![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
R.C.S. & R.D.S. - TV cablu digital (H.D.) - Topic general - 34 de posturi H.D. - Partea I.

Posted 19 March 2014 - 13:29

Posted 19 March 2014 - 13:45

Pai asta cu rescanarea o spun din instinct, dar asta tine la receptoarele lor nu la TV-uri. Forumistii RCS-ului sugereaza ca este vina Antenelor ca nu are RCS un decodor coresponzator cu sistemul nou de codare, si desi avem contracte de digital ne transmit sa ne uitam pe analogic.
Mesajul ãsta nu l-ai vãzut, așa-i...? ![]() ![]()
Crezi cunva ca UPC-ul nu ia semnal tot de acolo, codat Conax Contego. Mai pun inca o data intrebatra: Cum se face ca in reteaua UPC aceleasi TV-uri LG nu au probleme?
Nu cred "ca in reteaua UPC aceleasi TV-uri LG nu au probleme ". Colegul @cristi0304 a specificat clar mai devreme ca doar pe LG-urile model mai vechi sunt probleme nu si pe cele din 2013.
Ai citi mesajul respectiv? A fost postat de ori mesajul respectiv. Vrei un desen? Atita timp cit intact nu ofera aparatura necesara fiecarui operator sau accesul gratuit direct in sistemul M.C.R. (Master Control Room) al antena group ce vrei?
Habar n-am dacã este așa și, dacã este așa, de ce este așa...! ![]() ![]() http://forum.softped...5#entry14853934 |
Posted 19 March 2014 - 13:48

nu merge ? nu merge..
![]() ![]() ![]() |
Posted 19 March 2014 - 14:19

Posted 19 March 2014 - 14:29

Posted 19 March 2014 - 16:31

Habar n-am dacă este așa și, dacă este așa, de ce este așa...! ![]() ![]() Edited by carceanu, 19 March 2014 - 16:44. |
Posted 19 March 2014 - 16:34

(...) Cum se face ca in reteaua UPC aceleasi TV-uri LG nu au probleme? ![]()
Vin si eu cu o problema: sunt abonat UPC si de vreo trei zile nu mai pot receptiona pe un tv LH3000 pe digital posturile trustului Intact(antena 1 ,2,3,euforia.GSP) mesajul de pe tv este "fara semnal/numai date" am rescanat in toate felurile dar nimic.Pe aceeasi frecventa ex: 354000 kHz unde sunt antena 1 si 3 se mai afla si alte canale ex. Prima care functioneaza toate.In alta camera am un LN575 cu care nu am nici o problema functioneaza totul ok.Am un prieten care are exact aceleasi tv-uri ca si mine si se confrunta cu aceeasi problema. A mai intalnit cineva problema asta sau asemanatoare,stie cineva care ar fi problema ? Pe aria UPC a forumului nu am gasit nimic de ajutor.Am postat aici avand ambele tv-uri LG. si am intebat alte cunostinte cu alte tv-uri si nu au problema asta. Mentionez ca EPG-ul se vede pe canalele cu pricina,adica afiseaza emisiunea curenta si celelalte informatii.
Si eu la fel, pe un LH5000. Daca descoperi vreo smecherie, te rog posteaza aici. Valabil, bineinteles, si pentru mine. ![]() P.S. Pentru conformitate: http://forum.softped...5#entry14854267 și http://forum.softped...5#entry14854412
Sau creat (...) ![]() Edited by crislacor, 19 March 2014 - 16:53. |
Posted 19 March 2014 - 18:03

Cu tevatura asta cu latrinele am vazut ca am si aceste canale pe lista
![]() |
Posted 19 March 2014 - 18:37

Posted 19 March 2014 - 19:32

Da, zi tu ce vrei,dar cand rahatul e intins pe o felie de "paine" dan voiculescu...,numai ei stiu gustul,adica un gust de iobag,de sluga, de ultimul om. În principiu ai dreptate dar nu ar trebui să ii uiți nici pe cei care se află de cealaltă parte a baricadei dar de fapt în aceeași mocirla dacă nu chiar mai jos, pentru că nu e frumos să îi nedreptățești pe cei de La-Be1 TV în frunte cu cele 2 jeguri (Turcescu și Banciu ),dar nici pe cei de la OTV2 (România Tv) asta ca să nu te alegi cu reclamații de la celelalte părți combatante pentru faptul că nu îi bagi în seamă când ei prestează din greu în același WC-eu ! |
|
Posted 19 March 2014 - 19:51

observ cu mirare ca cei mai afectati de problemele Antenelor, sunt cei care folosesc la adrsa lor cuvinte gen 'latrine', 'tv varanului', etc...daca tot sunteti atat de scarbiti, de ce va lipsesc asa tare?! de ce nu va uitati la televiziunile dedicate lui zeus? mai nou si la mahalaua lui maruta
![]() ![]() |
Posted 19 March 2014 - 20:46

Ma simt cu musca pe caciula... si io le-am denumit asa... dar te rog doar sa imi arati o singura postare unde mi-am manifestat regretul pentru nefunctionalitatea latr... ma rog, hantenelor... Daca te consoleaza cu ceva, nu m-ar deranja sa dispara si labe1, irealitatea, romanes tv si altele asemenea. Dar pentru simplul fapt ca ne dorim sa credem ca suntem o democratie, pentru faptul ca toti au dreptul sa vizioneze ce doresc si din respect pentru colegii de forum, nu pot scrie ca doresc acest lucru. In rest, nu ar fi rau sa te muti in poiana, atitudinea ta e mai potrivita acolo.
Si oricum pe 3 din cele 4 tv-uri din casa inca functioneaza... Si oricum exista si analogic... Si oricum nu se uita nimeni la ele... ![]() L.E. Se pare ca s-a dezamorsat conflictul... S-a tras apa si a aparut imagine si sunet pe netrebnicele tv-uri care cutezau sa nu le redea... ![]() Edited by cristi0304, 19 March 2014 - 21:08. |
Posted 19 March 2014 - 21:04

observ cu mirare ca cei mai afectati de problemele Antenelor, sunt cei care folosesc la adrsa lor cuvinte gen 'latrine', 'tv varanului', etc... Te inseli. Eu chiar jubilam ca Antenele vin cu functia "mute" default si obligatoriu. Am citit de pe forum ca s-a remediat. N-am avut curiozitatea sa verific nici inainte, nici dupa. Pe LG-ul meu sunt setate cu skip aceste canale. Eu afectat? ![]() Edited by grinci, 19 March 2014 - 21:06. |
Posted 19 March 2014 - 21:06

Te inseli. Eu chiar jubilam ca Antenele vin cu functia "mute" default si obligatoriu. Am citit de pe forum ca s-a remediat. N-am avut curiozitatea sa verific nici inainte, nici dupa. Pe LG-ul meu sunt setate cu skip aceste canale. Eu afectat? ![]() ![]() |
Posted 19 March 2014 - 21:07

... Dar pentru simplul fapt ca ne dorim sa credem ca suntem o democratie, pentru faptul ca toti au dreptul sa vizioneze ce doresc si din respect pentru colegii de forum, nu pot scrie ca doresc acest lucru. ce tare... ![]() ![]() Edited by heXagon11ro, 19 March 2014 - 21:09. |
|
Posted 19 March 2014 - 21:13

Cred ca nu ai inteles ce am spus. Posibil sa nu fi fost nici eu prea clar. Si cine a jignit ? Si pe cine ? Citatul tau din postarea mea nu era o recomandare, era doar motivarea atitudinii mele. Toata lumea (inclusiv tu) are dreptul de a avea orice (alta) parere sau atitudine.
O seara buna si tie... Edited by cristi0304, 19 March 2014 - 21:17. |
Posted 19 March 2014 - 21:19

Probabil din cauză că n-a vrut să „coboare” în Poiană...
![]() |
Posted 19 March 2014 - 21:22

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users