![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Buzz FM Buzău
Last Updated: Mar 03 2023 20:50, Started by
edyttzu
, Dec 22 2009 15:36
·
10

Posted 05 January 2011 - 17:57

Si astia merg in regim tonomat . Frate zici ca e un facut , o luam de prin ialomita , sud est - tonomat , voces e pe duca de la datorii . Cei mici cu campaniile publicitare nu mai ies la suprafata ca cei mari au campanii ieftine si au facut prapad cu ele .
Pity , sincer nu ai cum sa ma calci acid , pentru ca shumenu nu emite pe 87,6 horizont , ci SHUMEN sau daca o luam de pe vremurile de glorie HR BOTEV . Iar daca tu esti din buzau , eu detin informatii de pe undele radiouri binenteles de la oameni de radio , fara a le face publice , sau chiar INFO FM .. care se cere , sau cum cere mister juvete GEO ... Uneori megre sa dai cu ele si uneori trebuie in parte publica o imputernicire ca .. deh e legea asta care daca postezi contravine regulilor .. bla bla . Edited by Zvartoshu, 05 January 2011 - 17:59. |
Posted 05 January 2011 - 22:07

Posted 03 February 2011 - 00:31

Cred ca l-au mutat pe Istrita, ca il prind si eu in Valenii de Munte. Prind bine, stereo dar fara RDS (nu am radio prea stralucit, dar celelalte posturi de pe Istrita, in afara de Realitatea, le prind stereo si cu RDS). De asemenea mi se pare putin distorsionat pe inalte.
Din pacate n-am ascultat decat noaptea, dar am observat ca baga o gramada de RnB, practic am auzit doar acest gen de muzica la ei. |
Posted 03 February 2011 - 03:12

Baga si ei ce mai au prin desaga... Sunt pe duca. Pacat ca nu se vrea vandut.
|
Posted 03 February 2011 - 07:45

Are putere mica de aceea se prinde mai slab decat celelalte de pe Istrita.
|
Posted 03 February 2011 - 12:16

Buzz FM este inca un exemplu graitor in ceea ce priveste lehamitea unora de a se implica in proiectele castigate cu atata "truda" la CNA.
Chiar asa, CNA-ul care a autorizat modificarea amplasamentului pe Istrita pare a fi atat de usor de convins. Sau poate nu ne gandim la aceleasi criterii... |
Posted 03 February 2011 - 12:47

Daca tot au schimbat amplasamentul trebuiau sa vina si ei cu ceva nou. Au facut asta de dragul de a avea acoperire mai mare insa in schimb nu prea au ce oferi.
|
Posted 10 February 2011 - 00:46

Da, si eu cred ca e o frecventa irosita. As fi preferat Guerrilla, macar aia au muzica mai variata.
|
Posted 10 February 2011 - 07:46

Daca o tin in tot asa mai devreme sau mai tarziu tot o vor vinde. Ramane de vazut cine va fi interesat.
|
Posted 10 February 2011 - 18:26

Pana una-alta, proprietarul (senatorul Ion Vasile) a plecat de la PSD la Felix&Co. Sa vedem cum va impaca interesele...
Daca e mai mare nevoie de bani pt campanie decat de propaganda (la asa audienta... ma indoiesc!), se va vinde cu acest scop precis. |
Posted 12 February 2011 - 03:05

Se receptioneaza bine de la Focsani. Emite fara RDS.
|
Posted 12 February 2011 - 23:57

Atunci se explica, pentru ca puterea pare destul de mare, oricum mai mare ca la RFM. Insa e supramodulat rau de tot, gajaie la greu pe inalte.
|
Posted 13 February 2011 - 17:42

Il ascult chiar acum cand scriu aici, e adevarat ca inaltele ies in evidenta, mai are uneori si momente in care gajaie, e putin supramodulat se simte usor.
|
Posted 26 June 2011 - 20:34

Astia oare mai difuzeaza ceva pe aceasta frecventa sau o tin ocupata degeaba? Azi spre exemplu a fost blank permanent.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users