Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cablu cu inel magnetic

Setari temperatura centrala termica

Anomalie electrica/Interferenta

ZVON: Mihai Bendeac a semnat cu P...
 Prea multi bani bagați in ma...

Usa garaj Nice Spin se deschide p...

Recomandare TV 2500-3000 lei

Sala de sport pentru baschet?
 HP Pavilion 14-ec1008nq Ryzen 5 5...

Mai am nevoie de antivirus?

Viata de noapte Asia

Distribuția si vanzarea presei pe...
 Traseu electric din perete peste ...

Revuenon 1:4,5 / 240 mm din piata...

ACEA solicita UE scoaterea din tr...

Sistem home cinema samsung ht x20
 

R.C.S. & R.D.S. - TV cablu digital (H.D.) - Topic general - 34 de posturi H.D. - Partea I.

* * * * - 10 votes
  • This topic is locked This topic is locked
40065 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,741
  • Înscris: 07.04.2006

Primul canal H.D.: DigiSport H.D.! Posted Image

]Date despre recepție:


- Municipiul București: 378 MHz/64QAM /S.R.: 6900/M.P.E.G. 4.;
- Timișoara: 434 MHz/64QAM /S.R.: 6900/M.P.E.G. 4.;
- Craiova: 306 MHz/64QAM /S.R.: 6900 /M.P.E.G. 4.;
- Satu Mare 346 MHz/64QAM /S.R.: 6900/M.P.E.G. 4. și
- Constanța  458  MHz/64QAM /S.R.: 6900/M.P.E.G. 4.

[ http://img402.imageshack.us/img402/9109/digisporthd2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Edited by a_d_y, 12 May 2015 - 17:18.


#2
garett

garett

    Troll-in-Chief

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,210
  • Înscris: 28.06.2006
Am si eu o intrebare: pe ce canal se face update-ul pt HSC1170NA? Am incercat si pe HBO si pe Ant1 fara succes. Intra in modul de update dar nu face nimic, imi apare un "tuning" care clipeste si banda de update care ramane 0%. Softul este din 2007 deci nu se pune problema ca ar fi prea nou.
Multumesc!

#3
furceag

furceag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 09.10.2005
Ar fi extraordinar. As incheia contractul saptamina viitoare cu ei daca ar transmite emisiuni HD.

#4
BLIVIU27

BLIVIU27

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 26.07.2006
am scanat si eu in constanta pe decodorul de cablu al rcs nu apare nimic in plus decat 64 canale iar tv lg 37lg6000 scarlet are doat tuner de dvb t  asa ca nu intra nimic nici pe suedia nici pe alta tara

#5
cociobea

cociobea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 19.10.2007
pachetul cinestar pe digicablu nu o sa apara oare?!

#6
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,293
  • Înscris: 07.12.2006
Daca ar aduce in grila HD toate posturile bune la fel cum au facut cu grila analogica .... :coolspeak:
Daca mai iau in calcul si tarifele practicate de RCS ....
Iar le va lua fata celor de la UPC :lol:

#7
MasterC

MasterC

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,529
  • Înscris: 10.09.2003

View Postfurceag, on 1st December 2009, 09:03, said:

Ar fi extraordinar. As incheia contractul saptamina viitoare cu ei daca ar transmite emisiuni HD.
Nu inteleg, vrei emisiuni din studioul DigiSport in HD sau ce :|?

#8
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Ho, si la liber! :) Sincer nu cred, probabil la anul pe IPTV.

#9
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,293
  • Înscris: 07.12.2006

View PostMasterC, on 1st December 2009, 10:02, said:

Nu inteleg, vrei emisiuni din studioul DigiSport in HD sau ce :|?

DigiSport e primul post in HD folosit pentru teste. Dar vor mai urma PRO TV HD, TVR HD, si mai ales daca baga: Discovery HD, Animal Planet HD, Nat Geo HD, History HD , Disney HD etc...  :rolleyes:

#10
rollandcar

rollandcar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 23.12.2007

View Posteasy90rider, on 1st December 2009, 10:04, said:

daca ai timp si poti edita postul tau te rog sa adaugi si datele de receptie din celelalte orase. pentru ca nu sunt cele din bucuresti.
Timisoara: 434;QAM64,6900 kS/s.
Craiova 306 MHz
satu-mare 346 Mhz
Constanta  458 Mhz
Sal sunt din Constanta. Vad ca ai scris mai sus ca la noi este pe 458 MHz. Stii cumva care este corespondenta acestei frecvente in formatul Cable.

#11
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,166
  • Înscris: 21.11.2008
DIGI.SPORT 1 H.D. RO. se introduce doar in format Digital, deci n-are cum sa fie in Analogic, chiar daca e folosita aceeasi infrastructura..!


Din cate am auzit, si la ORADEA a fost introdus, din 29.11., tot pe 346 MHz, ca la SATU MARE.

#12
ullisses

ullisses

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 17.02.2008

View Postrollandcar, on 1st December 2009, 00:35, said:

Sa inteleg ca esti din Constanta si prinzi Digi HD pe cablu? Daca da cum ai facut?


cum am invatat pe aici....am mutat in setari la tara...era pe ROMANIA ...am bagat SUEDIA... si in felul asta la manual scan au aparaut frecventele pe care le cautam...

#13
icriss79

icriss79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 14.08.2006

View Postcatalinman, on 1st December 2009, 00:18, said:

icriss79, prinzi cele 69 analogice si cele 64 digitale SD si iti lipseste doar Digi Sport HD ?
sau prinzi doar 69 analogic, fara cele 64 digitale ? pe samsung zic !

ultima versiune de soft e 1.23 !
te duci pe hbo si acolo faci update-ul de soft :)


Catalin,

Merci de raspuns, am reusit sa fac update la soft!
Legat de DigiSportHD: prind 69 analogice + 64 digitale SD si imi lipseste doar DigiSportHD, pe Samsung 26B350. Am baza special.
Am dat din nou rescanare azi, acelasi rezultat. Nici urma de DigiSportJD.

Decodorul Digi imi arata nivel de semnal 60% si calitate 90% pe frecventa respectiva (valori similare sunt si pe restul). Oare asta sa fie motivul pentru care nu prind HD-ul?! Ca sa inteleg foarte clar...teoretic ar trebui sa-l prind chiar si daca nu trec prin decodorul digi, corect? Am pus Marea Britanie ca tara pentru canalelel digitale pe TV, insa nu-mi gaseste nimic atunci cand scanez folosind scanerul din TV.

#14
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,166
  • Înscris: 21.11.2008
Din ce am auzit, si la ORADEA.. frecventa pt. DIGI.SPORT 1 H.D. RO. -este 346 de Mhz.

#15
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,081
  • Înscris: 16.12.2006
sper ca pana la sfarsitul lui decembrie sa avem cat mai multe canale HD, 9-10 canale ar fi frumos :D

#16
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,081
  • Înscris: 16.12.2006
daca nu le prinzi deloc cu tv-ul am impresia ca tv-ul tau are doar tunner DVB-T, fara DVB-C :)
daca zici ca prinzi 64 canale SD direct cu tunnerul tv-ului, fara stb de la rcs, inseamna ca tv-ul tau nu are DVB-C MPEG 4, stie doar DVB-C SD

p.s. cu receiverul de la rcs, iti apare Digi Sport HD ? ar trebui sa iti apara in grila, dar fara sa ai imagine pe el, doar sunet !

Edited by catalinman, 01 December 2009 - 13:33.


#17
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,293
  • Înscris: 07.12.2006

View Postcatalinman, on 1st December 2009, 13:20, said:

sper ca pana la sfarsitul lui decembrie sa avem cat mai multe canale HD, 9-10 canale ar fi frumos :D

nu cred ca vor lansa comercial hd-ul anul asta

#18
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,081
  • Înscris: 16.12.2006
daca nu comercial, macar in teste, nu ma deranjeaza aceste teste :D

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate