Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Balans la ridicare picior dupa ac...

Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...
 Hyperos consum excesiv baterie?

Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...
 Permis de conducere nou

Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?
 Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere
 

A murit Amy Winehouse

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
117 răspunsuri în acest subiect

#109
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 33.295
  • Înscris: 21.04.2004

View Postdjl, on 26th July 2011, 18:44, said:

Țărâna de deasupra urnei. Nu am înțeles de ce a trebuit incinerată.
avea atitea droguri in sistem ca ar fi poluat apa freatica in toata anglia

#110
Lucian_M

Lucian_M

    - membru glumeț -

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 21.408
  • Înscris: 09.09.2006

View Postripper, on 26th July 2011, 20:46, said:

Eu nici n-am auzit de ea pana acum 3 zile!
N-ai pierdut nimic interesant, te asigur. Si nevesti-mii ii place la maxim "opera" starului. Maxim am spus!

#111
copjob2000

copjob2000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.813
  • Înscris: 26.11.2006
Ultima gaselnita a familiei lui AW este ca a murit pentru ca s-a lasat brusc de bautura!
Asa ineptie nu am mai auzit de multa vreme!
Astia chiar ce iau prosti pe toti?
Sa inghitim asa gogosi?!?!?!?!?   :confuzzled:

#112
floryyn

floryyn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.663
  • Înscris: 30.07.2005

View PostSophistiKat, on 23rd July 2011, 22:47, said:

Ete nah, tu macar ai auzit-o cântând ?  :rolleyes:

Mie oricum îmi place Lady GaGa :punk: , Ami mă lasă perfect...rece!  :D

Acum serios, ce nu înțeleg eu e care-i faza cu moartea la fix 27 de ani. Că au mai mierlit-o și alți artiști rock la vârsta asta.

Editat de floryyn, 30 iulie 2011 - 05:56.


#113
enky

enky

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 32
  • Înscris: 29.06.2011
Amy Winehouse canta rock? =))) Fii serios...

Editat de enky, 30 iulie 2011 - 10:41.


#114
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 33.295
  • Înscris: 21.04.2004

View Postfloryyn, on 30th July 2011, 05:56, said:

Acum serios, ce nu înțeleg eu e care-i faza cu moartea la fix 27 de ani. Că au mai mierlit-o și alți artiști rock la vârsta asta.
da au murit mult mai multi la alte virste. vezi ceva ciudat si in faza asta?

#115
floryyn

floryyn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.663
  • Înscris: 30.07.2005
Totuși, sunt suficient de mulți și mai ales mai mult decât suficient de celebri artiștii care au murit la 27 de ani, ca să alimenteze acest mit.


Quote

Amy Winehouse listată în Forever 27 Club
Muzicienii “blestemați” din clubul “27”
25 Iulie 2011

Decesul recent al interpretei Amy Winehouse a readus în atenția presei un grup cel puțin controversat și intens dezbătut: Club 27, sau mai bine spus, lista artisților care au decedat la 27 de ani. Amy Winehouse s-a alăturat celebrilor Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Brian Jones (The Rolling Stones), Jacob Miller (Inner Circle) și mulți alții.

Jimi Hendrix

Cel mai bun chitarist din istorie, Jimi Hendrix a fost unul dintre cei patru artiști care au murit la vârsta de 27 de ani și care au determinat crearea organizației "Club 27". James Marshall Hendrix s-a născut pe 27 noiembrie 1942. Cariera sa a luat amploare la finele anilor 1960, în aceeași perioadă cu alți doi membri ai clubului sus-amintit: Janis Joplin și Jim Morrison. A cunoscut succesul alături de "The Jimi Hendrix Experience" și a fost unul dintre cei mai importanți artiști de pe scena celebrului festival Woodstock.

Pe 18 septembrie 1970, chitaristul a decedat la Londra. În acea seară luase parte la o petrecere de la care plecase împreună cu iubita sa, Monika Dannemann. Aceasta l-a dus la hotelul Samarkand. Potrivit medicilor legiști Hendrix a murit după ora 3 dimineața. Mărturia inițială a iubitei lui Hendrix menționează că după ce s-au întors la hotel artistul a luat, fără știrea ei, nouă somnifere. Doza normală era de jumătate de tabletă de Vesparax, însă Hendrix nu era familiar cu indicațiile acestor medicamente.

Unul dintre medici, John Bannister, a declarat că Jimi Hendrix s-a înecat cu propria vomă, dar acest fapt a fost făcut public abia în 1992, în timp ce medicul în cauză se afla în proces de malpraxis și fraudă (cazuri care nu aveau de a face cu moartea starului).

În cartea Electric gypsy, Monika Danneman îl acuză pe Bannister de malpraxis în cazul lui Hendrix spunând că medicul a refuzat să îi facă o traheotomie cântărețului pe motiv că Hendrix consumase vin. În autopsie nu se precizează că artistul ar fi avut alcool în sânge.

Povestea devine cu atât mai neclară cu cât, cu puțin timp înainte să moară, Monika a declarat că nu și-a dat seama că Hendrix nu se simțea bine mai devreme de 11.00 dimineata, dar că artistul încă respira și că a mers cu el în ambulanță la spital. Personalul medical de pe ambulanță neagă aceste fapte, iar mărturisirile femeii sunt diferite de la interviu la interviu. Potrivit poliției și medicilor, Jimi Hendrix era singur în camera de hotel la ora 11.30 când au sosit aceștia și deja decedat de câteva ore.

Janis Joplin

La doar 16 zile după moartea lui Hendrix, o altă voce incredibilă a Woodstock-ului a dispărut. Janis Joplin, considerată a fi printre primele femei care au facilitat accesul vocilor feminine în lumea rockului anilor 1960, a murit pe 4 octombrie 1970. Se cunoștea faptul că Joplin era dependentă de heroină, în 1969 se spune că artista cheltuia în medie 200 de dolari pe zi pentru droguri.

În seara dinaintea decesului, Janis împreună cu un alt membru al formației au băut până după miezul nopții și au ajuns la Landmark Motor Hotel. Pentru că nu a ajuns la înregistrări a doua zi, managerul trupei a căutat-o în camera de hotel unde a găsit-o moartă, întinsă pe podea. Cauza oficială a morții a fost stabilită ca fiind o supradoză de heroină. Speculațiile, însă, merg mai departe și se presupune că dealerul său i-ar fi dat un tip de heroină mult mai puternic, aceaste supoziții fiind generate de faptul că mai mulți dintre clienții acestuia au murit de supradoză în acea săptămână. Artista a fost incinerată la Los Angeles iar cenușa sa a fost împrăștiată în largul Oceanului Pacific și deasupra plajei Stinson.

"The Lizzard King"

Un personaj cel puțin controversat: Regele Șopârlă - vocalul trupei The Doors - poetul Jim Morrison - unul dintre cei mai mari cântăreți a lumii - și astea sunt doar câteva dintre miile de fețe ale ineditului artist. James Douglas Morrison s-a născut în decembrie 1943. După absolvirea facultății, în 1965 a pus bazele formației The Doors (nume inspirat de o carte scrisă de Aldous Huxley), împreună cu Ray Manzarek, John Densmore și Robby Krieger.

În anul morții sale, 1971, Morrison se mutase la Paris. Pe 3 iulie 1971 a fost găsit mort de către iubita sa Pamela Courson în baia unui apartament. Medicii nu au autopsiat cadavrul, pentru că existau prea puține dovezi care să indice că nu a fost vorba de sinucidere sau cauze naturale. Din cauza absenței acestei proceduri, nici până astăzi nu s-a elucidat misterul care planează în jurul decesului artistului.

Cobain și-a dorit să intre în Club 27

Până la moartea lui Kurt Cobain mitul vârstei de 27 de ani era deja creat. Artistul, cunoscut prin prisma succesului obținut alături de formația Nirvana, avea probleme de sănătate încă din adolescență, suferind de o formă de bronșită cronică, se îmbolnăvea des de laringită, iar dependența sa de heroină (care a urmat altor droguri cum ar fi LSD-ul, marijuana) și de alcool i-a șubrezit considerabil starea.

Chitaristul suferea și de ADHD și sindrom bipolar, iar familia sa avea o istorie cel puțin "încărcată" de tragedii: doi dintre unchii acestuia s-au împușcat. În martie 1994 a avut loc prima tentativă de suicid, de la care l-a salvat soția sa Courtney Love, iar pe 8 aprilie 1994, corpul neînsuflețit al lui Kurt Cobain a fost găsit în casa sa din Washington de către un electrician. Artistul s-a sinucis, împușcându-se în cap. Raportul medicilor a stabilit data morții pe 5 aprilie, cu trei zile înainte de a fi găsit. Membrii familiei au declarat că artistul aducea adesea în discuție clubul 27 și că ar vrea să intre în istoria acestuia.
http://www.romaniali...-27-232189.html

#116
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 33.295
  • Înscris: 21.04.2004

View Postfloryyn, on 31st July 2011, 05:29, said:

Totuși, sunt suficient de mulți și mai ales mai mult decât suficient de celebri artiștii care au murit la 27 de ani, ca să alimenteze acest mit.
nu sint suficient de multi. sint CINCI mai "celebri". si marea majoritate au fost nist drogati dementi distrusi cretinopati si au murit pentru ca si-au violat cu bestialitate propriul corp. avind in vedere ca in lume sint cam 38593795 drogati dementi distrusi cretinopati care au murit la 27 de ani, dar nu stie nimeni nimic despre ei pentru ca nu erau celebri, nu e vorba de nici un "mit"

pe de alta parte, DACA ar fi fost vorba de cancer, de exemplu, am fi putut zice ca i-a pedepsit dumnezo pentru ca cinta rock

#117
rox

rox

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 6.348
  • Înscris: 28.11.2004

View Postcopjob2000, on 29th July 2011, 19:41, said:

Ultima gaselnita a familiei lui AW este ca a murit pentru ca s-a lasat brusc de bautura!
Asa ineptie nu am mai auzit de multa vreme!
Astia chiar ce iau prosti pe toti?
Sa inghitim asa gogosi?!?!?!?!?   :confuzzled:
Cu asta ai facut rahatul praf :lol: !
Poate inainte sa fii asa "dastept" si vehement si sa comentezi ca "mooooaaaama ce astia ma iau de prost, auzi, nu exista asa ceva" mai citesti una-alta inainte si afli ca de fapt nu te ia nimeni de prost si exista.  :console:

#118
NotEasy

NotEasy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.908
  • Înscris: 12.10.2010
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/iVaqQe3V498?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate