U.P.C. - 51 de canale în format H.D. (49+ 2x LookSport PPV). Partea I.

Posted 04 September 2009 - 17:25

Posted 04 September 2009 - 17:37

Ce secret e cu grila HD ... ati dat-o rau in secretomanie. Grila a fost anuntata de acum 2 luni s-a spus ca vor fi 8 canale si care. Am mai discutat si aici de n ori cred in ultima luna de cand sunt online pe retea ca lipeste HBO HD din ceea ce s-a anuntat si Discovery HD din ce ar fi fost de bun simt sa fie intr-un pachet HD.
Canalele HD sunt "vizibile" cu orice tv cu tuner DVB-C. (PRO,TVR,NG,FTV,Eurosport,BBC, History) Edited by MD, 04 September 2009 - 17:41. |
Posted 04 September 2009 - 17:40

nu sunt definitive aceste canale enumerate mai sus,dupa cum nu stiu nici daca receptoarele de acum vor fi si la end user,sunt mai placute la aspect decat cele sd,afisaj digital al canalului vizionat,hdd etc.
ftv hd-bleah Edited by luci1tl, 04 September 2009 - 17:47. |
Posted 04 September 2009 - 17:44

De ce lipsesc Discovery HD si HBO HD ?
Un pachet de 10 canale care sa le includa si pe cele 2 ar fi intradevar super, fara cele 2 se reduce valoarea pachetului cu 30% E bine si asa decat nimic :-) Edited by Jaguar Paw, 04 September 2009 - 17:47. |
Posted 04 September 2009 - 17:48

Posted 04 September 2009 - 18:53

nu sunt definitive aceste canale enumerate mai sus,dupa cum nu stiu nici daca receptoarele de acum vor fi si la end user,sunt mai placute la aspect decat cele sd,afisaj digital al canalului vizionat,hdd etc. ftv hd-bleah Ce ai omule cu FTV HD? femeilor le plac astfel de canale..... stiu ca noi, barbatii, am fi vrut Hustler HD.... dar asta e..lady s first... ![]() Edited by lafayette, 04 September 2009 - 19:05. |
Posted 11 September 2009 - 12:25

U.P.C. intra pe segmentul de inalta definitie din octombrie. Televiziunea de inalta definitie va fi disponibil pentru utilizatorii abonati la serviciul digital video recorder. Clientii U.P.C. vor putea viziona aprox 10 posturi de televiziune de tip HD. Sursa: http://www.zf.ro/zf-...ombrie-4884000/ Edited by megafanro, 11 September 2009 - 12:26. |
Posted 11 September 2009 - 12:28

Aha...UPC-ul consideră că cei care nu au DVR sigur nu vor dori HD....proastă mișcare.
|
Posted 11 September 2009 - 12:33

U.P.C.: canale TV in format H.D., cautare in programele TV si inregistrarea serialelor.
Edited by megafanro, 11 September 2009 - 12:47. |
Posted 11 September 2009 - 13:04

Quote - FORMAT NORMAL -
Edited by megafanro, 11 September 2009 - 13:06. |
Posted 11 September 2009 - 13:08

Se grabesc, nu se grabesc..asta e.. dupa ce s-a lansat prin 2005 dvb c de catre astral si altii s-au grabit..( rcs) si uite ca tot asa a ramas la ei serviciul. degeaba pui 3-4 canale si spui ca ai HD daca nu vii cu nimic care sa te diferentieze in piata. Interesante rezultate la testul de viteza, mai bine zis la latimea de banda, se pare ca vana de la internet se deschide la tine in computer ![]() ![]() |
|
Posted 11 September 2009 - 16:05

U.P.C. lanseaza televiziune H.D. in 32 de orase, in prima parte a lunii octombrie.
Quote Lansare - dineu în municipiul București la data de 29 septembrie 2009, iar operațional în toată țara în octombrie 2009. Edited by megafanro, 11 September 2009 - 16:12. |
Posted 11 September 2009 - 22:09

Cum adica aproximativ nici cu 3 saptamani inainte nu stiu cate canale vor fi in pachetul HD ? Sau asta tine tot de secretomania sefilor UPC ?
In iunie au spus clar 8 canale si care acum cu 3 saptamani inainte de lansare nu se mai stie concret nimic e doar aproximativ numarul. Sigura mea speranta pozitiva legata de aproximarea acesta tine de posibila lansare a HBO HD in RO in octombrie dar ma indoiesc ca nu a rasuflat nici un zvon in acest sens. A si bineinteles si introducerea Discovery HD pe locul 9 si atunci 10 poate sa fie si umplutura gen FTV. Nu stiu daca in dorinta de a veni cu un numar mai mare de canale ( 10 in loc de 8) nu vor recurge la o compresie mai mare si la introducerea a 2-3 canale gen FTV canale care sunt FTA si pentru care nu platesc probabil nimic dar vor da bine la numar. Quote Serviciul DVR HD ar putea fi mai scump decat cel furnizat in prezent. Buna gluma, ar putea fi ... sigur va fi mai scump, din pacate. Edited by MD, 11 September 2009 - 22:23. |
Posted 11 September 2009 - 22:34

U.P.C România va lansa servicii de televiziune H.D. „Încercăm să aducem cele mai noi servicii din oferta Liberty Global și în portofoliul UPC România. Mai multe detalii despre preț și numărul canalelor vor fi date publicității în data de 29 septembrie, într-o conferință de presă ”, a afirmat Bert Holtkamp. Clienții vor putea vizona următoarele posturi de televiziune de tip HD: TVR, PRO TV, HBO, Eurosport, History Channel, National Geographic, Fashion TV și BBC. De asemenea, UPC România se pregătește să lanseze, în data de 15 septembrie, un serviciu care va permite clienților operatorului, abonați la platforma digitală, să caute după titluri, actori sau orice alt termen în programul TV. În plus, abonații vor putea să programeze înregistrarea tuturor episoadelor unui serial TV preferat printr-o singură setare a dispozitivului. La începutul anului, UPC România a lansat serviciul Digital Video Recorder (DVR), care permite înregistrarea programelor TV, precum și o nouă platformă pentru televiziunea digitală prin cablu. Prin serviciul DVR, utilizatorii pot înregistra 65 de ore (165 GB) de programe TV și, de asemenea, pot opri, derula și relua emisiuni transmise în direct. La finele lunii iunie, compania avea 1,3 milioane de clienți. Sursa: http://www.capital.ro/articol/upc-romania-...-hd-124946.html Edited by megafanro, 11 September 2009 - 22:35. |
Posted 12 September 2009 - 08:33

1. Nu stiu nici ei ... cert e ca sunt 7 canale online si 3 de test in Bucuresti acum ca mai baga ceva din cele de test sau nu vom vedea ...
2. NU e o chestie cu care sa se laude ... si oricum "Mai multe detalii despre preț și numărul canalelor vor fi date publicității în data de 29 septembrie, într-o conferință de presă ?, a afirmat Bert Holtkamp" . 3. Tot ce se poate. 4. 1080i (cel putin cam asa e in UE)/ bitrate - nu grozav mai ales daca inghesuie 10 canale in loc de 8 ... / DD unde este ( asta se poate vedea si acum cu un tuner DVB-C) 5. DA. Ce sens are sa fie un STB cu DVR HD daca el inregistreaza in SD ... 6. Vezi 2. 7. Tot ce se poate. Edited by MD, 12 September 2009 - 08:36. |
Posted 12 September 2009 - 08:57

Cititi aici: http://www.broadband...anian-hd-plans/
Ei spun ca vor fi initial10 canale tv HD. Deci, pe parcurs numarul lor va creste. AVIZ AMATORILOR!!! ![]() |
Posted 12 September 2009 - 09:26

1. Nu stiu nici ei ... cert e ca sunt 7 canale online si 3 de test in Bucuresti acum ca mai baga ceva din cele de test sau nu vom vedea ... 2. NU e o chestie cu care sa se laude ... si oricum "Mai multe detalii despre preț și numărul canalelor vor fi date publicității în data de 29 septembrie, într-o conferință de presă ?, a afirmat Bert Holtkamp" . 3. Tot ce se poate. 4. 1080i (cel putin cam asa e in UE)/ bitrate - nu grozav mai ales daca inghesuie 10 canale in loc de 8 ... / DD unde este ( asta se poate vedea si acum cu un tuner DVB-C) 5. DA. Ce sens are sa fie un STB cu DVR HD daca el inregistreaza in SD ... 6. Vezi 2. 7. Tot ce se poate. ![]() stb-ul o sa fie unul de inalta calitate o sa vedeti despre ce e vorba in saptamanile care urmeaza Edited by Florin64x, 12 September 2009 - 09:28. |
|
Posted 12 September 2009 - 09:36

daca semnalul inregistrat e HD , inregistrezi si redai un semnal HD
de aia e stb DVR HD.. Edited by lafayette, 12 September 2009 - 09:48. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users