Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @Bucifon!

Sfat achizitie SUV - 36k euro

Open AI nu (este) Skynet

Soft care face așa ceva
 Funcționare boiler Ariston

Liceul militar?

Ce ratie are soldatul roman?

Autoturism Euro 4 poate intra la ...
 Ce credeți ca ar putea sa fi...

Situatia telefoanelor in 2023 in ...

Casa Franța

Flori pe langa gard
 Tranzacții suspecte

Despre SHEIN

Montaj WC suspendat - casa struct...

Credit agricol
 

U.P.C. - 51 de canale în format H.D. (49+ 2x LookSport PPV). Partea I.

* * * * * 3 votes
 • This topic is locked This topic is locked
26365 replies to this topic

#19
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,745
 • Înscris: 07.04.2006

Pro TV HD, din toamna in oferta U.P.C.

U.P.C., unul din cei mai mari jucatori de pe piata locala telecom, va lansa la finele anului serviciul de televiziune de inalta definitie (H.D.), care va include pentru inceput un numar de opt posturi TV, printre care posturile locale PRO TV si TVR.

Pe langa acestea, in oferta vor intra si variantele H.D. ale unor canale precum HBO si National Geographic, a precizat Raluca Milin, director de marketing si vanzari al operatorului.
Ea nu a oferit detalii despre tarifele care vor fi practicate pentru acest serviciu.
Pe de alta parte, si compania Romteleocm a anuntat ca va lansat "in curand" serviciile de televiziune H.D.
  Sursa: http://www.zf.ro/zf-...ta-upc-4484946/
-----------------------------------------------------------------------------------------

U.P.C. si Romtelecom pornesc lupta High Definition la servicii de televiziune.

U.P.C. România va introduce in toamna acestui an servicii de televiziune de inalta definitie (High Definition - H.D.), respectiv un pachet cu opt canale TV (TVR, Pro TV, HBO, Eurosport, History Channel, National Geographic, Fashion TV si BBC), a anuntat joi Raluca Milin, director de marketing si vanzari al operatorului. Tot joi, Fotis Karonis, director I.T. in cadrul Romtelecom a anuntat introducerea acestor servicii in perioada urmatoare la platforma Dolce in perioada urmatoare.

Serviciul H.D. al U.P.C. va fi oferit impreuna cu D.V.R. si va fi valabil in toate pachetele independente Digital TV (Small, Medium si Large) cu sau fara HBO Maxpak HD precum si pachetele cu mai multe servicii 2Play si 3Play. Milin nu a oferit detalii privind preturile noilor pachete de servicii.

Nici Romtelecom nu a dat mai multe detalii privind canalele TV ori preturile noilor pachete de serviciile TV High Definition.
Sursa: http://economie.hotn...televiziune.htm

Edited by megafanro, 04 June 2009 - 13:16.


#20
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,745
 • Înscris: 07.04.2006

U.P.C. România investeste 52 mil. de EURO in dezvoltare, in anul  2009, cu 30% mai mult fata de anul 2008.

Furnizorul de telecomunicatii U.P.C. Romania va investi in dezvoltare, in acest an, suma de 52 de milioane de EURO in crestere cu 30% fata de anul 2008, a anuntat joi directorul de marketing si vanzari al companiei, Raluca Milin.

"In anul 2008 am avut investitii de 40 milioane euro in televizuinea digitala prin cablu. Anul acesta, chiar daca este criza am decis sa marim investitiile la 52 de milioane de EURO pentru imbunatatirea si dezvoltarea retelei si lansarea de noi servicii", a declarat directorul de marketing si vanzari, Raluca Milin.
U.P.C. România va lansa in acest an reteaua wi-fi, extinderea televiziunii digitale in alte patru orase si, in toamna, televiziunea digitala H.D. cu opt programe.Potrivit lui Milin, televiziunea digitala H.D. se adreseaza clinetilor care detin televizoare L.C.D. si plasma. Conform studiilor in Romania exusta in prezent 700.000 de televizoare L.C.D., 150.000 dintre acestea apartinand clientilor U.P.C.

Sursa: http://www.standard....ta_de_2008.html#21
ploiesteanu

ploiesteanu

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 1,591
 • Înscris: 02.10.2006
Serviciul HD al UPC va fi oferit impreuna cu DVR si va fi valabil in toate pachetele independente Digital TV (Small, Medium si Large) cu sau fara HBO Maxpak HD precum si pachetele cu mai multe servicii 2Play si 3Play. Milin nu a oferit detalii privind preturile noilor pachete de servicii.

Nici Romtelecom nu a dat mai multe detalii privind canalele TV ori preturile noilor pachete de serviciile TV High Definition.

Romtelecom, servicii de acees la internet la viteze de pana la 30 Mbps din iulie

Operatorul a anuntat insa ca incepand cu luna viitoare va lansa servicii de internet VDSL (generatia urmatoare de DSL), la viteze de descarcare de pana la 30 Mbps si de upload de 3 Mbps, care vor fi disponibile in 10 orase, respectiv Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Braila, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Cluj Napoca, Timisoara, Sibiu. Preturile vor incepe de la aproximativ 10 euro pe luna.

Clicknet la pachet cu consola de jocuri Nintendo Wii

Operatorul a mai anuntat de asemenea lansarea pe perioada verii (incepand cu 12 iunie) a unei promotii care ofera la pachet conexiune broadband si consola de jocuri Nintendo Wii. Potrivit oficialilor Romtelecom este vorba de 5 abonamente disponibile in acest program, de 2, 4, 6, 8, 20 Mbps download, cu preturi incepand de la 8 euro/luna fara TVA.

Consola va fi disponibila la preturi cu discount sau gratuit; de pilda, va fi gratuita pentru abonamentul de 6 Mbps incheiat pentru o perioada de 3 ani (pret lunar 12,5 euro, fara TVA), pentru abonamentul de 8 Mbps incheiat pentru o perioada de 2 ani (pret lunar 16 euro, fara TVA), pentru abonamentul de 20 Mbps incheiat pentru o perioada de 1 an (pret lunar 39 euro, fara TVA).SURSA :http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5785092-upc-romtelecom-pornesc-lupta-high-definition-servicii-televiziune.htm

Edited by ploiesteanu, 04 June 2009 - 19:59.


#22
Farrell

Farrell

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,848
 • Înscris: 09.01.2007

Quote

U.P.C. România va introduce in toamna acestui an servicii de televiziune de inalta definitie (High Definition - H.D.), respectiv un pachet cu opt canale TV (TVR, Pro TV, HBO, Eurosport, History Channel, National Geographic, Fashion TV si BBC), a anuntat joi Raluca Milin, director de marketing si vanzari al operatorului.
Din cele 8 canale ma intereseaza doar doua: History Channel si National Geographic. Deci pe restul de 6 ar trebui sa le platesc degeaba! Poate vine RTC-ul cu ceva peste. Cred ca va fi o lupata dura intre RTC si UPC mai ales ca RTC iasa la atac si pe net de mare viteza fara limitari.
Viitoru abonament de 100Mbps de la UPC va fi pur simbolic.

#23
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,745
 • Înscris: 07.04.2006

U.P.C.: 11.000 de numere fixe portate.

U.P.C. România, unul dintre principalii jucatori din piata locala de telecom, a atras prin portabilitate 11.000 de utilizatori de telefonie fixa, pana la sfarsitul lunii mai, a declarat directorul de vanzari si marketing al companiei, Raluca Milin. Compania introduce, in toamna, serviciile de televiziune H.D., pe o piata de 700.000 de televizoare L.C.D. compatibile, potrivit estimarilor U.P.C.

Sursa: http://www.standard....xe_portate.html

-----------------------------------------------------------------------

Quote

U.P.C. si Romtelecom pornesc lupta High Definition pe servicii de televiziune.


  U.P.C. România va introduce in toamna acestui an servicii de televiziune de inalta definitie (High Definition - H.D.), respectiv un pachet cu opt canale TV (TVR, Pro TV, HBO, Eurosport, History Channel, National Geographic, Fashion TV si BBC), a anuntat joi Raluca Milin, director de marketing si vanzari al operatorului. Tot joi, Fotis Karonis, director I.T. in cadrul Romtelecom a anuntat introducerea acestor servicii la platforma Dolce in perioada urmatoare.

 •     Serviciul H.D. al U.P.C. va fi oferit impreuna cu DVR si va fi valabil in toate pachetele independente Digital TV (Small, Medium si Large) cu sau fara HBO Maxpak HD precum si pachetele cu mai multe servicii 2Play si 3Play. Milin nu a oferit detalii privind preturile noilor pachete de servicii.
 • Nici Romtelecom nu a dat mai multe detalii privind canalele TV ori preturile noilor pachete de serviciile TV High Definition.
  Romtelecom, servicii de acees la internet la viteze de pana la 30 Mbps din iulie.

  Operatorul a anuntat insa ca incepand cu luna viitoare va lansa servicii de internet V.D.S.L. (generatia urmatoare de D.S.L.), la viteze de descarcare de pana la 30 Mbps si de upload de 3 Mbps, care vor fi disponibile in 10 orase, respectiv București, Constanța, Ploiești, Brăila, Bacău, Iași, Piatra-Neamț, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu. Preturile vor incepe de la aproximativ 10 EURO pe luna.

  Clicknet la pachet cu consola de jocuri Nintendo Wii.

 •   Operatorul a mai anuntat de asemenea lansarea pe perioada verii (incepand cu data de 12 iunie) a unei promotii care ofera la pachet conexiune "broadband" si consola de jocuri "Nintendo Wii". Potrivit oficialilor Romtelecom este vorba de 5 abonamente disponibile in acest program, de 2, 4, 6, 8, 20 Mbps download, cu preturi incepand de la 8 EURO/luna fara T.V.A.
 • Consola va fi disponibila la preturi cu discount sau gratuit; de pilda, va fi gratuita pentru abonamentul de 6 Mbps incheiat pentru o perioada de 3 ani (pret lunar 12,5 EURU, fara T.V.A.), pentru abonamentul de 8 Mbps incheiat pentru o perioada de 2 ani (pret lunar 16 EURO, fara T.V.A.), pentru abonamentul de 20 Mbps incheiat pentru o perioada de 1 an (pret lunar 39 EURO, fara T.V.A.).
:coolspeak:  :peacefingers:  :OK:  :thumbup:

Edited by megafanro, 04 June 2009 - 21:53.


#24
nicu131

nicu131

  Bad Motherfucker

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,531
 • Înscris: 12.02.2008
pachetul de 8 posturi va costa peste 60 ron :angry2:

#25
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,745
 • Înscris: 07.04.2006
          

  
    

"Autostrazile" pentru plasme si LCD-uri, date in folosinta din anul 2009.

   Urmeaza un an bogat pentru utilizatorii serviciilor de televiziune digitala, fie ca este vorba despre cea prin satelit sau prin cablu ori ca ne referim la  viitoarele transmisiuni terestre de semnal TV digital. astfel, trecerea televiziunilor de la analogic la digital in România va incepe in acest an, urmand ca pana la data de 1 august sa se acorde prin licitatie comparativa patru multiplexuri pentru transmisia a 14 televiziuni in format digital la nivel national, dupa cum a anuntat ieri ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Gabriel Sandu, prezent la a XIII-a editie a Zilei Comunicatiilor.
 • Un multiplex digital terestru este un grup de programe si servicii audiovizuale transmise prin emisie radioelectrica terestra, utilizand modulatie digitala si avand acoperire nationala ori regionala. Autoritatile au anuntat, inca din martie 2009, ca primele posturi de televiziune ce vor putea fi receptionate in format digital, gratuit, sunt TVR 1, TVR 2, Antena 1, Prima TV, Realitatea TV, Pro TV si National TV. Pentru ca receptia semnalului TV in format digital este conditionata insa de existenta unui echipament separat, pe care majoritatea televizoarelor mai vechi nu il au incorporat, iar  1,5 milioane de gospodarii din România sunt sub pragul de saracie, statul va fi cel care va subventiona achizitionarea acestor echipamente.
28 de canale digitale pana in anul 2012.
 • Licitatia pentru achizitionarea acestora pentru populatia defavorizata va fi organizata dupa adoptarea actului normativ privind tranzitia la digital, care va fi discutat de Executiv in cursul saptamanii viitoare. "Sper ca actul normativ sa fie adoptat de Executiv saptamana viitoare", a declarat Gabriel Sandu. "Vom sustine financiar populatia defavorizata si cu venituri la "limita saraciei" in vederea achizitionarii echipamentelor pentru receptionarea programelor de televiziune in format digital."
 • Pana in anul 2012, cand România ar trebui sa inchida si ultimul emitator analogic, vor transmite digital inca 28 de programe sau transmisii de continut multimedia.
Urmeaza serviciile H.D.TV.
 • Calitatea transmisiei in sistem digital este net superioara in comparatie cu cea in sistem analogic, dar nu este vorba despre emisie in format high definition (H.D.). De acest lucru vor beneficia, in urmatoarele luni, abonatii televiziunii prin satelit Dolce si cei ai televiziunii digitale prin cablu U.P.C., reprezentantii Romtelecom si cei ai furnizorului de cablu TV anuntand ca vor lansa in urmatoarele luni servicii H.D..
 • U.P.C. va transmite in High Definition opt canale TV: Pro TV HD, TVR HD, HBO HD, Eurosport HD, History Channel HD, National Geographic HD, Fashion TV HD si BBC HD. "In anul 2009, in România vor exista peste 700.000 de televizoare H.D. Ready si Full H.D., a aratat Raluca Milin, director de marketing al U.P.C. Tuturor le lipseste, la fel ca si masinilor scumpe, o autostrada pe care sa isi poata demonstra adevarata valoare. Programele transmise in High Definition reprezinta autostrada pentru posesorii de plasme si L.C.D.-uri."
 • Acest serviciu urmeaza sa fie oferit impreuna cu D.V.R., serviciul de video recording deja existent, prin care utilizatorii isi pot programa si inregistra emisiunile preferate pentru a le viziona atunci cand doresc sau pot intrerupe si derula inainte sau inapoi in timp ce urmaresc emisiunea preferata. Acest serviciu de video recording va fi disponibil si la Dolce insa reprezentantii companiei nu au dezvaluit inca si canalele TV ce vor fi retransmise in H.D.
Sursa: http://www.romaniali...a-din-2009.html

Edited by megafanro, 04 June 2009 - 23:19.


#26
lafayette

lafayette

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,341
 • Înscris: 25.12.2006

View Postnicu131, on 4th June 2009, 17:16, said:

pachetul de 8 posturi va costa peste 60 ron :angry2:
ceva info oficial sau vorbim asa sa ne aflam in treaba..??

#27
dreaQ

dreaQ

  I'm too old for this shit

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,324
 • Înscris: 02.06.2005

View Postlafayette, on 5th June 2009, 00:19, said:

ceva info oficial sau vorbim asa sa ne aflam in treaba..??

Nu e nimic oficial. 90% din cele spuse aici sunt scoase din burta.

#28
morpheusdj

morpheusdj

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,036
 • Înscris: 21.05.2004
Cred ca nici cei de la UPC n-au stabilit inca un pret exact pentru serviciu, asa ca degeaba ne aruncam in afirmatii. Singura certitudine este ca in Polonia sau Ungaria, serviciul HD de la UPC costa aproximativ 100 ROn si este oeferit doar impreuna cu pachetul maxim, ceea ce am inteles ca nu va fi cazul la noi.

#29
danieliankoo

danieliankoo

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,796
 • Înscris: 23.01.2005
NU TRE SA FIE SUPER.  
E NEVOIE CLAR DE TVR PENTRU CHAMPIONS LEAGUE, DE EUROSPORT SI DE DISCOVERY CH.
PROBLEMA E PRETUL PENTRU CA UPC SUNT CEI MAI SCUMPI

#30
luci1tl

luci1tl

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 214
 • Înscris: 21.05.2006
dar au hd ,vizibil nu pentru toti momentan,dar este sigur ! vei fi surprins de grila !

#31
Jaguar Paw

Jaguar Paw

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,051
 • Înscris: 27.03.2007

View Postluci1tl, on 4th September 2009, 17:18, said:

dar au hd ,vizibil nu pentru toti momentan,dar este sigur ! vei fi surprins de grila !
Daca stii ce canale vor fi in grila HD ai putea sa le spui aici...

Legat de canale noi Comedy Central m-ar interesa si pe mine  :rolleyes:

Edited by Jaguar Paw, 04 September 2009 - 16:47.


#32
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,745
 • Înscris: 07.04.2006

View PostJaguar Paw, on 4th September 2009, 17:40, said:

Daca stii ce canale vor fi in grila HD ai putea sa le spui aici...

Legat de canale noi Comedy Central m-ar interesa si pe mine :rolleyes:

Subscriu. :coolspeak:

#33
luci1tl

luci1tl

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 214
 • Înscris: 21.05.2006
Nu pot sa va spun ,sunt teste,concurenta e mare ,nu divulg nimic.Imaginea este ok,nu sunt de acord cu un singur canal din grila,dar aici sunt subiectiv,in locul lui as mai introduce inca unul de documentare.E mai bine sa apara oferta oficiala si grila definitiva !

#34
Jaguar Paw

Jaguar Paw

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,051
 • Înscris: 27.03.2007

View Postluci1tl, on 4th September 2009, 17:59, said:

Nu pot sa va spun ,sunt teste,concurenta e mare ,nu divulg nimic.Imaginea este ok,nu sunt de acord cu un singur canal din grila,dar aici sunt subiectiv,in locul lui as mai introduce inca unul de documentare.E mai bine sa apara oferta oficiala si grila definitiva !
Sunt mai mult de 10 canale sau mai putine ?  :P

Edited by Jaguar Paw, 04 September 2009 - 17:13.


#35
gool

gool

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 245
 • Înscris: 09.06.2009

View Postluci1tl, on 4th September 2009, 17:59, said:

Nu pot sa va spun ,sunt teste,concurenta e mare ,nu divulg nimic.Imaginea este ok,nu sunt de acord cu un singur canal din grila,dar aici sunt subiectiv,in locul lui as mai introduce inca unul de documentare.E mai bine sa apara oferta oficiala si grila definitiva !
Probabil ca lipseste Discovery HD.

#36
Florin64x

Florin64x

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,419
 • Înscris: 19.04.2007

View Postgool, on 4th September 2009, 18:19, said:

Probabil ca lipseste Discovery HD.
lipseste animal planet hd cred

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate