Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa retea integrata la un ASUS ...

Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider

End to end encrypted messenger
 masina de familie 9000 euro

T-Mobile intenționeaza sa in...

5G N38 Digi Mobil

Road trip moto Tunisia
 De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 

R.C.S. & R.D.S. - TV cablu digital (H.D.) - Topic general - 34 de posturi H.D. - Partea I.

* * * * - 10 votes
  • This topic is locked This topic is locked
40065 replies to this topic

#25993
rstefan31

rstefan31

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 09.08.2009

View Postxulescul, on 18 martie 2014 - 16:50, said:

Aceeasi problema si la mine, Syneweap. Acelasi model de tv.

eu am un stift de lcd led finlux si n-am nicio problema!

View Postdanyxp, on 18 martie 2014 - 17:28, said:

Utv hd merge acum cu sunet dd 2.0, nu era pe 5 sau pe 5.1 înainte ? Nu am schimbat nimic la receiver, dar nu am mai vizionat programul de cel puțin o lună și știu sigur că mergea perfect pe 5.1. Acum arată că are semnal 5.1 pe receiver dar e sunet numai în boxele față,  iar televizorul spune ca are dd 2.0.

nu a fost niciodata 5 sau 5.1

#25994
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Sunt sigur că a fost 5.1, și cand eram la upc și până acum ceva timp și la rds. Nu vorbesc de vreun artificiu făcut de receiver, e lăsat pe straight,  așa a fost mereu.

Edited by danyxp, 18 March 2014 - 17:57.


#25995
barladeanu

barladeanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.11.2006

View PostSyneweap, on 18 martie 2014 - 16:38, said:

Am o problema destul de enervanta: de azi nu mai pot receptiona canalele Intact din grila digitala RDS pe un LG 32 LH5000. Am dat o reactualizare pe transponderele respective dar degeaba; la unele canale imi apare "numai date" iar pe altele "lipsa semnal". Pe un tunner Terratec H5 totul e OK, canalele necriptate merg perfect; atat pe televizor cat si pe tunner puterea semnalului pe respectivele transpondere e de ~ 85% iar calitatea e de 100%. Aveti idee ce poate sa fie de face faza asta?
Nu mai recepționezi antenele...ªi unde este problema?

#25996
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,817
  • Înscris: 04.09.2006
Problema e că mă sâcâie la cap maică-mea de azi dimineață că nu merge; maică-mea se uita la nuștiu' ce telenovele coreene pe Euforia.

#25997
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,349
  • Înscris: 16.03.2011
Aici nu e prob ca sunt antenele maine pot fi alte canale.

#25998
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,817
  • Înscris: 04.09.2006
Problema cu siguranta cred ca are legatura cu schimbarile pe care le-au facut antenistii la transmisia pe satelit.

#25999
Red Force

Red Force

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 701
  • Înscris: 05.12.2005
Aceeasi problema si pe LG LH3000. A sunat cineva la RC?

#26000
zeus1

zeus1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,572
  • Înscris: 03.05.2008

View PostRed Force, on 18 martie 2014 - 18:39, said:

Aceeasi problema si pe LG LH3000. A sunat cineva la RC?
Este o situatie generala cu privire la antene ! Au lipsa sonor , insa nu peste tot.

#26001
Red Force

Red Force

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 701
  • Înscris: 05.12.2005
La mine au lipsa imagine+sonor :)) dar doar pe DVBC direct fara echipamentul lor, pe CI+de la ei merge.

#26002
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 121,848
  • Înscris: 07.02.2003

View Postzeus1, on 18 martie 2014 - 18:48, said:

Este o situatie generala cu privire la antene ! Au lipsa sonor , insa nu peste tot.
Lipsa sonor, imaginile sunt oki. In status parametrii de sunet lipsesc, trebuei sa fie ori mpeg 2 stereo, DD / ac3 si e gol acolo, nimic. Nu ma deranjeaza deloc :P

#26003
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,058
  • Înscris: 31.05.2010
Din cate deduc eu, exista ceva probleme de compatibilitate (habar n-am de unde au aparut acestea) cu anumite tv-uri... Din cele 4 bucati proprietate personala (3 dintre ele dotate cu carduri ci+ si unul la "liber"):
- Lg 2012 + ci+ - Ok;
- Sammy  2011 + ci+ - Ok;
- Orion - fara card - Ok;
- Lg 2010 (cred) + ci+ - mesaje de genul "numai date" sau "lipsa semnal" pe latrine...
Ciudata treaba...
P.S. Totusi, nu deranjeaza pe nimeni din casa...Posted Image

L.E. Pe cele 3 tv-uri (pro-varan :lol:) functioneaza inclusiv sonorul...

Edited by cristi0304, 18 March 2014 - 20:23.


#26004
CoL00SaL

CoL00SaL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 23.12.2013
Este deja Antena HD pe digital la RCS&RDS?.Ca sa nu fac scanarea degeaba !

#26005
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Nu.

#26006
nikuniku

nikuniku

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,256
  • Înscris: 04.06.2009

View PostMihaiPasca, on 18 martie 2014 - 20:58, said:

Este deja Antena HD pe digital la RCS&RDS?.Ca sa nu fac scanarea degeaba !
si speram ca nici nu va fi,ar fi bine sa scoata si ce mai e in legatura cu latrinele.

Edited by nikuniku, 18 March 2014 - 21:41.


#26007
spikje

spikje

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 892
  • Înscris: 25.12.2004
Pe un TV Orion prind cu DVB-C Antenele.
Pe un TV LG tot cu DVB-C nu se mai prind Antenele, mesaj 'lipsa date'.

Pe Orion nu am dat fullscan si nu au aparut probleme.
Pe LG au aparut probleme, am dat fullscan si tot sunt probleme.

Unde gresesc?

#26008
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,439
  • Înscris: 16.12.2006
Citeste mesajul lui cristi0304 si o sa vezi pe LG serie mai veche sunt probleme. LG nu se pupa cu antenele securiste. :D

#26009
spikje

spikje

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 892
  • Înscris: 25.12.2004

View Postcatalinman, on 18 martie 2014 - 21:54, said:

Citeste mesajul lui cristi0304 si o sa vezi pe LG serie mai veche sunt probleme. LG nu se pupa cu antenele securiste. Posted Image

Deci trebuie sa le vad analogic sau sa iau card CI?

#26010
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,439
  • Înscris: 16.12.2006
Nu stiu daca te ajuta CI, mai degraba sa le vezi pe analogic.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate