![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Papillon Belvil sau Club Asteria Belek?
Last Updated: Oct 03 2014 12:51, Started by
ANTURIUM
, Jan 28 2011 13:07
·
0

Posted 25 May 2011 - 13:00

BELVIL e brici, dar aveti grija la cazare sa nu va dea la parter ca e muzica live in lobby pina la ora 23.00....vilele arata excelent....intr-un cuvint mi-a placut resortul, se haleste bine, plaja excelenta, restaurant pe plaja, ffff curat totul, mergeti linistiti, vacanta placuta frumoase pozele. ai vazut si bungalowurile pe dinauntru? |
Posted 25 May 2011 - 13:10

Posted 27 May 2011 - 08:32

cam asa se pare ca arata o camera la bungalow dupa renovare. [ http://shareimage.ro/images/o0rrnfqdez8ne3112x.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ![]() |
Posted 27 May 2011 - 09:54

Posted 27 May 2011 - 10:04

rotti spune-mi te rog cum e in comparatie cu titanic sau limak atlantis? Edited by rottweiler2007, 27 May 2011 - 10:11. |
Posted 27 May 2011 - 10:15

Posted 27 May 2011 - 10:28

pusesem ochii pe titanic dar am vazut review-uri proaste despre el,dar daca spui ce mai sus decat belvilul..... .....,iar atlantisul mi-a plcut dupa ce am vazut pozele tale. am mai scris, e doar parerea mea, deschide tu un topic despre titanic si vor scrie si altii acolo parerile lor, aici e topicul despre belvil cit despre referinte naspa.... ![]() iar aici ai parerea unui turist roman gasita pe saitul ****.ro, parere datind din 2010 : Sejurul in Lara la Hotel Titanic a fost un vis. Foarte pe scurt: in Lara am ajuns cu avionul, fiind imediat preluati cu autocarul de la aeroportul din Antalya si transferati la hotel. Transferul a durat doar 10 minute ceea ce mi s-a parut superb. Ajunsi la hotel am fost cazati imediat, hamalul ne-a preluat valizele si ne-a condus in camera. Camera foarte curata si asa a fost pe toata durata sejurului; minibarul in permanenta cu efectivul de sticle si doze completat, prosopele si lenjeria de pat schimbate zilnic. Televizor LCD cu programe in turca, germana si TVR International. Restaurantul principal imens, foarte bine compartimentat, mancarea foarte variata si pe toate gusturile. Fructe la discretie, prajituri multe si bune, inghetata delicioasa... Trebuie sa fii foarte snob ca sa carcotesti la astfel de conditii. Cat despre entertainment a fost "nici prea mult, nici prea putin". Nu ne-au innebunit cu concerte de prost gust ci in fiecare seara era la 21: 00 minidisco pentru copii si apoi urma programul de adulti- trupa de acrobati, muzica live, seara de comedie sau "white party". Apropo daca veti merge la Titanic sa aveti haine albe la voi... White party e mortal, merita sa participi. Aquaparcul - topoganele sunt super - daca esti amator de agitatie. Mie personal mi-a placut mai mult la jacuzzi si relax pool. Alegeti cu incedere acest hotel -raportul calitate/pret este foarte bun. Eu m-as intoarce oricand! Edited by rottweiler2007, 27 May 2011 - 10:32. |
Posted 27 May 2011 - 10:40

da' o parere mai detaliata despre Belvil?
a ta, vreau sa spun, ca pe alte forumuri am citit suficient. ![]() |
|
Posted 27 May 2011 - 10:43

Posted 04 June 2011 - 18:39

Draga @nuvreau, pentru ca stiu ca abia astepti sa afli noutati despre Belvil, si pentru ca zilele dinaintea plecarii sunt cele mai luuuungi, ma grabesc sa-ti dau ceva vesti.
Ieri am revenit dintr-o vacanta minunata petrecuta la Papillon Belvil. Noi am stat in mainbuilding - camera f. mare, curata, un pat dublu si unul simplu. Curatenie zilnic, minibarul umplut zilnic(2 Pepsi, 2 suc de portocale, 2 ape la 0.5l si 1 apa la 1.5l). Flori, verdeata, broscute testoase, copaci de multe specii, palmieri, tot felul de culori, multe alei pe unde sa te plimbi - asta mi-a placut cel mai mult. Zambetul staff-ului, iarasi mi-a placut mult - se opreau din treaba pe care o faceau ca sa te salute si sa-ti zambeasca. Toate facilitatile sunt grupate intr-o zona anume, nu trebuie sa alergi dintr-un capat in altul al resortului . Linistea este la ea acasa. Auzi doar ciripitul pasarelelor - pentru noi a fost perfect. Este un hotel dedicat cu predilectie relaxarii, familiilor . Spectacolele de seara sunt usurele, nimic senzational. La malul marii sunt pietricele, la fel si in apa, atentie daca sunteti mai finuti la talpi. Dupa cativa metri, apa se adanceste brusc. In privinta mancarii nu va faceti griji. Nu detaliez, dar daca vreti putei manca nonstop. Cocktail-urile sunt bune! Cu o zi inainte de plecare am avut beach party - foarte frumos: artificii, dans cu flacari, barbeque pe plaja, iar cocktail-uri ![]() Eu zic sa plecati cu inima deschisa si veti avea o vacanta minunata! Nu este un hotel de lux, dar este foarte cald si primitor! |
Posted 04 June 2011 - 21:51

Atasez si cateva poze:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 05 June 2011 - 09:24

multumesc mult ANTURIUM.
mi-ai spus exact ce vroiam sa aud... liniste, verdeata, alei. ma rog, cu linistea s-ar putea sa rezolve piticii mei ![]() pe 16 iunie plecam si noi, asa ca nu mai am mult de asteptat. putine emotii pentru drumul prin Bulgaria dar sper sa fie OK. |
Posted 24 January 2012 - 22:41

|
Posted 25 January 2012 - 10:19

Posted 17 July 2012 - 14:10

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users