Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!

Recomandari Baby monitor Wi-Fi!
 GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Sunt dese/normale ofertele de van...
 Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

NOKIA N95 PROBLEMA FOARTE MARE

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

dexter_cipry

dexter_cipry

Junior Member

• Grup: Members
Salutare tuturor,telefonul meu se numeste nokia n95.Acum cateva zile i l-am dat unui taran care l-a scapat in dunga pe jos.E,nu s-a intamplat nimic atunci,dar la cateva zile parca inebunise telefonul,intra prin menu,iese din menu...apasa tasta "0",intra in diferite app.am observat ca daca apas putin pe partae pe care a fost lovit(cu 1 cm mai jos de display)merge fara probleme,daca las liber iar face asa......VA MULTUMESC!!astept orice sfat/raspuns...LA SERVICE NU MA POT DUCE,au niste preturi acre te dau pe spate !!

edydotmail

edydotmail

Member

View Postdexter_cipry, on 12th March 2011, 16:57, said:

Salutare tuturor,telefonul meu se numeste nokia n95.Acum cateva zile i l-am dat unui taran care l-a scapat in dunga pe jos.E,nu s-a intamplat nimic atunci,dar la cateva zile parca inebunise telefonul,intra prin menu,iese din menu...apasa tasta "0",intra in diferite app.am observat ca daca apas putin pe partae pe care a fost lovit(cu 1 cm mai jos de display)merge fara probleme,daca las liber iar face asa......VA MULTUMESC!!astept orice sfat/raspuns...LA SERVICE NU MA POT DUCE,au niste preturi acre te dau pe spate !!
Garantie nu are? Deoarece acopera service-ul. Mergi cu el la Service. Sigur a fost afectata o componenta hardware de se comporta asa.

iulik17d

iulik17d

Senior Member

• Grup: Banned
il poti deschide sa vezi ce e inauntru, oricum tot la service ajungi.

bambucea76

bambucea76

Active Member

Mergi la un service. Este posibil sa pierzi garantia in caz de soc mecanic. Asta daca au ramas urme de la lovitura.

YOUR_GOD

YOUR_GOD

Not assigned

• Grup: Senior Members
Daca aparatul functioneaza okay, apasat, este und efect mecanic usor vizibil, neacoperit de garantie.

-!

dexter_cipry

dexter_cipry

Junior Member

LA SERVICE NU MA DUC!!!!!!!NU AM CUM!!!!numai insistati,va rog cu sevice-ul!!multumesc pentru raspunsuri!!anticipat!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate