![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
beton amprentat vs pavaj clasic din dale de beton
Last Updated: Oct 27 2021 12:17, Started by
ovidiuprotv
, May 04 2010 23:11
·
1

Posted 08 May 2017 - 15:40

Scuze am incercat sa rotesc imaginea.... insa nici o sansa!
|
Posted 25 May 2017 - 12:25

Salut stiti vreun depozit de unde sa pot cumpara plastifiant, fibre, latex si daca or avea si lacul pe baza de apa pt un beton ampretat in zona caracal olt. Cel mai mult ma intereseaza aditivul pt beton ca celelalte sunt si in ddman. Lucrarea mio fac singur ca am mai facut in afara. Multumesc
|
Posted 27 October 2021 - 12:17

Salut! Imi puteti recomanda, va rog, un lac pentru beton amprentat? Am vazut mai multe variante, cu preturi variate, insa nu ma pricep si nu stiu ce sa aleg. Fiecare produs cu eticheta lui. De asemenea, mi-au aparut niste microfisuri si as vrea sa le repar. Ce pot folosi pentru reparatii?
Multumesc anticipat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users