![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
iPhone 4S - discutii generale
Last Updated: Aug 27 2018 14:15, Started by
medley
, Oct 04 2011 21:02
·
0

Posted 17 July 2018 - 15:02

Din cate stiu pe 9.3.5 este Jailbreak, mai exact Phoenix
Il instalezi cu Cydia impactor si folosesti CoolBooter sa pui orice iOS pe el (bine nu chiar oricare iOS , din ce stiu baietii au pus si suport pt iOS 5) Daca vrei ceva decent pune iOS 7-8 9-le e deja praf pentru 512MB ram si procesor dual core de 1ghz |
Posted 08 August 2018 - 12:30

I-am schimbat bateria, vreau sa il fac functional din nou. Nu mai stiu nici o parola, am gasit la notite parolele de la icloud, itunes insa nu merge. Nu vrea sa se conecteze, zice verificare esuata sau ceva asemanator. Internetul merge , deci nu e de la retea. Nu l-am mai folosit de cel putin 1-2 ani de cand i-am facut update la ios 9 parca. Cand l-am lasat in cutie totul mergea perfect. Nu stiu ce naiba are. Imi vine sa dau cu el de pereti. Pot sa ii schimb softul ca la android si apoi sa fac cont nou ? Am nevoie de telefon o perioada.
https://www.phonetra...ue.html?lang=ro Am gasit ceva aici. Edited by TruculMagic, 08 August 2018 - 12:30. |
Posted 26 August 2018 - 13:33

Nu am avut timp sa ma ocup de el, am luat alte telefoane, alt laptop pe care l-am schimbat ca nu mi-a placut si inca mai am o gramada de treaba.
Cu bateria noua care nu cred ca e originala am: -1 ora si 15 min utilizare (mai mult meniu si camera foto) -159 ore si 4 minute (mai am 13% baterie, cred ca depasesc 170ore) |
Posted 27 August 2018 - 14:15

Am ajuns la 179 ore
![]() Edited by TruculMagic, 27 August 2018 - 14:16. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users