![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
iPhone 4S - discutii generale
Last Updated: Aug 27 2018 14:15, Started by
medley
, Oct 04 2011 21:02
·
0

Posted 21 September 2013 - 22:45

Nu cred că în casă sunt -15 grade
![]() Iar afară îl ții în buzunar ![]() |
Posted 21 September 2013 - 22:47

Posted 21 September 2013 - 22:53

Asta așa este, de fiecare dată când am fost la Brașov iarna crăpau pietrele
![]() Atunci, e OK o carcasă ![]() |
Posted 01 October 2013 - 12:00

salut ma ajuta si pe mine cineva va rog
![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 01 October 2013 - 12:17

salut ma ajuta si pe mine cineva va rog ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Ai folosit vreun program de salvare SHSH? Nu? Atunci nu mai poti reveni la iOS6. 2. Repostam de cate ori e nevoie: - dezactiveaza fundalul animat: Accessibility > Reduce Motion:on - dezactiveaza Documents & data din iCloud: Settings > iCloud > Document and data: off - dezactiveaza background app Refresh: Settings > Background App Refresh: off 3. Te rog, inainte sa mai pui alte intrebari, citeste forumul sau foloseste functia de "Search"
Se mai gaseste undeva nou? Cred ca pe la dealerii operatorilor mari, sau chiar la operatori. |
Posted 01 October 2013 - 12:32

1. Ai folosit vreun program de salvare SHSH? Nu? Atunci nu mai poti reveni la iOS6. 2. Repostam de cate ori e nevoie: - dezactiveaza fundalul animat: Accessibility > Reduce Motion:on - dezactiveaza Documents & data din iCloud: Settings > iCloud > Document and data: off - dezactiveaza background app Refresh: Settings > Background App Refresh: off 3. Te rog, inainte sa mai pui alte intrebari, citeste forumul sau foloseste functia de "Search" Cred ca pe la dealerii operatorilor mari, sau chiar la operatori. Increase contrast:on Automatic updates :off Inchiderea aplicatiilor din background |
Posted 03 October 2013 - 09:28

Cum adica "increase contrast:on"? Ce setare e asta? Unde se gaseste? Si marirea contrastului cum ar putea reduce consumul bateriei?
|
Posted 03 October 2013 - 11:10

Cum adica "increase contrast:on"? Ce setare e asta? Unde se gaseste? Si marirea contrastului cum ar putea reduce consumul bateriei? O gasesti in Accessibility. Anuleaza semi-transparenta (si implicit "blur-ul") meniurilor. Efectul ala necesita destul de multa putere de procesare din partea GPU-ului. |
Posted 06 October 2013 - 20:45

Salutare,
Detin un iphone 4s cu ios 7.0.0. Am uitat codul de deblocare ecran. ( imi apare iphone dezactivat dupa cateva incercari gresit ) Am incercat sa-i restaurez softul prin itunes insa la "extreagerea softerului" mi-a aparut mesajul urmator: "...iphonul necesita codul de deblocare pentru a putea fi resoftat.." Idei? Va multumesc |
|
Posted 06 October 2013 - 21:14

Salutare, Detin un iphone 4s cu ios 7.0.0. Am uitat codul de deblocare ecran. ( imi apare iphone dezactivat dupa cateva incercari gresit ) Am incercat sa-i restaurez softul prin itunes insa la "extreagerea softerului" mi-a aparut mesajul urmator: "...iphonul necesita codul de deblocare pentru a putea fi resoftat.." Idei? Va multumesc Intra in iCloud si da-i wipe, dar doar mai stii parola din contul de iTunes. Dupa ce ii dai "wipe", iti va cere userul si parola iar apoi te va intreba de restore. Dupa restore, vei avea setarile intacte. |
Posted 07 October 2013 - 05:34

Daca nu stii parola sau cont imi dai mie PM si iti dau link-ul unui site online alaturi de care am mai lucrat.
Baietii au si gasit metoda sa afle parola dupa imei. S-au gandit ca or sa existe destui deastia cu "teasta" in nori. |
Posted 07 October 2013 - 10:41

In mod cert la posesori cu teasta-n nori s-au gandit...si nu la hotii de telefoane cu parola....
![]() |
Posted 07 October 2013 - 12:50

Posted 11 October 2013 - 21:43

Buna seara softpedia, am o problema cu telefonul meu Iphone 4S.
Acesta nu se mai aprinde deloc cu butonul POWER. Se aprinde doar si doar daca il bag la incarcat (in acest caz butonul power functioneaza) Acest functioneaza doar daca este la incarcat, bateria fiind 100%. Pe langa asta nu pot activa Wi-Fi pentru a face backup cu iCloud. Nu il pot conecta la PC, cand incerc sa il conectez imi arata marul de la apple, iar dupa 5 secunde se stinge si iar se aprinde. Am incercat sa fac restore din setari si nu se intampla absolut nimic. Ce pot face ? Cu stima, Iancu Mario. |
|
Posted 11 October 2013 - 22:09

Problema e probabil hardware, deci doar in service il poti repara.
|
Posted 11 October 2013 - 22:13

Nu exista nici o alta modalitate ?
Nu-mi place sa duc telefonul la service ... La noi se fura componente din telefon si sincer nu am chef sa-mi fie furat ceva. Ma pricep in domeniu, explicatimi doar cum se face... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users