Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni

Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...
 Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...

Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București
 nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin
 MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware

betano.ro
 

Oina - Sportul national al romanilor de pretutindeni

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Deschid acest topic si sper sa ramana ...  mult timp ... deoarece pe net sunt foarte putine informatii despre acest sport , culmea sport national

Avand o calitate in aceasta manifestare sportiva o sa incerc sa actualizez permanent cu cele mai noi stiri preluate de pe site-ul Federatiei Romane de Oina.

Pentru inceput ...

Castiga cu Federatia Romana de Oina !!!
Anul acesta federatia a lansat ,in premiera ,o activitate de mare anvergura prin care se incearca atragerea catre competitie a tuturor structurilor sportive in care se practica oina.Este vorba de Cupa Campionilor Regionali ,competitie care pleaca de la nivel de judet si se finalizeaza cu etapa finala intre castigatoarele celor 8 regiuni.


*** Editat Moderator: Fara link-uri externe si fara reclama! Pentru astfel de cerinte exista sectiunea Anunturi! ***

Edited by Lipsum, 15 March 2011 - 15:39.


#2
eug3n92

eug3n92

    Mechanical Engineer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,375
  • Înscris: 28.09.2009
Mie mi se pare ca seamana a Baseball. Nici nu stiam ca se face asa ceva cu oina.
Credeam ca doar se arunca in lungime cu ea.

#3
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Colaborare intre F.R.Oina si Asociatia Oina

   Oina-sportul nostru national are nevoie de sprijinul oferit de catre orice persoana care doreste sa se implice in promovarea acestui minunat joc traditional .
Din pacate , a fost o perioada de timp in care acesta a fost trecut pe nedrept pe lista valorilor nationale care nu primesc atentia cuvenita din partea autoritatilor publice si nu numai.
    Asociatia oina,a avut numeroase initiative prin care a incercat sa contribuie la continuitatea sportului nostru national.Unele dintre acestea au fost sustinute de federatia de oina si s-au bucurat de un succes remarcabil.
    Pornind de la aceste realizari ,la sfarsitul saptamanii trecute ,presedintele federatiei de oina si presedintele asociatiei oina au convenit o colaborare intre aceste doua structuri.Astfel,la propunerea federatiei, s-a convenit asupra realizarii unor materiale video in care sa fie prezentate metode si tehnici de antrenament ,precum si elemente de tactica  jocului de oina.
    Colaborarea va viza si realizarea ,impreuna, a unor materiale promotionale care vor fi distribuite la nivel national

#4
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Sambata a avut loc Adunarea Generala a Federatie Romane de Oina

In data 19.03.2011,la  restaurantul  Sport din Constanta ,s-a desfasurat  Adunarea Generala Anuala a federatiei.La activitate au participat,pe langa reprezentantii structurilor afiliate la federatie,domnul Sergiu Nechita din partea A.N.S.T.,domnul Mihai Orzan din partea D.S.T.J. Constanta,presedinti ai comisiilor centrale ale federatiei,membri ai biroului federal,fosti si actuali jucatori de oina,reprezentanti ai autoritatilor publice locale,antrenori ai echipelor de oina de pe raza judetului Constanta,reprezentanti ai mass-mediei  locale si centrale.
   Activitatea a fost condusa de presedintele federatiei,Nicolae Dobre,care ,in deschidere a multumit tuturor pentru efortul de a fi prezenti la aceasta activitate deosebit de importanta a federatiei.
   Ulterior ,pentru a se stabili daca adunarea este statutara a fost invitat domnul Nelu Oprisan din cadrul comisie juridice sa se pronunte in acest sens,dumnealui a precizat faptul ca adunarea este statutara deoarece  sunt prezenti reprezentanti a 22 de structuri sportive din cele 29 afiliate.
Dupa prezentarea ordinii de zi s-a trecut la prezentarea materialelor intocmite in conformitate cu aceasta.

    Astfel au fost affiliate definitiv  structurile sportive care au primit afiliere provizorie din partea biroului federal (C.S.Sanandrei Timis,C.S.Avantul Curcani Calarasi,A.J.O.Maramures,C.S.Angels Bucuresti).
   Presedintele federatiei a prezentat in continuare activitatea desfasurata pe anul precedent,insistand asupra unei mai bune comunicari cu structurile sportive si asupra activitatilor de promovare realizate de federatie,mentionand faptul ca ar trebui o mai mare implicare a cluburilor pe aceasta linie.
   Secretarul general –doamna Eveline Lisenco a prezentat raportul de activitate pe anul precedent,exercitiul financiar contabil pe anul trecut  precum si raportul de comisiei de cenzori.S-a evidentiat faptul ca federatia a reusit sa acopere in cursul anului trecut o mare parte din datorii si a reusit sa achizitioneze materiale sportive care vor fi folosite pentru sprijinirea celor care doresc sa practice oina.
   S-a  multumit institutiilor care au ajutat federatia in cursul anului precednt:Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret,Comitetul Olimpic si Sportiv Roman,Consiliul Judetean Constanta,Directia de Sport si Tineret a Judetului Constanta,Primaria Cumpana,I.P.A.-Regiunea 2 Constanta,R.A.T.C.Constanta,S.N.P.P.C.
Referitor la activitatea biroului federal,presedintele federatiei a precizat ca au fost desfasurate 6 sedinte ,in acestea fiind luate decizii conform statutului ,scotand in evidenta faptul in urma cu cateva zile ,din motive obiective,domnul Gheorghe Harabor, a hotarat sa renunte la functia de membru in biroul federal.Avand in vedere ca anul acesta vor fi alegeri generale ,presedintele a propus ca aceasta functie sa ramana vacanta pana la aceste activitati,cei prezenti fiind de acord cu acest lucru.
   Find finalizata activitatea de prezentare a materialelor intocmite pentru activitatea desfasurata pe anul 2010 presedintele le-a supus  aprobarii adunarii,acestea fiind aprobate in unanimitate.
S-a trecut la prezentarea materialelor intocmite pentru anul 2011.Astfel a fost prezentat planul de activitate pe anul in curs,in cadrul careia presedintele a precizat ca se va urmari ,intre altele implementarea sistemului de dezvoltare a oinei plecand de la nivel regiune,subliniind importanta responsabilior de zona in cadrul acestui proiect.
Au fost aprobate cotizatiile si taxele ,proiectul de buget ,sistemul si calendarul competitional pentru anul in curs.
   A fost scos in evidenta proiectul de dezvoltare a oinei implementat la nivelul judetului Braila ,cei prezenti aproband faptul ca federatia sa sprijine astfel de proiecte la nivelul judetelor.
   Unul dintre punctele care s-au aflat pe ordinea de zi pe marginea caruia au fost purtate discutii indelungi ,a fost cel legat de modificarea regulamentului de joc.In final s-a stabilit  ca biroul federal sa  aprobe modificarile la regulamentul de joc,pe baza propunerilor care vor fi inaintate de cluburi pana la sfarsitul acestei luni.
Presedintele a supus la vot toate materialele prezentate ,acestea fiind aprobate in unanimitate.
   S-a trecut la discutii pe baza inscrierilor la cuvant ale persoanelor participante.
In continuare responsabilii de zone au prezentat stadiul practicarii oinei la nivelul judetelor.Concluzia care a rezultat in urma prezentarii acestui material a fost aceea ca oina este pe un drum bun,numarul solicitarilor pentru practicarea sportului nostru national fiind in continua crestere.
   Domnul primar al comunei Prundeni –jud. Valcea a sugerat  realizarea unei solicitari catre Asociatia Comunelor pentru a se realiza promovarea oinei si pe aceasta cale,propunerea dumnealui fiind luata in calcul ,zilele urmatoare urmand a se stabili un mod de realizare a acestui lucru cu ajutorul doamnei primar al comunei Cumpana-jud Constanta,prim –vicepresedinte al acestei asociatii.
   Presedintele federatiei a scos in evidenta faptul ca ,la initiativa federatiei,doamna deputat Diana Tusa va depune in Parlamentul Romaniei,o propunere de modificare a Legii 69/2000 privind educatia fizica si sportul  ,document ce va urmari sprijinirea oinei ca partea a patrimoniului nostru imaterial.Cei prezenti au salutat acesta initiativa si au considerat ca de realizarea acestei initiative v-a depinde,in mare masura,largirea ariei de practicare a sportului nostru national.
   Reprezentantul A.N.S.T. a apreciat activitatea desfasurata de federatie in cursul anului trecut,subliniind faptul ca va sprijini orice initiativa a acesteia care sa duca la dezvoltarea sportului nostru national.
   In incheiere ,presedintele federatiei a multumit participantilor la aceasta activitate si a declarat inchisa adunarea generala pe anul 2011,mentionand faptul ca se vor revedea la sfarsitul anului pentru adunarea generala de alegeri..

#5
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Faza judeteana la ONSS la Constanta

   Sambata, 26.03.2011 începând cu ora 09:00 pe terenul de rugby de la baza sportiva Badea Cârtan, a Liceului cu Program Sportiv Constanta, are loc Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, etapa pe judetul Constanta.
În competitia sunt înscrise 6 echipe:
    -Scoala cu cls. I-VIII „Grigore Moisil” Navodari
    -Scoala generala Poarta Alba
    -Scoala generala Ghindaresti
    -Scoala generala Horia
    -Scoala generala Rasova
    -Scoala generala Chirnogeni
   Competitia este organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta în colaborare cu Directia Judeteana de Sport si Tineret a Judetului Constanta, Club Sportiv Frontiera Tomis Constanta si Asociatia Judeteana de Oina Constanta.

#6
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Frontiera Tomis Constanta se impune in prima competitie oficiala de oina din acest an

   Conform calendarului competitional pe anul 2011, Federatia Romana de Oina in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret,  Radio Romania Antena Satelor – partener oficial al Federatiei Romane de Oina si Fundatia de Promovarea a Sportului Constantean, au organizat in data de 09.04.2011, in localitatea Gurahont – jud.Arad, Campionatul National de Oina in sala seniori, editia a IV-a.              
    La aceasta prima competitie de anul acesta au participat
-CSBiruinta Gheraiesti (Neamt), CSSanandrei (Timis),CS Dinamic Coruia (Maramures), CSUnivest (Arad), , CS Cleopatra (Constanta) si CS Frontiera Tomis(Constanta).Fata de echipele inscrise initial o singura formatie a decis nu mai participe si anume  CS Viitorul Almas(Arad).
   Competitia a inceput cu sedinta tehnica care s-a desfasurat in ziua competitiei,incepand cu ora 09.00, la primaria din  localitatea Gurahont.Cu aceasta ocazie a avut loc tragerea la sorti,in urma careia s-a stabilit ordinea de desfasurare a meciurilor.
   Doua dintre favoritele la titlu s-au intalnit chiar la inceputul competitiei,Frontiera si Biruinta,acestea au oferit un meci foarte disputat la sfarsitul  caruia castig de cauza au avut constantenii care s-au impus cu scorul de 16-10.Dintre celelalte echipe,desi nu porneau ca favoriti ,cei de la Dinamic au etalat un joc foarte bun,lucru ce le-a permis sa acumuleze victorii pe banda,inclusiv in fata celor de la Biruinta.Astfel s-a ajuns in situatia ca titlul de campioana nationala sa se decida in penultimul meci al competitiei ,cel care a opus cele doua echipe care aveau victorii pe linie: Frontiera si Dinamic.Maramuresenii au evoluat foarte bine si spre surprinderea multora ,profitand si de faptul ca Frontiera a evoluat in prima repriza la bataie,au condus cu scorul de 2-0 la pauza.In repriza a doua,constantenii au etalat un joc foarte bun la prindere ,demonstrand faptul ca nu intamplator au castigat precedentele trei editii,impunandu-se clar cu scorul de 10-2,intrand astfel in posesia tricourilor de campioni nationali pentru a -4-a oara.
   De remarcat si evolutia foarte buna a celor de la Cleopatra care ,in ciuda faptului ca echipa  a fost alcatuita din jucatori care abia acum deprind tainele oinei,au avut o evolutie plina de curaj si numai oboseala acumulata pe drum a facut ca acestia sa nu se claseze mai bine in clasament.
   Toti participantii au apreciat acest tip de oina in sala si au aratat ca au deprins deja si anumite tactici care au  dus la ridicarea nivelului de joc.
Arbitrajul a fost asigurat de trei cavaleri ai fluierului(Radu Parnau ,Vasile Gherman-ambii din Baia Mare si Oarcea Mihai din Arad) care si-au facut debutul in acesta ipostaza,acestia reusind ,per total ,sa arbitreze bine,cu un plus pentru primii doi.
   Festivitatea de premiere a fost oficiata de presedintele federatiei –Nicolae Dobre si secretarul general –Eveline Lisenco ,ajutati de primarul comunei Gurahont-Ioan Florea.
Cu aceasta ocazie au fost inmanate premii constand in trofee,diplome,medalii,tricouri oferite achizitionate din  finantarea primita de la  Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret , Fundatia de Promovare a Sportului Constantean si de la Consiliul Judetean Constanta.
Federatia multumeste domnului Octavian Lupei pentru implicarea in organizarea acestei competitii si, in mod special, primarului comunei Gurahont,domnul  Ioan Florea pentru sprijinul acordat .
Clasament  final:
I. Frontiera Tomis Constanta 15 puncte
II. Dinamic Coruia Maramures 13 puncte
III. Birunta Gheraesti Neamt 11 puncte
IV. Univest Arad 8 puncte (departajate de punctaveraj)
V. Cleopatra Constanta 8 puncte
VI. CS Sanandrei Timis 5 puncte

#7
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Numar record de echipe la Campionatul National de Oina Antena Satelor pentru Juniori II

    Dupa succesul avut anul trecut  cu Campionatul National de Oina Antena Satelor pentru Juniori II,desfasurat la Caseiu,jud.Cluj,partenerul oficial  al federatiei -Radio Romania Antena Satelor a propus federatiei includerea in calendarul intocmit pentru anul in curs aRadio Antena Satelor partener oficial F.R.O. doua competitii:
-Campionatul National de Oina Antena Satelor pentru Juniori II, editia aII-a, la Caseiu, jud. Cluj, in perioada 11-12 iunie 2011;
-Cupa Antena Satelor - 20 ani la Oina, la Tudor Vladimirescu, jud. Arad, in perioada 17-18 septembrie 2011.
   Federatia saluta aceste initiative ale partenerului sau oficial,care ,pe langa implicarea deosebita in promovarea sportului nostru national reuseste sa organizeze competitii proprii ,fiind un exemplu demn de urmat.
   Ca si in anul precedent ,federatia va colabora cu binecunoscutul post de radio la organizarea acestor competitii atat prin asigurarea din punct de vedere tehnic cat si prin oferirea de premii participantilor.
   Sufletul acestor competitii va fi cel care le-a si initiat domnul Bogdan Ionescu-redactor la Radio Romania Antena Satelor,persoana care realizeaza rubrica de sport ,fiind un apropiat al sportului nostru national.
   La Campionatul National de Oina Antena Satelor pentru Juniori II si-au anuntat participarea nu mai putin de 16 echipe din diferite zone ale tarii: : Dinamic Coruia-Maramures, Drum Nou Dragu-Salaj, Comlodul Râciu-Mures, Orizontul Turnu Rosu-Sibiu, Chiuiesti, Caseiu si Somes din Cluj, Recea-Brasov, Almas-Arad, Prima Prundeni-Vâlcea, Bailesti-Dolj, Sânmartin-Bihor, Biruinta Gheraesti-Neamt, Coas-Maramures, Cronos Bârlad-Vaslui si Horia-Constanta.
   Radio Romania Antena Satelor  a reusit sa diversifice activitatile care vor avea loc cu aceasta ocazie incluzand in program si un cros popular si demonstratii de karate.Activitatea se va incheia ,asa cum sta bine unei astfel de competitii,cu un concert deosebit de  muzica populara sustinut de artistii celebri.
   Competitia va fi foarte bine mediatizata ,pe parcursul acesteia urmand sa se realizeze o transmisie maraton la respectivul post de radio,de peste 10 ore.
   Federatia Romana de Oina felicita partenerul sau oficial-Radio Romania Antena Satelor pentru aceasta activitate deosebita de promovare a sportului nostru national si ii ureaza mult succes.

Edited by anghelv69, 03 June 2011 - 16:21.


#8
marcooo12

marcooo12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 11.07.2011
oina asta suna a joc de tarani

#9
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
marcooo12 este parerea ta ...din experienta i-ti spun ca putini pot juca la nivel de performanta oina...

Prima emisiune de radio destinata exclusiv oinei

  La propunerea Federatiei Romanei de Oina s-a realizat un lucru extraordinar si anume pe un post de radio sa fie o emisiune destinata exclusiv oinei.Radio Dolce Sport partener oficial F.R.O.
   Acest lucru s-a realizat de catre Radio Dolce Sport care incepand de astazi 22.07.2011 in fiecare zi de vineri intre orele 14:00 si 14:30 va difuza o emisiune in care vor fi prezentate informatii de ultima ora din lumea oinei.
   Prima editie a fost dedicate in mare parte Cupei Romaniei la oina editia 2011 invitat fiind presedintele Federatiei Romane de Oina D-nl Nicolae Dobre .
   In urmatoarele editii vot fi furnizate informatii despre oina urmand a fi invitate si alte personalitati din lumea oinei.
   Adresa de acces a postului de radio Dolce Sport este :  http://www.dolce-sport.ro/radio/   (Folositi browserul Mozilla Firefox pentru acces)


Transmisiune live de la Cupa Romaniei 2011
Pe data de 23 iulie 2011 incepand cu ora 19:00 vom transmite din carul de reportaj TV Neptun in direct pe internet Finala Mica a Cupei Romaniei editia 2011 la Oina , iar de la ora 21:00 Finala Cupei Romaniei editia 2011 la Oina
Din motive care nu tin de noi TV Neptun nu mai poate sa realizeze transmisiunea in direct pe satelit insa carul de reportaj trimis la fata locului transmite in direct pe canalul nostru de Oina de pe UStream http://www.ustream.t...annel/oina-live si va inregistra integral jocurile care vor fi difuzate in ziua de luni 25.07.2011 la ora 15:00 pe TV

Edited by anghelv69, 22 July 2011 - 16:54.


#10
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Frontiera Tomis Constanța a câștigat ediția a 56-a a Cupei României
În perioada 21-23 iulie, la constanța s-au desfășurat jocurile celei de-a 56-a ediții a Cupei României la oină. La competiție au participat 9 echipe, a zecea, Victoria Surdila Greci, anunțând cu doar câteva zile înainte că nu mai poate onora competiția.
Înainte de orice, trebuie remarcat faptul că nivelul de joc a crescut simțitor, două dintre echipe putând fi considerate revelații după jocul prestat: Energia Râmnicelu și Pamira Sibiu. O altă remarcă pozitivă a competiției o reprezintă starea excelentă a gazoanelor unde s-au desfășurat meciurile. În primele zile, partidele din grupe și din semifinale, au fost găzduite de stadionul Cleopatra, în timp ce finalele s-au desfășurat la lumina reflectoarelor, pe terenul sintetic din incinta complexului sportiv Farul, din Constanța. Ambianța creată în jurul finalelor a fost una extraordinară, mai mult de 200 de oameni urmărind cu interes ceea ce se petrecea pe terenul de joc.
Cum fiecare competiție trebuie să aibă o ierarhie, aceasta a fost stabilită în urma disputării partidelor programate astfel:

Grupa A

CSM Rm. Sărat – CS Crasna 7-25
Frontiera Tomis Constanța – CSM Rm. Sărat 27-5
Pamira Turnu Roșu – CS Crasna 17-9
Frontiera Tomis Constanța – Pamira Sibiu 15-10
Pamira Sibiu – CSM Rm. Sărat 14-3
CS Crasna – Frontiera Tomis Constanța 3-21
Victoria Surdila Greci a pierdut toate jocurile prin neprezentare, cu scorul de 9-0

Clasament:

1. Frontiera Tomis Constanța 12 puncte
2. Pamira Sibiu 10
3. CS Crasna 8
4. CSM Rm. Sărat 6
5. Victoria Surdila Greci 0

Grupa B


Straja București – Spicul Horia 25-0
Izvorul Chiuiești – Energia Râmnicelu 6-22
Spicu Horia – Izvorul Chiuiești 0-8
Energia Râmnicelu – Spicu Horia 21-0
Straja București – Biruința Gherăești 22-13
Biruința Gherăești – Energia Râmnicelu 8-22
Straja București – Izvorul Chiuiești 22-4
Biruința Gherăești – Izvorul Chiuiești 21-3
Energia Râmnicelu – Straja București 17-13
Spicul Horia – Biruința Gherăești 0-9, neprezentare

Clasament:

1. Energia Râmnicelu 12
2. Straja București 10
3. Biruința Gherăești 8
4. Izvorul Chiuiești 6
5. Spicul Horia 3

Semifinale

Frontiera Tomis Constanța – Straja București 19 - 13
Energia Râmnicelu – Pamira Sibiu 12 - 16

Finala Mica

Energia Ramnicelu - Straja Bucuresti 8 - 24

Finala

Pamira Sibiu - Frontiera Tomis Constanta 13 - 27

Clasamentul final al competiției a fost următorul:

1. Frontiera Tomis Constanța
2. Pamira Sibiu
3. Straja București
4. Energia Râmnicelu
5. Biruința Gherăești
6. CS Crasna
7. CSM Rm. Sărat
8. Izvorul Chiuiești
9. Spicul Horia
10. Victoria Surdila Greci

In zilele de 21 si 22.05.2011, a avut loc la sediul Federatiei Romane de Oina din Constanta si un curs de perfectionare a antrenorilor si instructorilor de oina. De asemenea, intre cele doua finale, asistenta s-a putut delecta cu dansurile Ansamblului Folcloric Romancuta din comuna constanteana Cumpana, dar si cu concursuri de aruncare a mingii de oina si lovituri de baston, destinate publicului.

#11
anghelv69

anghelv69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 22.11.2006
Vrancea revine la oina cu ocazia Cupei Satelor

   Federatia Romana de Oina in colaborare cu  Directia pentru Sport si Tineret a Judetului Vrancea,Primaria si Consiliul Local Suraia, Radio Romania Antena Satelor – partener oficial al federatiei organizeaza in data de 09.10.2011 ,Cupa Satelor la  Oina ,competitie rezervata  seniorilor, editia 2011. La competitie participa urmatoarele echipe  :
1.      Clubul Sportiv Biruinta Gheraesti Neamt
2.      Clubul Sportiv Victoria Surdila Greci Braila
3.      Clubul Sportiv Energia Ramnicelu Buzau
4.      Clubul Sportiv Speranta Tataru Braila
5.      Asociatia Sportiva Siretul Suraia Vrancea

   Sistemul de desfasurare este turneu simplu – fiecare cu fiecare. Meciurile se vor desfasura incepand cu orele 09.00, pe stadionul din comuna Suraia, jud.Vrancea.    Competitia va marca revenirea la oina a unei dintre echipele de traditie din Vrancea si anume Siretul Suraia.In urma discutiilor purtate cu primarul comunei ,domnul Grosu Vasile,in scurt timp se vrea formarea unei echipe puternice la nivelul comunei.

#12
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,398
  • Înscris: 06.02.2008
Învii topicul ăsta care are peste zece ani și doar câteva postări. Probabil va fi promulgată legea care face oina sport național
https://www.news.ro/...?source=biziday

M-am uitat pe YouTube, să văd cu ce se mănâncă, mi s-a părut cam complicat, nu-i de mine. Rămân la fotbal :D

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate