Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...
 Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...
 Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024
 Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?
 

U.P.C. - 51 de canale în format H.D. (49+ 2x LookSport PPV). Partea I.

* * * * * 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
26365 replies to this topic

#55
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 19.04.2007

 lafayette, on 12th September 2009, 10:36, said:

daca semnalul inregistrat e HD , inregistrezi  si redai un semnal HD
de aia e stb DVR HD..
in viitor o sa se bage si fara dvr... dar pentru lansare s-a optat pentru un stb foarte performant.. de aceea se foloseste acest stb cu dvr.

#56
soreen20

soreen20

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 556
  • Înscris: 17.09.2005

 cristi_21, on 11th September 2009, 21:39, said:

Programele astea HD de care tot vorbiti au vreo legatura cu directivele UE care impun nush ce transmisii digitale?

Mai am o intrebare? Ce e asa mare scofala cu HD-ul asta? Eu am vazut un film pe blue-ray si da, s-a vazut frumos, dar nu am picat pe spate. Ca sa ma uit la o stire sau la un film pe HBO nu cred ca e nevoie de HD.

Si am mai obsercat ca lumea se cam plange de preturi la serviciile de cablu TV. Pai eu, de exemplu, platesc vreo 30-40 de lei la upc pentru vreo 100 de canale. Am crezut ca ma prostesc astia cand am incehiat contractul. Cand am fost in Olanda, ca sa dau doar un mic exemplu, aia plateau vreo 40 de euro pentru 50-60 de canale. Si in afara de BBC, NG, Discovery sau CNN erau numai cacaturi de-ale lor.Eu stiu ca e mica puterea de cumpararea la noi, dar la serviciile cablu TV nu cred ca stam prost deloc in comparatie cu alte tari UE la raportul pret-oferta. Dar mno, romanii sunt carcotasi, la fel ca intotdeauna.

Te anunt ca in olanda un muncitor fara studii superioare castiga in medie 1200E pe luna.In romania castiga 150-200E.Ia fa tu frumusel calculul.
Ai vazut macar ce canale au aia in olanda?Au Comedy Central, Nickelodeon,au BBc-urile,Rai Uno, canale de sport ce transmit campionatul intern si ch league.Plus ca ale lor canale sunt cu mult peste mizeriile noastre.Cu ce ma incalzeste ca din 110 canale vreo 5 sunt in ungureste, sunt vreo 7 de stiri, din care ma uit doar la unul singur, canal teleshop la care nu stiu cine se uita, speranta, trinitas, pratech,vesti news,canalul ala turcesc care baga numai telenovele, taraf-ul, tvrm-ul.....
Plus ca alte retele de cablu olandze au oferte si mai bune....

#57
adilica 123

adilica 123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 21.04.2007
Pret HD.
In Ungaria 125 lei 76 + 4 HD cu DVR, 110 lei 76 canale fara HD cu DVR , In Romania  100 lei pachet medium + HD cu DVR. Pachetul Large inca nu se stie.

#58
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 19.04.2007

 adilica 123, on 13th September 2009, 15:25, said:

Pret HD.
In Ungaria 125 lei 76 + 4 HD cu DVR, 110 lei 76 canale fara HD cu DVR , In Romania  100 lei pachet medium + HD cu DVR. Pachetul Large inca nu se stie.
pretul la hd o sa fie mare... nu oricine o sa isi permita.. iar din cate stiu eu... pot sa va spun ca lumea nu vrea canale multe si calitate buna .. vrea doar preturi mici.

unde e mai ieftin acolo se duc toti chiar daca nu ai canale sau calitate..

Edited by Florin64x, 13 September 2009 - 14:32.


#59
stephano

stephano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,893
  • Înscris: 27.01.2008

 Florin64x, on 13th September 2009, 15:29, said:

pretul la hd o sa fie mare... nu oricine o sa isi permita.. iar din cate stiu eu... pot sa va spun ca lumea nu vrea canale multe si calitate buna .. vrea doar preturi mici.

unde e mai ieftin acolo se duc toti chiar daca nu ai canale sau calitate..
iti dau dreptate...

#60
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

U.P.C. aduce H.D.TV și două noi servicii în cursa pentru clienți.

U.P.C. România, unul dintre principalii operatori de pe piața locală de comunicații, va introduce la începutul lunii octombrie serviciile de televiziune digitală de înaltă definiție (H.D.TV), pentru ca de mâine compania să furnizeze clienților care utilizează recorderul video (D.V.R.) alte două noi funcții: de înregistrare și de căutare.
  • Mișcările operatorului, menite să crească baza de clienți pe TV și să atragă pe televiziune digitală abonații care renunță la cablu, vin la un an după introducerea în 32 de orașe a serviciului care permite înregistrarea a până la 65 de ore de emisiuni și care a contribuit la compensarea scăderii veniturilor, provocată de pierderea de abonați pe cablu analogic.
  • Andrew Kearney, vice-president TV products al U.P.C. Broadband, a precizat că, pe lângă o aplicație ce permite înregistrarea unor seriale întregi printr-o singură comandă și un serviciu de căutare în programe după anumite cuvinte-cheie, aplicații ce sunt disponibile din data de 15 septembrie, compania va introduce la începutul anului viitor serviciul "Kids Zone", o interfață interactivă care selectează programele cu un conținut pentru copii.
  • Cât privește serviciile H.D.TV, oficialii UPC au menționat anterior că vor include pentru început un număr de opt posturi TV, printre care Pro TV, TVR, National Geographic. Semnalul de tip H.D.TV oferă o calitate mult mai bună imaginii decât prin intermediul semnalelor standard folosite în televiziune. Romtelecom a anunțat anterior că în umătoarele 12 luni va lansa servicii H.D.TV ce vor cuprinde opt-zece canale.
  • Veniturile U.P.C. România au înregistrat în primul semestru o scădere de 19%, până la 61 mil. de EURO. cauzată de reducerea tarifelor pentru serviciile de cablu analogic și de deprecierea monedei naționale. Potrivit oficialilor U.P.C., creșterile înregistrate pe segmentele de televiziune digitală, internet și telefonie au compensat parțial declinul pe cablu analogic.
  • Baza de clienți a scăzut ușor la sfârșitul lui iunie comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, mai ales din cauza pierderilor de clienți pe cablu TV însă avansul la digital a fost de 240%, la internet de 15% și de 18% la telefonie.
                                    Sursa: http://standard.mone...ru_clienti.html

Edited by megafanro, 13 September 2009 - 22:43.


#61
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

U.P.C. aruncă în lupta cu R.C.S. și Dolce televiziunea H.D. și "Google" pe telecomandă, pentru programul TV.

Numarul doi pe cablul TV are sperante mari de la acest serviciu in conditiile in care este singurul furnizor de pe piata, iar in ultimii ani aproape un milion de romani si-au cumparat L.C.D.-uri si plasme.  

   U.P.C., numarul doi pe piata locala de cablu TV, va lansa in prima parte a lunii octombrie servicii de televiziune de inalta definitie (High Definition - H.D.), prin care utilizatorii vor avea acces la un numar de aproximativ 10 canale TV cu imagini si audio de o calitate superioara, a declarat Andrew Kearney, vicepresedinte pe marketing al U.P.C. Holding (Olanda), compania prin care americanii de la Liberty Global detin controlul asupra operatorului telecom roman.

  Televiziunea H.D. va fi disponibila in cele peste 30 de orase in care U.P.C. a digitalizat infrastructura de cablu si doar pentru clientii care cumpara si serviciul Digital Video Recorder (D.V.R.), care are in acest moment tarife care pornesc de la 75 de LEIi pe luna.
Serviciul D.V.R. H.D. ar putea fi mai scump decat cel furnizat in  prezent. In Ungaria, spre exemplu, pachetul TV H.D. costa cu  aproximativ 15 LEI  mai mult insa include doar patru programe  fata de aproximativ opt cate ar putea fi pe piata locala.  

  Pe  lista: TVR, PRO TV, National Geographic

  U.P.C. nu a finalizat momentan negocierile pentru furnizarea de  continut H.D., dar printre posturile TV care ar putea fi incluse se  numara TVR, PRO TV, HBO, Eurosport, History Channel, National  Geographic, Fashion TV si BBC. Lista posturilor TV care ar putea fi  oferite de U.P.C. in tehnologie HD a fost anuntata in mai de Raluca  Milin, la acea data director de vanzari si marketing al companiei.  De la acea data U.P.C. nu a mai oferit informatii pe aceasta tema.

  Recorderul video (D.V.R.) - prin intermediul caruia clientii pot sa  inregistreze pana la 65 de ore de emisiuni TV sau sa opreasca si sa  deruleze emisiunile in direct, este un serviciu oferit momentan pe  piata doar de U.P.C. România, avantaj competitiv care i-a permis  companiei sa opreasca declinul pe cablu si sa compenseze pierderea  veniturilor generata de scaderile din baza de utilizatori. Fiind un  serviciu premium si deocamdata fara concurenta pe piata, serviciul  U.P.C. D.V.R. are un tarif de aproximativ trei ori mai mare decat cel mai  ieftin pachet de posturi TV prin cablu analogic (de aproximativ  23-25 de LEI pe luna).

  Astfel, un client al serviciului U.P.C. D.V.R. aduce la fel de multi  bani companiei cat trei abonati la serviciul de cablu TV  analogic.

  Compania a anuntat inca de la inceputul anului ca va lansa  televiziunea H.D. in momentul in care numarul de români cu  televizoare compatibile atinge "masa critica" necesara. Conform  estimarilor de pe piata, romanii au cumparat in ultimii ani aproape  un milion de televizoare de ultima generatie, dintre care o parte  sunt compatibile cu transmisiile H.D.

  Vanzarile de televizoare H.D. au crescut in ultimii ani, in  special odata ce preturile au scazut dramatic - la mai putin de  2.500 de LEI, insa problema consumatorilor locali este ca pe piata  locala nu exista continut de calitate inalta pentru ele. In aceste  conditii, singura problema a U.P.C. ar putea fi aceea ca un numar mare  de utilizatori interesati de serviciile H.D. sa locuiasca in zone in  care nu detine infrastructura - apartinand de regula  R.C.S.&R.D.S.

  Oficialii U.P.C. România au declarat anterior ca nu au in vedere  momentan o extindere in noi zone a infrastructurii de cablu, in  conditiile in care compania nu are clienti in toate cele aproape  doua milioane de gospodarii pe unde "trece" reteaua sa. In România  exista aproximativ 7,5 milioane de gospodarii.

  Spre exemplu, U.P.C. ar putea oferi oricand servicii de internet in  peste 1,7 milioane de gospodarii, dar are mai putin de 300.000 de  clienti pe acest segment. In conditiile in care doar anul trecut  compania a inregistrat pierderi de peste 100 mil. de EURO, operatorul  nu isi permite momentan sa continue extinderea geografica inainte  de a fructifica reteaua existenta - astfel ca utilizatorii care  locuiesc in orase sau cartiere dominate de alti operatori, in  special R.C.S.&R.D.S., nu vor putea contracta cel mai probabil  serviciile U.P.C. H.D.

  Noi servicii la  D.V.R.

  Inainte de lansarea serviciilor H.D., U.P.C. România va imbunatati si  gama de servicii disponibile prin recorderul video, respectiv  adaugarea unei functii de cautare in programul TV dupa diferite  cuvinte-cheie (nume de actori, de exemplu) si posibilitatea de a  inregistra toate episoadele dintr-un serial TV printr-o singura  comanda.

  "Trebuie sa ne luptam sa tinem clientii in fata televizorului si  pentru a obtine acest lucru trebuie sa oferim interfete usor de  utilizat si mult mai sexy", spune Andrew Kearney, vicepresedinte pe  marketing al U.P.C. Holding. "Acum pana si automatele de bilete au o  interfata color."
[ http://img132.imageshack.us/img132/4716/page19n.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://img14.imageshack.us/img14/179/19mainplasmetifetz.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: http://www.zf.ro/bus...mul-tv-4891309/

Edited by megafanro, 14 September 2009 - 00:02.


#62
Raduceanu

Raduceanu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 02.11.2007
sigur ca asa e, aia de si-au luat LCD-uri cu 20, 30 sau 40 de milioane si aia de si-au luat plasme de 40, 50 si 60 de milioane, o sa migreze la operatorul care le da cablu cu 200 de mii.  :D

#63
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,382
  • Înscris: 02.06.2005
Nu sunt chiar atat d emulti. Daca mi-am luat un tv scump inseamna ca poate am vrut un tv bun si ca as fi multumit cu un dth. Nu inseamna ca imi permit sa dau 100 ron/luna pt pachet baza+hd. Daca upc nu baga un pret foarte bun o sa fie un fiasco. Stiu ca ei considera ca "abonamentele au preturi derizorii in romania" aluzie la tarifele rds dar asta e. Romania e o tara  (bogata) cu multi saraci.

#64
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 19.04.2007

 dreaQ, on 14th September 2009, 09:22, said:

Nu sunt chiar atat d emulti. Daca mi-am luat un tv scump inseamna ca poate am vrut un tv bun si ca as fi multumit cu un dth. Nu inseamna ca imi permit sa dau 100 ron/luna pt pachet baza+hd. Daca upc nu baga un pret foarte bun o sa fie un fiasco. Stiu ca ei considera ca "abonamentele au preturi derizorii in romania" aluzie la tarifele rds dar asta e. Romania e o tara  (bogata) cu multi saraci.
ai dreptate ... asta am zis si eu

#65
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,026
  • Înscris: 08.08.2002
Deci noile "super" STB HD cu DVR sunt Cisco 8455DVB HD DVR.
http://www.cisco.com....html#~features
Tare reclama Dual SCART connectors for connection to TV, VCR, etc. ca de aia e HD ca sa folosesc 2 SCART-uri ...


http://www.broadband...hes-green-stbs/

#66
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003
Deci avea dreptate cine mi-a spus mai demult ca nu prea sunt multumiti de alte marci ca au probleme cu ele si ca e "probabil" sa revina la Cisco :peacefingers:

Edited by andreic, 17 September 2009 - 10:31.


#67
Swiby

Swiby

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 08.02.2007

 MD, on 17th September 2009, 11:29, said:

Tare reclama Dual SCART connectors for connection to TV, VCR, etc. ca de aia e HD ca sa folosesc 2 SCART-uri ...
Nici pe site-ul cisco nu se spune nimic de HDMI sau alte iesiri/ intrari.
8455 are (vazut din spate, de la stanga la dreapta):
1 x RF bypass
1 x Cable IN
1 x Multi TV
1 x Ethernet
1 x USB
1 x audio OUT (2 x RCA)
1 x Video Component (3 x RCA)
1 x SCART (TV)
1 x SCART (VCR)
1 x HDMI
1 x Optical audio OUT
1 x TEST (3,5mm)

Asa, si trei tunere (2 x video, 1 x date)

#68
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003
Are si hdmi, doar ca are si conectori normal pt toata lumea (scart)... nu stiu ce m-as face fara 2 intrucat nu am cum sa mai conectez dvd-ul altfel, vga nu se pune ca lucreaza exclusiv progresiv si se vad rau materialele interleaced iar tv-ul meu de 1366/768 nu are hdmi deci ar fi pacat ca aparatul sa aibe numai hdmi, ar fi inutilizabil. Deci it's a feature, not a bug.

Edited by andreic, 17 September 2009 - 11:49.


#69
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,026
  • Înscris: 08.08.2002
nu zic sa nu aiba SCART, da e ok ca are, dar nu e ceva de pus ca si reclama la specificatiile unui STB HD !

#70
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003
Asa e, probabil s-au gandit ca lumea banuiesce ca daca e totusi HD sigur are si posibilitatea de a scoate semnal HD din el :D

#71
Swiby

Swiby

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 08.02.2007
Oricum, este aiurea sa faca reclama la SCART si nici macar in specificatiile de pe site-ul producatorului sa nu aminteasca de HDMI. Aparatul este foarte interesant, pacat ca are dvr.

Edited by Swiby, 17 September 2009 - 12:48.


#72
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Aceasta era surpriza plăcută de care vă vorbeam. :peacefingers:


Quote

IBC 2009 – Amsterdam. UPC Broadband is now rolling out a new generation of 'green' set-top boxes with its suppliers Cisco, Pace and Thomson. IBC 2009 - la Amsterdam. UPC în bandă largă este acum fier dintr-o nouă generație de "set verzi"-top box cu furnizorii săi Cisco, ritmul și Thomson.

The new STBs have been designed to use less than 1W in stand-by mode and consume an average of 5.5W. STBs noi au fost concepute pentru a utiliza mai puțin de 1 W în modul stand-by și a consuma o medie de 5.5W. This will significantly reduce power consumption with an anticipated annual power consumption of 32KWh for the HD version and 55KWh for the PVR, if used for 4.5 hours a day. Acest lucru va reduce în mod semnificativ consumul de energie, cu un consum anual de energie anticipat 32KWh pentru versiunea HD și 55KWh pentru PVR, dacă este folosit pentru 4,5 ore pe zi.

Deployment of these boxes has started in Switzerland, Ireland and Poland and will commence in Q4 in The Netherlands. Desfășurarea acestor cutii a început în Elveția, Irlanda și Polonia și va începe în Q4 în Țările de Jos. The Cisco and Thomson boxes are available now with the Pace product expected some time later. Cisco și cutii de Thomson sunt disponibile acum cu produsul de Pace de așteptat ceva timp mai târziu.

The operator is also planning a system-wide software upgrade, which will apply to all outstanding STBs and introduce an Auto Standby functionality. Operatorul de planificare este, de asemenea, un sistem de-upgrade-ul la nivel de software, care se vor aplica tuturor STBs restante și să introducă o funcționalitate Auto de așteptare. This will switch off the set-top if there are no interactions for 3.5 hours. Acest lucru va opri set-top în cazul în care nu există interacțiuni pentru 3.5 oră.

During a press presentation, Andrew Kearney, VP TV Products of UPC Broadband, said experience showed that there is a peak in the use of the 'search' functionality on the STB on Sunday afternoons. În timpul unei prezentări de presa, Andrew Kearney, VP Produse TV din UPC Broadband, a declarat experiența a arătat că există un vârf în utilizarea de căutare "funcționalitatea pe STB pe duminică după-amiaza. “People are busy planning the week ahead and programming their PVR.” "Oamenii sunt ocupat de planificare The Week Ahead și programarea PVR lor".

The three set-top are the Thomson DC16211, a SD PVR with dual tuners and up to 65 hours recording, the Cisco 8485 HD PVR with dual tuners and up to 140 hours recording; and the Pace DCR7111, an HD set-top without PVR. Set-top trei sunt DC16211 Thomson, un PVR SD cu tunere dublă și până la 65 ore de inregistrare, Cisco 8485 HD PVR cu tunere dublă și de înregistrare de până la 140 de ore; și DCR7111 Pace, HD, un set-top, fără PVR .

Sursa: http://translate.goo...=ro...l=ro&sa=G
Traducere: "Google".

 Swiby, on 17th September 2009, 13:47, said:

Oricum, este aiurea sa faca reclama la SCART si nici macar in specificatiile de pe site-ul producatorului sa nu aminteasca de HDMI. Aparatul este foarte interesant, pacat ca are dvr.

Este frumos mediabox-ul, fiabil și are o telecomandă frumoasă și practică.

Edited by megafanro, 17 September 2009 - 13:13.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate