Plecari in strainatate la munca
Last Updated: Mar 17 2010 16:26, Started by
ionutzionutz
, Feb 27 2010 13:27
·
0

Posted 27 February 2010 - 13:27

Slautare tuturor,
Stie cineva, ceva despre PFA CATANA CRISTIAN STEFAN din Deva care intermediaza contracte de munca pentru Germanai? Astept raspunsuri de la voi. Urgent. |
Posted 01 March 2010 - 10:25

Slautare tuturor, Stie cineva, ceva despre PFA CATANA CRISTIAN STEFAN din Deva care intermediaza contracte de munca pentru Germanai? Astept raspunsuri de la voi. Urgent. Salut Sincer mare lucru nu pot sa iti spun atatatot ca m-am inscris si eu si mi-a spus ca ma suna vineri (26.02.2010) sau luni adica astazi (01.03.2010).Acum astept raspuns daca vrei vorbim pe mess id-ul meu e [email protected] |
Posted 01 March 2010 - 11:06

Salut Sincer mare lucru nu pot sa iti spun atatatot ca m-am inscris si eu si mi-a spus ca ma suna vineri (26.02.2010) sau luni adica astazi (01.03.2010).Acum astept raspuns daca vrei vorbim pe mess id-ul meu e [email protected] |
Posted 01 March 2010 - 14:49

Salut Sincer mare lucru nu pot sa iti spun atatatot ca m-am inscris si eu si mi-a spus ca ma suna vineri (26.02.2010) sau luni adica astazi (01.03.2010).Acum astept raspuns daca vrei vorbim pe mess id-ul meu e [email protected] salut si eu si sotul meu ne am inscris si asteptam sa fim sunati dar incep sa cred ca e teapa de unde esti? noi suntem din petrila jud hunedoara Edited by bencovici, 01 March 2010 - 14:52. |
Posted 01 March 2010 - 15:20

salut si eu si sotul meu ne am inscris si asteptam sa fim sunati dar incep sa cred ca e teapa de unde esti? noi suntem din petrila jud hunedoara |
Posted 01 March 2010 - 19:58

Slautare tuturor, Stie cineva, ceva despre PFA CATANA CRISTIAN STEFAN din Deva care intermediaza contracte de munca pentru Germanai? Astept raspunsuri de la voi. Urgent. Noi suntem din Sighisoara si din Fintinele 9 pers. Aventura noastra la fel, n-are sens sa scriu iarasi. mess ID nagyizadiego e-mail: [email protected] Va rog toata lumea sa presinte si sa ne discutam |
Posted 01 March 2010 - 20:12

Noi suntem din Sighisoara si din Fintinele 9 pers. Aventura noastra la fel, n-are sens sa scriu iarasi. mess ID nagyizadiego e-mail: [email protected] Va rog toata lumea sa presinte si sa ne discutam |
Posted 02 March 2010 - 10:31

incercati sa sunati la 0725447900. Va va raspunde aceeasi doamna sau domnisoara care a spus ca plecarile sunt pe 10 martie. Dar acum zice ca plecarile sunt pe 29 martie si ca e posibil sa se plece mai devreme. Pe 20 martie. Aceleasi texte ca la teapa anterioara. Macar sa mai schimbe si ei textele. Ca romaniise pacalesc odata. Si nu sunt chiar asa de prosti.
|
Posted 02 March 2010 - 13:05

Mai este ceva de prezentat? Mie mi-a raspuns una Laura care cred ca a spus aceeasi poveste tuturor. Cu parere de rau. Sincer nu pentru bani imi pare rau. Nu sunt multi. Ci pentru faptul ca am stat cca 2 saptamani si am asteptat cand puteam pur si simplu sa fac altceva. In orice caz, prin Deva poate voi mai trece si pana atunci o sa fac tot posibilul sa aflu cate ceva de aceste persoane. Voi ce ziceti? |
Posted 02 March 2010 - 13:55

am sunat la nr de tel si nu mi sa a raspuns in situatia noasta mai sunt si sin gorjsa vedem cum ii putem oprii sa mai dea tepe Toate cele bune! |
|
Posted 02 March 2010 - 14:23

Nu ramane decat sa comunicam ceea ce am patit noi cat mai multor persoane si sa postam pe cat mai multe site-uri aceste informatii pentru ca aceste tepe sa ia sfarsit. Nesimtita aia mi-a raspuns mie azi la telefon si zicea ca ea lucreaza la alta firma nu la aia care avea plecarile pe 10 martie. Stiti cat cereau acum pentru inscriere? 275 RON. Asta pentru a creea diversiune si pentru a nu isi da omul seama ca tot ei sunt. Sunt 2 sau 3 persoane implicate in aceasta afacere. Cica au probleme cu firma de la Deva si si-au mutat birourile in alta parte. Ori cand ai controale si probleme cu o firma incerci sa le rezolvi. Nu sa iti schimbi adresa si sa te muti cu birourile. Voi face tot posibilul ca tepele lor sa fie din ce in ce mai putine. Intrati fratilor pe cat mai multe site-uri. Dezvoltati cat mai multe subiecte pe aceasta tema. Sigur numarul tepelor lor va scade. Toate cele bune! ![]() |
Posted 02 March 2010 - 15:21

Posted 02 March 2010 - 16:09

Si doamna (Laura) mai zice ca nu a cerut niciodata 150 ron pentru inscriere si ca ea lucreaza acum la LCMEDIACONSULT, care zice ea ca este o firma de consultanta dom’le nu este o firma oarecare sau un PFA. Si ca patronul ei este din Timisoare. Ei ash! Asa ca feriti-va de acesti sarlatani. Niste sarlatani care pana la sfarsit vor sfarsi dupa gratii. Acolo le este locul. Cand i-am spus ca este aceeasi voce care a „cerut„ 150 ron nu stia ce sa mai raspunda. Pur si simplu se facea ca nu aude. Ca s-a intrerupt legatura. Repet. Voi face tot posibilul sa se faca dreptate. Nu ma deranjeaza suma ci bataia de joc.
Toate cele bune! |
Posted 02 March 2010 - 16:39

am postat mai sus ce ramane de facut. Daca aveti voi alte idei care sa dea rezultate... cu toata placerea. |
Posted 03 March 2010 - 16:05

si noi suntem trei persoane din alba astia ii vedem la stiri intro seara bai baieti nu va faceti probleme trebuie sa avem rabdare incercati peste 3 saptamini si poate ne auzim cu un telefon sa mergem pina in deva sai mai punem niste bani sal asteptam la posta cind ridica b
|
|
Posted 03 March 2010 - 16:35

si noi suntem trei persoane din alba astia ii vedem la stiri intro seara bai baieti nu va faceti probleme trebuie sa avem rabdare incercati peste 3 saptamini si poate ne auzim cu un telefon sa mergem pina in deva sai mai punem niste bani sal asteptam la posta cind ridica b |
Posted 04 March 2010 - 20:06

si totusi ce parere aveti cu catana mai stiti ceva de el sau mai asteptam nu e vorba de bani dar nu credeam ca se ajunge aicidaaca aflati ceva sunati la 0749089293 mergem la deva daca e nevoie anuntam politia le mai bagam ceva lei si stam vreo 2 3 4 zile prin deva am si o pusca cu autorizatie daca e ceva mama lor astea traiesc de pe spinarea noastra
|
Posted 05 March 2010 - 09:19

si totusi ce parere aveti cu catana mai stiti ceva de el sau mai asteptam nu e vorba de bani dar nu credeam ca se ajunge aicidaaca aflati ceva sunati la 0749089293 mergem la deva daca e nevoie anuntam politia le mai bagam ceva lei si stam vreo 2 3 4 zile prin deva am si o pusca cu autorizatie daca e ceva mama lor astea traiesc de pe spinarea noastra |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users