Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aer conditionat 9000 ...

Cum v-ati apucat de editare foto?

Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo
 Fezabilitate - Adaugare microinve...

Hard disk extern SSD, A92

Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 

Probleme receptie programe HD la cablu la RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#1
iordan

iordan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.08.2006
Salut ,am probleme la receptia digitala pe cablu RDS pe frecventa de 426 Mhz unde se transmite TVR HD :DIGISPORT HD:NATIONAL GEOGRAFIC HD: acestea nu se vad permanent sau atunci cind merge apar macroblocuri pe imagine.Am schimbat cablul cu unul de calitate si spliterul si tot asa merge dar problema e in tot orasul si la alte televizoare .Ce este de facut?? Am uitat sa spun sunt din Zimnicea /Teleorman

Edited by iordan, 24 January 2011 - 13:23.


#2
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 31.05.2010
Presupun ca nu ai STB HD si folosesti tunerul DVB-C al TV-ului. Daca e asa, e cam naspa, nu stiu cum poti deschide o reclamatie la RCS ptr. un serviciu pe care (cel putin teoretic) nu il ai contractat. Eventual poate ai o cunostinta cu STB Hd la care exista aceleasi manifestari, poate face el o reclamatie si se rezolva problema, pe care tu o definesti generala in orasul tau.
Daca ai STB Hd, atunci: pac, pac, reclamatie la RCS.

Edited by cristi0304, 24 January 2011 - 13:36.


#3
iordan

iordan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.08.2006
nu am receptor de la ei si nu stiu daca au inceput sa dea in oras

#4
iordan

iordan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.08.2006
pentru cine este din Alexandria sau Turnu Magurele as vrea sa stiu ce se receptioneaza pe frecventa de 426Mhz.

#5
ionut_bercea

ionut_bercea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 03.06.2007

 iordan, on 24th January 2011, 12:21, said:

Salut ,am probleme la receptia digitala pe cablu RDS pe frecventa de 426 Mhz unde se transmite TVR HD :DIGISPORT HD:NATIONAL GEOGRAFIC HD: acestea nu se vad permanent sau atunci cind merge apar macroblocuri pe imagine.Am schimbat cablul cu unul de calitate si spliterul si tot asa merge dar problema e in tot orasul si la alte televizoare .Ce este de facut?? Am uitat sa spun sunt din Zimnicea /Teleorman

salut. sunt din sibiu si am aceeasi problema dar pe alta frecventa, unde se transmite: pro tv hd, sport.ro hd , acasa hd si nat geo wild hd.
semnalul este mai slab si cateodata merge dar cum zici tu , cu macroblocuri ...

cum s-a rezolvat la tine?

#6
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Aceeasi problema la Bucuresti pe 466MHz: Digisport 1, Cartoon Network, Romantica, Cinestar, Pro7, Rai 3, TV Neptun. Semnalul este foarte bun (97%, la fel ca si pe restul de canale) dar bit error-ul provenit din bruiaje trece si de 50%. Nu pot urmari deloc canalele astea decat daca schimb pozitia televizorului sau stau foarte aproape de el, moment in care bruiajele sunt atenuate.. :D
Problemele cred ca vin de la retelele CDMA Romtelecom / Cosmote. Eu m-am resemnat, nu le pot face reclamatie pentru ca nu folosesc decodorul lor, si oricum nu prea au ce face, decat sa renunte la frecventele astea de la 410MHz-490MHz pentru emisia digitala si sa foloseasca altele.

Edited by MembruAnonim, 08 October 2011 - 22:50.


#7
vasiletm72905

vasiletm72905

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 16.10.2008

 ionut_bercea, on 8th October 2011, 23:27, said:

salut. sunt din sibiu si am aceeasi problema dar pe alta frecventa, unde se transmite: pro tv hd, sport.ro hd , acasa hd si nat geo wild hd.
semnalul este mai slab si cateodata merge dar cum zici tu , cu macroblocuri ...

cum s-a rezolvat la tine?


Exact pe frecventa cu posturile respective am si eu probleme, in cazul meu 426Mhz, imi merge numai cand ploua afara.
Oras: Arad

Edited by vasiletm72905, 08 October 2011 - 22:34.


#8
iordan

iordan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 13.08.2006
La mine nu sa rezolvat ca zic ei ca este de la reteaua veche si o sa schimbe cablurile si amplificatoarele

#9
comunicativ

comunicativ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 15.04.2006
Si eu am probleme cu frecventa de426 MHZ.
Am crezut ca este de la cablurile mele sau distribuitoare. Pana acum 2 luni frecventa 426 functiona doar in prima camera unde intra semnalul rds.
Acum nu mai merge nici acolo,indiferent daca folosesc receiverul lor hd sau sd sau receiverele din televizoare,diferite ca model.
Pe acea frecventa in Oradea sunt posturi sd mai putin UTV HD,deci problema nu e legata de semnalul sd sau hd in conditiile in care frecventele HD cum ar fi 306 sau 314 MHZ vin oricum cu semnal mai mic decat restul.
Daca defectul e in casa el poate fi numai la distribuitoare sau eventual cabluri care sa taie frecventa de 426. Ciudat ca frecventa urmatoare 434 MHZ functioneaza perfect.

#10
djsorin

djsorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 501
  • Înscris: 01.08.2003
ionut_bercea, ce fel de cablu folosesti?mufe splittere?

#11
iceboy2010

iceboy2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 13.09.2011
ce inseamna sa ai rds  :death: probabil problema voastra o sa fie rezolvata peste un an sau 2 :)) depinde

#12
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,421
  • Înscris: 21.11.2008
Depinde de Zone... Frecventele respective sunt mai 'Sensibile', fie de la Bruiaje tangentiale, fie de la Echipamentele Operatorului sau Proprii. Si eu, cand le receptionam prin Hibrida - Coaxial Stradala, .. 426, dar mai ales 466 de MHz -tindeau sa aiba ori Semnal ceva mai Scazut, ori Fluctuatii, ..insa cu putina atentie la Cablurile din locuinta, mergeau. Prin Gpon -Semnalul este Puternic si fara Fluctuatii. Dar pot fi Areale in care si prin Gpon sa apara Probleme, de la Conexiunile de Sub-Magistrale sau de la Slaba Calitate a unor Piese din Echipamentele prin care mai trece Semnalul. Mai explicau, chiar Exact, unii, fie pe Aria D.V.B.-C., fie pe cea de I.P. T.V., cam de Unde ar proveni Deficientele.

Edited by Lopatar, 08 November 2011 - 08:07.


#13
onescoccertv

onescoccertv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.11.2011
Mi-am luat ieri un Synaps CHD 3000 CI CX PVR

Am dat scanare de vreo 10 ori
Nu prinde decat UTV HD, restul de canale HD nu se prind deloc. Am in casa 2 splitere
si 2 televizoare plus un TV tunner

Oare de unde e problema?

Le-au codat astia de la RDS


Sunt din Craiova

Ma poate ajuta cineva cu un sfat

Quality semnal arata 72% poate sa fie asta cauza

Multumesc

Cum pot sa aflu pe ce frecvente transmit cele 8 canale HD ale RDS ca nu dau decat de UTV HD

Ma ajuta careva?

#14
szjozsef

szjozsef

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 22.11.2004

 onescoccertv, on 9th November 2011, 11:10, said:

Nu prinde decat UTV HD, restul de canale HD nu se prind deloc. Am in casa 2 splitere
si 2 televizoare plus un TV tunner
Ai cautat si cu QAM256 ?

#15
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,582
  • Înscris: 16.12.2006
are dreptate szjozsef, UTV HD e pe 64 QAM, restul canalelor HD sunt pe 256 QAM ;)

seteaza sa fie pe Auto la QAM !

#16
onescoccertv

onescoccertv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.11.2011
multumesc acum am dat de ele :coolspeak:

#17
Trineo

Trineo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 31.05.2006
cu un cablu de 50 ohmi aveti doar TVR HD, DIGI HD, UTV HD si NG HD...pt PRO, SPORT, ACASA cautati unul de 75 ohmi. Adica astea mai noi. Cele de 50 sunt cele vechi.

#18
slik

slik

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 26.09.2002
Saptamana trecuta m-am hotarat sa chem tehnicu pentru probleme de semnal. Puterea coborase sub 30% (cam 25-28%) si calitatea incepea sa scada sub 95% de unde rezultau macrobocluri, in special pe HBO HD si PRO TV HD.

A venit vineri si acum am 97% putere semnal dar uneori, in special seara, calitatea scade spre 90% si iar am macroblocuri. Ce e de facut?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate