![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cand va reveni Isus si mai ales cum?
Last Updated: Jul 20 2022 10:26, Started by
ktulu22
, Jun 05 2009 13:47
·
0

Posted 07 July 2022 - 20:20

Da.
Și îmi pare tare rău pentru tine pentru că, vezi tu, tot discutând virtual ai ajuns să-mi devii drag. Ce păcat că vei ajunge în Iad! E atât de trist! ![]() |
Posted 08 July 2022 - 06:13

În Iad?
![]() ![]() |
Posted 09 July 2022 - 15:45

Posted 09 July 2022 - 18:21

Pace, Jake.
Dacă promit să nu mai folosesc acele expresii atât de urâte, ![]() ![]() Cu drag, al tău... ![]() |
Posted 10 July 2022 - 07:40

Am lansat ieri câteva nucleare, numai să-ți trezesc interesul și să vii, să fii iarăși cu noi, cu Logic, cu Paco, cu Daniel, echipa, și mai am nucleare de lansat... dar tu... nu vii...[ https://yoursmiles.org/msmile/sad/m1502.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Jake, Jake, cât am dorit să vă strâng ca găina puii de cloșcă sub aripile discrepanțelor... și nu vrei...[ https://yoursmiles.org/msmile/sad/m1507.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 11 July 2022 - 04:54

Mulțumesc de invitație, Darkule!
Din nefericire, nu pot crede promisiunile tale pentru că tu nu faci ce vrei ci ceea ce ești mânat de satana. Iar șeful tău nu se mulțumește doar să spună minciuni ci e musai să vină și cu blasfemii porcoase. Prefer să nu-ți mai vorbesc despre Dumnezeu ci mai degrabă să mă rog pentru tine. Domnul să-ți dea pacea inimii! |
Posted 11 July 2022 - 08:03

Și Hornet vorbește urât, uite, ieri a zis ”flegmă”, în loc de ”salivă”, dar tu te faci că nu vezi...
Nici nu mă miră... cine sunt cei mai urâți creștini? martorii lui Iehova? de către cine? de către cei mai îndepărtați ideologic, adică de budiști, musulmani, hinduși? nu, tocmai de către adventiști, apoi penticostali, baptiști... ăștia îi urăsc cel mai mult. Așa și tu! Nu vezi limbajul altora, mult mai ”colorat” ba chiar indecent, însă imediat sari când mai scriu și eu așa, colocvial...din an în paști, fiindcă în general încerc să folosesc expresii care să poată fi înțelese de cei care vin la cursurile mele absolut gratuite, nu cu bani, cum fac preoții! ![]()
Prefer să nu-ți mai vorbesc despre Dumnezeu E a treia oară. Prima dată a fost acum ceva ani, cu rusaliile, te-ai enervat rău de tot și nu ai mai vorbit. Deloc. Deși eu eram bine intenționat. A doua oară, anul trecut. Nu ai mai vorbit cu mine, cam o lună, dar ai menționat, cu lacrimi în ochi, că vei reîncepe comunicarea, dar că trebuie să fac măcar 10 pagini pe Debunked. Acum sunt 45. Și cu Discrepanțele eram atunci la început. Asta e a treia oară. Se pare că e ceva serios. Colegul Xlander te-a bombardat cu mail-uri în care ți-a dat, pare-se, un fel de ultimatum... ![]() |
Posted 11 July 2022 - 11:06

Posted 11 July 2022 - 11:59

Și Hornet vorbește urât, uite, ieri a zis ”flegmă”, în loc de ”salivă” Nu vorbește nimeni atât de urât ca tine aici pe forum ![]() Uite aici mostră:
Isus nu e lămurit complet despre ce s-a întâmplat, că a ieșit ceva din El, o putere sau, mai degrabă, o beșină cu mare putere, de s-a cufurit pe El...a trebuit să ia altă haină... ![]() |
Posted 20 July 2022 - 10:26

Trebuie să ascult de Xlander! Atunci trebuie să-ți iei la revedere, căci nu vei prinde revenirea lui Isus Christos! ![]() Xlander are nevoie de multă pocăință, trebuie să-și pună viața în ordine. El este un băiat bun, dar din păcate anturajul l-a stricat: se uită la filme cu violență și cu tentă sexuală. ![]() ![]() Edited by dark, 20 July 2022 - 10:30. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users