![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Papillon Belvil sau Club Asteria Belek?
Last Updated: Oct 03 2014 12:51, Started by
ANTURIUM
, Jan 28 2011 13:07
·
0

Posted 10 February 2011 - 11:10

Asa este, si eu ma mir cum un astfel de hotel a ramas nedescoperit de romani.
Din pacate nu este pentru pretentiosi. Noi am lasat mult din pretentii, datorita vegetatiei foarte batrane care imi place foarte mult, dar si piscinei de la marginea plajei. Pe de alta parte, rott si koder m-au dezarmat, si acum balanta inclina mai mult spre Belvil, asta si datorita camerelor care sunt mai mari si mai bine amenajate. Dar Belvil nu are frumusetea resortului pe care o are ######. Pe de alta parte, si la partea cu mancarea, Belvil sta mai bine. Cred ca anul asta merg pe Belvil, iar la anul, risc cu Club ######, ca sa le si compar cu ocazia asta - poate am noroc si fac si ei o renovare intre timp ![]() |
Posted 10 February 2011 - 12:00

Si Letoonia Golf pare frumos, si la pret bun...Nu stiu de ce, dar am incredere in Golf Resorts, au mult spatiu si aer curat. Sa mai sap si dupa Letoonia, ca vegetatie nu e chiar la fel ca Belvil, dar are camere frumoase.
|
Posted 10 February 2011 - 12:28

La Letoonia nu-mi place raul care trece prin fata hotelului, si apoi urmeaza plaja. Chiar nu-mi place!
|
Posted 10 February 2011 - 12:32

Posted 14 March 2011 - 12:36

News: Papillon Belvil a redecorat toate camerele club standard si ne mai asteapta si cu alte surprize in 2011!!!
Pt. cei care vor sa vada cum arata noile camere din bgw au aparut si poze pe net! Sunt superbe! Multumesc celor care m-au sfatuit sa aleg Belvil. Se pare ca am facut o alegere buna! |
Posted 14 March 2011 - 14:07

Daca reusesc sa le vad in aprilie o sa postez un review. Vesti bune!
|
Posted 16 April 2011 - 15:14

sper ca Belvil sa fie o alegere buna si pentru noi. am gasit rezervare de pe 17 iunie.
|
Posted 24 April 2011 - 18:58

cam asa se pare ca arata o camera la bungalow dupa renovare.
[ http://shareimage.ro/images/o0rrnfqdez8ne3112x.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 17 May 2011 - 15:32

News: Papillon Belvil a redecorat toate camerele club standard si ne mai asteapta si cu alte surprize in 2011!!! Pt. cei care vor sa vada cum arata noile camere din bgw au aparut si poze pe net! Sunt superbe! Multumesc celor care m-au sfatuit sa aleg Belvil. Se pare ca am facut o alegere buna! |
Posted 18 May 2011 - 09:42

Te rog sa ne povestesti de acolo cate ceva, la sfarsitul saptamanii viitoare plecam si noi(stam in main building).
Nu am emotii , cred ca am ales bine, dar ceva noutati tot vreau sa aflu.Sa faci multe poze! Vacanta placuta si insorita ! |
|
Posted 18 May 2011 - 10:45

Te rog sa ne povestesti de acolo cate ceva, la sfarsitul saptamanii viitoare plecam si noi(stam in main building). Nu am emotii , cred ca am ales bine, dar ceva noutati tot vreau sa aflu.Sa faci multe poze! Vacanta placuta si insorita ! |
Posted 20 May 2011 - 15:05

Rugaminte pt @rottweiler2007 : daca ai timp si posibilitatea, nu te duci sa vezi un pic si Club ###### Belek ?
Am ramas eu cu un pitic legat de acest club. Ma intereseaza cum sunt serviciile si care-i atmosfera in general. Multumesc frumos. Am scris Club ###### Belek. Nu stiu de ce apare asa, cu ##### Ma rog, e vorba de hotelul celalalt din titlul topicului. Edited by ANTURIUM, 20 May 2011 - 15:26. |
Posted 20 May 2011 - 15:37

Rugaminte pt @rottweiler2007 : daca ai timp si posibilitatea, nu te duci sa vezi un pic si Club ###### Belek ? Am ramas eu cu un pitic legat de acest club. Ma intereseaza cum sunt serviciile si care-i atmosfera in general. Multumesc frumos. Am scris Club ###### Belek. Nu stiu de ce apare asa, cu ##### Ma rog, e vorba de hotelul celalalt din titlul topicului. |
Posted 20 May 2011 - 23:45

|
Posted 25 May 2011 - 06:06

BELVIL e brici, dar aveti grija la cazare sa nu va dea la parter ca e muzica live in lobby pina la ora 23.00....vilele arata excelent....intr-un cuvint mi-a placut resortul, se haleste bine, plaja excelenta, restaurant pe plaja, ffff curat totul, mergeti linistiti, vacanta placuta
|
Posted 25 May 2011 - 08:09

Bine ai revenit!
Care este gradul de ocupare al hotelului?Probleme cu sezlongurile la plaja sau la piscina?Sunt suficiente? Se facea baie in mare, nu e apa rece? |
Posted 25 May 2011 - 09:23

Bine ai revenit! Care este gradul de ocupare al hotelului?Probleme cu sezlongurile la plaja sau la piscina?Sunt suficiente? Se facea baie in mare, nu e apa rece? 2. e bine sa te trezesti mai de dim si sa pui prosop pe sezlong la piscina daca vrei un loc anume 3. eu am facut baie si in piscina si in mare, am vazut si bebelusi in apa, dar apa nu e foarte calda |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users