multumesc, Andrei |
#2
Publicat: 06 ianuarie 2012 - 16:09
Salut,
Dupa parerea mea,ai trei metode: 1-si cea mai simpla:te angajezi la producatorul iaurtului respectiv si incerci sa inveti/"furi" procedeul de fabricatie si reteta,inclusiv furnizorii de materii prime(desi cu unii s-ar putea sa aiba exclusiviati). 1'-si mai simpla:convingi producatorul sa-si deschida un bussines in Ro (banuiesc ca aici vrei sa faci produsul) si tu sa-i reprezinti interesela. 2-mai complicata :mergi la un laborator supedotat pe specificul produsului analizat (de regula il are tot producatorul ),ti-l analizeaza (platesti ceva banuti pt asta),iti spune ca e compus din lapte zer,glucide,ceva enzime si-atat(ceea ce poti vedea si singur pe eticheta produsului),mergi acasa,amesteci tot ce ti-a dat laboratorul si constati ca nu-ti iese nimic . 3-mergi la facultatea de ind alimentara,rupi cartea 4ani,iti faci proiectul de diploma si master pe iaurturi (eventual cu practica,incercarile si probele aferente pe langa un mare producator in domeniu) si apoi descoperi ca nu mai ai bani sa cumperi utilajele. Ultima, si pe care a-s face-o eu(daca as avea 1000000euro/usd):caut pe net un producator de linii de fabricatie a produsului respectiv,trimit o mostra s-i spun ca-i platesc restul de 50% dupa ce am linia asamblata,reteta de fabricatie si ceva contracte pt desfacerea produsului.(apropo,auzisem ca Tnuva se retrage din RO.) Din pacate este mai greu in RO sa vinzi decat sa produci . Daca dupa toate astea tot mai vrei sa produci iaurt da-mi PM si iti voi trimite ceva documentatie referitor la asta. "Succesuri succesive" |
#4
Publicat: 08 ianuarie 2012 - 08:36
bobocel, on 6th January 2012, 15:31, said: Se fac aceste tipuri de studii in laboratoare specializate, sau cum se intampla acest proces? |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi