![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Device (modem sau ont) cu user/parola + Router
Last Updated: Mar 12 2023 10:17, Started by
dani.user
, Mar 23 2011 12:36
·
0

Posted 31 July 2020 - 14:42

Apropos..eu nu am voce. Doar internet. Este pachetul acela cel mai ieftin parca. 8€ sau asa ceva. Fara nimic in plus.
Este doar o casa de vacanta. Nu locuiesc in tara. Deci daca nu am voce, exista ceva setari sa scap de huawei? Daca nu, e ok. Doar am vrut sa stiu. Nici sa am doua routere in priza permanent n-as vrea. Decat daca..nu este alta solutie. Oricum, in final probabil o sa-mi trag cablu pana la urma, la fiecare camera in parte, daca nu o rezolv satisfacator prin wifi. |
Posted 11 March 2023 - 23:21

Salut,
Am urmatoarea tema: - old: NextGen-cablulA-WAN:AX23Pod:LAN-cablulB-WAN:TPLinkHol(old)- toate bune si frumoase, merge totul la viteza lui TPLinkHol(old) la 100 am trecut la 600 si am zis ca-i timpul sa schimb vechitura: - nou: NextGen-cablulA-WAN:AX23Pod:LAN-cablulB-WAN:AX23Hol(nou) - nu vrea de nicio culoare - eroare - verificati cablul ethernet insa daca intra din nou in scena vechiul router: - test: NextGen-cablulA-WAN:AX23Pod:LAN-cablulB-WAN:TPLinkHol(old):LAN-cablulC-WAN:AX23Hol(nou) - totul merge dar AX23Hol este limitat de TPLinkul vechi la 100 Daca ma conectez direct in cablulB cu laptopul am internet. Nu inteleg de ce AX23Hol(nou) imi spune ca nu-i place cablulB, dar dacă apare vechiul router in scena, n-are nicio problema. Sau cand se intalnesc fratii AX23 incep sa se certe? Si trebuie sa fac vreo setare mai speciala? Multumesc. |
Posted 12 March 2023 - 10:17

Incearca sa folosesti modul ap pe ax23 nou din hol sau daca nu merge nici asa, dezactivezi dhcp pe el si pui cablul de internet in unul din porturile lan. si verifica sa fie updatate toate routerele la ultima verisune de software
Edited by Ravy, 12 March 2023 - 11:25. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users