Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Probleme receptie programe HD la cablu la RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
119 replies to this topic

#109
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,240
  • Înscris: 22.02.2017
AirParrot din ce-mi amintesc merge.

#110
niculae

niculae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 19.02.2005

View Postronuquet, on 03 iulie 2017 - 20:31, said:

AirParrot din ce-mi amintesc merge.

Multumesc frumos, este un bun punct de plecare! cautam sa vedem ce este cu AirParrot si ce stie sa faca.

Orice alte idei, indicii sunt bine venite!

Toate cele bune!

#111
niculae

niculae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 19.02.2005

View Postronuquet, on 03 iulie 2017 - 20:31, said:

AirParrot din ce-mi amintesc merge.


Din pacate AirParot2 nu merge decat impreuna cu device gen miracast si in plus am gasit doc doar pt tv Apple.

Multumesc.

#112
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009

View Postniculae, on 02 iulie 2017 - 22:57, said:

Salutare,
Pt ca tot se vb de acest model de tv am si eu o intrebare:
Cum pot vedea desktopul pc-ului sau al laptopului pe ecrantul tv-ului prin conexiunea lan sau wi-fi? nu vreau prin cablu hdmi.
.
Multumesc anticipat.
Am găsit ceva aici, vezi dacă te ajută:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UeOWaQCtrpw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].
Mai găsești încă cîteva pe Up next (youtube, lista din dreapta).

Edited by crislacor, 04 July 2017 - 15:44.


#113
niculae

niculae

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 19.02.2005

View Postcrislacor, on 04 iulie 2017 - 15:43, said:

Am găsit ceva aici, vezi dacă te ajută:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UeOWaQCtrpw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].
Mai găsești încă cîteva pe Up next (youtube, lista din dreapta).


Multumesc deja am testat majoritatea de pe youtube si nu mi-au mers, desi aveam si folosesc Win7 am instalat pt teste si Win8.1 insa nu am reusit sa vad ecranul desktop-ului pe smart tv. Restul de share pe pc merg.
P.s Ce nu am incercat este varianta smart view2.0 care nu mai este accesibila pe net si nu o gasesc, cu alte versiuni am incercat si nu merg!

Toate cele bune!

#114
billyboy

billyboy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,425
  • Înscris: 08.04.2005
As vrea sa revin la subiect. De 1-2 luni am probleme cu vizionarea canalelor HD de tipul PRO TV HD, PRO X HD, NAT GEO WILD HD, apar macroblocuri.
Calitatea semnalului oscileaza intre 76 - 100 iar nivelul semnalului este constant 97. Nu am facut modificari la retea in ultima perioada, cablul de pe scara intra intr-un splitter si apoi in TV.
TV-ul este un SONY KDL 40 R470,versiune software V4.006.

#115
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015

View Postbillyboy, on 14 septembrie 2017 - 18:59, said:

As vrea sa revin la subiect. De 1-2 luni am probleme cu vizionarea canalelor HD de tipul PRO TV HD, PRO X HD, NAT GEO WILD HD, apar macroblocuri.
Calitatea semnalului oscileaza intre 76 - 100 iar nivelul semnalului este constant 97. Nu am facut modificari la retea in ultima perioada, cablul de pe scara intra intr-un splitter si apoi in TV.
TV-ul este un SONY KDL 40 R470,versiune software V4.006.
Ai routerul wireless in zona televizorului sau cablului tv ?

#116
billyboy

billyboy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,425
  • Înscris: 08.04.2005
E diferenta de vreo 3 metri intre cablul tv si router. TV-ul e si mai departe. Repet, nu am schimbat nimic in ultimul an chiar.

#117
maximov

maximov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 16.05.2008

View Postbillyboy, on 15 septembrie 2017 - 19:19, said:

E diferenta de vreo 3 metri intre cablul tv si router. TV-ul e si mai departe. Repet, nu am schimbat nimic in ultimul an chiar.
Frecventa pe care sunt canalele respective este foarte sensibila. Am avut probleme asemanatoare. Am sunat de mai multe ori la call center. Si abia dupa mai multe sesizari a constatat un tip de la service ca e o problema din echipamentele lor de distributie. Dupa ce au schimbat nu am mai avut probleme deloc. Si am mereu semnal 80-90% pe frecventa respectiva, iar pe restul 100%. Ultimul tip care a venit mi-a explicat ca ei reglau amplificatoarele la un anumit numar de decibeli ca sa se vada bine analogicul, dar din pacate acest numar de decibeli nu era suficient si pentru digital. Si el a facut o sesizare de schimbare a echipamentelor de distributie. Sper sa iti fie utila informatiaPosted Image

#118
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Va salut, am o întrebare referitor la recepționarea programelor pe digital.
Socrul are un Samsung de prin 2007, iar de ceva timp nu mai merg programele pe digital, ci doar pe analog.
La putere semnal îmi arata 0, oare cu un amplificator de semnal voi rezolva problema?
Televiziunea este pe cablu de la RDS.
Menționez ca un alt televizor funcționează perfect.
Sau o fi stricat tunerul digital?
Mulțumesc.

#119
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,487
  • Înscris: 17.06.2007
Salut, am o problema cu looksport 3. De cand a intrat face macroblocuri doar pe unul din cele doua televizoare din casa. Am schimbat cablurile, mufele, am verificat spliterul, am bagat cablu chiar si pe direct, si tot degeaba. Am schimbat locul televizoarelor intre ele si nimic. Se vede ecranat/macroblocuri mai ales la imagini in miscare, Oare de la ce o fi?

#120
Adytuny

Adytuny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 21.10.2017
La mine pe 2 tvuri fhd  unde am cablu direct în ele merge, la al 4-lea unde am decodor de la ei merge perfect cu toate ca semnalul e mai mic iar la al 3-lea tv unde am un decodor cumpărat de mine se vede cu macroblocuri. Restul de pe frecvența funcționează perfect.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate