Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Unde să deschid un local în București?
Last Updated: May 09 2011 07:47, Started by
stefanalexandrescu
, May 08 2011 10:47
·
0
#1
Posted 08 May 2011 - 10:47
Bună dimineața tuturor,
Mă numesc Ștefan și sunt nou aici pe forum deși vă citesc de ceva vreme. De-a lungul aniilor, am strâns aproximativ niște bani pe care i-am lăsat în bancă până când am considerat că sunt îndeajuns pentru deschiderea unui local. Am ajuns recent la o sumă modică pentru a pune proiectul în aplicare dar eu consider a fi îndeajuns pentru un așa zis starting point: 40 000 de euro. Eu lucrez în domeniul legal, complet diferit de afacerea care aș vrea să o dezvolt. Drept urmare, nu știu unde merită mai mult (dar în acelaști timp să se încadreze în buget) să deschid un local. Prin local mă refer la o cafenea, iar la zone mă gândeam la Radu Beller sau Lipscani. După alegerea zonei vine partea mai grea: închirierea unui spațiu comercial (și dezvoltat totul de la zero) sau a unei cafenele direct? Bineînțeles, nu mă aștept la o amortizare din primele luni, dar mă aștept la o sumă care va acoperii cheltuielile aferente (angajați, chirie, etc.). Voi ce spuneți? Aștept păreri, experiențe, orice care mă poate ajuta în a lua o decizie cât se poate de bună. Mulțumesc pentru atenție |
#2
Posted 08 May 2011 - 13:47
Ca idee: daca o sa alegi sa deschizi prin centrul vechi al Bucurestiului trebuie sa te gandesti foarte bine cum faci cafeneaua in sine atractiva pentru clienti.
Am vazut mai multe astfel de localuri absolut goale sau cu maxim doi clienti seri de-a randul. |
#3
Posted 08 May 2011 - 23:37
scorojit, on 8th May 2011, 13:47, said: Ca idee: daca o sa alegi sa deschizi prin centrul vechi al Bucurestiului trebuie sa te gandesti foarte bine cum faci cafeneaua in sine atractiva pentru clienti. Am vazut mai multe astfel de localuri absolut goale sau cu maxim doi clienti seri de-a randul. In centrul vechi sunt niste chirii aberant de mari. Banii de mai sus ii ajung sa plateasca locatia vreo 3-4 luni. |
#4
Posted 09 May 2011 - 07:47
Locatiile pomenite sunt bune, banii par insuficienti (trebuie sa amenajezi spatiul sa arate a cafenea, sa cumperi mobilier, ceva utilaje etc), nu o sa-ti scoti cheltuielile in primele 3-4 luni (cel mai probabil...). Cine conduce afacerea?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users