Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Genetica vs educatia vs cultura

Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate
 Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...
 Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig
 Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...
 

Mediabox PACE

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#73
pioanp

pioanp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 12.01.2006

View Postaurelo, on 18th February 2011, 12:49, said:

Oare de ce Stb-ul meu PAce, cate o data face figuri. Si anume dupa ce il pornesc din telecomanda nu mai vrea ca sa ia nici o comanda. Daca inchid televizorul isi da drumul, adica pot schimba canale si tot staful. Alta data merge din prima OK.
Ar putea fi activat HDMI-CEC pe intrarea la care e conectat mediabox-ul si din acest motiv ar putea interactiona intr-un mod nefericit cu acesta. Incearca sa conectezi mediabox-ul la alt port HDMI de la TV.

#74
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005

View Postpioanp, on 10th April 2011, 09:26, said:

Ar putea fi activat HDMI-CEC pe intrarea la care e conectat mediabox-ul si din acest motiv ar putea interactiona intr-un mod nefericit cu acesta. Incearca sa conectezi mediabox-ul la alt port HDMI de la TV.
Pai HDMI-CEC este pe anumite HDMI-uri?
Eu am un PACE de la upc, si nu il vede deloc.
Tv-ul este un C5000 LED

#75
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,463
  • Înscris: 24.05.2010
Incearca si pe celelalte porturi HDMI....poate....poate
La mine pe HDMI1 este STB-ul,pe HDMI2 este blu-ray,iar HDMI3 si 4 deocamdata sunt libere.

Edited by feribalint, 21 May 2011 - 12:30.


#76
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005
Nope, nu merge nici daca e pe HDMI 1.
La tine, tv-ul vede STB-ul?

#77
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,463
  • Înscris: 24.05.2010

View Postmaxx1nsane, on 21st May 2011, 19:55, said:

Nope, nu merge nici daca e pe HDMI 1.
La tine, tv-ul vede STB-ul?
Da.
Atata timp cat pot vedea UPC digital si HD inseamna ca TV vede STB :peacefingers:
PS.Eu am LG......nu Samsung

Edited by feribalint, 22 May 2011 - 00:18.


#78
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005

View Postferibalint, on 22nd May 2011, 01:17, said:

Da.
Atata timp cat pot vedea UPC digital si HD inseamna ca TV vede STB :peacefingers:
PS.Eu am LG......nu Samsung
Deci in meniul televizorului, la CEC iti apare recieverul si poti comanda recieverul din telecomanda televizorului?
Si eu am UPC Digital, si vad HD, dar asta nu inseamna ca in meniul televizorului, la AnyNet+ imi si apare listat recieverul.

#79
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,463
  • Înscris: 24.05.2010
Eu nu am acea optiune la TV(CEC,Anynet+,etc).Al meu are doar Simplink si functioneaza doar cu echipamente LG.....
Dar acu' sincer ce te deranjeaza 2 telecomenzi.......

#80
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005
Este foarte enervant, programele la una, volumul la alta. Si nu sunt macar nu sunt micute.
Astept cu nerabdare momentul cand UPC-ului ii va veni mintea la cap si va schimba STB-urile HD cu CI-uri.
Telecomanda la pc, una la aer, una la PS3 si gata gradina zoologica de telecomenzi.
Ill try to live with that.
Ma gandesc la ceva media full costumizabil pe IR, gen PDA. Poate gasesc ceva interesant.
LE: Am gasit un Logitech Harmony One Advanced Universal Remote. Foloseste careva asa ceva?

Edited by maxx1nsane, 23 May 2011 - 11:05.


#81
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,463
  • Înscris: 24.05.2010

View Postmaxx1nsane, on 23rd May 2011, 11:43, said:

Este foarte enervant, programele la una, volumul la alta. Si nu sunt macar nu sunt micute.
Astept cu nerabdare momentul cand UPC-ului ii va veni mintea la cap si va schimba STB-urile HD cu CI-uri.
Telecomanda la pc, una la aer, una la PS3 si gata gradina zoologica de telecomenzi.
Ill try to live with that.
Ma gandesc la ceva media full costumizabil pe IR, gen PDA. Poate gasesc ceva interesant.
LE: Am gasit un Logitech Harmony One Advanced Universal Remote. Foloseste careva asa ceva?
Asteptarea ta va dura destul de mult :huh:
In privinta telecomenzii este tot pe aici un topic dedicat acestor telecomenzi universale.

#82
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009
[La ce probleme sunt, deocamdata, cu compatibilitatile intre module si televizoare, s-ar putea sa dureze cam mult, plus ca trebuie sa ai si o piata pentru asa ceva. Deocamdata nu cred ca ar fi rentabila pentru UPC o astfel de investitie pe piata noastra, cel putin pana nu va exista o stransa colaborare intre UPC si producatorii de televizoare pe problema compatibilitatii si oferirii de catre producatori a actualizarilor FW prin reteaua UPC.

#83
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005
Eu inca sunt optimist, pana atunci, o sa trec pe Harmony One plus un modul de extensie cu un RX, si 2 TX-uri, pentru device-uri ce se pot instala in dulapuri. Cea mai buna solutie pentru moment.
Am sa caut si topicul cu telecomenzi universale. Multumesc pentru raspunsuri.

#84
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,463
  • Înscris: 24.05.2010
Iata-l,era cu cateva randuri mai jos :rolleyes:
http://forum.softped...howtopic=686200

#85
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005
Am gasit, mersi. O sa trec pe Harmony One pentru a scapa de gramada de telecomenzi.

#86
aurelmanu

aurelmanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 03.07.2010

View Postmaxx1nsane, on 25th May 2011, 07:31, said:

Am gasit, mersi. O sa trec pe Harmony One pentru a scapa de gramada de telecomenzi.
ai luat HARMONY?
ma bate si pe mine gandul sa pot controla cateva device uri..( decat cele 3 posibile cu o telecomanda UPC)

#87
maxx1nsane

maxx1nsane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 24.03.2005
Nope, din pacate nu am gasit una la un pret decent. Sa dau 7-8 mil pe o telecomanda...nu prea ma lasa inima.
Inca mai caut.

#88
aurelmanu

aurelmanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 03.07.2010

View Postmariusnorbert, on 23rd May 2011, 14:23, said:

[La ce probleme sunt, deocamdata, cu compatibilitatile intre module si televizoare, s-ar putea sa dureze cam mult, plus ca trebuie sa ai si o piata pentru asa ceva. Deocamdata nu cred ca ar fi rentabila pentru UPC o astfel de investitie pe piata noastra, cel putin pana nu va exista o stransa colaborare intre UPC si producatorii de televizoare pe problema compatibilitatii si oferirii de catre producatori a actualizarilor FW prin reteaua UPC.
referitor la problema asta cu compatibilitatea..
am vazut in magazinele noastre cateva tv uri lcd ce aveau logo uri si certificare UPC..
ce sa insemne?

View Postmaxx1nsane, on 15th July 2011, 10:38, said:

Nope, din pacate nu am gasit una la un pret decent. Sa dau 7-8 mil pe o telecomanda...nu prea ma lasa inima.
Inca mai caut.
ok merci..
intre timp m-am obisnut cu telecomanda..
e suficient sa o am pe cea de la upc si programez tv ul si stb ul..

Edited by aurelmanu, 15 July 2011 - 16:13.


#89
glofiizz

glofiizz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 19.02.2007
salut,
pentru a nu mai deschide un nou topic am o intrebare legata de mediabox Pace, cum fac sa il pot comanda cu o alta telecomada? - in fapt o telecomanda Yamaha - care are funtia de invatare, si care a invatat Tv-ul, dar Pace-ul nu vrea de nici un fel. A reusit cineva sa comande mediabox-ul si cu o alta telecomanda?
spor!

#90
goguboeru

goguboeru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 846
  • Înscris: 19.07.2004
Buna dimineata,
  de ieri sunt abonat la UPC (am luat tot ,net 100 ,voce si tv) si m-am procopsit cu 2 stb Pace SD, mari cat o zi de post. Inca nu ma intereseaza HD.
Problema e ca NU STIU cum se intra in meniul care afiseaza nivelul semnalului si calitatea.
Trebuie sa mut cabluri prin casa(am fost abonat la Romtelecom ,voce, clicknet si Dolce) si vreau sa nu fac prostii cu spilterele sau inadituri. Mai am si 2 tv care or sa mearga doar pe analog in afara de cele care merg pe STB-uri. Deci o intreaga bulibaseala si as vrea barem sa pot verifica acesti parametrii. De exemplu eu am splitere Kathrein care par mai bune decat ce au pus ei pe intrare ,cu in-out fara atenuare si 2 derivatii pe 3,5 dB atenuare fata de 6,5 dB pe toate ramurile cum au pus ei.
Stiu ca as putea sa dau tel la ei dar nu vreau sa ma enervez dand peste un/o incompetent/a din prima zi, si vroiam oricum sa ma alatur si eu acestui grup .Prevad ca o sa mai fie si alte nelamuriri cu toate ca am apucat sa citesc tot ce s-a scris din ianuarie si pana acum pe topicul UPC digital si tot acest topic.
Multumesc pt timpul Dvs.

Edited by goguboeru, 16 February 2013 - 03:28.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate