![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema purici
Last Updated: Jun 21 2010 19:47, Started by
Milenium1993
, Jun 20 2010 13:00
·
0

Posted 20 June 2010 - 17:56

Multumesc tuturor ca mi-ati dat niste sfaturi. Si totusi,luand logic daca avea deparazitare externa si interna nu ar mai fi trebuit sa aibe purici? Mie doctorul mi-a spus ca i-a facut si interna si externa. Extern i-a facut daca unul dintre stickerele Fort Dodge sunt de la ProMeris Duo care e produsul lor antipurici/capuse. Daca nu, inseamna ca nu i-a facut. Sau poate n-a avut sticker, sau poate toate stickerele de la FortDodge arata la fel :habarnam:. :D Nu ne-ai spus cand a fost ultima deparazitare. Au efect cam o luna substantele alea. Si daca nu scapi de sursa vor aparea chiar mai repede. PS: antigen are dreptate sa incerci sa elimini puricii din casa daca sunt pe undeva; poti sa folosesti Neostomosanul. Stiu ca a fost o discutie mai mare pe forum candva, poti sa dai un search sa vezi. |
Posted 20 June 2010 - 17:59

Extern i-a facut daca unul dintre stickerele Fort Dodge sunt de la ProMeris Duo care e produsul lor antipurici/capuse. Daca nu, inseamna ca nu i-a facut. Sau poate n-a avut sticker, sau poate toate stickerele de la FortDodge arata la fel :habarnam:. :D Nu ne-ai spus cand a fost ultima deparazitare. Au efect cam o luna substantele alea. Si daca nu scapi de sursa vor aparea chiar mai repede. PS: antigen are dreptate sa incerci sa elimini puricii din casa daca sunt pe undeva; poti sa folosesti Neostomosanul. Stiu ca a fost o discutie mai mare pe forum candva, poti sa dai un search sa vezi. |
Posted 20 June 2010 - 18:14

Nu sunt convinsa de efect dar se tine atat cat lasa miros . Cand nu mai simti mirosul se schimba . Dar daca utilizezi pelinul sa ne spui si noua concluziile. |
Posted 20 June 2010 - 21:09

Am o precizare . Cu ProMeris anul trecut am obtinut o pancreatita la un brac adult de toata frumusetea. Anul asta intr-un alt cabinet a aparut aceeasi problema la un maidanez. Semnat: cartitorul de serviciu. Sper sa nu exasperez pe nimeni, dar cred ca e mai bine sa va relatez experientele negative. Poate sunt doar intamplari dar poate nu.
|
Posted 20 June 2010 - 21:51

Uitati am facut si 2 poze la carnet,stiu ca nu se vede bine dar sa aveti asa o idee.
Edited by mufa, 30 June 2010 - 00:03. |
Posted 21 June 2010 - 11:43

La mine pe monitor nu se vede bine dar am impresia ca nu este trecuta nici o deparazitare interna. Prima poza este cu foaia de vaccinari iar a doua are specificate deparazitarile interne nu externe Timbrul aplicat nu-l vad bine si nu disting ce scrie pe el. Dar este posibil sa -i fi facut si sa nu-i fi pus timbrul. Du-te la vet , cu actul , si intreaba-l inca odata , ce poti sa mai faci .
|
Posted 21 June 2010 - 17:32

Am scris gresit la pranz . Nu este trecuta nici o deparazitare externa.
|
Posted 21 June 2010 - 19:47

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users