Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se foloseste zoom motorizat?

Extindere apa - trecere in domeni...

La mulți ani @Digix!

[cum] telefon cu folosire in SUA
 Montare AC deasupra frigiderului?

Cunoaste cineva metoda de semideg...

De ce in unele tari sunt sparte p...

Marime siguranța AC - 24.000...
 E de la monitor sau nu?

Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa
 Serial: Those About to Die

Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11
 

Probleme receptie programe HD la cablu la RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#37
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Din fabrică, televizorul vine fără player pentru filme. Pe USB se pot vizualiza doar poze și respectiv asculta muzică. Există metode de a activa player-ul, dar sunt în afara garanției. Dacă chiar te interesează, prietenul google te va ajuta...!Posted Image
Legat de analogic vs. digital, gândește-te că rezoluțiile sunt 480 pentru analogic, respectiv 576 (pentru SD) și 1080 (pentru HD). Televizorul are rezoluția nativă 1080...deci orice altă rezoluție în afara celei din urmă trebuie prelucrată pentru a se potrivi pe tot ecranul. Dacă mai punem la socoteală și ”micile” scăpări la calitatea semnalului...e clar de ce sunt aceste diferențe...

#38
Mist3r

Mist3r

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 22.07.2006
De vreo 2 luni, seara pe ProTV HD tot apar artefacte, cateodata merge bine, dar de cele mai multe ori receptia e proasta. Mai are altcineva din Brasov problema asta?

#39
dan81

dan81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 346
  • Înscris: 09.06.2006
De aseara am probleme cu HBO HD , apar artefacte si blocaje de imagine si sunet , aproape ca nici nu mai poti urmari cum trebuie un film, mai are cineva problema asta, locatia este Bucuresti .  Decodorul este Humax HD2 , ultimul banuiesc .

#40
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,581
  • Înscris: 16.12.2006
Verifica puterea semnalului pe  HBO HD, s-ar putea sa ai semnal prea puternic pe frecventa respectiva.

#41
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
@'dan81': Digi Film H.D., A.X.N. Sci-Fi, A.X.N. Crime, C.N.N., Mezzo si O.T.V. iti fac la fel?

#42
iacaeu45

iacaeu45

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 26.09.2010

View Postcatalinman, on 28 septembrie 2012 - 09:46, said:

Verifica puterea semnalului pe  HBO HD, s-ar putea sa ai semnal prea puternic pe frecventa respectiva.
CONFIRM si eu legat de HBOHD...am observat aseara. Semnalul nu e prea puternic ( 100 cu 55).

#43
mariusica1000

mariusica1000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 21.09.2012
Salut,

Fir-ar sa fie, in zona mea adica in Bihor zona orasului Stei a facut ceva RDS-ul si nu mai gaseam posturile Antena1, Antena 3 si inca cateva la TV-ul lcd marca LG tipul 32LD420.
Dupa ce le-am cautat din nou setand la tara Suedia le-am gasit dar acum nu mai am optiunea de a le muta in ce ordine doresc.
Stie cineva cum se face ? La Samsung am vazut ca au un prigram Samsung Channel List Editor de exemplu.

Multumesc.

#44
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
E nevoie de o rescanare, dar ai grijă să debifezi căsuța de ”Numerotare automată”, din meniul de scanare (apare în ultima fereastră, înainte de a da Start). După ce se termină, te duci în meniul Editare canale și acolo te joci cum vrei.

#45
testerics

testerics

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 01.09.2007

View PostMist3r, on 25 septembrie 2012 - 21:11, said:

De vreo 2 luni, seara pe ProTV HD tot apar artefacte, cateodata merge bine, dar de cele mai multe ori receptia e proasta. Mai are altcineva din Brasov problema asta?

La mine la fel, ma dispera ProTV HD (nici celelalte HD-uri nu se vad grozav, dar Pro-ul e mai mult patratele decat imagine TV Posted Image  ). Trebuie sa incep cu splitterele, banuiesc..

#46
delpiero

delpiero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 11.12.2003
in Bucuresti, sectorul 2, de vreo 15 minute nu se mai prinde nimic pe digital cu tunerul tv-ului, doar prin decodorul RDS.
pe TV, pe orice post apare signal strength 0 si bit error level 2000 (maxim).
mai are cineva problema asta.
conexiunea tocmai a fost schimbata direct pe fibra.

#47
mariusica1000

mariusica1000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 21.09.2012
Merci crislacor, asa a fost, dupa debifarea căsuței ”Numerotare automată” am avut optiunea de a muta posturile. Doamne dar complicata mai e viata !

#48
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Cu plăcere!

#49
vally86

vally86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 22.08.2005
Nici la mine (Braila) nu merge mai nimic (cu artefacte sau chiar deloc) pe 256 QAM, RDS. Si in alte 2 locatii tot in zona am vazut ca aceleasi programe au probleme. Pe TV-ul meu Samsung am 2000 bit error level si 91 semnal.
La mine cel putin am reteaua de CATV nou-nouta, facuta de la zero si doar un splitter.
Orice idee care sa ajute cu problema asta e binevenita.

#50
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Pe toate frecvenţele cu 256 QAM face la fel? Dacă e aşa, s-ar putea să lucreze în staţie. Dacă numai o frecvenţă are probleme, să nu fie vreo interferenţă cu un câmp electromagnetic creat de un aparat prin apropiere (chiar şi o priză defectă).

#51
sandu2010

sandu2010

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 01.09.2009
Am observat ca si la mine pe fracventa 256 QAM nu are semnal, le la pamant, de aia nu imi intra nici un post HD care ar trebui sa intre pe acea frecventa ca nu are semnal. Cand l-am sunat pe ala sa-i spun problema, ma luat ca domle ai STB HD de la noi? Cand o sa ai STB de la noi si nu o sa-ti mearga si daca se dovedeste ca ai dreptate, o sa ti se faca orice e nevoie ca sa le prinzi toate canalele HD o sa trimitem echipa, pana nu ai STB HD de la noi cumparat sau luat in chirie nu o sa vina nimeni sa vada care e problema ta. Pai pana vine STB-ul HD de la ei, desi ma pus pe lista de asteptare, cred ca o sa vina Pastele la cat de greu se misca ei.

Edited by sandu2010, 28 December 2012 - 18:47.


#52
mariusica1000

mariusica1000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 21.09.2012
Sărbători Fericite tuturor !

Am un vecin care si-a luat un TV Hyundai LCD tip 32HYC300 dar la care nu gasesc cum se cauta canalele digitale pe RDS, are doar vreo 48 de canale alalogice care se vad destul de slabut si TV-ul e full HD, omul e tare dezamagit.
Ciudat e faptul ca nu gasesc nicaieri ce tip de tuner DVB are.
Stie cineva daca prinde canalele digitale acest tip de TV ?

#53
ulrichx

ulrichx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 05.10.2011

View Postmariusica1000, on 28 decembrie 2012 - 19:14, said:

Sărbători Fericite tuturor !

Am un vecin care si-a luat un TV Hyundai LCD tip 32HYC300 dar la care nu gasesc cum se cauta canalele digitale pe RDS, are doar vreo 48 de canale alalogice care se vad destul de slabut si TV-ul e full HD, omul e tare dezamagit.
Ciudat e faptul ca nu gasesc nicaieri ce tip de tuner DVB are.
Stie cineva daca prinde canalele digitale acest tip de TV ?
sti ce cred .. ca daca nu gasesti nicaieri specificatii complete cum ca are dvb-c e posibil sa aiba doar dvb-t ..eu am un monitor LG M2294 si tot lafel nu am gasit ce fel de tuner are am vazut in menu dau la alte tari in afara romaniei intra automat in cautare si digitalul dar este dvb-t sigur ca nu gaseste nimic ..semnal 0 ..  parerea mea este ca are doar dvb-t ...

#54
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,664
  • Înscris: 30.07.2003

View Postmariusica1000, on 28 decembrie 2012 - 19:14, said:

TV-ul e full HD, omul e tare dezamagit.
Nu are treaba full HD cu tunerul. Ia de la RCS tuner digital si vede full HD. In ziua de azi nu pui pret pe tunerul din TV ci pe monitor, tehnolgia e in seama furnizorului CATV.

Edited by neagu_laurentiu, 28 December 2012 - 19:33.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate