U.P.C. - 51 de canale în format H.D. (49+ 2x LookSport PPV). Partea I.

Posted 02 April 2009 - 00:29

La U.P.C. din toamnă, televiziunea de Înaltă definiție.
Sursa: http://www.zf.ro/bus...e-mici-4129075/ ----------------------------------------------------------Mikaloff, despre culisele restructurarii U.P.C.: Prima mea grija a fost sa preiau controlul proceselor si sa stabilizez compania. Dupa ce anul trecut a adus oameni noi in management, a restructurat personalul si a oprit caderea pe principala linie de business, cablul TV, Jack Mikaloff spune ca acum U.P.C. este bine pozitionata pentru a creste in acest an, in ciuda contextului economic.
Ce stiati despre RomĂąnia inainte de a fi numit C.E.O.?
Edited by a_d_y, 29 October 2018 - 17:54. |
Posted 02 April 2009 - 11:26

In ziarul financiar articolul este mul mai mare
asta de jos mi sa parut scurta si la obiect. Sursa http://www.broadband...ws.com/?p=16227 Jack Mikaloff, the head of UPC in Romania, has described competition in the country’s telecom market as irrational. In a wide-ranging interview with ZF, he said that the prices charged by operators had become so low they were starting to hold back investment. Mikaloff oversaw a 30% reduction in UPC fees in 2008 in a bid to stem falling subscriber numbers. At the same time, the operator invested €40 million in its network and is now seeing growing take up in digital TV services, PVRs and internet access at speeds of 20 Mbps. UPC expects the latter trend to continue this autumn, when it launches HD services in Romania. Edited by megafanro, 02 April 2009 - 13:46. |
Posted 02 April 2009 - 23:20

Parerea mea e ca a gresit atunci cand a anuntat acum HD candva doar in toamna pentru ca acum ceilalti se vor grabi sa atace placinta inaintea toamnei si ei vor ramane doar cu abonatii fideli sau captivi (si amatori de HD).
Edited by MD, 02 April 2009 - 23:30. |
Posted 03 April 2009 - 16:18

Parerea mea e ca a gresit atunci cand a anuntat acum HD candva doar in toamna pentru ca acum ceilalti se vor grabi sa atace placinta inaintea toamnei si ei vor ramane doar cu abonatii fideli sau captivi (si amatori de HD). Se grabesc, nu se grabesc..asta e.. dupa ce s-a lansat prin 2005 dvb c de catre astral si altii s-au grabit..( rcs) si uite ca tot asa a ramas la ei serviciul. degeaba pui 3-4 canale si spui ca ai HD daca nu vii cu nimic care sa te diferentieze in piata. |
Posted 05 April 2009 - 16:28

Intrebarea e daca pot sa lanseze HD pana in toamna atat RDS cat si UPC, au infrastructura necesara ?
S-a mai spus si ca tot in toamna UPC va lansa oferta de internet de 100 Mbps dar nu stiu daca infrastructura nationala actuala va suporta asemenea viteze...ramane de vazut daca RDS sunt capabili sa raspunda acestor oferte revolutionare ale UPC Si din cate am inteles pana acum se pare ca inh tomana vom avea HD urmatoarele posturi: Antena 1, Antena 3, ProTV, TVR 1, Realitatea TV si PrimaTV Edited by Jaguar Paw, 05 April 2009 - 16:29. |
Posted 06 April 2009 - 19:20

Intrebarea e daca pot sa lanseze HD pana in toamna atat RDS cat si UPC, au infrastructura necesara ? S-a mai spus si ca tot in toamna UPC va lansa oferta de internet de 100 Mbps dar nu stiu daca infrastructura nationala actuala va suporta asemenea viteze...ramane de vazut daca RDS sunt capabili sa raspunda acestor oferte revolutionare ale UPC Si din cate am inteles pana acum se pare ca inh tomana vom avea HD urmatoarele posturi: Antena 1, Antena 3, ProTV, TVR 1, Realitatea TV si PrimaTV iti dai seama ca daca bosul UPC din Romania declara asta..asa o sa fie.. |
Posted 06 April 2009 - 19:37

Posted 07 April 2009 - 05:24

UPC da insa nu am auzit inca nicio reactie din partea RDS, sunt curios daca ei vor putea fi capabili de o oferta similara :-) Au si Rcs ul , dvb c...dar daca le comparam sunt cu ani lumina inapoi.... nici eu nu am vazut nimic oficial in acest sens din partea conducerii, noroc ca au grija trepadusii lor sa lanseze zvonuri.. sa vezi acum ce ma iau iarasi la intrebari toate clonele cu mai putin de 10 posturi.. ![]() Edited by lafayette, 07 April 2009 - 05:25. |
Posted 07 April 2009 - 08:51

dvb-c de la rds nici nu prea exista. De aceea nu prea vorbesc nici ei de serviciul asta. Daca vor introduce vreun hd vreodata va trebui sa reformeze digicablu tv asta. Acum e de toata jena.
|
Posted 08 April 2009 - 10:55

Reforma lui Mikaloff, C.E.O. U.P.C. România.
2. IN CURAND. In ultimul trimestru al acestui an, UPC va oferi un pachet de 6–10 posturi high‑definition (H.D). Studiile interne ale Companiei spun ca in prezent 500.000 de romani au televizoare tip plasma sau L.C.D. compatibile H.D. Potrivit Ralucai Milin, directorul de marketing al operatorului, U.P.C. ![]() ![]() 3. VIDEO‑ON‑DEMAND. Intr‑un Orizont mai lung de timp, C.E.O.‑ul Jack Mikaloff spune ca ia in calcul o oferta de video‑on‑demand, serviciu care poate fi comparat cu inchirierea de filme. Clientii pot cere in orice moment rularea unui film anume din biblioteca operatorului. In cele mai dezvoltate tari din punct de vedere tehnologic, acest serviciu a ajuns la stadiul in care poate sugera clientilor, în baza istoricului de vizionare, ce alte filme i‑ar putea interesa. Inainte de Mikaloff: Jack Mikaloff a preluat functia de C.E.O. al U.P.C. dupa opt ani in care compania a fost condusa de un alt american, Richard Anderson – care, la mometul plecarii, se considera „inghesuit“, potrivit propriei formulari, de competitori. 1) ANDERSON STYLE. O politica a pasilor poate prea marunti – iata o parafraza ce ar putea rezuma stilul de management pe care Richard Anderson l‑a practicat timp de opt ani, cat a fost sef al operatiunilor U.P.C. in România. Observatorii pietei de comunicatii cred ca managementul conservator al lui Anderson, potrivit poate pentru alte piete, a fost un dezavantaj pentru cea romanească, marcata de strategiile agresive ale R.C.S.&R.D.S. si, mai apoi, ale Romtelecom. 2) CATEVA FAPTE. Sa ne amintim ca, pana la achizitia Astral in vara anului 2005, U.P.C. – in ciuda faptului ca era singura multinationala de pe piata de cablu TV – era doar al treilea jucator, aflat la mare distanta in termeni de numar de abonati de primii doi clasati, R.C.S.&R.D.S. si "Astral". Anterior achizitiei "Astral", U.P.C. România nu pariase pe cartea extinderii agresive. 3) POST‑ASTRAL. Anderson a ramas prudent in decizii si dupa achizitia "Astral", care a adus U.P.C. România pe primul loc pe piata de cablu TV. Compania a pierdut insa locul intai la sfarsitul anului trecut, primul din mandatul lui Jack Mikaloff. Mai mult: U.P.C. România a ramas in urma si in materie de Internet si televiziune digitala D.T.H., in principal pentru ca nu a contracarat la timp agresivitatea principalilor doi competitori. 4) FOCUS PE OPERATIUNI. In februarie 2008, Richard Anderson avea sa fie schimbat din functie inainte de incheierea mandatului, o miscare care nu fusese anticipata de piata. Inlocuitorul lui, de asemeni american, Jack Mikaloff, are – spre deosebire de Anderson, care era finantist – "background" in operatiuni. De altfel, din cei zece ani pe care i‑a petrecut in Europa (din cei 38 de experienta in industrie), Mikaloff a fost timp de opt ani director de operatiuni al U.P.C. Franta. 5) PRIMELE MASURI. E usor de dedus ca misiunea principala a lui Mikaloff la U.P.C. România a fost una de natura operationala. El a simplificat (printr‑un proces de centralizare) mai multe departamente ale companiei, precum cele de contabilitate si suport. Unul dintre cele mai notabile rezultate e stabilizarea bazei de abonati pe cablu TV, lucru pe care l‑a reusit si prin reducerea tarifelor. Totodata, Mikaloff a dat o alta dinamica strategiei U.P.C., dupa modelul principalilor competitori, si in zona de Internet si telefonie fixa. [ http://media2.gruprc.ro/photo/thumbs/300_211/042009/164769875a37b756084d9fbba34ed36f.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]"Eram in armata, in perioada razboiului din Vietnam, dar au hotarat sa nu ma trimita, si eu am fost O.K. cu decizia. Nu sunt un veteran din Vietnam, dar sunt agresiv in business" - Jack Mikaloff, C.E.O. U.P.C. România. Foto: Laszlo Raduly. Sursa: http://www.moneyexpr...i_mikaloff.html Edited by megafanro, 08 April 2009 - 11:34. |
Posted 08 April 2009 - 11:20

Sint abonat UPC de 2 ani. Platesc 20 milioane lei vechi pe an. Calitatea serviciilor este de kkat. Internetul merge mizerabil desi am ales varianta cea mai scumpa. Parca sintem in Congo, fac adrese catre conducere cu nr. de inregistrare dar nu se sinchisesc sa raspunda. Este incredibil ce se intimpla. Daca reclami telefonic si ai noroc sa raspunda din Bucuresti, macar dialogul este civilizat, DAR DACA RASPUNDE UN ANGAJAT DIN CLUJ, RAMAI PERPLEX, SINT PUR SI SIMPLU PROSTI DE PUT, PARCA AI VORBI CU UNUL CARE ESTE CU VACILE PE CIMP...
CUM SE VOR APROPIA DE CASA MEA RDS, VOI REZILIA CONTRACTUL CU MIZERIA DE UPC-ASTRAL, CEA MAI DE CACAT FIRMA DIN ROMANIA. CUM SA NU RASPUZI DOMNULE LA ADRESELE PROPRIILOR ABONATI. Quote Edit: Fără reply, te rog! Și fără jigniri! Edited by megafanro, 08 April 2009 - 11:25. |
|
Posted 08 April 2009 - 17:38

Intrebarea e daca pot sa lanseze HD pana in toamna atat RDS cat si UPC, au infrastructura necesara ? S-a mai spus si ca tot in toamna UPC va lansa oferta de internet de 100 Mbps dar nu stiu daca infrastructura nationala actuala va suporta asemenea viteze...ramane de vazut daca RDS sunt capabili sa raspunda acestor oferte revolutionare ale UPC Si din cate am inteles pana acum se pare ca inh tomana vom avea HD urmatoarele posturi: Antena 1, Antena 3, ProTV, TVR 1, Realitatea TV si PrimaTV Jack Mikaloff, CEO UPC Romania : In ultimul trimestru al acestui an, UPC va oferi un pachet de 6–10 posturi high‑definition (HD). |
Posted 08 April 2009 - 20:22

canalele vor fi asa ( dupa mine)
1. TVR HD ( 24/24 pana in toamna) 2. HISTORY HD ( 24/24) 3. HBO HD ( cu siguranta se va lansa) 4. DISCOVERY HD ( este deja la ines) 5. EUROSPORT HD ( cu siguranta se va lansa) 6. PRO TV HD ( probabil 24/24) 7. NATIONAL GEOGRAPHIC 8. BEBE TV HD ( deja este disponibil) 9. FASHION HD ( este disponibil ) |
Posted 08 April 2009 - 21:09

UPC are o oferta faina pe catv digital,dar au si ei multe bube...internetul pe care il au este un serviciu mediu spre slab.
Este adevarat ca rds are serviciul dvb-c pus pe linie secundara,nu prea se concentreaza la el.Deci aici daca cei de la rds nu se misca,s-ar putea ca upc sa ramana cu un avantaj.Dar cand ii vad ca vorbesc de parca ei au inventat apa calda,si dau cifre mai ales la internet care sigur nu o sa le respecte,imi pare clar ca e doar un rahat si upc-ul si managementul lor asta de-l lauda ziarele. |
Posted 08 April 2009 - 22:16

UPC are o oferta faina pe catv digital,dar au si ei multe bube...internetul pe care il au este un serviciu mediu spre slab. Este adevarat ca rds are serviciul dvb-c pus pe linie secundara,nu prea se concentreaza la el.Deci aici daca cei de la rds nu se misca,s-ar putea ca upc sa ramana cu un avantaj.Dar cand ii vad ca vorbesc de parca ei au inventat apa calda,si dau cifre mai ales la internet care sigur nu o sa le respecte,imi pare clar ca e doar un rahat si upc-ul si managementul lor asta de-l lauda ziarele. omule , upc a adus echivalentul Tivo in romania, acum aduce si HD ...VOD...si noi ne plangem//.. ne intoarcem la radiourile pe lampi sau telefoanele cu manivela si disc? Edited by lafayette, 08 April 2009 - 22:18. |
Posted 08 April 2009 - 22:48

UPC are planuri mari! Cred ca toti operatori au asemenea planuri. Posibil ca in toamna sa vedem si IPTV de la RTC.
HD, VOD sunt servicii bune dar vor ramane servicii de nisa. Cei 100 Mbps sunt mai mult pentru imagine, ca si abonamentul de 20Mbps de la RTC. Nu am vazut o crestere teribila a nr de clientii pe date la UPC de cand au anuntat cresterile de viteza la 10 si 20Mbps. Cand UPC a marit vitezele la actualele viteze, RTC oferea abia 4Mbps! Totusi, upc.ro impresioneaza cu vitezele pe care le ofera, 10, 20Mbps, insa in practica aceste abonamente lasa foarte mult de dorit. Pacat ca serviciul TV Digital de la UPC nu este "sustinut" de internet lor, a carui calitate e foarte slaba. Dar pana la toamna mai este... Edited by Farrell, 08 April 2009 - 22:56. |
Posted 09 April 2009 - 10:55

canalele vor fi asa ( dupa mine) 1. TVR HD ( 24/24 pana in toamna) 2. HISTORY HD ( 24/24) 3. HBO HD ( cu siguranta se va lansa) 4. DISCOVERY HD ( este deja la ines) 5. EUROSPORT HD ( cu siguranta se va lansa) 6. PRO TV HD ( probabil 24/24) 7. NATIONAL GEOGRAPHIC 8. BEBE TV HD ( deja este disponibil) 9. FASHION HD ( este disponibil ) Sper sa bage si NATIONAL GEOGRAPHIC WILD HD si ANIMAL PLANET HD ![]() |
|
Posted 30 May 2009 - 15:16

Sursa: http://forum.softped...t...&start=3480
cred ca acum nu mai este niciun dubiu ![]() ![]()
Deci primul HD functional la CATV este la U.P.C. ![]() ![]() Edited by megafanro, 09 October 2015 - 14:00. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users