Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: May 19 2024 02:36, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#17245
Posted 15 August 2017 - 01:33
1 shaworma de vita la farfurie de la Socului Kebap , bere fara numar si o Euro pizza (45cm) la Carmen pe Diham
|
#17246
Posted 15 August 2017 - 05:39
Dimineata o cafea si cateva briose.....
Edited by xmanyacs77, 15 August 2017 - 05:39. |
#17247
Posted 15 August 2017 - 09:10
Mi-ar lua o pagina sa scriu tot ce am gătit/mâncat de vineri și pana azi....problema e ca dacă nu ma opresc ma fac iar de 100kg 😂😂😂.
Deci gata cu mâncatul. |
#17250
Posted 15 August 2017 - 18:50
#17251
Posted 15 August 2017 - 18:58
#17252
Posted 16 August 2017 - 21:28
Una bucata kebab cu sos de usuturoi. Indesat cu multa carne abia putin perpelita, nu prea mi-a placut.
IMG_1761.JPG 130.46K 75 downloads |
#17253
Posted 20 August 2017 - 16:31
Noroc, azi picior de porc la cuptor cu mamaliga si usturoi. Si 2 beri.
Caut ceva de mancare si ma intorc.... |
#17254
Posted 20 August 2017 - 20:33
Ce se intampla cand merg acasa in Maramures pt 3 zile? ma ingras cateva kg:
- vineri seara- salata de vinete, mazare/pastaie calita cu usturoi si verdeata, branzeturi si legume de toate felurile. Clatite cu 4 tipuri de gem, pepene (lubenita galbena), tiramisu. -sambata- friptura (pulpa cu os si fara de porc) ceafa, pastrav, slanina pe gratar, cartofi trasi in unt, guias la ceaun de mistret, cozonac cu mac/branza/rahat/nuca in cuptor de lut, ardei umpluti si sarmale cu ciuperci si legume. duminica- legume la gratar (vinete, dovlecel, cartofi) cu un sus alb de usturoi-, mici, carnati, 4 buc muschiulet de porc intreg tinut la marinat 5 ore in bere/mustar/condimente, conozac inca. luni- omleta dimineata si o salata de legume light, dupamasa alte sarmale cu ciuperci si legume insa facute cu pasat (faina de malai rasnita mai grosier), niste prajituri de casa, saleuri si cornulete cu gem de prune. Luni seara am fugit spre casa- Bucuresti, in fiecare zi am stat in alta parte (la parintii mei, a ei, la socri, la bunici) asa ca fiecare mancare a fost preparata altfel. In 3 zile am pus 3 kg, bine asa. Nu ma mai duc in Maramures, bineinteles, nu a lipsit palinca de prune la 55 grade, si multa bere. Eu nu mananc carne de 4 ani, doar peste, deci de aici legumele alea printre. Sper ca anul asta sa culeg niste hribi sa fac un papricas de hribi cu sos alb, sau in limbaj de sud- ciulama. Azi am mancat un pastrav la cuptor umplut cu unt si lamaie, ea a mancat un piept de rata, cu cartofi piure. Spor la mancat, weekendu trecut am fost la Baia Mare. Edited by Deenman, 20 August 2017 - 20:34. |
|
#17255
Posted 22 August 2017 - 18:46
Un pretzel cu unt. E bun rau dimineata. Si scuuuuuuuump, daca in loc sa ti-l coci tu, sa il tai si sa il dai cu unt, te gandesti sa il cumperi de la colt
|
#17257
Posted 23 August 2017 - 18:45
Gazpacho cu....de toate din grădina bio, Amurtel .
Mai puțin șalotă, care e tot BIO dar din magazin Attached Files |
#17258
Posted 23 August 2017 - 19:55
Ce e aia salota? Dar gazpacho?
Edited by CerbulCornel, 23 August 2017 - 19:56. |
#17259
Posted 23 August 2017 - 20:29
Șalotă e un fel de ceapa.
Gazpacho e...ce se vede in poza 😂😂. ( o supa rece, de roșii cu diverse) |
|
Anunturi
▶ 2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users