Papillon Belvil sau Club Asteria Belek?
Last Updated: Oct 03 2014 12:51, Started by
ANTURIUM
, Jan 28 2011 13:07
·
0

Posted 28 January 2011 - 13:07

Anul asta ne decidem foarte greu.
Pana la urma am hotarat ca vrem verdeata multa, flori, palmieri , o plaja bunuta, si preturi de criza. Mi-au placut foarte mult pozele de pe net de la Club ######. E o oaza de verdeata: palmieri batrani, o piscina relax chiar in buza plajei si un miniclub foarte bine dotat. Problema e ca romanii n-au prea fost in acest club si nu stiu cum stau la servicii, dar pe holidaycheck are note bune. De Papillon Belvil numai de bine, dar la o mica diferenta de pret fata de Club ######, nesemnificativa insa. Parca imi place mai mult ######, dar as vrea sa aflu si alte pareri care sa ma ajute sa ma hotarasc. |
Posted 28 January 2011 - 13:16

eu zic belvil, mi-am facut deja rezervare la belvil pt septembrie
|
Posted 28 January 2011 - 13:30

Papillon Belvil pentru servicii si camere mult mai bune decat ######.
|
Posted 28 January 2011 - 14:44

Papillon Belvil pentru servicii si camere mult mai bune decat ######. Ma intereseaza si pe mine acest resort..cum sta d.p.d.v. al animatiei, spectacolelor de seara? exista dicoteca in aer liber, muzia live sau ceva spectacole interesante? Ma tenteaza si Delphin Botanik, din cauza pretului. Cum sunt cele 2 comparativ? Mentionez ca plaja nu ma intereseaza. Stie cineva daca la vreunul din cele 2 mentionate de mine se serveste la baruri cafea normala(macinata) si nu cafea solubila sau ness? |
Posted 28 January 2011 - 15:40

Ma intereseaza si pe mine acest resort..cum sta d.p.d.v. al animatiei, spectacolelor de seara? exista dicoteca in aer liber, muzia live sau ceva spectacole interesante? Ma tenteaza si Delphin Botanik, din cauza pretului. Cum sunt cele 2 comparativ? Mentionez ca plaja nu ma intereseaza. Stie cineva daca la vreunul din cele 2 mentionate de mine se serveste la baruri cafea normala(macinata) si nu cafea solubila sau ness? . La Belvil restaurantul principal au o cafea instant-nescafe La Lobby Bar- au un aparat care si macina cafeaua pe loc poti s aoptezi pentru (wienner melange, expresso, double expresso, coffee with milk si capucino) In lantul Delphin Botanik la mic dejun poti servi Jacobs la filtru si specialitati inclusiv cafea turcerasca f buna la lobby bar (inclusiv ice coffee) Spectacole bune vei gasi la amebele hoteluri si programe diferite in fiecare seara. In lantul Delphin cele mai frumose sunt serile de gala....artifiicii, se prezinta managerii cu bunici cu tot, familia proprietarului etc. |
Posted 28 January 2011 - 16:25

. La Belvil restaurantul principal au o cafea instant-nescafe La Lobby Bar- au un aparat care si macina cafeaua pe loc poti s aoptezi pentru (wienner melange, expresso, double expresso, coffee with milk si capucino) In lantul Delphin Botanik la mic dejun poti servi Jacobs la filtru si specialitati inclusiv cafea turcerasca f buna la lobby bar (inclusiv ice coffee) Spectacole bune vei gasi la amebele hoteluri si programe diferite in fiecare seara. In lantul Delphin cele mai frumose sunt serile de gala....artifiicii, se prezinta managerii cu bunici cu tot, familia proprietarului etc. Revin cu intrebari despre cafea(pentru noi destul de importanta)..la barurile de la piscina se poate bea cafea macinata la expressor, la fitru sau la ibric? De asemnea, ma interesa sa stiu daca exista programe gen discoteca, sau de muzica live seara, in special in aer liber. Adica daca la barurile in are liber se organizeaza ceva de acest gen. Eu am mai fost la Papillon Zeugma si la Lara Beach Hotel si la ambele exista, la barul de la piscina, dupa spectacolele din amfiteatru, diverse evenimente( muzica live, disco, karaoke etc) |
Posted 28 January 2011 - 16:44

Revin cu intrebari despre cafea(pentru noi destul de importanta)..la barurile de la piscina se poate bea cafea macinata la expressor, la fitru sau la ibric? De asemnea, ma interesa sa stiu daca exista programe gen discoteca, sau de muzica live seara, in special in aer liber. Adica daca la barurile in are liber se organizeaza ceva de acest gen. Eu am mai fost la Papillon Zeugma si la Lara Beach Hotel si la ambele exista, la barul de la piscina, dupa spectacolele din amfiteatru, diverse evenimente( muzica live, disco, karaoke etc) La 5* in Antalya au tot ce ai cerut tu. Ma refer la UAI, la AI nu ai asa ceva. |
Posted 28 January 2011 - 17:39

Revin cu intrebari despre cafea(pentru noi destul de importanta)..la barurile de la piscina se poate bea cafea macinata la expressor, la fitru sau la ibric? De asemnea, ma interesa sa stiu daca exista programe gen discoteca, sau de muzica live seara, in special in aer liber. Adica daca la barurile in are liber se organizeaza ceva de acest gen. Eu am mai fost la Papillon Zeugma si la Lara Beach Hotel si la ambele exista, la barul de la piscina, dupa spectacolele din amfiteatru, diverse evenimente( muzica live, disco, karaoke etc) si comandam vreo 4, ca sa incropesc norma de cafea acceptabila pt.mine). Bafta! Rixos Belek e mai scortos, Cornelia are o atmosfera prieteneasca (cel putin in 2009 aveau animatori OK, spre deosebire de Rixos Belek, unde erau numai fitzele de capul lor), Rixos Sungate mi s-a parut iarasi super OK, Delphin-ul la fel. Dar daca m-ai pune sa aleg (cf. principiului calitate/pret/distractie) mie mi-a placut la Rixos Sungate-plusul, peisajul ff frumos, desi plaja nu e chiar exceptionala, insa toate laolalta au concurat la o vacanta ff buna, in special avand in vedere cat mai platit. In plus, aveau diverse spectacole la barul principal in jurul orei 21.00, urmate de spectacolul de pe malul marii ( deficienta!-nu au amfiteatru in aer liber) la ora 22.00.Noi am prins anul trecut sfarsitul Bayram-ului si a fost extraordinar de frumos. Edited by chrismo, 28 January 2011 - 17:52. |
Posted 28 January 2011 - 20:38

Chrismo, daca vrei cafea la nisip du.te prin ayvalik, sau la hotelurile boutique din cappadocia, patara beach nu la maretele palate vei gasi asa ceva
|
Posted 29 January 2011 - 00:55

Chrismo, daca vrei cafea la nisip du.te prin ayvalik, sau la hotelurile boutique din cappadocia, patara beach nu la maretele palate vei gasi asa ceva Edited by chrismo, 29 January 2011 - 00:56. |
|
Posted 29 January 2011 - 08:46

In Cappadocia am fost, dar cel putin in locul unde am stat (Urgup) sau unde am luat masa nu aveau decat turkish coffee. In Ayvalik sau la Patara Beach n-am ajuns, dar informatia e f.utila. Multam'! |
Posted 29 January 2011 - 18:14

Eu studiez in continuare ###### Belek: un hotel bunut, cu multi nemti si olandezi ca musafiri,fara prea multi rusi, pozitionat intr-o adevarata gradina botanica.
Koder are dreptate, camerele sunt mobilate bazic, le lipseste luxul, dar am hotarat ca asta nu ma deranjeaza atata timp cat sunt curate. Din sutele de poze studiate de mine, vegetatia e mai bogata si mai exotica decat la Belvil. Deci probabil ca vom fi printre putinii romani care calca pe acolo! |
Posted 29 January 2011 - 19:19

Belvil e super....vegetatie chiar e destula....animatie asa si asa....(cel putin acum 3 ani asa era)...bauturi straine si cafea turceasca la lobby bar....eu m am dus in kadrye si mi am cumparat cafea ca sa mi fac la fierbator in camera....in rest ness marca ness cafe....nu stiu cum e ######....dar la belvil m as intoarce oricand cu mare mare drag...
|
Posted 29 January 2011 - 19:52

ANTURIUM mai bine mergi la Otium Eco in Side in aceeasi bani. Iti inteleg alegerea dar....
![]() |
Posted 29 January 2011 - 20:14

Nu-i vorba de bani, pot suplimenta, dar chiar imi place ######.
M-am uitat si pe Otium Eco Club, e frumusel, dar unde-i plaja? |
|
Posted 29 January 2011 - 21:09

Nu-i vorba de bani, pot suplimenta, dar chiar imi place ######. M-am uitat si pe Otium Eco Club, e frumusel, dar unde-i plaja? |
Posted 29 January 2011 - 21:09

Plaja e la 450m:)
La plaja se poate ajunge cu bicicleta de la hotel (au asemnea serviciu) pe jos sau cu un shuttle cu frecventa mare de la receptie. |
Posted 10 February 2011 - 10:48

ANTURIUM, multumesc de idee...intr-adevar arata f bine ######, mai ales ca are family rooms si multe facilitati pentru copii. Si imi place cum arata si terasa de la restaurant, pare un loc de relaxare, cu putine fite dar domeniu mare, cum imi place. E oficial pe lista mea scurta pentru anul asta.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users