Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 

saltele ortopedice

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
4619 replies to this topic

#2377
Panzaru

Panzaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 19.04.2010

View PostPanzaru, on 31 august 2013 - 12:52, said:

Ce parere aveti despre saltelele Venezia M7 de la Neky și Domafon M7 de la Domafon .....
Buuun. Deci se pare ca nu e nimeni pe aici din Timisoara care sa stie ceva... Atunci am sa va spun eu rezultatele investigatiei mele de pe teren in cautarea unei saltele din burete cu memory 5-7 cm (fara arcuri).
La Dedeman multe saltele prafuite stateau in rastel, doar vreo 2 erau expuse si puteau fi incercate; din toate saltelele doar vreo 2-3 modele cu memory. Preturi mai mici de 1800, dar stratul de memory era doar de 2-4 cm. Baiatul de la raion habar nu avea ce densitate au buretii. Mai aveau si Dormeo dar nu ma intereseaza marca asta.
La Jisk mai multe saltele la dispozitie pentru incercat ca la Jisk, dar si aici doar vreo 2 modele cu memory de 5 cm, la pret de aprox 1800. Nu am avut insa pe cine sa intreb alte detalii asa ca am plecat mai departe.
La Domafon am intalnit un domn amabil care m-a lasat sa incerc saltelele expuse, inclusiv Tempurul. Sincer sa fiu, nu am simtit mare diferenta intre Domafon M7 si M5, dar, probabil ca la o utilizare de lunga durata (nu doar 5-10 minute cat am stat ca sa le incerc) se va simti. In schimb, Tempurul e de pe alta planeta, din pacate si la pret.
La ValentinoTesutti  o domnisoara ne-a aratat cam tot ce au in domeniul memory. Aici oferta este mai diversificata decat la Domafon, dar si preturile sunt binisor mai mari. După ce le-am incercat pe toate, pot sa spun sincer ca nu am simtit diferenta intre  Domafon M7 și varianta similara cu 7 cm memory de la Tessutti. La pret Tesutti insa era cu vreo 600 de lei mai scumpa, chiar si dupa aplicarea unei reduceri de 20%.
La Timflex aceeasi poveste ca si la Tesutti: aceeasi senzatie de confort, dar pentru un plus de minim 600 lei fata de cei de la Domafon. Cam astea au fost magazinele/producatorii din Timisoara pe care i-am gasit pe net sau de care stiam. La Elvila nu am fost pentru ca am inteles ca acolo au doar cu arcuri. Mai exista si Mobexpert, dar din ce s-a scris pe aici, Natupalm-ul lor este cel putin pe la 2500.Poate o sa trec si pe la ei. Or mai fi si altii, dar daca nu au pagina pe net, pentru mine nu exista. As mai fi vrut sa incerc si saltelele Venezia M7 de care pomeneam in primul meu post, cu toate ca stiam ca sunt cu cel putin 500 lei mai scumpe decat la M7 de la Domafon. Din pacate, pe pagina celor de la Neky nu este indicata adresa magazinului. Ei dau doar o adresa din Timisoara, undeva la dracu-n praznic unde este probabil fabrica. Le-am trimis un email sa-i intreb unde au magazin, dar nici azi dupa vreo 6 zile nu mi-au raspuns. Ce sa-i faci, unii asteapta sa le cada banii din cer.
In concluzie, luna asta cand iau banii voi cumpara probabil Domafon M7. La 1800 primesc si 2 perini ortopedice gratis.

Edited by Panzaru, 04 September 2013 - 18:36.


#2378
ANM13

ANM13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 10.02.2013
Benjamin10 @

Confort Superortopedic este  o saltea ferma, dura chiar, ca si alte saltele se recomanda a fi probata. Proba trebuie facuta pe suport identic cu cel de acasa, adica daca avem somiera cu lamele elastice, nu o vom proba pe un suport care are o placa rigida, si invers. Suportul conteaza foarte mult, atat ca si comfort, cat si pentru intretinerea saltelei.

Cat priveste recomandarea acestui tip de saltea, eu as recomanda doar persoanelor care nu au surplus de kg, persoane tinere active care cauta un suport ferm spre rigid si persoanelor in varsta fara kg in plus care au probleme la coloana si carora medicul le-a recomandat ceva rigid. Adica dorm pe spate, iar coloana nu mai poate fi ajutata cu ajutorul unei saltele anatomice.

In 60% din situatii clientul alege ceea ce ii place si nu ceea ce ii se recomanda, nu ma refer la recomandare in magazin ci la cea medicala. Salteaua cu pricina este una foarte bine vanduta si asta poate si din cauza husei....Husa pana la urma face diferentiaza foarte mult doua produse aparent din aceeasi categori dar producatori diferiti, fiecare producator are reteta lui. Eu as diferentia salteaua Confort ortopedic de Confort super ortopedic si prin prisma greutatii clientului, adica ortopedic pana in 80 de kg si superortopedic peste 80 kg.....Atentie pe piata exista mai multi producatori care au aceste denumiri, asta nu inseamna ca descriere mea e valabila pentru toti producatori de saltele cu aceasta denumire.

Panzaru @

Am mai spus si altadata, nu toata spuma memory este la fel, e o gresala sa facem diferenta in acest mod. Ca si la alte capitole in ceea ce priveste materia prima si la spuma memory discutam de calitati, adica clasa I sau A si clasa II sau B, etc...plus ca mai exista materie prima din tari ca Italia si materie prima din China..in fine, pentru client este aproape imposibil sa faca aceste diferente. Insa oricine poate sa isi de-a seama ca un magazin de prezentare al unei fabrici care are pretul mai mare decat un revanzator..cu siguranta are un motiv anume. De exemplu spuma memory de la Gomma Gomma clasa A, este 60-70% mai scumpa decat spuma memory folosita de majoritatea producatorilor de saltele.

Cat priveste Neky Grup, aceasta firma nu lucreaza direct cu persoanele fizice, mare parte a produselor sunt facute pentru Italia.

In Timisoara exista un singur producator care poate livra o saltea atipica in maxim 24 de ore, adica comanzi dimineat iar dupa masa e posibil sa ai produsul, sau cel tarziu a doua zi....atentie nu ma refer la dimensiuni clasice, ci produse atipice ca dimensiune, forma, chiar si continut....Restul producatorilor au termene, unii de saptamani, sau chiar mai mult, ceea ce ma duce cu gandul ca nu toti fac saltele...si nu toti stiu ce este in respectiva saltea.

Edited by ANM13, 04 September 2013 - 21:28.


#2379
benjamin10

benjamin10

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.08.2013
ANM13
Multumesc pentu raspuns. Dupa ce am probat in magazin o saltea confort ortopedic si una superortopedic am optat pentru varianta super... Cea ortopedic mi s-a parut prea moale si in momentul in care te asezi pe marginea patului salteaua se ridica in mijloc. Pentru dormitul pe spate sau pe o parte eu o simt ok, poate mai putin confortabila pentru dormitul pe burta.

#2380
ANM13

ANM13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 10.02.2013
Benjamin 10 @

Cum spuneam si mai sus nu e o saltea pentru cei cu kg in plus, deci fara burta, altfel pot sa apara probleme in timp, mai ales la cei care dorm pe burta....salteaua fiind rigida va impinge burta in coloana, nu e deloc odihnitor in astfel de situatii, iar in timp sigur vor aparea si alte neplaceri.

#2381
Panzaru

Panzaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 19.04.2010

View PostANM13, on 04 septembrie 2013 - 21:36, said:

Cat priveste Neky Grup, aceasta firma nu lucreaza direct cu persoanele fizice, mare parte a produselor sunt facute pentru Italia.

Ca firma nu lucreaza direct cu persoanele fizice am inteles; dar cat de greu e sa raspunzi la un email si sa-i spui unui potential client treaba asta? Iti ia cateva secunde. Dar, probabil ca sunt atat de ocupati cu comenzile ale in Italia ca nu mai au timp de nimic!
Referitor la calitatea materialelor, sunt de acord cu tine: nu poti compara materialele din Europa cu cele din China. Nu vreu sa para ca fac reclama celor de la Domafon, dar ei spun ca au materialele aduse din Anglia, deci, par a fi de incredere. Asta daca nu mint, caci suntem in Romania, tara tuturor posibilitatilor.
Nu stiu ce ai vrut sa spui cu producatorii care pot livra o saltea atipica in maxim 24 de ore. Eu caut una normala 160/200

#2382
ANM13

ANM13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 10.02.2013

View PostPanzaru, on 05 septembrie 2013 - 09:22, said:



Nu stiu ce ai vrut sa spui cu producatorii care pot livra o saltea atipica in maxim 24 de ore. Eu caut una normala 160/200

Adica nu toti producatorii fac productie, iar  eu nu as alege o saltea mai ieftina de la un revanzator..................cat priveste Anglia ca sursa de saltele sau materie prima..daca ar fi reala informatia am vorbi de cele mai scumpe saltele...eu nu cred.

#2383
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 09.01.2007
Salut, are cineva idee unde pot gasi saltele domusflex in Bucuresti? Am golosit un model (california) multi ani si am fost complet multumit de el. Acum vreau sa cumpar inca una dar mi-e frica sa nu fi schimbat designul sau fermitatea, asa ca as prefera sa testez inainte sa comand de pe site...

De lem's am vazut ca a mai intrebat cineva si nu sunt posesori pe aici. Si un model de la ei ma tenteaza dar imi e frica de garantia de doar 2 ani.
Edit: scuze, acum mi-a picat fisa sa caut pe google. Am gasit vreo doua, pe siteul lor initial la contact erau doar numere de telefon/email/adresa fabricii pe undeva prin pipera. Acum am gasit mai multe,

Totusi, ca sa nu fie post-ul degeaba, impartasesc putin din experienta de pana acum:
Vroiam ceva la 180x200, arcuri impachetate (preferabil) cu top de memory (optional), fermitate pe la 7/8 din 10 (prietena are probleme cu spatele).

1. Mobexpert - testat tot, de la alea pe arcuri la tempur, inclusiv natupalm-ul mult laudat. Ce mi-a placut cel mai mult e putin in afara bugetului la 2400ron (preferam ceva pe la 1800).
2. Ikea - m-a atras foarte mult garantia de 25 de ani, test de 3 luni la tine acasa, etc. Din pacate singurul model care mi-a placut era pe la 3500ron la dimenisunile necesare. Restul mi s-au parut inferioare mobexpertului la aceeasi bani.
3. Lem's - mi-a placut pufa-pufina la 1200ron cu arcuri impachetate + spuma memory. A fost probabil cea mai confortabila dintre toate pe care le-am testat dar are garantie foarte scurta prin comparatie (24luni), si nu pare sa aiba intarituri deloc pe lateral, ceea ce inseamna probabil ca in scurt timp se va deforma. Asta plus faptul ca e plin de plangeri despre livrari intarziate ma va face sa ma oritentez spre altceva. Pacat, ca aia chiar ma facea sa ma simt "ca acasa".
4. Kika - unde am vazut eu erau doar putine modele, nu m-a dat pe spate niciunul, pentru ca eram pornit pe arcuri impachetate. In schimb am vazut un model memory foam la o cunostiinta cu fermitate decenta si care s-a pastrat "ca noua" aproape 2 ani. Si a zis ca a fost undeva in jur de 1000-1200ron. Deci pret/calitate ok.
5. Somproduct - foarte ok vanzatoarea (:D), a stat sa-mi explice despre fiecare in parte, dar din pacate ce m-a impresionat era pe undeva pe la 2700ron (la reducere de la 3400). Din latex, destul de groasa, destul de tare, mi s-a parut peste ce-am vazut la mobexpert, dar din pacate si peste buget. Pe aia as fi dat 2200-2300, dar mai mult chiar nu-mi permit momentan.

Urmeaza sa ma duc si pe la domus flex, si la un magazin recomandat de un prieten pe undeva pe langa victoriei, saltele online cred ca-i zice.

Daca aveti sugestii in privinta la ce magazine sa mai vizitez, mai ales acum ca urmeaza weekendul si vreau sa iau o decizie pana luni/marti cel tarziu, sunt binevenite. Totusi, pretul ideal e in jur de 1500, deoarece nu vreau nimic special (memory/latex/cocos), ci doar arcuri impachetate si eventual un top. :)

Multumesc anticipat, si scuze iar pentru intrebarea stupida de la inceput.

Edited by TehCube, 05 September 2013 - 21:42.


#2384
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Tine-ne la curent.
Sunt mult prea multe optiuni si putine lucruri clare.

#2385
setris

setris

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 518
  • Înscris: 22.06.2009

View PostPanzaru, on 05 septembrie 2013 - 09:22, said:


Ca firma nu lucreaza direct cu persoanele fizice am inteles; dar cat de greu e sa raspunzi la un email si sa-i spui unui potential client treaba asta? Iti ia cateva secunde. Dar, probabil ca sunt atat de ocupati cu comenzile ale in Italia ca nu mai au timp de nimic!
Referitor la calitatea materialelor, sunt de acord cu tine: nu poti compara materialele din Europa cu cele din China. Nu vreu sa para ca fac reclama celor de la Domafon, dar ei spun ca au materialele aduse din Anglia, deci, par a fi de incredere. Asta daca nu mint, caci suntem in Romania, tara tuturor posibilitatilor.
Nu stiu ce ai vrut sa spui cu producatorii care pot livra o saltea atipica in maxim 24 de ore. Eu caut una normala 160/200

Eu mi-am luat Neky...din Brasov, au reprezentanta deschisa in cadru magazinului de mobila Staer...probabil la fel lucreaza si pt. Timisoara...o am de 9 luni aproape, am mai scris pe aici ca pct. negativ este husa, e cumva mai mare decat buretele ( mult mai mare ) si incepe sa faca cute si sa se adune...in rest este OK, poate ceva mai dura decat salteaua similara de la Rottex.

#2386
Panzaru

Panzaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 19.04.2010

View PostANM13, on 05 septembrie 2013 - 09:36, said:

Adica nu toti producatorii fac productie, iar  eu nu as alege o saltea mai ieftina de la un revanzator..................cat priveste Anglia ca sursa de saltele sau materie prima..daca ar fi reala informatia am vorbi de cele mai scumpe saltele...eu nu cred.

Am inteles. Deci, cu alte cuvinte, cei de la Domafon doar vand ce cumpara de la alti romanasi care le fabrica. Hmmm... Dar de astia ce parere ai ?http://iakabisaltele...?codprodus=0008. Am fost azi pe la Mall si era acolo un targ unde am vazut si saltelele lor. Ei spun ca le fac cu materiale din Italia.

View Postsetris, on 06 septembrie 2013 - 09:21, said:



Eu mi-am luat Neky...din Brasov, au reprezentanta deschisa in cadru magazinului de mobila Staer...probabil la fel lucreaza si pt. Timisoara...

Multumesc de informatie. Asta chiar e tare de tot! Au reprezentanta in Brasov, dar nu si in Timisoara unde le produc. Sau, ma rog, poate au si in Tiisoara, dar nu-i intereseaza sa le vina clientii!!

View PostTehCube, on 05 septembrie 2013 - 21:22, said:


1. Mobexpert - testat tot, de la alea pe arcuri la tempur, inclusiv natupalm-ul mult laudat. Ce mi-a placut cel mai mult e putin in afara bugetului la

Cat mai e Natupalm-ul?

#2387
ANM13

ANM13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 10.02.2013
Panzaru @

Staer este revanzator, nu este vorba de magazin propriu Neky, iar cat priveste celalalt producator..din ce stiu este o firma mica, de garaj as spune eu...nu stiu de unde isi iau materia prima, ceea ce stiu eu.. din Italia nu aduci cu camioneta materia prima ci cu tirurile, iar pentru aceasta ai nevoie de hale nu garaj...

Edited by ANM13, 06 September 2013 - 16:31.


#2388
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 09.01.2007

View PostPanzaru, on 06 septembrie 2013 - 16:14, said:

Cat mai e Natupalm-ul?

Pai... nu e niciuna care sa se numeasca Natupalm, dar exista seria "Deluxe", pe care era imprint cu NatuPalm, si din ce citisem si pe forum am inteles ca aia e, caz in care costa 2450ron pentru 180x200.
La asta ma refer: http://www.mobexpert...a-180x200-11111 (sper sa fie voie cu linkuri, daca nu, imi cer scuze si se poate sterge)

Daca nu asta e cea laudata, atunci nu stiu, rog sa fiu corectat. :)

#2389
Panzaru

Panzaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 19.04.2010
@ ANM13 și @ TehCube

Multumesc pentru raspuns. Mai studiem problema...

#2390
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 09.01.2007
Dupa inca 3 zile de vizitat magazine, foarte multa dezamagire (de exemplu am fost la DOUA magazine DomusFlex si ambele... nu existau - Obor si Ion Mihalache), verificat Dormeo si Saltele-Online, am ajuns sa cumpar... NatuPalm. Posted Image

A functionat cam asa: La mobexpert am petrecut vreo 4 ore in weekendu' asta, Serta, le-am testat pe toate, nu mi-au placut. Adica erau ok, dar nu pentru banii aia. Inteleg ca au plush, ca sunt foarte frumos cusute, atentie la detalii, etc., cum zicea cineva de p-aici, parca nu-ti vine sa le acoperi, dar cand stai pe ele nu se "simt" de doua ori mai bine decat gama Diamond de exemplu. Mi-a placut mult in schimb ceva EcoNustiucum, scira "NOU" pe ea, pe site nu o gasesc, costa vreo 5800ron (180x200), dar spre deosebire de serta, cand te puneai pe ea aveai impresia ca banii s-au dus in constructia saltelei, nu in textile si alte alea. Era cu mult latex si spuma, etc. Fara arcuri, dar impresionanta.

Cele cu preturi "normale":
Gold (soft/hard) - arcuri normale bonell - Ok pentru pretul respectiv (mai ieftine decat la domusflex de exemplu), dar nu aveau sustine buna pe lateral. Totusi, daca nu dormi pe muchie, nu ar trebui sa ai problema. Gold Hard parea totusi prea "bouncy" pentru ce-mi trebuia mie. Trebuia sa ma pun foarte incet pe ea ca sa nu ma impinga putin inapoi. Soft era mai ok, dar eu cautam tare.
Diamond (soft/hard) - arcuri impachetate - Preferata mea, dupa Deluxe (NatuPalm), varianta hard. Foarte placuta si la atingere, si la duritate, te obisnuiai usor cu ea, groasa (27cm), doua fete, etc. Mi se pare ca la 1850ron (again, 180x200) e un best buy sub pragul mental de 2000ron. Partea care m-a dezamagit e ca trebuie platit inca 99ron transportul. La banii astia te-ai astepta sa ti-o aduca gratuit, dar deh. Si prietenei (ca ea a luat decizia finala), i-a trebuit mult sa aleaga. Nu se simt arcurile, desi e putin mai "bouncy", pare racoroasa, durabila, etc. Recomand.
Natupalm - Am ales-o pentru ca prietena se simtea mai bine pe ea, zicea ca-i ceva mai tare (mie nu mi se pare, la 90j de kg ma scufund in ea si evident imi pare moale, dar nu ma deranjeaza, ea are probleme cu spatele nu eu), pentru ca am citit foarte multe reviewuri si m-am gandit ca daca voua nu vi s-a stricat, poate nici mie nu mi se strica, si ca are mai putine elemente care se pot strica decat la una cu arcuri impachetate. Plus ca diferenta de pret e relativ mica (25% mai scumpa decat Diamond Hard, daca includem si transportul, care la NatuPalm e gratis ca se apropie mult de 2500ron), si sincer ma simteam ceva mai confortabil pe asta decat pe Diamond.
Recunosc ca mi-e putin frica sa nu cauzeze probleme, mai ales prietenei, pentru ca nu am mai dormit pe saltea de spuma, dar vom vedea pe joi cand ajunge.
P.S.: am putut plati cu cardul o parte din suma, si restul cash la livrare, pentru ca nu eram pregatit pentru suma asta, daca intereseaza pe cineva.

Dormeo:
Am fost in AFI unde aveau expuse doar 4 modele. Cele mai ok mi s-au parut Aloe Vera (1400ron, destul de tare, parea bine facuta) si iMemory Silver. Cea din urma e foarte similara la feeling cu Deluxe, doar ca are avantajul de a avea doua fete, una mai moale, una mai dura. Totusi, nu are la fel de mult memory foam ca Deluxe-ul, si pretul este foarte similar (2400ron iMemory fata de 2442ron Deluxe)

Saltele-Online:
Au multe modele in magazin, dar din ce ma interesa pe mine doar vreo 3, una nu mi-a placut prea mult, si au ramas: Antistress (Cocos+Latex) si Fitness... ceva (4M parca). Mie mi-a placut prima, prietenei nu asa de mult (costa 1800ron parca), iar Fitnessul care parea cel mai ok de-acolo, era la pret de 2330.

Deci, per total din ce-am vazut, am ajuns la concluzia ca Mobexpert nu sunt foarte scumpi, precum credeam. Nu zic ca au cele mai bune saltele, dar a fost foarte usor de testat si comparat, la altii... mai greu. Si personalul (in toate 3 magazinele mobexpert) mi s-a parut foarte ok, de treaba, stiau cand sa te lase in pace, cand sa vina sa-ti raspunda la intrebari, etc.
Pentru cei ce au buget de ~1500-1600ron (cum aveam si eu initial), recomand cu caldura Deluxe Hard. A fost probabil cea mai ok saltea cu arcuri impachetate din ce-am testat.

In rest, am ramas placut impresionat de Lem's (saltele la preturi foarte bune, suspicios de bune chiar, de exemplu 1200ron pufa-pufina cu arcuri impachetate + top din memory), dar despre care am citit lucruri mai putin placute pe net si am preferat sa mai caut.

Si o intrebare, pentru cei care au/au avut Deluxe/NatuPalm, ceva sfaturi despre protectie saltea sau alte norme de intrebuintare, tips and tricks etc? Posted Image

Edited by TehCube, 09 September 2013 - 16:04.


#2391
LL13G

LL13G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 08.08.2006
Acu vreo 2 ani cand am luat saltea mi-au placut arcurile impachetate de la in depozit prin Ghencea, dar nu mai tin minte marca, erau turcesti. Nu eram prea convins ca rezista in timp. Am ramas si acum la gandul cu ele, dar nu vroiam nici in ruptul capului cu arcuri. Acum nu as mai elimna arcurile impachetate.

#2392
lbanias

lbanias

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 546
  • Înscris: 21.07.2004
Stiti in Timisoara unde pot proba tăria saltelelor latex? Ca de citit am citit, dar sa iau salteaua sul si sa am surpriza neplacuta dupa 24 ore nu mi sa pare ok la peste 1000 ron dati. Recomandari latex in jur de 1000 ron 90x190?

#2393
ANM13

ANM13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 10.02.2013
Adica se doreste pur si simplu incercarea unei saltele ?.... Mai toti cei care vand saltele din latex invita clienti sa traga un pui de somn.....mai putin daca o cumper de pe internet, dar si atunci o poti returna, exista lege in acest sens.

Edited by ANM13, 12 September 2013 - 17:13.


#2394
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 09.01.2007
Ce sugerez eu sa incerci la banii respectivi, in ordinea pretului:

1. Lemet -> Pufa-Pufina L90 - e din arcuri impachetate cu top de memory foam. Mie mi-a placut mult, si e si relativ ieftina, mai ales daca iei si pat tot de la ei
2. Saltele-Online -> Antristress Cocos-Latex - asta e mai dura, dar daca-ti place asa ceva e foarte ok si ca si pret si ca si materiale.
3. Dormeo -> iMemory Silver - mi-a placut, doar ca era cam moale pentru gusturile mele, oricum, se simte bine si nu e cu mult in afara bugetului
4. Mobexpert -> Deluxe (Natupalm) - asta mi-am cumparat-o pana la urma. La dimensiunilea alea ajunge pe la 1300ron dar trebuie s-o incerci si ai sa vezi ca se simte diferit fata de restu'. Nu neaparat mai bine sau mai rau, depinde de gusturi.

Toate se pot face la comanda la orice dimensiune. Mobexpert nu accepta retururi, la restu' parca se pot testa si acasa, trebuie sa intrebi ca nu mai tin minte.

In other news, a ajuns azi salteaua, exact cand au zis ca va ajunge. Am stat ceva mai mult intins, pot zice ca pare foarte faina, for now. Vorbim peste o saptamana dupa ce-mi fac niste impresii mai "educate". Posted Image

Edit: le poti gasi pe toate foarte usor pe site, daca ai nevoie de mai multe detalii legate de oricare din ele poti sa-mi dai PM (ca sa nu umplu de linkuri p-aici).

Edited by TehCube, 12 September 2013 - 19:24.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate