Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon
 

Programe de antrenament

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
4549 replies to this topic

#4033
bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

    Very very sketchy stuff

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 03.02.2009

View Postthe_lion, on 26 martie 2023 - 09:03, said:

sa isi demonstreze ca mai poate face acum la 40+ ani ce facea la 25 ani
Midlife crisis. Criza celebra din jurul varstei de 40, cand refuzi sa simti ca imbatranesti. Atat timp cat e un sport sanatos - din mai multe puncte de vedere te intinereste / te mentine in forma. Altii se joaca jocurile pe PC de cand erau in liceu, ca midlife crisis, sau altceva care nu-i ajuta cu nimic. Problema,. iarasi, sunt acele teluri de powerlifting, pe care nu le vad sanatoase. Daca era chestie de culturism, atunci asta insemna un fizic estetic, muschi frumosi (facuti cu macar 8 hai ca exceptie cateodata 6 repetari), mancare sanatoasa, somn. Dar daca te uiti la un powerlifter, sau chiar halterofil bun ca Lasha Talakhadze numai sanatate (si estetica) nu e in burta aia. Ca estetica e discutabil cat de mult conteaza culturismul. Asta-i o intrecere intre barbati, gen "cati cai putere / cati mega ram / cati wati au boxele / etc (cat bagi la impins, cat ai la brat)".  Nu trebuie mari muschi sa arati estetic. Abdomenul in patratele conteaza cel mai mult - caci dovedeste ca esti atletic, eventual deltoizii medii ca sa para umerii mai lati. Insa ca aspect conteaza mult inaltimea, chestii genetice, iar imbracamintea e net superioara daca e vorba de aspect. Deci e clar ca-i o intrece intre barbati si nu pretextul ca arati bine pt femei. Aiurea..Era la agatat si nu in sala daca de asta era vorba.

#4034
bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

    Very very sketchy stuff

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 03.02.2009
De-asta ziceam de pasiune, caci aici nu merge cu "ia si relaxeaza-te ca de-aia esti in vacanta", ca si cum asta ar fi munca.  N-ai cum sa vrei sa te relaxezi de la o pasiune. E un dublu sens pe care-l are termenul munca. Cum zicea intr-un spot Ianis Hagi, "imi place sa muncesc". Pai ori iti place ori e munca? Ca daca-ti place nu mai e munca. De exemplu daca faci mai putin la servici (si deci primesti mai putini bani) dar te grabesti sa vii acasa sa lucrezi la nu stiu ce pasiune ai -la care lucrezi zi si noapte. Esti mai muncitor sau mai lenes?
Sau cum zic aia la Fox News, aoleu cum sa-i taxezi pe miliardari ca ei au muncit (cu sensul de s-au chinuit, adica au facut ceva ce nu le place, pt ca a trebuit). Pe cand ala e milionar si zice "hai sa vad daca pot sa ajung miliardar" - ca atunci cand te joci un joc si treci la urmatorul nivel.. chin... Se duce de rapa toata argumentia de dreapta.. Mai ales cand te uiti la sportivi si vezi ca cei mai buni sunt cei care au deja realizari si nu le pasa deloc de bani (nu-i mana saracia/foamea). Pai ce s-a intamplat cu "fuge cel mai tare ala alergat de lupi (saracie/foame)"?
Si tot sportivii o mai dau in bara zicand "daca am ajuns eu numarul 1, oricine poate ajunge daca vrea / isi propune", ca si cum cu totii putem fi pe locul 1 Posted Image  Nu poate exista decat un singur numarul 1, oricat s-ar chinui toti. Deci daca treaba-i nasoala cand esti mai jos de locul 10 sa zicem, e o problema de sistem, si nu ca "trage tare si o sa ajungi printre primii 10 si n-o sa mai fie nasol". Oricat s-ar chinui, in top 10 nu pot intra decat 10 oameni.

Edited by bursucelu_viesel, 26 March 2023 - 11:15.


#4035
the_lion

the_lion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,489
  • Înscris: 04.05.2007
Sunt si pasiuni toxice.
Ok...esti un amator si ai un vis sa impingi 150kg. Cam cu orice risc.
Si faci asta afectandu-ti sanatatea. And then?
Iti tine de cald gandul ca ti-ai indeplinit visul? Te ajuta asta cu ceva in viata?

La fel si cu telurile "de culturism" gen sa se vada 6pack-ul definit perfect. Pai daca esti genul care in doar 2 zile strici totul...poate are sens sa iti setezi un alt tel. Unul pe care sa il atingi si sa il mentii, care sa iti aduca satisfactie, incredere si ce mai vrei tu. Daca doar alergi dupa un ideal, il atingi pentru 2 ore apoi dispare...si apoi aloci alte luni si ani de eforturi si sacrificii...ce iti aduce asta? Doar frustrare caci zi de zi esti sub ceea ce ti-ai propus, etc.
Este aiurea cand sportul este facut ca o "carja". Carja care trebuie sa sustina frustrari si neimpliniri pe diverse planuri.

Zic toate astea pentru ca nu vad la niciunul bucuria aia pura de a face sport. La toti se vede "carja", fiecare s-a apucat sa traga de fiare pentru a compensa alte chestii. Si poate ca ar fi ok daca din cand in cand v-ati mai si bucura...nu doar sacrificii si incrancenare.
(Sacrificii zic pentru bursucel - chiar daca nu e campion, faptul ca s-a uitat un nene in tren merita toate sacrificiile).

Edited by the_lion, 26 March 2023 - 23:47.


#4036
bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

    Very very sketchy stuff

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 03.02.2009
Cu ce-l ajuta in viata practic pe un multi-milionar sa devina miliardar? Cu nimic, e doar un prag/nivel. Toate astea sunt exact ca jocurile pe calculator unde te chinuiesti sa ajungi la urmatorul nivel (si te bucuri pt un moment, apoi treci la urmatorul). Irelevant ca-i powerlifting, sau afaceri sau alta pasiune cu niveluri (si daca e sa faci anduranta pe bicicleta tot e probabil sa ai niveluri de km, etc, viteza la curse de masini, etc).
Intradevar sunt mai pacatoase pasiunile astea fata de cele fara niveluri. De exemplu sa-ti construiesti ceva (o bicicleta, un tambal, etc).
Dar, cum se spune "nu-i despre a ajunge sus, cat despre drumul pana acolo".

View Postthe_lion, on 26 martie 2023 - 23:34, said:

nu vad la niciunul bucuria
In general daca nu-ti aduce placere ceva (asta coincide si cu "nu esti bun la ceva") atunci nu prea-ti mai arde sa continui sa faci. Deci eu zic ca toti care continua sa traga de fiare au niste mici PR-uri sau ceva bucurii din activitatea asta.
Ca doar nu tragem de fiare ca trebuie desi nu ne place.

Edited by bursucelu_viesel, 27 March 2023 - 00:38.


#4037
jumperishere

jumperishere

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 602
  • Înscris: 18.11.2021
@bursucel ... nu pot sa nu observ ca ai inceput sa filozofezi foarte mult in ultima perioada. sportul si filozofia nu se leaga. iar ca dovada sunt postarile tale, in care compari milionarii cu sportivii de performanta. beneficiile si dezavantajele de a fi milionar nu au nicio treaba cu beneficiile si dezavantajele de a fi sportiv de performanta.

daca vrei sa gasesti o legatura, trebuie sa te straduiesti mai tare

#4038
Mariusvlad2

Mariusvlad2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,676
  • Înscris: 11.12.2007
Daca ai ieșit din sfera competiționalã atunci sportul trebuie practicat ca un stil de viațã pentru a te putea bucura de el și dupã pensionare altfel te macinã atât fizic cât și psihic vãzând cã nu mai merge cum mergea.

#4039
sandu222

sandu222

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,854
  • Înscris: 06.10.2008

View Postbursucelu_viesel, on 25 martie 2023 - 22:59, said:

Problema e dedicatia zilnica, antrenamentul mult si solicitant, mancare zilnica, documentare si dedicatie.. nu un pachet de mancare intr-o vacanta. Si e problema

Tocmai ca nu fac asta. S-a inteles gresit. De la niste borcane cu orez si niste recorduri personale modeste s-a ajuns la pasiune extrema, nefericire tip corporatista, "carje", sanatate distrusa Posted Image   Stati mai calm.
Antrenamentul meu e low low volume dar cu intensitate mare.  4 serii la genuflexiuni asta e tot ce am facut azi. Fac o zi antrenament una pauza. Dedicatia zilnica....ce e asa de greu sa te bagi la somn la 22:30 si sa ai masa pregatita pentru a2a zi? Face rau? cred ca si stalker ar accepta ca tigarile lui sunt mai nocive.  Nu ma dedic deloc, zicea Vinciun odata ca e la 60% si eu i-am replicat  surprins ca daca el e la 60% atunci eu sunt la 45% din tot ce as putea face pentru acest sport.

View Postbursucelu_viesel, on 25 martie 2023 - 22:59, said:



Partea proasta la telul tau e ca zici de repetari dinastea tip powerlifting.. unde e periculos la varsta asta (si mai ales dupa) sa te bagi.


Mai mult powerlifting face Vinciun decat mine, eu nu cobor sub 5-6repetari. Ba chiar am observat ca nu prea cresc cu repetari asa putine, programul meu e adaptat corpului meu.



View Postthe_lion, on 25 martie 2023 - 23:48, said:





Respect ce incerci sa faci dar nu vad sensul. Ce iti aduce faptul ca ai impinge 150kg? Nu dormi noaptea iar asta ti-ar aduce linistea? Te-ar impaca asta cu tine insuti?

150kg era un exemplu pentru comparatia cu tine. Nu mi-am propus cifra asta, am alte cifre de atins pana la 150. E posibil sa nu ajung niciodata pana acolo, nu ca n-ar fi interesant. Dar nu-i o chestie pe care trebuie s-o fac cu orice pret.

View Postthe_lion, on 25 martie 2023 - 23:48, said:


Dar de ce sa pleci cu orez dupa tine? Crezi ca nu gasesti un orez fiert la mare? Sau o bucata de carne la gratar?
Ce crezi tu ca rezolvi cu boabele de soia si pierzi iremediabil daca mananci ceva la o terasa?
Nu este ca si cum o bucata de piept de pui si niste orez fiert iti dau bugetul peste cap intr-un concediu. Daca este asa, atunci poate trebuie sa reanalizezi de ce este asa...

Orez fiert gasesc, logic. Da' eu mananc vreo 300g zilnic la 3 mese. Si cartofi care nu-mi plac oricum, mai mananc mere multe.  Iar carne nu mananc numai o bucata, mai sunt ouale care trebuie sa fie proaspat facute cu multe albusuri, conservele de peste, pastrama de porc Posted Image   Daca mi-as pune mintea as sta numai la coada la impinge -tava(ca la Eforie Sud ma duc) si as tripla costurile mancarii inutil.

Eu il inteleg pe Bursucel, vrea sa taie din costuri. Din cate vad ajunge la ceva rezultate si cu boabele lui de soia la 2lei/kg. Deci se poate si asa.



View Poststalker2142, on 26 martie 2023 - 01:23, said:

Eu stiu ce pofteste Sandu si nu-l invinuiesc, vrea sa mearga tzantosh pe strada cu muschii pompati sa se simta mandru si sa se uite femeile Posted Image
Nu ca ar fi imposibil chiar natural, dar trebuie sa te transformi intr-un calugar spartan..tragi la fiare din greu, te abtii de la lucruri, mesele sunt calculate doar ingredientele aprobate, nu-ti permiti sa sari vreo masa sa nu intrii in catabolism, nu sari peste antrenamente, nu stai noaptea tarziu ca nu se secreta growth hormone-ul cum trebuie, altfel daca faci greseli incepi sa pierzi ce ai acumulat  Posted Image

Posted Image
Vedeti, nu ma cunoasteti cu adevarat nici unul. Eu is genul care nu port tricouri mulate si cu maneca scurta.
Iar despre dedicatie...ce sa zic, azi inainte de antrenament am mancat carnati de porc cu iaurt si paine de casa, multa nu asa o felie. Zi si tu daca au ceva in comun cu fitness-ul. Doar ca , ce sa fac, imi cam ies calculele si asa.

Imi pare rau ca va dezamagesc dar nu sunt cel mai bun exemplu. Nici pentru fitness, nici pentru alimentatie sanatoasa. Sa mai zic ca mananc cartofi prajiti cu oua destul de des? Mananc pentru ca imi plac, eu nu-s de ala care sa zic: "da....am facut carne la cuptor si am pus o lingurita mica mica de tot de ulei",  de parca ar avea uleiul vreo problema. Nu frate... daca trebuie bag ulei sa fie acolo cat trebuie, mananc sa-mi placa nu sa pun poze pe instagram.

View Postthe_lion, on 26 martie 2023 - 09:03, said:

Nu cred ca asta vrea Sandu...ci doar sa isi demonstreze ca mai poate face acum la 40+ ani ce facea la 25 ani, dar doar din perspectiva greutati. Iar "teama" lui cu mancarea este ca daca nu are carbohidrati o sa slabeasca si pierde din forta.
Dar orezul nu e ceva magic...si sigur gasesti un restaurant cu specific chinezesc de unde sa iti iei niste orez. Iar cel simplu este chiar "curat", nu are sosuri sau alte chestii.

Am un prieten, am mai scris de el, e grasun 155kg, a ajuns la 195kg la impins. E tot asa de varsta noastra, 41-45 de ani. Ala de ce face cu greutatile alea? 250 la indreptari...umeri cu 120, ramat 180, trapez 300. A da, cea mai tare faza omul e cu IT-ul deci nu poti sa-l suspectezi ca e "defect" sau cu IQ mic din contra.
Sa-l vezi pe asta cum ia magazinele la rand sa caute cel mai mic pret la alimente. Si are bani omul.

#4040
andreim77

andreim77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,235
  • Înscris: 11.04.2006
155kg cantareste prietenul tau? ce inaltime are? daca e sub 1.90m, e obez, nu grasun, o fi puternic, dar inima lui tre sa bata pt o masa aproape dubla decat in mod normal, zilnic, in fiecare secunda. Spun asa ca fapt divers, e treaba fiecaruia ce si cat mananca.

#4041
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,664
  • Înscris: 24.10.2015

Ziceam de cumnatu.  Ala despre care spuneau unuii pe aici (fara sa aveti vreo idee) ca e butoi si ca face doar partiale.

#4042
Powerup

Powerup

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,124
  • Înscris: 30.04.2017
Imi pare rau sa te dezamagesc dar tu ai facut prezentarea. Si la felul cum l-ai prezentat se incadra la partiale. E asa cum credeam, nu are nici o legatura poza cu felul in care l-ai prezentat. Asa ca nu mai vinde gogosi, ca in poza asta nu e un om care merge cand i se nazare la sala. Concluziile au fost trase pe jumatati de informatii prezentate. Ai zis ca lucreaza in constructii ulterior.

Sa fie sanatos cumnatul tau are un fizic frumos. Dar e un fizic lucrat sa fim intelesi.

Edited by Powerup, 30 March 2023 - 14:35.


#4043
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,664
  • Înscris: 24.10.2015
Cum ai constatat din ce prezentasem eu ca se incadra la partiale??? :D :D :D Sa mor de ras.  Curge invidia si frustrarea din voi. E clara treaba. :D :D :D

Asa fac de obicei aia care nu au nicio treaba cu sportul. Daca ii spui unuia ca faci 20 de tractiuni, ori ca ridici 200, ori ce alta performanta vrei tu, el iti va scoate aiureli de astea de autojustificare cum ca el nu ramane in urma. Prin urmare urmeaza clasicele "esti un grasan", "la 80 de ani o sa ti se zbarceasca muschii", "un fotbalist alearga mai rapid decat tine", "iti distrugi incheieturile", "cu siguranta nu faci corect, bagi doar partiale" si lista continua.

View PostPowerup, on 30 martie 2023 - 14:27, said:

Imi pare rau sa te dezamagesc
Nu-i nimic, sunt obosnuit,dupa cum am scris imediat mai sus.

View PostPowerup, on 30 martie 2023 - 14:27, said:

Si la felul cum l-ai prezentat se incadra la partiale.

Zau? Conform carui tabel?

View PostPowerup, on 30 martie 2023 - 14:27, said:

Asa ca nu mai vinde gogosi, ca in poza asta nu e un om care merge cand i se nazare la sala. Concluziile au fost trase pe jumatati de informatii prezentate. Ai zis ca lucreaza in constructii ulterior.

Nu vand niciun gogos, nu e vina mea ca te-ai grabit sa arunci concluzii desi-ti lipseau date (de parca faptul ca renoveaza apartamente schimba radical situatia).
La sala intr-adevar e cum am spus. A fost cu mine acum vreo 2 ani vreo cateva luni, ajunsede sa faca vreo  6 repetari cu 100kg si apoi a lasat. Pana acum 2 luni facea doar acasa  ridicari deasupra capului cu ghirele (am scris despre asta) si ceva la cabluri.  In tinerete a mai avut periaode scurte cand mai mergea la sala dar fara sa obtina cine stie ce rezultate. Acum se antreneaza de 2 ori pe saptamana full body.

Edited by vinciun, 30 March 2023 - 14:47.


#4044
jumperishere

jumperishere

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 602
  • Înscris: 18.11.2021

View Postvinciun, on 20 martie 2023 - 15:12, said:

Cumnatul meu mai facea sport asa din cand in cand. Mai mult acasa cu ganterele si ketlebels. A mai fost la sala in trecut dar doar periodic. Ultima data am fost impreuna, acum vreo 4 ani si facea vreo 6 repetari la impins cu 100kg. Acum de aproape 2 luni a inceput iar sa se antreneze, de 2 ori pe saptamana,full body, a pornit de la 4 repetari cu 100kg si azi a ajuns la 15 repetari cu 100kg la impins din culcat. Are 37 de ani. Deci se poate de inceput si dupa 30.

tu vezi invidie, eu vad minciuni

#4045
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,664
  • Înscris: 24.10.2015
Pfff. Care minciuni? Ca am scris o data periodic si a doua oara am scris din cand in cand? Ca prima data am scris acum VREO 4 ani si a doua oara am scris acum vreo 2 ani?
Mama mama, e un semn serios acesta . Spune multe despre starea ta de bine.
:D :D :D ok. Cautati mai departe erorile. Vai de pielea voastra, invidiosilor.

In fine. Fiecare vede ce-l intereseaza si pricepe cat il duce capul.

Edited by vinciun, 30 March 2023 - 15:56.


#4046
andreim77

andreim77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,235
  • Înscris: 11.04.2006
nu e nimeni invidios, dar, cum spuneai tu, din taste oricine e hercules

#4047
Dodo03

Dodo03

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,711
  • Înscris: 13.03.2007
Ce inaltime si greutate are ? Ce trebuie sa mananc si cum sa ma antrenez cateva luni sa ajung si eu asa? Si apoi sa stau 4 ani...sau 2 ani pe bara ...cu 2 gantere in casa , sa mai trec pe la sala din cand in cand - fix asa e si programul meu 😅.

Edited by Dodo03, 30 March 2023 - 16:47.


#4048
bursucelu_viesel

bursucelu_viesel

    Very very sketchy stuff

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,751
  • Înscris: 03.02.2009
Ce tot va certati din nimicuri? Eu am spus ca are cursa mai mica caci e mai scund, si ziceam ca daca are si toracele mare cat un butoi, si-l mai si inconvoaie, se reduce si mai mult cursa. Nu retrag vorbele caci are toracele mare asa cum credeam. In fine, are ditamai muschii oricum, si la brate si peste tot.

Am inceput si eu sa fac impins la piept in plan drept. M-asteptam sa fac mai bine al 2-lea antrenament, caci primul era un exercitiu nou pt mine si bajbaiam cu bara in toate directiile. Al 2-lea antrenament a mers 77.7kg x 8 rep cu maxim 1 in rezerva. M-asteptam la mai mult caci de data asta mainile cunosteau bine miscarea si se simtea corpul stabil (ca stie ce are de facut). Poate o mai creste (in ritm de exercitiu nou, ca ritmul normal de crestere... e de asteptat pana sa fac salturi mari de greutati).
Pe mine in schimb ma intriga expresia

View Postvinciun, on 30 martie 2023 - 14:53, said:

Nu vand niciun gogoș
Sunt curios daca asa se spune la singularul de la gogoși. Scrisesem mai demult ca mi-a atras atentia ca singularul de la carnați e cârnaț.  La fel la doi chiloți > un chiloț. Dar parca ar fi prea de tot sa fie doua gogoși > un gogoș.
Oricum, daca zici ca facea cu 100kg dupa o lunga pauza, e clar ca nu-i doar efortul depus, ci-l ajuta si genetica (ca daca n-a mai facut impins inainte sa reincepa sala n-are ce efort sa fi depus. A, ca se mai transfera de la flotari.. dar totusi.. sunt 100kg pe bara.. doar sa-si fi atarnat greutati cum fac eu). O fi avand gena buna musculoasa p-acolo.. N-aveti si-un luptator ceva mai cunoscut, vreun voinic dinasta mai de pe la tara? Uite pe harta vad ca e un sat "Cârpești". Nu s-o fi facut vreunul luptator sa le "cârpească una peste ochi" adversarilor? Posted Image  (așa-i expresia)

Edited by bursucelu_viesel, 30 March 2023 - 17:23.


#4049
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,664
  • Înscris: 24.10.2015
O gogoasa, doi gogosi (tin minte din poveste "goagoasa, gogoasa, am sa te mananc"  😀

Dar sincer sa zic, intentionat am scris asa.

#4050
sandu222

sandu222

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,854
  • Înscris: 06.10.2008

View Postvinciun, on 30 martie 2023 - 12:50, said:

Attachment IMG-20230330-WA0001.jpg
Ziceam de cumnatu.  Ala despre care spuneau unuii pe aici (fara sa aveti vreo idee) ca e butoi si ca face doar partiale.

Arata bine, arata musculos asa cum trebuie. Are pieptul imens(deci plauzibil sa fie si puternic cum spui). Nu stiu cum a facut pectoralii aia, dar daca n-as sti nimic despre el, as zice ca e genetic plus vreo 5-10ani de sala. Cred ca lucreaza si inclinat sau cumva stimuleaza partea aia. Antebrate de culturist ( si/sau muncitor), se vede si spatele, vene pe biceps, talie lata, BF acumulat pe abdomen si partial piept. Umeri  evidenti pentru cineva care trage sporadic, chiar si trapez.  Se prezinta bine.  Muschii aia nu i-a facut in cateva luni ci a fost un oarecare parcurs (de ani de zile) asa cum am inteles acum, chiar daca cu pauze si alte activitati sau antrenament cu bile.
Tine-l cu tine 6luni la sala, asta as avea de zis.

In general nu prea am vazut incurajari pe aici (nu ma refer la mine ca eu nu am nevoie), ci mai mult critica si dojeneala. De parca am fi la psiholog aici pe forum. Le recomand colegilor de forum sa fie mai relaxati.

Eu il apreciez pe Bursucel ( sau Pele), desi l-am mai criticat cand am considerat eu ca greseste. Bursucel cu boabele lui de soia a ajuns sa arate fizic ok. Pai cum vine asta? Ca dupa modul de gandire (capitalist as zice) a lui The_Lion ar fi trebuit sa isi vada de treaba, sa se lase, sau sa castige mai multi bani ca sa bage in sport. Uite ca a demonstrat ca se poate si asa. Sau eu care ma duc la mare 4-5zile, asa "in saracie" cu un logan din 2006, p*m, da ma duc la mare "in saracie" ca asa vreau. Si-mi iau si borcane cu orez la mine.
Nu mai are loc lumea de orezul meu ....si simte nevoia sa-mi atraga atentia.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate