Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bec far VW Touran 1T3

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 

recomandare: iphone 4 sau samsung galaxy s ?

- - - - -
  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#55
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003
Nu fii papagal, eu nu am zis ca iphone nu are probleme, si ia de aici: are probleme si cu senzorul de proximitate, ai prins-o pe asta? la iphone 4 ma refer.
Dar sa-ti dea rusinica o firma ca HTC care a pus froyo pe desire de la inceput...as ramane sa fac in continuare cuptoare cu microunde( chiar am unul de la Samsung si imi place).

#56
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003

View Postjohnny bravo, on 20th October 2010, 12:38, said:

Explicati-mi si mie cateva chestii, va rog!
Cum este posibil ca aseara la ora 23.30 sa scot telefonul de la incarcat, cu bateria full, dau kill la toate aplicatiile iar azi dimineata la 8.30 sa se stinga ca nu mai are baterie?
Cum este posibil sa dau kill la tot ce e deschis aiurea, sa nu ma ating de telefon pana cand am ajuns la birou si sa gasesc deschise music player, video player, google search, voice search, galery si altele?
Cum este posibil sa dau kill la ce e deschis si imediat sa se deschida la loc voice search, google searc, music player?

Cum fac sa dezinstalez toate cacaturile astea pe care le-a bagat Google in Android? Nu folosesc voice search, nu folosesc google search, nu am nevoie ca music player, video player, galery si altele sa-mi stea deschise si sa-mi consume aiurea bateria.
Ma dispera aparatul asta! Vreau un smartphone nu inca un copil!!!

View PostSteauaboy95s, on 19th October 2010, 21:00, said:

Pe GSMArena SGS a primit 10/10, iar iPhone 4 9/10. O fi el putin mai bun la camera (in anumite privinte, ca un SGS cu setarile corecte scoate poze mult mai bune decat un iphone 4). Flash-ul o sa il iau ca pe un minus, desi nu stiu ce poze poti face cu "xenon"-ul ala de 1cm pe iPhone 4.
Eu am avut posibilitatea sa pastrez iPhone 4 si sa vand SGS. Am primit unul nou, in cutie, sigilat cu iOS 4.1 (Deci din ultimele loturi) Si Ghici ce? Nu am putut purta o conversatie cu el deoarece s-a intrerupt de 2 ori in 4 apeluri. Daca ala mai e Telefon Mobil, atunci eu mai bine imi iau un fix dupa mine...
Nu folosesc niciun lagfix decat cu Android 2.2 Froyo. Sa-ti mai amintesc ca Lagfix-ul era valabil doar la SGS, nu la Android? Confunzi interfata TouchWiz cu Android-ul?

Nu este Galaxy telefonul suprem, dar nici iPhone 4 nu este telefonul suprem.
Astea 2 sunt cele mai tari telefoane dupa piata in momentul de fata, doar ca unul dintre ele poate fi folosit ca telefon, celalalt pe post de lanterna (ca are blitz) :lol:

Deci asta este Androidul care bate la cur iOS ?
Mai are de invatat un pic..e abia in clasa 1.

Edited by tkd29, 20 October 2010 - 13:30.


#57
Steauaboy95s

Steauaboy95s

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,162
  • Înscris: 01.10.2009

View Posttkd29, on 20th October 2010, 07:44, said:

Am auzit ca Samsung a retras froyo de pe serverele lor :)) , asa meserias este? pacat de telefon hardware de top cu soft de c..t.

Interesant ca pe Desire merge perfect, astia de la samsung nu au atatia bani incat sa angajeze un baietas sa faca o treaba cap-coada cum trebuie?
Froyo este superb!
Singurul motiv pt care l-au scos de pe servere este acela de a il lansa pt orice device/operator. Astfel se evita update-ul cu hack de registry la tarile Nordice si implicit coruperea fisierelor /efs. Caci Samsung ii pasa de clientii lor...nu il citeaza pe jobs cu "Relax...it's just a phone" . Cum adica e doar un telefon? Numai e "magic"?  :notangel:

#58
tkd29

tkd29

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,231
  • Înscris: 01.09.2003
Ohh da..ii pasa la maxim de clienti..cand era anuntat froyo pt galaxy? de cate ori l-au amanat?
Pe Desire de ce merge perfect si lansat cu mult timp in urma?
Apare azi maine 3.0 si voi nici 2.2 nu il primiti inca.
Observ cat ii pasa de clineti..se zdrobesc de nu mai pot.

#59
Steauaboy95s

Steauaboy95s

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,162
  • Înscris: 01.10.2009

View Posttkd29, on 20th October 2010, 14:27, said:

Deci asta este Androidul care bate la cur iOS ?
Mai are de invatat un pic..e abia in clasa 1.
Tu esti in stare sa citesti un post?
In momentul cand ala a venit cu "Explicati-mi si mie cateva chestii, va rog!" e clar ca si-a luat telefonul ieri si vine dupa un dumbphone.

Pentru cunostiintele tale, Android-ul 2.2 este gandit in asa fel incat sa nu se foloseasca cu Task Killer. M-am convins si eu de asta dupa ce am renuntat la el. OS-ul isi face treaba singur, adica deschide aplicatia cand are nevoie de ea si apoi o inchide automat. Mai dureaza cativa zeci de ani pana cand o sa fie asta implementata in iPhone 20, asa ca nu ai cum sa pricepi tehnologia Google :) iPhone dabea a primit multitasking si videocall (wi-fi and iphone only)...lucru prezent si la primul meu Symbian (S60 V2, Nokia 6680). Diferenta e ca ala putea vorbi cu orice telefon si ca avea semnal...dar na....ce pretentii am si eu de la telefonul magic :D

"Cum fac sa dezinstalez toate cacaturile astea pe care le-a bagat Google in Android?"
Cred ca sunt sute de metode prin care le poti sterge, incepand cu comenzi linux in ADB si terminand cu programe simple de pe market. Titanium Backup de exemplu, desi el se ocupa cu altceva, face si chestia asta. Pe iphone poti? Cred ca iphone e la grupa mica daca Android e la clasa 1... :naughty:

View Posttkd29, on 23rd October 2010, 01:29, said:

Ohh da..ii pasa la maxim de clienti..cand era anuntat froyo pt galaxy? de cate ori l-au amanat?
Pe Desire de ce merge perfect si lansat cu mult timp in urma?
Apare azi maine 3.0 si voi nici 2.2 nu il primiti inca.
Observ cat ii pasa de clineti..se zdrobesc de nu mai pot.
Tu ai uitat ca Desire este un Google Nexus One cu HTC Sense?
Uiti si ca Nexus One e produs de HTC?
Practic stii ce a facut HTC pe Desire? A adaugat interfata HTC Sense...in rest aceleasi drivere, aceleasi tampenii facute de Google pt al lor Nexus One.

Samsung are de lucrat la drivere, etc...

#60
Rogozaurus

Rogozaurus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 18.11.2005
Salve,
nu stiu cui ii va curma suferinta postul asta insa am senzatia ca ce se intampla in thread nu are nicio legatura cu diferenta dintre cele doua modele ci cu concurenta (foarte lame) intre utilizatorii si fanii unei marci de gadgeturi albe si stralucitoare care costa exagerat in raport cu ceea ce ofera si restul lumii, aceeiasi care sunt convinsi si de faptul ca cele mai bune automobile din lume sunt cele germane si care din pacate cauta cu fervoare sa-i convinga si pe ceilalti de asta.

De 2 zile am ambele modele (o conjunctura haioasa) si din respect pentru mine nu o sa fac aprecieri de neam prost de genul x are OS mai bun decat Y (cine si cum poate sa faca astfel de aprecieri?) si va pot spune:

Ca telefon  Samsung e peste ca semnal iar calitatea convorbirii fiind sensibil mai buna.

Ca display  Samsung e peste orice asa ca nu conteaza insa de notat ecranul ceva mai mare.

Acumulatorul tot la Samsung e mai bun in sensul ca tine mai mult (fix dublu) 2 zile vs. 1

La iPhone imi place mai mult ca am putut sa pun iGo si asta e bine, nu stiu daca e posibil pt Galaxy inca.

Iphone e mai usor de tinut in mana fiind mai mic dar are muchiile drepte si destul de neplacute (mie) la atingere.

Iphone e de figuri si te intreaba toata lumea ceva despre el cat despre Galaxy aud doar:- si asta ce e?

Despre camera inca nu am putu sa imi fac o parere pentru ca pozele facute pe iPhone se vad mai bine pe iPhone iar cele facute pe Galaxy se vad mai bine pe Galaxy insa oricum ambele fac niste poze jalnice in comparatie cu orice aparat foto decent asa ca nu ma intereseaza aproape deloc, daca ar trebui sa dau un verdict cred ca imi plac mai mult cele facute cu iPhone-ul. Probabil ca in lumea telefoanelor astea doua fac poze bune dar nimic deosebit.

Am facut un test cu convorbirile video si ne-am blocat pentru ca iPhone to iPhone e ok dar iPhone to Samsung nu. Am incercat si Samsung to Nokia si e ok si Nokia to iPhone si iar nu merge. Intr-un final am gasit ceva pe net care trebuie instalat si pe Samsung si pe Nokia (nu mai stiu ce model era) ca sa se inteleaga cu iPhone-ul dar mi se pare de caca faza in sine asa ca am renuntat.

Touch screen-ul imi place mai mult la iPhone dar nu cred ca e o parere obiectiva fiind obisnuit cu iPhone 3GS timp de cateva luni si probabil asta conteaza.

Ca usurinta in utiizare iPhone e peste Samsung pentru ca e mai ergonomic insa aste e o consecinta a faptului ca este mult mai limitat ca optiuni. Iphone si iPod vin ca niste pachete la care a trebuit mereu sa gasesc alternative si metode de a evita softurile dedicate care fie nu functioneaza corect fie sunt in cel mai fericit un cosmar (vezi iTunes). La iPhone daca nu ai App-ul stai si te uiti iar daca il gasesti probabil costa iar variantele crackuite sunt descurajate de Apple si pot genera probleme lucru care e de tot rasul (e ca si cand dupa ce cumperi un laptop cu Windows iti impune Microsoft sa cumperi si toate filmele la care de cele mai multe ori te uiti dupa ce le downloadezi) La Apple transferul de drept nu se face in totaliatate la vanzare ci doar cel de fapt adica primesti obiectul dar dreptul de utilizare e limitat de reguli care nu iti sunt aduse la cunostinta. Acestea nu poate fi sincronizate cu mai mult de 5 calculatoare (de obicei e suficient dar ce se intampla daca nu e?).

Zicea cineva ceva de build quality: pot sa spun doar ca: in materie de polimeri (materiale plastice) Samsung si LG sunt cei mai mari din lume din toate punctele de vedere, ca Apple vinde mai mult imagine decat produs si nici Vertu nu poate sa-i concureze la grija pentru detalii si ca nu o sa cumpar cu mare placere un produs facut in China in locul unuia facut in Koreea de Sud desi fabricile din China au standarde inalte impuse de producator asa ca asta nu ar trebui sa fie o problema in mod real.

Nu sunt utilizator de retele de NEsocializare care mi se par o pierdere de timp in cel mai bun caz asa ca aplicatiile conexe imi sunt practic invizibile. Astea fac doar sa bage bani in buzunarul operatorilor de telefonie mobila. La Wi-Fi ambele au performanta similara (adica vedeau aceleasi routere si ap-uri) dar rata de transfer e mai buna la Samsung insa fara sa fie o diferenta importanta.


Marea diferenta din punctul meu de vedere consta in OS.
Androidul asta mie nu imi place in mod deosebit insa comparat ce are Apple e mult peste pentru ca este ultramodulabil recte poti sa modifici cam ce vrei si sa faci ce vrei. Exista o comunitate mare de dezvoltatori de aplicatii mai mult sau mai putin reusite insa unele sunt absolut incredibile si sunt gratuite. Am putut instala softuri de retelistica si alte utilitare de care ma folosesc des si care imi fac viata si munca mai usoare. La iPhone tot timpul se face referire la cate un App care fie costa fie nu e face mare lucru. Iphone e un bun inlocuitor de iPod intrucat poti avea net si in afara Wi-Fi, tot ce inseamna poze, muzica, yahoo, mess, twitter, facebook si alte magarele la care nu ma pricep si care isi gasesc se pare locul foarte bine in iPhone. Programul de mail de pe iPhone e chiar misto! Sistemul de operare de pe iPhone nu are practic interfata si e doar pentru Apps-urile cu pricina asta ma face sa spun ca practic nu e un sistem de operare ci un mediu de lucru pentru aplicatii dedicate.
   Astfel spun ca nu stiu care are OS mai bun dar stiu care e mai util!

Asta este parerea mea dupa ce am incercat sa folosesc ambele telefoane asa dupa cum am nevoie, nu sunt nici pe departe specialist in telefoane ci doar utilizator asiduu cu nevoia unui laptop in permanenta sau a unui inlocuitor cat mai apropiat cand nu am laptopul la indemana. In avion si prin aeroport e mai bun iPhone cu toate joculetele tembele ca sa iti treaca timpul de asteptare mai "repede".

Daca vreti doar poze, mail, mess, youtube, mi-a dat de m-a julit, sentimente.ro, net si figuri pe la mall iPhone e alesul fiind mai simplu de folosit va umple timpul cu toate traznaile posibile si da bine in discoteca. Pentru femei e ideal intrucat nu e complicat de utilizat.

Samsungul e diferit prin sitemul de operare si o comparatie reala intre modele nu poate fi facuta prea usor.

Ambele au fost cumparate noi de la distribuitor cu garantie au 16GB, nu au fost blocate si au costat: iPhone 577 EUR iar Galaxy 470 EUR diferenta fiind de approx 110 EUR.

Parerea mea.

#61
netmaster

netmaster

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 21.04.2009
Nu am avut sau butonat Samsung Galaxy, am ezitat mult intre el, iPhone 4 si HTC Desire acum aproximativ o luna cand m-am decis intr-un final si am ales iPhone. Fara a vorbi de rau celelalte terminale, doresc doar sa-mi exprim parerea pe cat posibil de obiectiv, despre acest terminal, in ideea ca le va folosi altor indecisi precum am fost eu care vor evalua avantajele/dezavantajele produsului. Avantaje: usurinta in utilizare, aplicatii de toate felurile, design deosebit, superioritatea apartenentei la o marca consacrata in smartphone-uri, chiar daca e renegata de multi, in majoritatea lor nefiind posesori de iPhone. Ocupa loc mai putin in buzunar/toc, ceea ce pe timpul verii cand spatiul de purtare este limitat poate sa conteze. Nu am avut probleme cu senzorul de proximitate si nici cu semnalul, fara a folosi vreo carcasa dedicata, bumper etc., asta pe Orange fiind. In prima luna de folosinta nu prezinta nici urma de vreo urma de utilizare, aici calitatea materialelor isi spune cuvantul; ce e drept, nu l-am trantit de beton pentru proba (cum au sugerat unii din prietenii mei :) ). Minusuri as spune dificultatea transferului de fisiere, de ex. gen office, nu m-am obisnuit inca cu iTunes dar imi displace ca si structura si functionalitate; in ce priveste constructia telefonului, combinatia de metal si sticla confera un aspect deosebit, dar da o senzatie de a fi alunecos comparativ cu alte telefoane si, mai ales in aer liber si la temperaturi scazute, ma face sa am o grija deosebita sa nu-mi alunece sa-l scap din mana - in conditii similare o carcasa de plastic sau si mai bine cauciucata ofera un confort sporit in utilizare. In rest, in spatii interioare, pe o masa de birou sau la restaurant, aspectul deosebit atrage privirile ca un magnet - sunt convins ca acesta va fi un argument pro pentru multi, desi nu e intotdeauna avantajos, deoarece atrage in aceeasi masura si privirile hotilor + diverse sentimente de invidie manifestate in fel si chip din partea frustratilor :) Per total, ma declar multumit de achizitie si nu am regrete; nu sunt programator sau bun cunoscator de root-uri, fix-uri etc., astfel ca imi convine simplitatea si cursivitatea in operare a iPhone-ului si nu as avea timp de toate acele lungi si complicate operatiuni care le vad descrise pe forumuri de catre posesorii de Samsung pentru a obtine un scor mai mare in Quadrant, a scapa de feluritele laguri existente recunoscute acolo intre ei - acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care am optat pentru iPhone. In ce priveste pretul, el este intra-adevar unul prohibitiv pentru majoritatea romanilor de rand si am facut la randul meu un sacrificiu destul de mare sa-mi achizitionez produsul, dar conform unei mai vechi vorbe romanesti: "suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine", iar pe mine personal acest telefon ar trebui sa ma tina fara probleme cel putin 1-1,5 ani ca si telefon principal in conditii de uzura normala. Pe acest considerent, am ales un produs scump dar de calitate ridicata; in schimb cine se plictiseste repede de un telefon si il schimba in max. 3-4 luni, cum am vazut multi de acest gen pe forumuri, nu merita sa investeasca in iPhone, pot rula linistiti 2-3 alte terminale pe care sa le tot mestereasca intre timp :)

#62
dragasani

dragasani

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 01.09.2009

View Postnetmaster, on 15th December 2010, 16:13, said:

Nu am avut sau butonat Samsung Galaxy, am ezitat mult intre el, iPhone 4 si HTC Desire acum aproximativ o luna cand m-am decis intr-un final si am ales iPhone. Fara a vorbi de rau celelalte terminale, doresc doar sa-mi exprim parerea pe cat posibil de obiectiv, despre acest terminal, in ideea ca le va folosi altor indecisi precum am fost eu care vor evalua avantajele/dezavantajele produsului. Avantaje: usurinta in utilizare, aplicatii de toate felurile, design deosebit, superioritatea apartenentei la o marca consacrata in smartphone-uri, chiar daca e renegata de multi, in majoritatea lor nefiind posesori de iPhone. Ocupa loc mai putin in buzunar/toc, ceea ce pe timpul verii cand spatiul de purtare este limitat poate sa conteze. Nu am avut probleme cu senzorul de proximitate si nici cu semnalul, fara a folosi vreo carcasa dedicata, bumper etc., asta pe Orange fiind. In prima luna de folosinta nu prezinta nici urma de vreo urma de utilizare, aici calitatea materialelor isi spune cuvantul; ce e drept, nu l-am trantit de beton pentru proba (cum au sugerat unii din prietenii mei :) ). Minusuri as spune dificultatea transferului de fisiere, de ex. gen office, nu m-am obisnuit inca cu iTunes dar imi displace ca si structura si functionalitate; in ce priveste constructia telefonului, combinatia de metal si sticla confera un aspect deosebit, dar da o senzatie de a fi alunecos comparativ cu alte telefoane si, mai ales in aer liber si la temperaturi scazute, ma face sa am o grija deosebita sa nu-mi alunece sa-l scap din mana - in conditii similare o carcasa de plastic sau si mai bine cauciucata ofera un confort sporit in utilizare. In rest, in spatii interioare, pe o masa de birou sau la restaurant, aspectul deosebit atrage privirile ca un magnet - sunt convins ca acesta va fi un argument pro pentru multi, desi nu e intotdeauna avantajos, deoarece atrage in aceeasi masura si privirile hotilor + diverse sentimente de invidie manifestate in fel si chip din partea frustratilor :) Per total, ma declar multumit de achizitie si nu am regrete; nu sunt programator sau bun cunoscator de root-uri, fix-uri etc., astfel ca imi convine simplitatea si cursivitatea in operare a iPhone-ului si nu as avea timp de toate acele lungi si complicate operatiuni care le vad descrise pe forumuri de catre posesorii de Samsung pentru a obtine un scor mai mare in Quadrant, a scapa de feluritele laguri existente recunoscute acolo intre ei - acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care am optat pentru iPhone. In ce priveste pretul, el este intra-adevar unul prohibitiv pentru majoritatea romanilor de rand si am facut la randul meu un sacrificiu destul de mare sa-mi achizitionez produsul, dar conform unei mai vechi vorbe romanesti: "suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine", iar pe mine personal acest telefon ar trebui sa ma tina fara probleme cel putin 1-1,5 ani ca si telefon principal in conditii de uzura normala. Pe acest considerent, am ales un produs scump dar de calitate ridicata; in schimb cine se plictiseste repede de un telefon si il schimba in max. 3-4 luni, cum am vazut multi de acest gen pe forumuri, nu merita sa investeasca in iPhone, pot rula linistiti 2-3 alte terminale pe care sa le tot mestereasca intre timp :)


Este un paradox la mijloc, cele mai mari probleme cu semnalul la iPhone 4 le au astia de nu au un iPhone 4.

#63
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006
Soto... tonele de filmulete de pe youtube sunt convins ca sunt TRUCATE... Rusine Dinu Patriciu!!! :w00t:

#64
dragasani

dragasani

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 01.09.2009

View PostFlorinbv, on 15th December 2010, 22:02, said:

Soto... tonele de filmulete de pe youtube sunt convins ca sunt TRUCATE... Rusine Dinu Patriciu!!! :w00t:


Nu pretene, sunt reale, la fel de reale ca si astea:
Samsung Omnia II [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pfGrY0HFkgo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Motorola Droid X [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hSFphV2V_Oc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Nokia N97 Mini [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UiaEpKO4cIY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
HTC Droid Eris [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/qVoXHt_uiAw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
BlackBerry Bold 9700 [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JtZz_6_iy3A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


REPET: Cele mai mari probleme cu semnalul la iPhone 4 le au cei care nu au un iPhone 4. Citeste-o de 4-5 ori poate intelegi si tu ce-am zis defapt desi ma indoiesc.

#65
Florinbv

Florinbv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 28.05.2006
Si din nou Jobs vb. prin tine  :D  Steve tu esti?

#66
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,478
  • Înscris: 17.09.2007

View PostRogozaurus, on 8th November 2010, 17:04, said:

Zicea cineva ceva de build quality: pot sa spun doar ca: in materie de polimeri (materiale plastice) Samsung si LG sunt cei mai mari din lume din toate punctele de vedere, ca Apple vinde mai mult imagine decat produs si nici Vertu nu poate sa-i concureze la grija pentru detalii si ca nu o sa cumpar cu mare placere un produs facut in China in locul unuia facut in Koreea de Sud desi fabricile din China au standarde inalte impuse de producator asa ca asta nu ar trebui sa fie o problema in mod real.
Parerea mea.

Frumos postat si la obiect. Singura chestiune in discutie (parerea mea) e afirmatia cu polimerii, pentru ca a fi fabrica mare nu garanteaza deloc ca produsul XXX are cel mai bun plastic. Acum mie SGS chiar mi s-a parut ca sta foarte bine in mana iar plasticul respectiv e placut texturat, dar in timp nu stiu cat poate rezista. Nici solutia de la I4 nu mi se pare cea mai buna cu ,,geam" peste tot, ar fi preferabil fie metal (aluminiu care eventual sa si disipe caldura in exces) fie alta solutie cat mai durabila (carbon/fibra de sticla).
Nici Wave nici N8 nu sunt ideale din acest punct de vedere, nu au un corp de metal unibody, mai au si parti importante din plastic. Poate Defy, dar pana acum n-am apucat sa pun mana pe el...

#67
dragasani

dragasani

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 01.09.2009
Cred ca Apple a consultat cateva numere si statistici in legatura cu stadiul de deteriorare pe care il sufera produsele lor in timpul folosirii pana sa ia decizia sa puna sticla pe ambele fete ale telefonului. Mi se pare mai mult decat evident.

#68
haskell444

haskell444

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 19.12.2010
Da, probabil ca au testat. Dar daca au testat la fel de bine treaba asta ca si ,,stralucita,, idee cu antena, e clar. :lol:

#69
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 45,897
  • Înscris: 14.08.2007

View Postdragasani, on 15th December 2010, 23:08, said:

REPET: Cele mai mari probleme cu semnalul la iPhone 4 le au cei care nu au un iPhone 4. Citeste-o de 4-5 ori poate intelegi si tu ce-am zis defapt desi ma indoiesc.
Review Nokia N8 de la un detinator de iPhone (review pe gadgetswire), care ajunge la concluzia ca prefera iPhone-ul lui deci nu poate fi acuzat ca ar fi pro-Nokia:
"As a long-time iPhone user, I know a thing or two about dropped calls. With all of the empirical knowledge I?ve accumulated over the years, I would go as far as to say I am an expert on dropped calls, especially when on AT&T?s network in the Boston area. Taking into account my past experiences ? combined with the fact that I have little to no faith in AT&T?s network ? I was shocked to find that I did not once drop a call while testing the N8 with my AT&T SIM. This little, Finnish, herring-loving handset was covalently bonded to Ma? Bell?s network. It was, to say the least, very impressive. Call quality coming from the set is great ? no buzzing or white noise in the background ? and the speakerphone is both loud and clear. Say what you will about Nokia handsets, the folks from Finland know how to build a smartphone that earns the latter half of that name."

Problema la iPhone exista, poate ca nu e atat de grava pe cat s-a zis in presa ... dar sigur e mai prezenta/frecventa decat la alte telefoane.

Eu unul as alege Galaxy S intre cele doua, Android-ul ofera mult mai mult decat iOS-ul din punctul meu de vedere. Desi ca design si constructie clar prefer iPhone-ul (Galaxy nu prea imi place, dar e rapid, are ecranul superb si are un sistem de operare ca lumea). Bine, camera e mai buna la iPhone si eu chiar am vrut un telefon cu camera buna, iPhone nu corespundea la sistemul de operare, Galaxy la camera, asa ca am ales N8 pana la urma, dar asta e alta poveste.

Edited by utopium, 24 December 2010 - 00:45.


#70
Sharkye

Sharkye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 705
  • Înscris: 27.01.2010
intre cele 2 eu as alege Iphone 4.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate