Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa retea integrata la un ASUS ...

Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider

End to end encrypted messenger
 masina de familie 9000 euro

T-Mobile intenționeaza sa in...

5G N38 Digi Mobil

Road trip moto Tunisia
 De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 

Mediabox PACE

- - - - -
  • Please log in to reply
94 replies to this topic

#1
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Ieri am trecut pe la UPC SI mi-am schimbat mediabox-ul HD CISCO(care avea si inregistrare) cu un mediabox HD PACE(fara inregistrare) . Am facut acest lucru deoarece nu folosesc deloc aceasta functia si platea niste bani degeaba .Am mai schimbat si ceva prin grila de programe si in final am facut o economie de aproximativ 40 Ron pe luna(renuntand si la 3 programe HD din )
Ajung acasa si incep sa istalez noul mediabox
Instalarea este asemanatoare ca la vechiul CISCO
Aici incep belele : Dupa ce selectez tara Romania dau OK , apare putere si calitate semnal cam 70%din banda aceea albastra care trebuia sa se umple toata(La vechiul CISCO puterea si calitatea erau de 100%) apoi totul decurge normal si se termina instalarea mediaboxului
Asta este prima problema
A doua problema : Cand pornesc televizorul NU AM SUNET ; pentru a avea sunet trebuie sa resetez mediaboxul , sa introduc codul acela 0000 .......din nou sa il configurez si aasa apare si sunetul
SAU ca sa am sunet la pornire trebuie sa il comut pe un program HD ca sa ii apara sunetul(NU INTELEG DE CE LA COMUTAREA DE PE UN CANAL CARE NU ESTE HD PE UN CANAL  HD APARE SUNETUL) apoi sa revin la canalul initial pentru a avea sunet
Am sunat la UPC am stabilit o ora la care sa vina cineva de la ei ; de venit a venit dar la alta ora la care eu nu eram acasa , era decat sotia  care nu se prea pricepe la probleme de genul asta . Individul a constatat problemele si a tras concluzia ca televizorul(LCD Samsung LE 32R81) cica ar fi de vina , in conditiile in care pe vechiul CISCO aveam aceste probleme.
Am incercat aparatul si la un vecin si aceleasi probleme
Are cineva din voi un astfel de mediabox HD PACE(fara inregistrare) sa imi spuna si mie daca are probleme cu el ???
Intre timp am sunat din nou la UPC si au zis ca luni seara la ora 19 trimi o alta echipa
SPER CA M-AM FACUT INTELES DEOARECE AM NISTE DRACI PE UPC IN TIMP CE VA SCRIU

Edited by MembruAnonim, 04 December 2010 - 18:27.


#2
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,438
  • Înscris: 24.05.2010
Al meu merge impecabil incercat pe 3 televizoare diferite.Nu am intimpinat problemele descrise de tine,daca cu CISCO nu ai avut probleme in acest caz cred ca este o problema cu PACE.
Daca tot vin baietii ar fi bine sa aiba la ei inca un STB.

#3
petree

petree

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 408
  • Înscris: 09.11.2005

View Postferibalint, on 4th December 2010, 09:45, said:

Al meu merge impecabil incercat pe 3 televizoare diferite.Nu am intimpinat problemele descrise de tine,daca cu CISCO nu ai avut probleme in acest caz cred ca este o problema cu PACE.
Daca tot vin baietii ar fi bine sa aiba la ei inca un STB.

Sa crezi tu ca vin cu alt STB, eu am avut probleme cu STB-UL HD+ DVR ( am facut si inregistrari cum se vede, cand am predat primul STB am cerut sa se uite la inregistrari, nu au vrut sa vada ),
daca te iei dupa amaratii de la tehnic te lipsesti de serviciile lor.

Cand am avut probleme ( programele sd si hd se vedeau urat ) cei de la tehnic ma sfatuiau sa renunt la digital ca sunt probleme cu reteaua, chiar am renuntat dupa care am fost si am cerut alt STB HD.

Sa va spun cum se prezinta oamenii de la tehnic: batrani, obositi si foarte prost platiti.

Replica de la tehnicul care vine pe teren.
Ma nene cum vrei sa vezi lacrima, laso in colo ca se vede, nu-ti convine renunta.  

Va urez nervi de fier si bafta.

Edited by petree, 04 December 2010 - 21:29.


#4
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,171
  • Înscris: 15.07.2005

View Postpetree, on 4th December 2010, 21:24, said:

Sa crezi tu ca vin cu alt STB, eu am avut probleme cu STB-UL HD+ DVR ( am facut si inregistrari cum se vede, cand am predat primul STB am cerut sa se uite la inregistrari, nu au vrut sa vada ),
daca te iei dupa amaratii de la tehnic te lipsesti de serviciile lor.

Cand am avut probleme ( programele sd si hd se vedeau urat ) cei de la tehnic ma sfatuiau sa renunt la digital ca sunt probleme cu reteaua, chiar am renuntat dupa care am fost si am cerut alt STB HD.

Sa va spun cum se prezinta oamenii de la tehnic: batrani, obositi si foarte prost platiti.

Replica de la tehnicul care vine pe teren.
Ma nene cum vrei sa vezi lacrima, laso in colo ca se vede, nu-ti convine renunta.  

Va urez nervi de fier si bafta.



eu sincer nu cred ce zici tu ...
stau in bucuresti si sunt abonat upc dupa vremea astral .am avut de la inceputuri digital de pe vremea astral..
nu laud upc dar iti zic din "butonare"ca e peste rcs la fiabiliatate. intradevar e dublu aproape ca si pret .
de curand miám pus  noul serviciu upc hd cu 2 stb si imi merg impecabil ambele..
am amanat de 2 ori instalarea pentru ca nu eram in localitate iar cei de la upc au fost ff prompti .
nu stiu cum au venit la tine cand nu erai acasa pentru ca pe mine m-au sunat de 2 ori inainte sa vina la mine sa ma intrebe la ce ora poate sa ma gaseasca ..
din punctul meu de vedere din 2002 de cand sunt abonat astral si am chemat echipa tehnica de cateva ori pana in prezent.. au fost prompti cu toate si seriozitate maxima.
nu am intalnit niciun intalator care sa mi se planga ca's prost platiti sau sa stea la vorbe inutil.
au venit montat ..vazut careí problema.dupa caz.. rezolvat si plecat fara nicio pretentie..
ps.ultima data cand am trecut la hd cu dvr mi-au schimabt si tot cablu ca cik asa e mai nou ..le impune "sefu"sa schimbe toate cablurile ...
eu personal sunt multumit de serviciile lor numai ca sunt intradevar super scumpi fata de rcs. si nu oricine isi permite toate programele .. si mai am o nemultumire ca la noi in tara nu au introdus serviciul ön demand"""+ ca nu inteleg dc nu se pot ajunge la un acord intre operatori cum e in afara.. ca la alte retele canale precum "digi sport""dolce sport"sa fie si la ceilalti  operatori contra cost..... astfel toata lumea ar vedea ce ii intereseaza..
din punctul meu de vedere nu sunt adeptul scoateri programelor din grila din contra mi-as dori ca in viitorul apropiat sa avem sute de canale disponibile din toata lumea si inclusiv toate existente in romania .
dar se pare ca nu prea e interes....la noi se lucreaza pe principiul ..trrece ziua merge leafa...

si ps: sunt la upc..cativa operatori care raspund la telefoane pe domeniul tehnic care habar nu au detalii tehnice...si cu ce se mananca....
ar trebui dati afara imediat ..sa de-a teste periodice toti angajatii companiei ..si sa fie la curent cu detaliile tehnice comerciale si de marketing ale firmei ... ca eu nu sunt la relatii clienti departamentul tehnic doar sa-mi zica una /unul.. buna ziua..

Edited by djmaxx, 05 December 2010 - 21:07.


#5
geckoati128

geckoati128

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 19.04.2006
Pareri personale despre STB PACE de la UPC:
Uneori se blocheaza si trebuie scos din priza ca sa isi revina.
Cel mai enervant este ca l-am setat pe iesire 1080i via HDMI dar el scotea 720x576p, vizibil si la ochi inclusiv pentru nevasta-mea. Dupa multe incercari si scos din priza a inceput sa scoata realmente 1920x1080i.
Ca sa intelegeti cum am despistat problema aceasta....Il folosesc prin intermediul unui receiver av Onkyo TX-NR807. Receiverul are o functie care arata pe ecranul tv-ului ce tip de semnal audio-video primeste si ce scoate mai departe.
Pana aici asta e cea mai enervanta problema. Sa il setezi 1080i si el sa iti dea semnal la rezolutie mult mai mica.
A doua la mana: legat de sunet...  de exemplu protv hd emite cu 2 piste audio(2ch stereo pcm 48khz si dolby digital 5.1) By default, cand dai pe protv hd este audio  2ch stereo. Schimb pe dolby digital 5.1 si nu ramane asa daca mut pe alt canal si revin. Nu exista functie de memorare pentru acest aspect. Aici pot spune ca e si o problema de transmisie, deoarece celelalte canale cu sunet dolby digital intra direct cu acest tip de coloana sonora (discovery showcase hd, utv hd si parca history channel hd).
O alta problema legata de sunet, desi cred ca este ceva din transmisie. O sa scriu aici pentru ca cei de la UPC nu au stiut sa imi spuna si inca nu mi-au dat un raspuns, dupa cum au promis. Pe UTV HD (canalul de muzica) se interupe sunetul la schimbarea videoclipurilor sau la seturile de reclame. Mai exact cand se termina o reclama si intra alta e o intrerupere de sunet foarte deranjanta mai ales ca acest program are un sunet extrem de bun cu exceptia acestei probleme. DACA MAI ESTE CINEVA CU ACEASTA PROBLEMA PE UTV HD SA POSTEZE NEAPARAT AICI!
O alta problema pe care am observat-o:
Am observat in repetate randuri artefacte pe imagine la Antena 1, mai exact pe imagini de culoare inchisa (negru) am surprins umbrele(contururile) unor imagini anterioare.
Pe programele HD am observat un efect de delay pe imagine, mai exact umbre ale contururilor in miscare. Da, folosesc un tv LCD dar tin sa precizez ca nici pe WII, nici pe DVD si nici pe mediacenter high definitinion nu am avut astfel de artefacte sau intarzieri pe imagine. Tv-ul este un 37LG7000(un model mai de top)
Voi mai investiga aceasta ultima problema si eventual revin aici cu pareri.
Legat de profesionalismul celor de la echipa tehnica:
Am sunat sa reclam pierderea de sunet de pe UTV HD si tipul de la call center juca in cu totul alt film. Ma invita cu incredere sa scot mufele din tv si din STB iar eu ii explicam ca problema e valabila atat prin hdmi cat si prin coaxial digital audio out. Apropos, el ma invita sa scot mufa euroscart, dupa ce ii spusesem de 5 ori ca folosesc hdmi. De dolby digital nu auzise si nici de coaxial digital audio out. Ca sa nu mai spun ca nici diferenta intre euroscart si hdmi nu ii era foarte clara. In rest, doamnele de la punctele de lucru sint amabile si informeaza clientii legat de promotii si oferte. Daca ai o intrebare foarte tehnica suna cu amabilitate la colegii de la tehnic care de exemplu nu au stiut sa imi spuna daca STB-ul PACE scoate simultan dolby digital prin hdmi si coaxial digital audio out, motiv pentru care am aflat eu acasa ca scoate (intrebarea o pusesem la momentul cand incercam sa ma hotarasc daca sa fac upgrade de la standard definition la high definition)

Cum mai depistez ceva va anunt.

#6
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View Postgeckoati128, on 29th December 2010, 01:48, said:

Pe UTV HD (canalul de muzica) se interupe sunetul la schimbarea videoclipurilor sau la seturile de reclame. Mai exact cand se termina o reclama si intra alta e o intrerupere de sunet foarte deranjanta mai ales ca acest program are un sunet extrem de bun cu exceptia acestei probleme. DACA MAI ESTE CINEVA CU ACEASTA PROBLEMA PE UTV HD SA POSTEZE NEAPARAT AICI!

problema e de la UTV..
o pot confirma cei abonati la alti provideri ce retransmit Utv HD..

Edited by lafayette, 29 December 2010 - 10:55.


#7
mojook

mojook

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,548
  • Înscris: 28.03.2004
Poate un pic off topic, noul FW anuntat in ianuarie nu va rezolva oare si problema de la stb-urile cisco hd cu dvr, cea cu "pierderea" cate unui rand de subtitrare la canalele cu sub dvb-s?
THX

#8
geckoati128

geckoati128

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 19.04.2006
revin cu problema de rezolutie mica. Astazi iar scotea 720x576p. Am dat si un reset la aparat, sa vedem cat timp o sa ramana pe 1080i. Daca persista problema ma duc la UPC si renunt la contract. Nu am platit HD ca sa vad SD.

View Postlafayette, on 29th December 2010, 10:55, said:

problema e de la UTV..
o pot confirma cei abonati la alti provideri ce retransmit Utv HD..

pai sint neprofesionisti si cei de la UTV in cazul acesta. In orice caz e de datoria furnizorilor de televiziune prin cablu sa le atraga atentia ca le furnizeaza servicii de proasta calitate.

Si inca ceva referitor la ce am spus mai sus despre urmele acelea pe contururi. Am vizionat acum mai cu atentie UTV HD la rezolutie 1080i (inca sta pe 1080i....sa vedem cat timp) si am observat ca la anumite videoclipuri nu sint vizibile aceste urme in schimb la altele sint foarte vizibile. Tind sa cred ca urmele respective apar pe videoclipurile care nu sint High definition nativ, desi cei de la UTV HD au in coltul din dreapta sus un mare logo HD VIDEOS ONLY. Aceste clipuri pe care le suspectez ca nu ar fi native HD se vad pe tot ecranul.
Am facut precizarea deoarece ei mai transmit niste clipuri care se vad 4:3 iar in portiunile ramase in stanga si in dreapta e o imagine de umplutura...ceva gen efecte speciale pixelate din sursa clipului transmis. Urmele se vad foarte clar si pe aceste clipuri 4:3.
Daca aveti vreo idee, postati.
In orice caz cineva nu isi face treaba corect. Ori UTV ori UPC ar trebui sa foloseasca ceva tehnologii avansate pentru o upscalare de calitate a materialelor SD.
Eu upscalez oarecum imagine via receiverul meu av onkyo tx nr 807 care este echipat cu un cip Faroudja DCDi Cinema dar in cazul acestor probleme rezultatele nu prea se vad.

O sa tot stau pe topicul acesta pentru ca deja am fixatie pe creier. Astept si alti "maniaci".

Edited by geckoati128, 29 December 2010 - 14:07.


#9
geckoati128

geckoati128

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 19.04.2006
Deci ma apuca toti dracii. Am venit acasa, am dat drumul la tv si surpriza: rezolutie 720x576p. Voi suna la UPC sa imi raspunda vreun "specialist" care ma va sfatui sa scot mufe si etc. Voi cere un alt aparat, poate are al meu draci pe el.

#10
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
si fara onkyo intre stb si tv iti merge?

#11
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View Postgeckoati128, on 29th December 2010, 18:10, said:

Voi cere un alt aparat, poate are al meu draci pe el.
Bine faci!

#12
geckoati128

geckoati128

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 19.04.2006

View Postlafayette, on 29th December 2010, 18:25, said:

si fara onkyo intre stb si tv iti merge?


Fratilor, e de circ. Am sunat la UPC, mi-a raspuns o doamna (aparent) si i-am explicat pe scurt problema. Mi-a spus ca daca in meniul mediaboxului UPC scrie 1080i inseamna ca asa e. I-am explicat ca este atat vizibil la ochi cat si prin intermediul altor dispozitive ca rezolutia este 576p adica SD si nu HD. Mi-a spus ca celelalte aparate nu sint proprietatea UPC. I-am explicat ca sint aparate perfomante care nu mint, rezolutia este 576p. S-a enervat si mi-a inchis telefonul, asta dupa ce nu am mai rezistat si i-am spus ca am impresia ca nu stie cum arata mediaboxul si un tv full hd. REGRET AMARNIC FAPTUL CA NU I-AM RETINUT NUMELE.
@lafayette: Am conectat adineaori mediaboxul direct la tv prin hdmi. Cred ca nu mai e nevoie sa precizez faptul ca tv-ul spune la fel: 576p 50hz.Deci fac filmulet sau poze si le postez pe youtube. Daca pot uploada poze aici, o voi face ca sa vedeti.
Sun iar la UPC sa vad cine imi mai raspunde. De data asta cred ca voi inregistra convorbirea si imi notez si numele operatorului.
Daca reusesc sa aflu si cum o cheama pe vaca aia ar fi perfect. Femeia merita sa lucreze in orice alt departament dar nu la relatii cu clientii.

Edited by geckoati128, 29 December 2010 - 18:49.


#13
geckoati128

geckoati128

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 19.04.2006
UPDATE: am sunat iar la UPC si de aceasta data mi-a raspuns un barbat perfect cerebral si bine pregatit, deloc constipat sau alte chestii. I-am explicat pe scurt problema si a inteles direct. A notat o sesizare pentru un posibil mediabox defect si in principiu maine dimineata ar trebui sa vina un tehnician cu un alt mediabox. Domnul acesta a fost foarte deschis la dialog si am aflat ca "doamna" cu care am vorbit inainte nu a notat nicaieri discutia cu mine, deci nu ii pot afla identitatea. Si-a cerut scuze pentru ea dar i-am explicat ca nu este el de vina pentru slaba pregatire a unor colegi si nici pentru lipsa lor de educatie.
Sincer,mi-a facut placere sa discut cu acest operator. Mai aveam putin si ne invitam reciproc la o cafea.
Stimati cititori, referitor la ce spuneau cativa useri mai sus, unii dintre noi au intrat in contact cu diversi angajati obositi, prost platiti si cu replici de genul:" Ma nene cum vrei sa vezi lacrima, las-o in colo ca se vede, nu-ti convine renunta" iar altii au interactionat cu oameni bine pregatiti, poate la fel de prost platiti.

#14
geckoati128

geckoati128

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 19.04.2006
Comedia continua.

Azi dimineata a venit tehnicianul, un om foarte cumsecade care a inceput rapid instalarea noului mediabox(nou nout). Pana aici toate bune.
La un moment dat a sunat in centrala sa ceara un cod de activare sau ceva de genul. Mediaboxul a functionat pret de vreo 2-3 minute pe cateva canale dupa care brusc nu a mai mers decat pe canalul info upc. Tehnicianul l-a oprit, l-a scos din priza , a incercat sa il resusciteze in fel si chip, degeaba. Nici nu se mai aprindea. Eu l-am sfatuit sa nu se enerveze ca poate e cardiac sau ceva si nu e bine. Omul, mi-a promis ca tot azi, pana in ora 15.00 vine cu alt mediabox. Bun.
Parolist, a venit dupa cum a promis, cu un alt mediabox, sigilat si acesta. Si acest mediabox a dat ceva semne de boala psihica inca de cum l-a scos din cutie. Ma rog, l-a restartat de la priza sau de la butonul de power din spate si pana la urma a luat-o. Am selectat 1080i, am verificat daca se vede cum trebuie, totul ok. Tehnicianul a plecat, ies si eu dupa el sa fumez o tigare, revin, mediaboxul tot in 1080i statea. Il sting din telecomanda pret de 1 minut si il reaprind ca sa vad cum e.....totul ok, 1080i.
Mai departe il opresc pentru ca daca am stat fara mediabox juma de zi ma bagasem la niste filme pe mediacenter si eram cu un film pe pauza. Dupa ce s-a terminat filmul (cel mult 30 de minute) pornesc iar mediaboxul upc si CE CREDETI? Hai ca nu e greu!!!!

720x576p

Concluzia finala: mediaboxurile pace extrem de fiabile.
Voi merge la UPC sa vad cum rezolvam problema pentru ca nu mai am de gand sa chem iar tehnicianul sa mi-l schimbe. Daca 3 aparate nu au mers, nu am rabdare sa il mai testez si pe al 4-lea.

Pentru cei care sint mai greu de convins, am atasat o poza a ecranului tv.
CUM SE TRADUCE:
Pe fundal este imaginea din meniul mediaboxului upc, submeniul unde se regleaza rezolutia de iesire a hdmi-ului. A se vedea in partea dreapta jos ca scrie clar 1080i
In partea dreapta sus veti observa un scris de culoare alba, cu caractere diferite. Este OSD-ul de la receiverul Onkyo care spune ce tip de semnal primeste si ce scoate mai departe in tv.
Deci inputul HDMI 3 cu rezolutia 720x576p 50Hz RGB 24 bit : asta este ceea ce primeste receiverul din mediaboxul upc.
Mai jos putin se observa ca scoate 1920x1080p 50Hz RGB 24 bit. Aspectul cu iesirea nu are nicio importanta, am vrut doar sa explic ce inseamna caracteristicile de pe ecran.

Attached Files

  • Attached File  upc.JPG   3.36MB   199 downloads


#15
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View Postgeckoati128, on 29th December 2010, 18:47, said:

b]@lafayette: Am conectat adineaori mediaboxul direct la tv prin hdmi. Cred ca nu mai e nevoie sa precizez faptul ca tv-ul spune la fel: 576p 50hz.[/b]Deci fac filmulet sau poze si le postez pe youtube. Daca pot uploada poze aici, o voi face ca sa vedeti.

scoate spliterul ala HDMI, aka onkyo , ca nu prea stie corect sa lucreze cu HDCP...pune iesirea HDMI de la Pace direct in portul Hdmi IN de la TV..
da un restart la Pace si vezi cum merge ...

Edited by lafayette, 30 December 2010 - 18:00.


#16
Raduceanu

Raduceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 02.11.2007

View Postlafayette, on 30th December 2010, 18:59, said:

scoate spliterul ala HDMI, aka onkyo , ca nu prea stie corect sa lucreze cu HDCP...pune iesirea HDMI de la Pace direct in portul Hdmi IN de la TV..
eu am STB Cisco conectat tot la un onkyo mai slab decat cel al lui geckoati128 si merge fara probleme. ba chiar se sincronizeaza cu TV-ul mai bine decat pe direct.

@geckoati128, conecteaza-l pe direct cum spune lafayette si pentru sonor foloseste un cablu optic intre pace si onkyo (sper ca Pace are iesire optica).

#17
mojook

mojook

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,548
  • Înscris: 28.03.2004
Daca setezi rezolutia stb-lui pe "auto", nu vrea?
PS off topic: Ce e ala onkyo?

#18
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View PostRaduceanu, on 30th December 2010, 19:51, said:

sper ca Pace are iesire optica

Pace are SPDIF electric...( coax)  :peacefingers:

pe onkyo nu ar strica sa incerci a conecta Pace HD pe HDMI 1, nu pe input 3 ca in foto.....uneori primul port HDMI e selectat prioritar si eviti eventuale probleme de handshaking..

View PostRaduceanu, on 30th December 2010, 19:51, said:

eu am STB Cisco conectat tot la un onkyo mai slab decat cel al lui geckoati128 si merge fara probleme. ba chiar se sincronizeaza cu TV-ul mai bine decat pe direct.

sunt device uri si device uri..nu o sa poti replica intotdeauna toate posibilitatile..
vei gasi mereu una care sa nu fie ca in manual..

Edited by lafayette, 30 December 2010 - 20:38.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate