Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poiana lui Ioc Khan CPI

Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta

Here goes nothing
 BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?
 Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...
 Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...
 

Animale lovite

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
127 răspunsuri în acest subiect

#1
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.460
  • Înscris: 06.02.2008
Ieri am luat sub roti o pisica..
Masina nu are nimic,dar desi urasc pisicile parca imi pare putin rau...
Am claxonat,am tras de volan dar degeaba.
Voua ce animale v-au iesit in cale si cum s-a soldat impactul (daune) ?

#2
Valy1

Valy1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.206
  • Înscris: 06.01.2007
Eu n-am reusit sa dau peste vreunul pana acum , am mai luat pasari...animale nu.
Am fost pe aproape de cateva ori , dar nu aveam viteza mare si am reusit sa evit , totusi..animale d'astea pe 2 picioare feresc zilnic  :deadtongue:

Am o intrebare totusi , daca a trecut cineva prin asta : Cum reactioneaza masina cand treci cu viteza mare (>100km/h) peste un caine deja mort de exemplu ?

#3
forumfreak

forumfreak

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 76
  • Înscris: 08.12.2008
eu am trecut odata peste o mata cu un x3 dar nu am simtit nimic...nici nu stiu daca am lovit'o pentru ca fugea. dat tatal meu a lovit o ciuta la aprox 80 km/h cu x3-ul. din cate mi'a povestit, erau doua ciute, traversau in fuga dar a doua a ezitat cand a vazut masina. nu a mai putut evita deoarece se lovea de stalpii de semnalizare asa ca a lovit'o cu partea fata stanga a masinii.capota destul de sifonata, farul spart, la fel si grilajul masinii, iar numarul de inmatriculare a sarit la cateva zeci de metrii. faza tare a fost ca o masina de tigani care era in spatele masinii a oprit sa ia ciuta dar aceasta a fugit...nu a patit nimic  :coolspeak: doar masina a avut de suferit  :thumbdown:

#4
eualexmare

eualexmare

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 58
  • Înscris: 13.03.2010
Eu am calcat cu masina o gasca,si sa simtit la masina destul de tare aproape ca o piatra,din fericire nu a patit nimic..a fugit dupa aia.

#5
bolovan

bolovan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.283
  • Înscris: 13.02.2004
Cum am peste 600.000 km la activ...pot spune ca am luat suficiente animale. Chiar daca merg incet si atent. Si am luat dupa cum urmeaza:
- cainele 1 - a tasnit de pe un trotoar...fix sub roata mea din spate...am trecut cu roata din spate peste capul lui ...veterniarul nu a mai avut ce face. N-am apucat sa-l vad decat cu coada ochiului cum a pornit spre masina. Masina nu a avut nimic. S-a simtit tare cand am trecut peste el.
- cainele 2 - treceam printr-un sat. Noaptea. A tasnit din dreapta...am lovit cainele cu bara din fata. Cainele a fugit, am cautat cainele vo 30 min (ma gandeam ca poate-i ranit tare...si sa-l duc la un veterinar)...nu a fost de gasit. Masina a avut doar farul de ceata iesit din suport...atat. S-a auzit ca o usoara lovitura
- pisca 1 (si singura). La fel cu cainele 2. Sotia a plans vo 3 ore. Eram cu ea in masina.  Masina nu a avut nimic. S-a auzit ceva incet de tot sub masina. Masina nu a patit nimic
- porumbelul 1 (si singurul). Veneam spre TM...intr-un sat. La un moment dat...un stol de porumbei ce mancau niste grau cazut dintr-o masina. Incetinesc...porumbeii nimic...brusc "decoleaza" toti...eu aveam cam 20 km/ora cand eram la 2-3 m de ei. Plec mai departe...la un moment dat observ ca se uita lumea ciudat la mine...trec pe langa niste politisti...aia se uita luuuunnnngggg la mine. Ajung in TM...ma opreste un nene...sa-mi spuna ca am un porumbel in masca de la radiator. Am tras pe dreapta...am scos porumbelul (din nefericire era putin cam mort). A intrat fix intre capota si masca de la radiator. Masina nu a patit nimic.

Astea au fost toata...si sper sa nu mai am altele.

#6
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 19.712
  • Înscris: 05.03.2005
o singura data am tavalit un caine barosan printre roti, dar nu a patit nimic :) a iesit pe partea celalalta si a fugit.
a sarit de pe scuar dintre boscheti, in fuga dupa alt caine care a trecut razant prin fata...

#7
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.460
  • Înscris: 06.02.2008

 Valy1, on 17th April 2010, 00:22, said:

Eu n-am reusit sa dau peste vreunul pana acum , am mai luat pasari...animale nu.
Am fost pe aproape de cateva ori , dar nu aveam viteza mare si am reusit sa evit , totusi..animale d'astea pe 2 picioare feresc zilnic  :deadtongue:

Am o intrebare totusi , daca a trecut cineva prin asta : Cum reactioneaza masina cand treci cu viteza mare (>100km/h) peste un caine deja mort de exemplu ?

nu stiu sa-ti raspund exact ca nu am avut ghinionul asta dar probabil esti in mare pericol  :confuzzled:
Revenind la discutie daca nu ma insel am vazut la tv imagini cu un cal nesupravegheat care traversa autostrada,desigur la noi in minunata Romanica..

#8
Cipsu

Cipsu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.032
  • Înscris: 06.05.2004
Am la activ doua pisici si doua pasarele. In cazul pasarilor, s-au infipt in grila, le-am gasit acolo fara sa-mi dau seama cand s-au "atasat".
Cu pisicile s-a intamplat in ambele cazuri noaptea, probabil surprinse de lumina farurilor; din pacate nu ale-am putut evita; una dintre ele a supravietuit cred, cel putin pe moment.
Nu am un sentiment prea placut gandindu-ma la palmaresul de "road kills" insa sunt impacat ca am facut tot ce am putut sa evit deznodamantul.
Pe de alta parte au fost multe alte cazuri in care inculpatii au scapat datorita manevrelor de evitare, dintre toti imi aduc aminte de un caine pentru care am executat o frana de la 170 la 40...norocos si el, si eu pentru ca am lucrat in echipa, el a luat-o spre dreapta iar eu spre stanga.

#9
Nicu90

Nicu90

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.154
  • Înscris: 14.09.2007
Pana acum avem asa:
La 3 luni dupa ce am luat permisul veneam de la BZ era noapte si spre Viziru a iesit un iepure in scurt din dreapta , am franat dar ..pe el ca am simtit cum prima data incetinea masina iar apoi se ducea taras , asa ca i-am dat bataie inainte .
Am luat pe varianta CT un caine printre roti de am zis ca-mi face varza toate alea pe dedesubt (aveam vreo 70), nu a avut nimeni nimic nici masina nici el :)
Am evitat un caine la iesirea din BR , ~80 si el deodata in mijlocu strazii, am facut testul elanului si l-am scapat(e soseaua in 4 benzi asa ca am avut spatiu destul :D )
Aaa si vreo 2 vrabii prin masca si prin bara .

#10
buntzi

buntzi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.328
  • Înscris: 09.09.2006
Cred ca am doar 3 pasari, in Dubai o cotofana tampita a plecat exact cand veneam eu cu vreo 80, a iesit un nor de pene albastre si gata, un gugustiuc lihnit de foame, l-am claxonat si n-a vrut sa renunte la frimituri sau ce dracu gasise el acolo asa ca l-am incalecat pe roata si pene vrac l-am facut, si ultimul acuma in romania, tot gugustiuc, au plecat doi, dar asta a fost mai tampit si nu s-a ridicat destul de repede, aveam si viteza pe la 120 ceva, l-am pocnit cu coltul dreapta sus al parbrizului, nor de pene dar si urma de ceva lichid pe parbriz, sigur i-a cantat popa si aluia...Imi pare rau, dar cumva fiecare din pasarile astea s-au sinucis. RIP.

#11
mihai!

mihai!

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.800
  • Înscris: 15.04.2006
 O catea cu doi pui traversau soseaua la intrare in oras. Aveam cam 70-80 , am reusit sa opresc ca sa treaca cateaua cu un pui iar celalalt catel a ramas in fata masinii fara sa il ating.
  Am asteptat putin pe loc, sa il vad ca apare in stanga sau in dreapta dar intre timp s-au strans vreo 3 masini in spatele meu si am plecat  usor. Dupa 1m am simtit roata dreapta spate cum se impiedica in ceva si cand m-am uitat in oglinda catelul se zbatea pe jos. Cat am stat pe loc el fugise in spate sub roata. :confuzzled:  

Editat de mihai!, 17 aprilie 2010 - 14:19.


#12
crst_g

crst_g

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.167
  • Înscris: 27.06.2006
Personal, am reusit sa evit la mustata 2. Astia imi vine in minte. E o curba pe DN1, cu niste "butoaie" de-alea pe mijlocul drumului. Eh, chiar inainte de alea, mergeam pe banda 1, vad un nene cu o javra pe langa el, zic sa schimb banda, ca poate ma trezesc cu animalu' peste mine. Asadar, eram pe banda 2 si tot a tasnit in fata mea. Am anticipat, toata lumea fericita.

Altul, noaptea, dracu stie pe unde eram prin Bucuresti. A trecut in fuga strada, fix prin fata masinii. Prietena cu care eram eram putin adormita, inchisese ochii o fractiune de secunda, fix cand am tras de volan. Nu stia ce se intamplase. :)

Cu taica-miu in masina, spre Slanic Moldova. Era o portiune de drum drept, asa ca lui taica-miu i-au fugit ochii pe langa drum. Pe scurt, s-a trezit in fata cu un porc care traversa linistit. A accelerat si numa' l-a ciupit cu partea stanga fata. Bara putin crapata, porcul s-a dat peste cap nitel, si ramasese pe spate dand din picioare. Nu cred ca de bucurie. :D

PS: mustele se pun la socoteala? Am o colectie impresionanta. :D

#13
mihai!

mihai!

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.800
  • Înscris: 15.04.2006
    Pentru cainii intalniti pe autostrada sau pe drumuri si care nu mai pot fi evitati oricum, daca mai puteti gandi la momentul respectiv, incercati sa nu il loviti franand, ci sa accelarati cat puteti de tare pentru a trece peste ei.
   Stiu ca suna ciudat, dar atunci cand franezi botul masinii coboara mult. Atunci cand accelerezi se ridica de bot si ai mai putine sanse de a sparge masca,bara  si a face alte pagube.  

Editat de mihai!, 17 aprilie 2010 - 17:32.


#14
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Mesaje: 20.345
  • Înscris: 14.06.2006
O pisica pe E85, fugea de-o luau dracii si deodata s-a oprit in fata mea.
O alta pisica acum o saptamana cand veneam de la Bacau.Am tavalit-o dar am vazut-o in retrovizoare cum tasneste in sant.
Un caine acum vreo 4 ani. Eram pe un drum de tara si un drac de caine cat casa venea in fuga spre masina.Pur si simplu s-a izbit cu capul de portiera dreapta spate si a facut o infundatura de-mi venea sa opresc sa-l musc eu pe el.Dar am mers mai departe. Am rezolvat extrem de usor infundatura: am dat fata de la portiera jos, am pus o bucata de lemn si apoi am dat cu ciocanul.A iesit perfect ca nu era pe vreo linie a portierei.

#15
crst_g

crst_g

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.167
  • Înscris: 27.06.2006
Mi-am adus aminte cum eram pe un drum cu pietris, in camp, noaptea (zilele trecute, putin dupa Paste). Deodata vad in mijlocul drumului un... CAL. Opresc, calul se intoarce spre mine si incepe s-o ia incoa'. Bag marsarier, incet, incet. Calul incepe sa fuga din ce in ce mai tare, accelerez, pana imi dau seama ca nu rezolv nimic asa. Ma gandeam intre timp sa intorc dintr-o bucata, da' ce moloz, alea-s filme, n-am mai facut niciodata asta, dracu' stie ce ma pastea. Opresc brusc, bag a 1-a si astept sa vad ce face calul. A trecut teava pe langa masina, ca el de fapt fugea de stapanul lui, care si-a si cerut scuze. :)
Gagicii din dreapta, dupa juma de ora, inca ii tremurau picioarele. :)

Editat de crst_g, 17 aprilie 2010 - 19:09.


#16
_zenith_

_zenith_

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 932
  • Înscris: 08.04.2009
am patit asta dar nu eram eu la volan ci pasager pe locul din dreapta si calul nu era liber ci legat la caruta. colegul cu care eram a intrat putin pe contrasens sa ocoleasca o groapa si astfel calul care venea din fata s-a speriat (pare-mi-se nici nu era invatat la caruta) si a intrat pe contrasens venind direct inspre noi. asta cu care eram a oprit masina dar calul nici gand sa opreasca. a intrat in noi si s-a urcat pe capota, mai mai sa sparga parbrizul si sa ne cada in brate. noroc ca l-a tinut caruta

#17
crst_g

crst_g

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.167
  • Înscris: 27.06.2006
Ohoo. Am fost norocos, bag de seama. Daune nasoale? Ma gandesc ca pe langa paguba, as mai fi avut si de curatat si interiorul de cacat. :D

#18
roguru

roguru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.964
  • Înscris: 29.05.2004
N-am lovit vreunul pana acum, dar am avut 2 situatii la limita cu latratori. Primul, desi a scapat de mine, din pacate a fost lovit in plin de cel de pe celalalt sens (care avea cel putin 80 km/h). Oribil zgomotul ala de impact.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate