Bere
Last Updated: Nov 28 2023 21:20, Started by
burli
, May 25 2005 14:55
·
34
#1801
Posted 14 July 2017 - 22:34
Nu stiu, da io in seara asta am baut o Timisoreana si mi-a cazut tare bine. CIudat este ca nici nu-mi placea berea asta.
|
#1803
Posted 26 September 2017 - 13:59
Bere de la mama ei. Bine, la mama ei, asta ar fi echivalentul Neumarkt în România.
Bere blondă, amară și bună. Mare lucru nu am de zis. Ar fi o bere medie pe piața românească. |
#1804
Posted 10 October 2017 - 16:16
Fac colectie de etichete de bere, incerc cat de multe pot. Pana acum totusi berea germana ramane cea mai buna, adica o bere germana buna buna e greu de depasit; prefer in special berea bavareza si cea nefiltrata din regiunea Franken.
|
#1806
Posted 12 October 2017 - 19:51
Bere Zimbru , 4%, 100%romaneasca la sticla de juma' de litru.Buna!
|
#1807
Posted 12 October 2017 - 20:40
Terapia Rubin imi place cel mai mult!
E facuta de un producator local din Timisoara! |
#1810
Posted 24 October 2017 - 15:20
|
#1812
Posted 01 April 2018 - 13:45
Am luat pana la urma Oriel, ambele variante, Blonde si Dubbel. Blonda a fost ce trebuie din toate punctele de vedere, insa cea dubla parca a avut un gust ce n-ar fi trebuit sa caute, s-ar putea sa fie din cauza coriandrului sau al siropului de zahar. Oricum, pot spune ca viitorul in ceea ce privește berea artizanala românească sună bine.
aviary-image-1522365551395.jpeg 89.2K
35 downloads
20180331_003817.jpg 35.87K
36 downloads
|
#1813
Posted 01 April 2018 - 17:24
de ce nu se mai gaseste bere Amstel ?
pana acum era la aproape orice mega image....din cate stiu, este fabricata la noi de heineken sau ursus parca..... era o bere buna |
#1814
Posted 04 April 2018 - 21:41
Amstel-ul fabricat la noi sub licența e foarte departe de Amstel.
Sa nu cumpărați și nu beți Ursus Retro Nepasteurizată . Cred ca inginerii de pe la fabricile astea au foarte mult timp liber . Cum poți lansa o asemenea porcărie de bere ? De ce o fabrici ? |
#1815
Posted 04 April 2018 - 22:35
visadi, on 01 aprilie 2018 - 13:45, said:
Am luat pana la urma Oriel, ambele variante, Blonde si Dubbel. Blonda a fost ce trebuie din toate punctele de vedere, insa cea dubla parca a avut un gust ce n-ar fi trebuit sa caute, s-ar putea sa fie din cauza coriandrului sau al siropului de zahar. Oricum, pot spune ca viitorul in ceea ce privește berea artizanala românească sună bine. aviary-image-1522365551395.jpeg 20180331_003817.jpg Nu stiu frate, dar parca se exagereaza prea mult la anumite beri artizanale. Din motivul de a le face cat mai originale (in sensul "exotic") , baga in ele tot felul de ingrediente si arome care nu ar avea ce cauta intr-o bere. Adica, hai ca bagi ceva in ea ca s-o diferentiezi si sa scoti un produs aparte, dar nu arunci in berea aia tot chiar tot ce-ti trece prin cap si apoi o vinzi la fraieri cu 9 lei sticla! Da-o in plm de treaba, ca daca e pe asa bem beri muncitoresti -- macar alea n-au gust de plastic ars. |
|
#1816
Posted 05 April 2018 - 06:42
Nu mai știu sa fabrice bere , și atunci inventează tot felul de retete . Marșează pe ignoranta oamenilor și arunca pe piața artizanale , nefiltrate , nepasteurizate , etc. , la prețuri care sa dea senzația ca e altceva .
Fac orice , in afara de bere ! O fi așa de greu sa fabrici o bere !? |
#1817
Posted 05 April 2018 - 08:33
chiriac_marius_antonio, on 05 aprilie 2018 - 06:42, said:
Nu mai știu sa fabrice bere , și atunci inventează tot felul de retete . Marșează pe ignoranta oamenilor și arunca pe piața artizanale , nefiltrate , nepasteurizate , etc. , la prețuri care sa dea senzația ca e altceva . Fac orice , in afara de bere ! O fi așa de greu sa fabrici o bere !? Cea mai buna bere in opinia mea este berea germana. Acolo rar gasesti ceva cu arome, rar gasesti beri super strong ca in Belgia. Multa lume din Ro am vazut ca e super incantata de berea belgiana, ca are gusturi diferite, arome diferite, etc.....asa ca e normal ca cei care merg in directia berilor artizanale sa aleaga aceste variante in detrimentul berii pure asa cum se face in Germania. |
#1818
Posted 05 April 2018 - 15:24
Zau daca va inteleg. Aveti diversitate, zeci de feluri de bere, pt toate gusturile, calitatile si metodele de preparare. Blonde, albe!brune, roscate, lager, pils,ale, porter, mai puternice, mai slabe, cu fructe, cu miere etc. De toate pt toti.
Si urmarea? Cica nu stiu sa fabrice bere! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users