Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti

identificare component defect

Recomandare tableta
 Ansamblul Neofort Rezidenția...

Caderea in apostazie a Bisericii ...

Inselatoria secolului!

Problema soft samsung galaxy watc...
 Recomandare tastatura compatibila...

Sfat legat de achizitonarea unui ...

Festivalul de Film Cannes 2024

Scaun auto
 La mulți ani @ranit6996!

La mulți ani @Ciubex!

Reparat difuzor membrana hartie, ...

Restaurantele cu stele Michelin
 

Mediabox PACE

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#55
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Fac eu o rectificare la ce am postat anterior pentru ca s-a strecurat o mica greseala

Dupa ce am resetat mediaboxul si s-a instalat ultimul update la PUTERE SEMNAL banda se umple parca un pic mai putin ca inainte(in jur de 60-65%) , in schimb la CALITATE SEMNAL banda este plina
Este vreo problema ca banda nu se umple la PUTERE SEMNAL?

Prin ultimul update s-a rezolvat ACEASTA PROBLEMA : Cand pornesc televizorul NU AM SUNET ; pentru a avea sunet trebuie sa resetez mediaboxul , sa introduc codul acela 0000 .......din nou sa il configurez si aasa apare si sunetul
SAU ca sa am sunet la pornire trebuie sa il comut pe un program HD ca sa ii apara sunetul(NU INTELEG DE CE LA COMUTAREA DE PE UN CANAL CARE NU ESTE HD PE UN CANAL HD APARE SUNETUL) apoi sa revin la canalul initial pentru a avea sunet
Am sunat la UPC am stabilit o ora la care sa vina cineva de la ei ; de venit a venit dar la alta ora la care eu nu eram acasa , era decat sotia care nu se prea pricepe la probleme de genul asta . Individul a constatat problemele si a tras concluzia ca televizorul(LCD Samsung LE 32R81) cica ar fi de vina , in conditiile in care pe vechiul CISCO aveam aceste probleme.

Acum cand pornesc mediaboxul pe orice canal(ca e HD sau nu) am sunet .

Edited by MembruAnonim, 09 February 2011 - 07:17.


#56
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View PostMembruAnonim, on 9th February 2011, 07:13, said:

Acum cand pornesc mediaboxul pe orice canal(ca e HD sau nu) am sunet .

ok, deci s-a rezolvat

Edited by megafanro, 10 February 2011 - 14:52.


#57
aurelo

aurelo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 19.11.2010
Eu nu am problemele descrise aici. Merge foarte bine pana in prezent cu un LCD LG pe conexiune HDMI si setat la 1080i

#58
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
la voi cand configurati mediaboxul la PUTERE SEMNAL vi se umple banda aceea ?

#59
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,464
  • Înscris: 24.05.2010

View PostMembruAnonim, on 12th February 2011, 17:34, said:

la voi cand configurati mediaboxul la PUTERE SEMNAL vi se umple banda aceea ?
Depinde..... :peacefingers:
La mine este aproape full....pe unul din STB...iar la celalalt este mai putin decat la primul...dar de vina sunt spliterele din casa.

#60
Sef-chenko

Sef-chenko

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,533
  • Înscris: 17.04.2006
Puterea semnal e 100% doar la mediaboxurile PACE SD, nu mai tin minte sigur daca si la HD Cisco.

#61
aurelo

aurelo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 19.11.2010
La mine e cam 80% semnal si calitate 100%.

#62
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009
Ce m-am mai distrat azi-noapte cu STB-ul si tv-ul meu!Programez tv-ul sa se stinga dupa 30 min.Se stinge, insa dupa cateva min.,STB-ul se restarteaza, iar tv-ul porneste din nou!O exista vreo comanda pe HDMI de Power On?

#63
aurelo

aurelo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 19.11.2010
Oare nu exista o comanda prin care sa opreasca si sa porneasca tv atunci cand pornesti STB-ul?

#64
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009
Teoretic, prin HDMI-CEC, insa, in principiu, nu este implementat pe STB...

#65
aurelo

aurelo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 19.11.2010
Oare de ce Stb-ul meu PAce, cate o data face figuri. Si anume dupa ce il pornesc din telecomanda nu mai vrea ca sa ia nici o comanda. Daca inchid televizorul isi da drumul, adica pot schimba canale si tot staful. Alta data merge din prima OK.

Edited by aurelo, 18 February 2011 - 11:52.


#66
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,464
  • Înscris: 24.05.2010

View Postaurelo, on 18th February 2011, 11:49, said:

Oare de ce Stb-ul meu PAce cate o data face figuri. Si anume dupa ce il pornesc nu mai vrea ca sa ia nici o comanda. Daca inchid televizorul isi da drumul, adica pot schimba canale si tot staful. Alta data merge din prima OK.
Sincer nu stiu sa-ti raspund....
Eu am legat PACE HD la o plasma Panasonic si nu am probleme de genul asta,la fel si cu CISCO HD care este legat la un LED LG.
Recunosc ca nici nu am programat telecomanda pt volum,etc.Este exact cu setarile originale.

#67
aurelo

aurelo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 19.11.2010

View Postferibalint, on 18th February 2011, 11:54, said:

Sincer nu stiu sa-ti raspund....
Eu am legat PACE HD la o plasma Panasonic si nu am probleme de genul asta,la fel si cu CISCO HD care este legat la un LED LG.
Recunosc ca nici nu am programat telecomanda pt volum,etc.Este exact cu setarile originale.

Eu am programat telecomanda si pentru pornire, oprire tv si volum, poate de acolo se trage buba

#68
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009
Acuma un pic off-:Feri, intre plasma si led, avand in vedere ca ai acelasi provider, aceleasi canale pe amandoua - care se prezinta mai bine la capitolele:
-miscare
-contrast
-luminozitate
-gama cromatica
-sharpness

#69
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,464
  • Înscris: 24.05.2010

View Postmariusnorbert, on 18th February 2011, 12:02, said:

Acuma un pic off-:Feri, intre plasma si led, avand in vedere ca ai acelasi provider, aceleasi canale pe amandoua - care se prezinta mai bine la capitolele:
-miscare
-contrast
-luminozitate
-gama cromatica
-sharpness
Pai problema este ca Panasonic este doar HD Ready(2007) pe cand LG este Full HD(2010).Sincer pe LG canalele HD se vad mult mai bine.Cele SD parca se vad mai ok pe plasma dar nu diferente mari.
Iar daca ma uit la un film pe Blu-Ray inclin catre LG.....are avantajul full hd...precum si niste setari sa zicem mai expert unde ai multe optiuni de reglaje.
Pt o comparatie corecta trebuia ca ambele echipamente sa aiba caracteristici identice(macar la rezolutie).

In schimb daca fac comparatia Plasma HD Ready cu un LCD HD Ready.....atunci inclin pt Plasma si asta o spun din experienta deoarece mai am in dotare si 2 LCD-uri HD Ready+inca o plasma.Ce sa-i faci au fost vremuri cand se castiga bine si am schimbat toate CRT-rile din casa cu tehnologia mai noua.

#70
geckoati128

geckoati128

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 19.04.2006

View Postlafayette, on 8th February 2011, 21:32, said:

doar e putin mai precis...nu e o problema ca nu iti umple aceea banda..desigur pana la anumite nivele..

prima parte nu am inteles-o..
s-a rezolvat, au ba?

si poate cei cu Onkyo sa confirme..
ceva imbunatatiri?

Eu sint cu Onkyo dar intre timp am reziliat abonamentul HD si am ramas pe analogic, asa ca nu va mai pot ajuta cu un raspuns.
PS: pot raspunde si alti posesori de receivere av produse de Panasonic, Denon, Sony, Pioneer etc.

#71
aurelo

aurelo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 19.11.2010
Oare as putea lega internetul la acest receiver pe portul lan printr-un router , sau pentru ce foloseste acest port?

#72
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,464
  • Înscris: 24.05.2010

View Postaurelo, on 11th March 2011, 17:47, said:

Oare as putea lega internetul la acest receiver pe portul lan printr-un router , sau pentru ce foloseste acest port?
Nu prea ai ce face cu acel port....este pt altceva :naughty:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate