Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit eth vs Adap...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Ce ai mancat azi?

* * * * - 31 votes
  • Please log in to reply
40951 replies to this topic

#23023
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Bai. Imi ploua in gura cand citesc, dar va rog, poze. Pana mea, orice poza face bine la papile... Si credeti-ma sunt gurmand.

View Postrichelieu, on 21 ianuarie 2019 - 12:20, said:


La aia nu prea aveam ce poze sa ii fac, pentru ca e...un sos alb cu bucati de burta si carne prin el :)

Daca vin la tine la restaurant imi faci si mie o tuslama? :)

#23024
LORELYAN

LORELYAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,704
  • Înscris: 15.08.2006
La ora asta....o jumatate de rodie !
Attached File  IMG_20190121_201325.jpg   221.42K   21 downloads

#23025
al-padrino

al-padrino

    TCB

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,968
  • Înscris: 13.11.2016
Paste, muraturi.
Alune, bere... ultima se bea, nu se mananca..

#23026
LouisCyphre

LouisCyphre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,966
  • Înscris: 24.01.2012
Ei, dragii mosului, azi mi-a sosit pachetul din tara, asa ca am "gustat" pana acum toba, jumeri, telemea, branza de burduf, slanina cu ceapa de apa sparta, ceva carnati si untura pe pita.
Deseara fac un piure de cartofi cu carnati afumati, iar pe maine am programat niste ciorba de burta si o varza calita cu costita afumata.
Daca nu mai postez pe aici zilele urmatoare, inseamna ca e stricat wi-fi-ul la gastroenterologie.

#23027
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View PostLouisCyphre, on 21 ianuarie 2019 - 20:40, said:

Ei, dragii mosului, azi mi-a sosit pachetul din tara, ...

N-am idee unde a ajuns acel pachet, in ce tara, ca din Arizona in California avem restrictii stricte de transportat si 1 portocala, carnarii deloc!!!  
Acele Pateuri de Ficat, conserve renumite din Romania, la vama New York sau oricare ar fi poarta de intrare in State, ajung in gunoi.

Chiar ca mi-e foame, acum mi-am data seama ... French Toast o sa-mi fac, voilà.

#23028
LouisCyphre

LouisCyphre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,966
  • Înscris: 24.01.2012
Aranzazu, la Paris a ajuns.
Aici inca se poate, nu e chiar asa strictete.

#23029
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View Postbadsica, on 21 ianuarie 2019 - 13:03, said:

  Daca tot ai scris in romana zi ghimbir!  

Nu te arde pe tine grija de ce scriu eu, sa fie clar!

Edited by richelieu, 22 January 2019 - 00:14.


#23030
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View PostLouisCyphre, on 21 ianuarie 2019 - 21:39, said:

Aranzazu, la Paris a ajuns.  Aici inca se poate, nu e chiar asa strictete.  

Pentru mine ungurii faceau probleme ca si romanii ca oare ce transport ca n-am nimic aproape in portbagaj si nici carne ... ce o sa mancam?
Atunci era o problema in Romania cu 16 ani in urma, cu aprovizionarea, inca nu erau Mall-uri si magazine decat clele comuniste.

#23031
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View Postrichelieu, on 21 ianuarie 2019 - 12:59, said:

Si se foloseste iaurt, nu smantana Posted Image   Sunt convins ca e buna reteta, insa nu e tuslama.  

Este extra-super-ultra-good si foarte bun reteta mea, compus de mine.  In viata mea n-am mancat tuslama in sos alb, acum aflu cum arata, seamana cu Ciulama.
Nu mai tin minte de la cine am invatat reteta asta dar nu era cu smantana sau iaurt, avea mult ardei iute si inca niste ingrediente pe care eu nu le folosesc.
Mi-am adus aminte, era un turc din ungaria si-l numea paprikas, dar cu rosii multe.   Foarte multi romani au mancat la mine asta si ei au spus ca-l cheama tuslama.
Mie mi-e perfect si paprikas de burta!  dar Pacal Pörkölt este numele maghiar si exact asa arata si ce gatesc eu ca pe poza din site-ul de mai jos, doar ca n-am vase ruginite!
Se vad bucati mai de rosii in caldare sau Bogrács.    Nu se permite site-ul cu Pacal Pörkölt.

#23032
LouisCyphre

LouisCyphre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,966
  • Înscris: 24.01.2012
Aranzazu, calm down, man!

#23033
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,478
  • Înscris: 04.05.2006

View PostMembruAnonim, on 21 ianuarie 2019 - 20:00, said:

Daca vin la tine la restaurant imi faci si mie o tuslama? :)
Nu am mai călcat pe acolo de vreo doua luni, pentru ca sunt in meciuri cu jegosii de asociați. Sau sa zic hotii....
Vor stabili organele de cercetare penală :)

Dar poți sa vii la mine acasă și îți fac ;)

#23034
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,628
  • Înscris: 06.03.2005
Daca este vorba de platou traditional rece am incercat ceva amestecat dar care a dat bine:
Slanina afumata, Kaiser, sorici, salam Sibiu, ghebe, branza burduf, pesti afumati, ceapa rosie, cruditati, masline, mentiune speciala palinca de la Lidl, surprinzator de buna.

Attached Files



#23035
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,478
  • Înscris: 04.05.2006
Haideti sa ne linistim si sa revenim pe o trasa normala!
Nu mai raspundeti la provocari. Eu incerc sa urmaresc discutiile postare cu postare, dar nu reusesc tot timpul. Nu imi ingreunati munca, pentru ca veti suporta si voi insiva consecintele!
Daca nu va convine o postare, raportati-o si atunci o voi vedea cu siguranta si voi lua masurile care se impun. Dreptatea de unul singur nu e ok nici aici.

#23036
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006
Humus.
Fără poze.
Să se noteze vă rog că am făcut și tahini (nu am ars semințele de susan, așa cum mi se întâmplă adesea Posted Image ), nici cei trei căței de usturoi n-am uitat să-i arunc în blender.
De fulgii de ardei iute n-aveam cum uita; dacă nu-i roșu de se aburesc ochelarii, clar nu-i bun.
Dap, cu pâine prăjită.

#23037
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,478
  • Înscris: 04.05.2006
O tigaie picanta din pastrama de miel, cu mamaliguta.
Excelenta. Nu am facut poza, pentru ca ma bate nevasta daca pozez mancarea prin restaurante :lol:

#23038
silviu03

silviu03

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,471
  • Înscris: 07.01.2011
Varza cu carnaciori,mamaliga si ardei iuti murati :D
Eu nu am poza pentru ca eram rupt de foame.

#23039
pedros_2005

pedros_2005

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 03.12.2007
La cina: penne rigate. Sosul e cu totul special, creatia sotiei. In afara de ingredientele clasice (sos de rosii, usturoi,ceapa, ciuperci de padure) a pus si niste ardei gras copt, plus niste piept de pui ramas de pe weekend. E incredibil gustul pe care il da sosului ardeiul copt. Topping am folosit un amestec de parmezan, mozarella si cascaval (am scapat de resturile ramase prin frigider).

Attached Files



#23040
AlinE

AlinE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,634
  • Înscris: 31.07.2009
Pulpa de rata cu gulie.

Attached Files



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate