Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Raiffeisen Digital Bank

Kyocera Ecosys FS-C2626MFP culori...

Cine sunt, mai exact, parvenitii ...

In ce tip de magazin gasesc acumu...
 Range extender sau antena?

Casa/vila in Bucuresti/Ilfov

Cine-s mai harnici in UE?

Recomandare legatura motor
 Cum sa te certi cu partenera/part...

Sfaturi evitare tva la cumparare ...

Sortare melodii mp3

Adaptor PCI Express pentru SSD
 Sunet ciudat in camera

Amenda viteza - Germania

Adeverinta de reparatie de la pol...

Brd doreste date despre transferu...

Device (modem sau ont) cu user/parola + Router

- - - - -
  • Please log in to reply
167 replies to this topic

chris_dvb

chris_dvb

...::: c :::...

• Grup: Senior Members
Apropos..eu nu am voce. Doar internet. Este pachetul acela cel mai ieftin parca. 8€ sau asa ceva. Fara nimic in plus.
Este doar o casa de vacanta. Nu locuiesc in tara. Deci daca nu am voce, exista ceva setari sa scap de huawei? Daca nu, e ok. Doar am vrut sa stiu. Nici sa am doua routere in priza permanent n-as vrea.
Decat daca..nu este alta solutie.

Oricum, in final probabil o sa-mi trag cablu pana la urma, la fiecare camera in parte, daca nu o rezolv satisfacator prin wifi.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned
E ADSL sau VDSL?

chris_dvb

chris_dvb

...::: c :::...

• Grup: Senior Members
Posted Image buna intrebare. Daca e sa iau in considerare site-ul lor, atunci e ADSL/VDSL. Deci stie ambele standarde.

Sau? Ce parere ai? Nu ma prea pricep asa in detaliu...

ilikeEv

ilikeEv

Member

• Grup: Members

chris_dvb, on 03 august 2020 - 12:16, said:

Posted Image buna intrebare. Daca e sa iau in considerare site-ul lor, atunci e ADSL/VDSL. Deci stie ambele standarde.

Sau? Ce parere ai? Nu ma prea pricep asa in detaliu...
Daca e vdsl merge si tp-link ce suport vdsl.

ursfe

ursfe

Junior Member

Salut,
Am urmatoarea tema:
- old: NextGen-cablulA-WAN:AX23Pod:LAN-cablulB-WAN:TPLinkHol(old)- toate bune si frumoase, merge totul la viteza lui TPLinkHol(old) la 100
am trecut la 600 si am zis ca-i timpul sa schimb vechitura:
- nou: NextGen-cablulA-WAN:AX23Pod:LAN-cablulB-WAN:AX23Hol(nou) - nu vrea de nicio culoare - eroare - verificati cablul ethernet
insa daca intra din nou in scena vechiul router:
- test: NextGen-cablulA-WAN:AX23Pod:LAN-cablulB-WAN:TPLinkHol(old):LAN-cablulC-WAN:AX23Hol(nou) - totul merge dar AX23Hol este limitat de TPLinkul vechi la 100

Daca ma conectez direct in cablulB cu laptopul am internet.
Nu inteleg de ce AX23Hol(nou) imi spune ca nu-i place cablulB, dar dacă apare vechiul router in scena, n-are nicio problema.
Sau cand se intalnesc fratii AX23 incep sa se certe? Si trebuie sa fac vreo setare mai speciala?

Multumesc.

loler256

loler256

Junior Member

Incearca sa folosesti modul ap pe ax23 nou din hol sau daca nu merge nici asa, dezactivezi dhcp pe el si pui cablul de internet in unul din porturile lan. si verifica sa fie updatate toate routerele la ultima verisune de software

Edited by Ravy, 12 March 2023 - 11:25.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate