Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Un cadou de la R.C.S-R.D.S.

- - - - -
  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#37
myxmax90s

myxmax90s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 19.12.2009
De obicei, "Madam de la Cablu' " esti si ea o Tuta, care Nu prea stie.. mare scofala. Trebuie insistat pana se nimereste unul de la Tehnic, si priceput.


Nu mai faceti talmes-balmes intre FAVORIT TV, HORA TV, ETNO TV, NOTA TV HU. si TARAF TV ... una este Muzica Populara, alta sunt (mai ales; in cursul zilei) Romantele sau Muzica de Pahar -Unguresti, -si cu totul alta Manelele Execrabile de pe TARAF TV!


Madam de la cablu...cum "esti?",vrei sa spui "este si ea o Tuta",nu e nicio problema,mai gresim...intr-adevar este.Nu ma deranjeaza Hora TV,dar ce imi trebuia si asta n-am deja Etno si Favorit...sa inteleg ca Nota Tv este HU,fiindca am crezut ca e RO,asta e greseala mea,oricum nu ma intereseaza Nota Tv.Printre canalele care nu intra este si CNN si Eurosport 1.Pana la urma cine e de vina ei sau eu?
Nu s-au mai potolit cu hotia asta.Ce mai facem cu acest serviciu?si pe cine trebuie sa platesc sa-mi aranjeze sa se vada toate programele?....Niciodata nu merg lucrurile bine in tara asta din toate unghiurile posibile....cum sa fii angajat la o firma si sa nu stii nimic despre serviciul tau,este enervant,asa fac astia.Ma credeti ca eu nici n-am stiut de cablul de retea.Cand am sunat mi-a raspuns una si mi-a zis de cablu RCA,dar nu mi-a zis ca n-am semnal daca nu conectez cablul de retea la decodor.Abia a doua seara cand am sunat un angajat,s-a inarmat cu rabdare si mi-a povestit cum stau lucrurile si ca nu pot receptiona niciun canal fara cablu de retea.Ce sa inteleg ca intotdeauna domni devanseaza doamnele in diferite domenii.

#38
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
lamentarile tale si ale altora au la baza faptul ca habar n-aveti cum functioneaza un serviciu de suport :first:

#39
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,374
  • Înscris: 21.11.2008
Da, am gresit un E cu un I.  :rolleyes:  Si vezi ca Nu ai Citat bine, Nu apare corect. Mai bine Nu incercai sa Citezi, ci imi ziceai doar de Litera in cauza...


Si DA, in general Barbatii is mai stiutori cu Tehnica, decat Femeile.


De fapt, NOTA TV HU. este detinut de o Societate din ORADEA, si produs atat pt. Piata din HU., cat si pt. Minoritarii Maghiari din RO..

HORA TV este a cuiva din ZALAU, iar R.C.S.-ul a achizitionat un Pachet Important din acest Canal de Muzica Populara.

Asa ca este irelevant ca le vrei sau Nu, asta este Situatia.


In rest, mai citeste pe Topicuri mai Vechi de pe Aria de ANALOGIC sau cea de D.V.B.-C., ..sunt Oameni mai priceputi sa-ti explice.. masurile pe care tre' sa le iei pt. a-ti verifica si schimba singur Cablurile, Mufele, etc., din Locuinta, ..iar la acelea de pe Scara sau din Zona Stradala.. R.C.S.-ul trebuie sa umble, -incat, la final, sa Nu mai Fluctueze asa de mult Semnalul pe Frecventa/Frecventele cu probleme de receptie.

Nu este nevoie de Spaga pt. asta, eu N-am dat niciodata, ..si am avut diverse probleme si mai mari, si am rezolvat de unul Singur, -ba pt. un Cartier Intreg, la Vitezele la Cable Link 1, -sau pt. Jumatate de Cartier -Receptia de Pachet EXTRA pe ANALOGIC.. pe HIBRIDA - COAXIAL STRADAL, -etc., ..ma refer mai ales in Trecut.

Trebuie sa stii si Cum sa le explici problema, si unde sa insisti, ..si chiar si numai cu aceia de la Relatii cu Clientii, doar ca -de obicei- cu majoritatea de la R.C. 'iti manancii Nervii', caci ei is Rigizi in proceduri.

#40
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
@ myxmax90s Nu știu de ce la noi frecvența cu "Antenele", Sport.ro, Eurosport, CNN, Duna și Nota TV este modulată cu 256 QAM și nu cu 64 QAM, ca în restul județelor. Verifică ce putere și calitate a semnalului ai pe aceste canale, dacă le ai salvate în listă. Și la mine mai scade calitatea semnalului pe această frecvență la 80-90% din cauză că am două splittere până la receptor.

Edited by Logatu, 06 August 2011 - 13:10.


#41
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostLopatar, on 6th August 2011, 09:07, said:

[...]

De fapt, NOTA TV HU. este detinut de o Societate din ORADEA, si produs atat pt. Piata din HU., cat si pt. Minoritarii Maghiari din RO..

[...]

Este al lui Tematic Cable S.R.L. din Oradea care mai deține P.V. T.V., MusicMix și canalul pentru adulți care se află în grila R.C.S.-ului. :)

Oricum, A.T.V. HU. la cât de comprimat este pe D.V.B.-C.-ul R.C.S.-ului, numai S.D. "decent" nu e, darămite H.D.. :deadtongue: Oricum, doar U.P.C. HU. retransmite A.T.V. HU. H.D.. ;)

#42
myxmax90s

myxmax90s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 19.12.2009
puterea la mine e mult mai mica decat la tine.E de 56-57%,calitatea este de 100%.E clar ca din cauza asta nu intra.Deci trebuie interventia lor.Canalele nu le mai salvate.Incercand sa le re-selectez le-am pierdut pe celelalte.Ma enerveaza ca am de doua ori DigiSport1,ca au suprimat ei GSP(unul din astea era GSP),asa e si pe cablu.Aici mi se pare rusinos.
Am incercat si cu 256 QAM si nu-mi selecteaza niciun canal.M-am gandit ca cu 256 QAM le-ar capta si cu toate astea nu intra niciun program.Dar cate programe sunt in total(cu cele care nu intra) cate sunt in total(radio/tv)

#43
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
E bine dacă ai calitatea 100% pe cele memorate. Puterea nu prea contează, e bine să fie peste 50%.

Intră în meniul Instalare -> Căutare manuală și introdu frecvența 394 000 kHz, SR 6900, 256 QAM ca să vezi puterea și calitatea semnalului pe frecvența cu Antenele.

Grila e pusă de mine aici.

Edited by Logatu, 07 August 2011 - 08:04.


#44
myxmax90s

myxmax90s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 19.12.2009
Mersi mult pentru sfat.Pachetul cu HBO(HBO Comedy,Cinemax,Super One) astea stiu ca nu merg,si nici n-am nevoie de asa ceva,HD-urile iar la fel.Ma multumesc sa vad doar pentru 3 lei...

Ceea ce trebuie sa-mi mai intre sunt:Antenele 1,2,3 Euforia,CNN,Duna Tv,Nota Tv,RTL,TV5 Monde E.Nu stiu cum merge cu Digi Film si Digi Film Premium(din cate vad si acestea trebuie sa intre,ca nu scrie nimic in paranteza,mai ales fiind vorba de Digi
Radio-uri:Guerrilla,ZU,Romantic si Sport Total ca celelalte 4 imi intra.

Ce voiam sa te intreb.Poti vedea liber,si tu CineStar,ActionStar,ComedyStar.De ce mi s-a spus ca nu pot vedea aceste posturi,ca in momentul in care am selectat sa vad ca se pot vedea liber.E ciudat ca prima data imi apara ca posturile respective se pot viziona cu un alt decodor sau necesita abonament,la fel si cele 4 Discovery.Sa inteleg ca o luna sau pana platesti le poti vedea liber sau care e procedeul?

Oricum iti multumesc pentru indicatiile de mai sus.Ma bucur ca nu conteaza foarte mult puterea ci calitatea.Este de 100% si azi de dimineata cand am verificat si puterea ajunsese la 61-62% si oscila intr-una cand 55% ->62% ->47%,dar asta nu prea conteaza...

#45
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
Înseamnă că nu îți intră nici frecvența cu:

DIGI FILM
TV 5 MONDE EUROPE
RTL
SUPER ONE
HBO ROMANIA
HBO COMEDY ROMANIA
CINEMAX
DIGI FILM PREMIUM
+ posturile radio enumerate de tine.

Poate folosești cabluri de tip vechi (subțiri) sau ai anumite mufe slăbite. Dacă nu le poți înlocui încearcă un amplificator...


Deci tu ai cumpărat receptorul și nu ai optat pentru pachete suplimentare? În scop promoțional, la început ai acces la toate posturile criptate.
Super One și Discovery-urile le vei vedea mereu pentru că pachetul extra e bază special în Argeș.

Edited by Logatu, 07 August 2011 - 15:12.


#46
myxmax90s

myxmax90s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 19.12.2009
E o chestiune generala? Am mai multe televizoare si la niciunul nu intra mai mult de 79.Trebuie inlocuita mufa?am facut deja asta si niciun rezultat,trebuie inlocuit cablul? Si cu amplificatorul cum e treaba.Lumineaza-ma fiindca abia acum incep sa ma familiarizez cu diferite treburi de genul asta.E mai rusinos sa spui ca stii cand defapt nu stii nimic si mai putin rusinos sa spui ca nu stii.Deci cum sta treaba cu amplificatorul?
Multumesc anticipat!!!

#47
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
Cablurile ar trebui să fie RG-6 dublu ecranate, nu RG-59 flexibile.

Dacă va fi în continuare nevoie de un amplificator, ai putea să instalezi unul în locul splitterului.
Uite cateva modele:
http://www.clubaface...ri-1511166.html
http://www.makemehap...ICATOR-2-IESIRI

Edited by Logatu, 08 August 2011 - 20:10.


#48
myxmax90s

myxmax90s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 19.12.2009
Mersi mult,imi esti de mare ajutor.Acu ramane de vazut daca e de acord si buzunarul meu.O sa-l intreb sa vedem ce-mi raspunde.Evident ca voi incerca sa achizitionez asa ceva.Se poate gasi  la oricare magazin de specialitate,banuiesc ?

Pe care mi l-ai recomanda dintre cele doua,in functie de calitatea transmisiei ? Dar merita...?

Edited by myxmax90s, 11 August 2011 - 11:21.


#49
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
Nu știu ce să îți recomand pentru că eu nu am amplificator CaTV. Nu trebuie să fie neapărat unul din cele două. Am văzut pe net unele mult mai scumpe, dar poate există și mai ieftine...
Îl poți alege în funcție de numărul de ieșiri (televizoare).

#50
myxmax90s

myxmax90s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 19.12.2009
Am 3 televizoare.Cred ca e potrivit cel de 40 lei.O sa ma mai consult si cu altii.oricum am salvat ce mi-ai trimis.Imi e de mare ajutor.Merci incodata

#51
myxmax90s

myxmax90s

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 19.12.2009
Totusi cum cablu de retea e cam distrus cu RGB pot sa prind toate canalele.Ar putea sa-mi inlocuiasca actualul RGB cu un altul,sau numai cu tot tacamul(decodor + scart...).Ar trebui sa poata sa-l inlocuiasca fiindca eu nu platesc jumatati de canale.Sunt 7 posturi de radio si 90 tv.De ce sa dau bani pe amplificator.Daca nu se poate face nimic,anulez contractul si renunt la tv.Toate RGB pe care le-am cumparat le-am inapoiat la magazinele respective.Nu s-au potrivit la niciun televizor.Ar fi culmea sa-mi zica cineva pe forum ca toate televizoarele sunt proaste.Trebuie sa se poata inlocui RGB cu unul normal pentru televizor,sa aiba ambele capete egale.Prostia se plateste.Vreau doar sa stiu daca se poate doar RGB sau decodorul complet.Ei asteapta sa le platesc ce...?doar 79 de canale,mie imi trebuie toate canalele.Eu nu stau la discutii.Maine ii vizitez sa-mi schimbe RGB

Vreau doar sa stiu se poate doar RGB sau intreg pachetul?Vai de noi...astept seriozitate in raspunsuri.
Va multumesc!

#52
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,374
  • Înscris: 21.11.2008
Te vor indruma catre Service-ul lor, dar s-ar putea sa Nu vrea sa schimbe numai Cablul, ..decat daca -Dupa o Testare la ei,
se observa ca acel Cablu e de vina...

Eu, tot mai cred ca este o Problema pe Infrastructura de la tine din Zona, care induce Fluctuatii pe Frecventele in cauza,
..ca atare trebuie Convinsi sa vina ei sa Testeze cu un alt S.T.B. & alte Cabluri, ca sa se lamureasca daca acele 2 Frecvente sunt deficitare in Zona ta...

Conteaza -foarte mult- Cum le explici Problema.


La Vecini de Palier, Scara, Bloc.. N-ai putea verifica, inainte..?


In rest, alti Forumisti te-ar putea sfatui -cu privire la Modele de Cabluri compatibile cu tipul de S.T.B. pe care l-ai primit,
ca sa stii mai exact Ce cumperi din magazine...

Edited by Lopatar, 17 August 2011 - 05:00.


#53
alterman666

alterman666

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 09.09.2009
salut,

nu stiu daca am postat bine, dar nu am gasit informatia asta in alta parte pe forum. Deci, o intrebare pentru colegii mai priceputi in ale televiziunii: as dori sa imi cumpar tv-ul asta http://www.kauf.ro/p...HD-27D5000.html insa nu stiu daca voi putea vedea ceva programe pe el(cred)  - am abonament la RCS-RDS, din ala analogic de 20 si ceva de RON pe luna (il am de cand s-a infiintat societatea prin 1994). Am inteles ca TV-urile astea noi cu tunner digital is cam pretentioase la semnalul analogic

astept parerile voastre

cu stima

#54
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,060
  • Înscris: 20.06.2009

View Postalterman666, on 22nd August 2011, 08:03, said:

salut,

nu stiu daca am postat bine, dar nu am gasit informatia asta in alta parte pe forum. Deci, o intrebare pentru colegii mai priceputi in ale televiziunii: as dori sa imi cumpar tv-ul asta http://www.kauf.ro/p...HD-27D5000.html insa nu stiu daca voi putea vedea ceva programe pe el(cred) - am abonament la RCS-RDS, din ala analogic de 20 si ceva de RON pe luna (il am de cand s-a infiintat societatea prin 1994). Am inteles ca TV-urile astea noi cu tunner digital is cam pretentioase la semnalul analogic

astept parerile voastre

cu stima
Da. Îți va găsi toate programele,atât digitale cât și analogice. Fără decodorul de la RCS vei putea viziona canalele digitale necriptate (vreo 80 și ceva SD și 8 HD). Recomandat să te uiți pe digital și nu pe analogic! :thumbup:  :peacefingers:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate