Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Bere
#1837
Posted 10 April 2018 - 18:44
#1838
Posted 10 April 2018 - 21:01
@DarkEnemy
In cazurile astea sa zici bere belgiana e ca si cum ai zice un Chianti daca vorbesti de vinuri:) in alte fuvinte poti merge de la vinuri adevarate la porcarii de 4 euro sticla, sub un vin de casa. Daca vezi in schimb Duvel Tripel Hop pune cateva in cos, nu stiu de ce m-a fafut sa ii dau o nota buna, sau poate stiu peco parte nu te astepti la mare lucru dar descoperi ca e o bere buna + o bere al naibii de tare dar iti pare un Ale echilibrat, mai mult american decat belgian. |
#1840
Posted 11 April 2018 - 12:46
DarkEnemy, on 09 aprilie 2018 - 13:05, said:
Din ce se gaseste prin Carrefour, Kaufland, Auchan etc ce belgiene mai recomandati? Am baut Kasteel, Straffe Hendrik, Silly Scotch, Broeder Jacob si mai unele de nu mi le pot aminti ionutzitaly, on 06 aprilie 2018 - 11:48, said:
Da o tura prin Franconia, Bavaria dar nu numai si cauta beri locale in mici berarii, nu in supermarkets, vei ramane surprins. giuliani, on 09 aprilie 2018 - 08:31, said:
E foarte probabil sa nu fi baut bere germana in afara de cea din supermarket. Cum spunea cineva mai sus, incearca Bavaria superiaora si mai ales Franconia, de exemplu Bamberg care practic orasul berii. Sunteti constienti de faptul ca puteam sa va fac aceleasi recomandari sau presupuneri in sustinerea berii germane? Nu mi-am permis sa-mi dau cu presupusul, am considerat ca discutam serios avand experienta ambelor. Edited by destrug, 11 April 2018 - 12:47. |
#1841
Posted 11 April 2018 - 12:53
#1842
Posted 11 April 2018 - 15:36
destrug, on 11 aprilie 2018 - 12:46, said:
Sunteti constienti de faptul ca puteam sa va fac aceleasi recomandari sau presupuneri in sustinerea berii https://www.ratebeer...try/germany/79/ https://www.ratebeer...try/belgium/23/ Nu ca ar fi foarte relevant dar este interesant ca topul berilor germane incepe acolo unde se termina belgienele! Edited by destrug, 11 April 2018 - 15:47. |
#1843
Posted 11 April 2018 - 15:49
destrug, on 11 aprilie 2018 - 12:46, said: Sunteti constienti de faptul ca puteam sa va fac aceleasi recomandari sau presupuneri in sustinerea berii germane? Nu mi-am permis sa-mi dau cu presupusul, am considerat ca discutam serios avand experienta ambelor. Cand incerci sa discuti serios despre bere incearca un pic mai mult:) Chestii ca "Berea germana e ca vinu' de tara pentru cei care nu-si educa gustul". "Berile nemtesti bune sunt putine" "Berile belgiene nu se beau de sete" nu prea isi au locul. |
#1844
Posted 11 April 2018 - 15:59
Asta ai inteles tu din ce am scris eu pe aici? Am spus ca berea germana se pliaza mai bine pe gustul cu care suntem noi obisnuiti sau pe ce asteptari avem de la o bere. Dupa cum cei care apreciaza vinul de tara sau al celor care il beau sprit este coplesitor. Pentru a aprecia un vin bun este nevoie de o educare a gusturilor, valabil si la berile cu care noi suntem mai putin familiarizati. Ce este gresit sau neserios in asta. Uita-te putin si pe topurile alea.
Edited by destrug, 11 April 2018 - 15:59. |
#1845
Posted 11 April 2018 - 16:35
Nu am găsit o bere mai bună ca Valentins - albă, nefiltrată, fie și cazul unor beri de două ori mai scumpe.
|
#1846
Posted 11 April 2018 - 19:20
|
#1847
Posted 01 May 2018 - 18:39
Au trecut 24 de ore, de cind o tin pe bere la niste prieteni. Nu cred ca mai plec azi inapoi ca e ceata totala pe "parbriz". Am tot "gustat" vreo 18 marci la un gratar. Aici o mostra si sa fiti voi sanatosi cu belgienele
LE: m-a prins nevasta-mea cind dadeam sa fac poze la lazi si s-a lasat cu stress Si inca n-a aflat ca ne-am propus in cercul de prieteni sa probam vreo 300 de marci pe rind la fiecare. Mie imi vine rindul peste 2 saptamini Edited by vata_pa_batz, 01 May 2018 - 18:52. |
#1848
Posted 01 May 2018 - 22:01
Pai n-ati mai inteles nimic din berile alea, daca ati amestecat 18 sortimente.
La gratar bei bere rece si slaba, asa e regula. |
#1849
Posted 01 May 2018 - 22:22
Bibulus, on 01 mai 2018 - 22:01, said:
Pai n-ati mai inteles nimic din berile alea, daca ati amestecat 18 sortimente. La gratar bei bere rece si slaba, asa e regula. La gratar bei si apa de la flori...de la un moment dat incolo. Dar ai recunoscut problema perfect. Dupa a treia bere nu se mai distinge gustul. In general cred ca este imposibil de stabilit, care dintre cele 300 de marci va fi berea "viitorului", dar nah, ideea mi-a fost inspirata de discutiile legate de cea mai buna bere. Parerea mea sincera esta ca ajung 10..12 marci acolo, ca sa stabilesti ceva cit de cit plauzibil. Ce este peste cifra asta, este berromeala de prost gust. Asa cum este cazul la noi LE: berromeala se vroia corectarea automata a forumului la betzzzziganeala Edited by vata_pa_batz, 01 May 2018 - 22:24. |
#1850
Posted 02 May 2018 - 11:49
vata_pa_batz, on 01 mai 2018 - 18:39, said:
Au trecut 24 de ore, de cind o tin pe bere la niste prieteni. Nu cred ca mai plec azi inapoi ca e ceata totala pe "parbriz". Am tot "gustat" vreo 18 marci la un gratar. Aici o mostra si sa fiti voi sanatosi cu belgienele LE: m-a prins nevasta-mea cind dadeam sa fac poze la lazi si s-a lasat cu stress Si inca n-a aflat ca ne-am propus in cercul de prieteni sa probam vreo 300 de marci pe rind la fiecare. Mie imi vine rindul peste 2 saptamini Sunt curios cum ti s-a parut Schlenkerla, berea aia afumata. In rest, din ce vad acolo si ce am probat si eu, Bayreuter Hell si Hacker Pschorr sunt ceva care as alege oricand in detrimentul oricarei beri |
#1851
Posted 02 May 2018 - 11:59
Schlenkerla are un gust afumat. Este deosebita, dar cu greu merg trei bucati la rind. Kapuzinerul este bere nefiltrata, dar a nu se intelege acelasi lucru cu Weissbier.
|
|
#1852
Posted 02 May 2018 - 12:38
vata_pa_batz, on 02 mai 2018 - 11:59, said:
Schlenkerla are un gust afumat. Este deosebita, dar cu greu merg trei bucati la rind. Kapuzinerul este bere nefiltrata, dar a nu se intelege acelasi lucru cu Weissbier. Exista Schlenkerla in varianta Wiessbier care e decenta. Cea in varainta Märzen pe care o ai si tun in poza mie mi s-a parut execrabila, am aruncat-o dupa o inghititura. Cred ca as putea bea o astfel de bere doar cu foarte mari eforturi. |
#1853
Posted 02 May 2018 - 13:16
giuliani, on 02 mai 2018 - 12:38, said: Exista Schlenkerla in varianta Wiessbier care e decenta. Cea in varainta Märzen pe care o ai si tun in poza mie mi s-a parut execrabila, am aruncat-o dupa o inghititura. Cred ca as putea bea o astfel de bere doar cu foarte mari eforturi. Habar n-ai cit ne-am chinuit noi Lasind gluma deoparte, imi place berea cu gust afumat, dar asa cum am zis nu se prea poate sari peste cal |
#1854
Posted 02 May 2018 - 20:52
vata_pa_batz, on 01 mai 2018 - 22:22, said:
Parerea mea sincera esta ca ajung 10..12 marci acolo, ca sa stabilesti ceva cit de cit plauzibil. Oricum, trecand de experimentele de acest gen, sfant e sa bei un singur soi la/dupa o masa buna. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users