![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
NOKIA N95 PROBLEMA FOARTE MARE
Last Updated: Mar 13 2011 20:07, Started by
dexter_cipry
, Mar 12 2011 16:57
·
0

Posted 12 March 2011 - 16:57

Salutare tuturor,telefonul meu se numeste nokia n95.Acum cateva zile i l-am dat unui taran care l-a scapat in dunga pe jos.E,nu s-a intamplat nimic atunci,dar la cateva zile parca inebunise telefonul,intra prin menu,iese din menu...apasa tasta "0",intra in diferite app.am observat ca daca apas putin pe partae pe care a fost lovit(cu 1 cm mai jos de display)merge fara probleme,daca las liber iar face asa......VA MULTUMESC!!astept orice sfat/raspuns...LA SERVICE NU MA POT DUCE,au niste preturi acre te dau pe spate !!
|
Posted 12 March 2011 - 17:19

Salutare tuturor,telefonul meu se numeste nokia n95.Acum cateva zile i l-am dat unui taran care l-a scapat in dunga pe jos.E,nu s-a intamplat nimic atunci,dar la cateva zile parca inebunise telefonul,intra prin menu,iese din menu...apasa tasta "0",intra in diferite app.am observat ca daca apas putin pe partae pe care a fost lovit(cu 1 cm mai jos de display)merge fara probleme,daca las liber iar face asa......VA MULTUMESC!!astept orice sfat/raspuns...LA SERVICE NU MA POT DUCE,au niste preturi acre te dau pe spate !! |
Posted 12 March 2011 - 17:24

il poti deschide sa vezi ce e inauntru, oricum tot la service ajungi.
|
Posted 12 March 2011 - 17:54

Mergi la un service. Este posibil sa pierzi garantia in caz de soc mecanic. Asta daca au ramas urme de la lovitura.
|
Posted 12 March 2011 - 18:22

Daca aparatul functioneaza okay, apasat, este und efect mecanic usor vizibil, neacoperit de garantie.
-! |
Posted 13 March 2011 - 20:07

LA SERVICE NU MA DUC!!!!!!!NU AM CUM!!!!numai insistati,va rog cu sevice-ul!!multumesc pentru raspunsuri!!anticipat!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users