![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cand va reveni Isus si mai ales cum?

Posted 06 August 2016 - 11:28

Prin ce sunt echivalente spiritual situația din 587 BC, când evreii ajung în Babilon ca pedeapsă, cu situația din 1994 când după anul 2000 câțiva creștini confesionali susțin că au ieșit din "Babilon" - adica din alte confesiuni? Edited by zexelica, 06 August 2016 - 11:29. |
Posted 06 August 2016 - 18:22

E o similitudine, ok, dar sunt și diferențe, care strică analogia. Atunci n-au plecat ei, ci i-a dus robi Nabuco. Nu au ieșit din Babilon, ci au intrat și mulți au murit. Pentru ei a început atunci mânia de 70 de ani a lui Dumnezeu împotriva lor. Astea nu se pun in 1994?
Edited by logic1, 06 August 2016 - 18:25. |
Posted 06 August 2016 - 19:26

Drept raspuns, El a zis: "Eu nu sunt trimis decat la oile pierdute ale casei lui Israel." (Mat.15:24) Oile pierdute sunt cumva sfintii? Care sfinti, nu cumva sunt cu Hristos? Scrie ca nu a venit DECAT la oile pierdute ale casei lui Israel. Hristos nu a venit pt biserica (cei alesi din biserica)? Ia vezi aici, direct, pt cine s-a dat pe Sine? Nein. ![]() Explicatia matale e scoasa din context. Ce spune Isus aici se potriveste cu ce spune Pavel aici: 3. Caci aproape sa doresc sa fiu eu insumi anatema, despartit de Hristos, pentru fratii mei, rudele mele trupesti. 4. Ei sunt israeliti, au infierea, slava, legamintele, darea Legii, slujba dumnezeiasca, fagaduintele, 5. patriarhii, si din ei a iesit, dupa trup, Hristosul, care este mai presus de toate lucrurile, Dumnezeu binecuvantat in veci. Amin! Mai lasa subaprecierea asta continua la adresa Israelului (ala natural de la mama lui). In pasajul matale Isus vorbea cu o femeie cananita in contextul savarsirii unei vindecari, si Isus nu facea vindecari acolo unde sunt oameni necredinciosi. Da femeia a dat dovada de o credinta iesita din comun, si a primit de la Isus ceea ce a cerut. 58. Si n-a facut multe minuni in locul acela, din pricina necredintei lor. |
Posted 06 August 2016 - 19:40

Posted 06 August 2016 - 20:34

zexelica said:
Drept raspuns, El a zis: "Eu nu sunt trimis decat la oile pierdute ale casei lui Israel." (Mat.15:24) "Casa lui Israel" era un alt nume pentru împărăția lor. Dar această casă regală nu avea rege de multe secole. Astfel că israeliții erau ca niște oi fără păstor. "Oile pierdute ale casei lui Israel". Edited by logic1, 06 August 2016 - 20:35. |
Posted 06 August 2016 - 20:57

"Casa lui Israel" era un alt nume pentru împărăția lor. Dar această casă regală nu avea rege de multe secole. Astfel că israeliții erau ca niște oi fără păstor. "Oile pierdute ale casei lui Israel". Deci Hristos nu a venit pentru poporul Sau? "Binecuvantat este Domnul, Dumnezeul lui Israel, pentru ca a cercetat si a rascumparat pe poporul Sau. (Luc.1:68) Iuda si Israel, Sion, cand e vorba de binecuvantari, reprezinta alesii, sfintii. Edited by zexelica, 06 August 2016 - 20:58. |
Posted 06 August 2016 - 21:49

Bine ai confirmat. Cristos a venit la ai săi, la oile pierdute, și s-a oferit ca rege. Ca întreg, națiunea l-a respins, cu urmarea că a rămas fără rege (casa pustie).
|
Posted 07 August 2016 - 08:56

Ideea este ca atunci cand scrie Sion, casa lui Israel, Iuda, casa lui Iuda, biserica, trebuie vazut contextul, judecata/binecuvantare. Cand e judecata este in vedere institutia pamanteasca. Insa tot VT, chiar daca scrie casa lui Israel, dpdv duhovnicesc sunt sfintii sau biserica, cea pamanteasca sau cereasca. Voi vedeti numai Israelul fizic.
|
Posted 21 November 2017 - 22:36

Citeam cu cateva in zile Scriptura si m-am gandit sa dezbatem un subiect care am vazut ca a mai fost incercat la dezbatere si care as dori sa ne atraga atentia in ceea ce priveste pregatirea noastra personala pentru cea de a doua venire a lui Isus... Sunt atatea teorii care spun tot felul de lucruri... cum ca ar fi venit deja... cum ca ar veni in mod invizibil... cum ca nu va veni si ca Scriptura nu este decat o mare miciuna... Totusi voi ce credeti? P.S. Daca se considera ca acest subiect poate fi inchis de catre moderatori, nu e nici o problema... ![]() SCUZE DE GRESEALA DIN TITLU.. am vazut-o abia dupa ce am postat-o ![]() Aici se arată cum va veni: Faptele apostolilor 1:11 şi au zis: „Bărbaţi galileeni, de ce staţi şi vă uitaţi spre cer? Acest Isus care S-a înălţat la cer din mijlocul vostru va veni în acelaşi fel cum L-aţi văzut mergând la cer.” Cum a fost văzut mergând la cer? Înălțându-se. Dar este ciudat, că s-a înălțat deja și ar trebui să-L vedem coborându-se. Scriptura spune, însă, că El va veni înălțându-se. Dar El este în cer și nu se poate coborî, ceea ce înseamnă că altul va veni în locul Lui, deși va fi tot ”Iisus”, dar va fi doar la fel cum Iisus era și Tatăl. Și acest altul este Duhul Sfânt, că despre Acesta a spus Hristos că-L va trimite și va rămâne pururi cu oamenii. Și nu este vorba de Duhul Sfânt de la Cincizecime, că acesta a fost dat tuturor apostolilor ca o arvună doar, ci de Duhul Sfânt în carne și oase. Edited by Dorel666, 21 November 2017 - 22:36. |
Posted 22 November 2017 - 01:21

Posted 22 November 2017 - 07:33

Bine ai confirmat. Cristos a venit la ai săi, la oile pierdute, și s-a oferit ca rege. Ca întreg, națiunea l-a respins, cu urmarea că a rămas fără rege (casa pustie). ![]() antisemitism pe fata... ![]() |
|
Posted 22 November 2017 - 19:36

Națiunea prin conducerea ei religioasă (sinedriul), l-a respins ca Mesia pe un apartenent etnic al ei. Antisemitismul este ceva din exteriorul etniei semite...
![]() |
Posted 22 November 2017 - 23:18

Posted 23 November 2017 - 15:22

Posted 02 December 2017 - 12:49

Poporul lui Dumnezeu pleaca din locul promis care reprezinta imparatia lui Dumnezeu. Si n-ai tu idee cati au iesit, stimabile. Numai Dumnezeu stie. Ai iesit ca te-a smecherit satan.... Adunarea continua Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." Amin. (Mat.28:20) cu proba aferenta Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si Eu in mijlocul lor." (Mat.18:20) Ia pune tu termenul pt sfarsitul veacului ..??? ca din temperament..... o dai nainte pe laturi !!!
Mai sunt si alti singuri singurii? Nu sunt..si perioada este prin asemanare cu cea a lui Ilie in a carui apropiere suntem....unde si el tot asta credea..Dar ce-i raspunde Dumnezeu? "Mi-am pastrat sapte mii de barbati care nu si-au plecat genunchiul inaintea lui Baal." (Rom.11:4) Insa el ..se vedea singur ..asta e. Adunarea merge sigur si clar pana la sfarsitul veacului=judecata, Edited by husand, 02 December 2017 - 13:04. |
Posted 02 December 2017 - 13:30

Quote Cand va reveni Isus .....? La sfarsitul vremii.. 29. Indata dupa acele zile de necaz "soarele se va intuneca, luna nu-si va mai da lumina ei, stelele vor cadea din cer, si puterile cerurilor vor fi clatinate." 30. Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava. Una din pildele traite a Domnului tocmai subliniaza,slava , Matei 17 1. Dupa sase zile, Isus a luat cu El pe Petru, Iacov si Ioan, fratele lui, si i-a dus la o parte pe un munte inalt. 2. El S-a schimbat la fata inaintea lor; fata Lui a stralucit ca soarele, si hainele I s-au facut albe ca lumina. 3. Si iata ca li s-au aratat Moise si Ilie, stand de vorba cu El. 4. Petru a luat cuvantul si a zis lui Isus: "Doamne, este bine sa fim aici; daca vrei, am sa fac aici trei colibe: una pentru Tine, una pentru Moise si una pentru Ilie." Muntele (Zah.14:4) sase zile (2Pet.3:8) ..ca soarele .. (Apoc.1:16) colibe (sucot) Ioan 7 cand incepe judecata Moise..Ilie....(Apoc.11:3) unde am si termenul Edited by husand, 02 December 2017 - 13:30. |
Posted 02 December 2017 - 22:00

Ai iesit ca te-a smecherit satan.... Adunarea continua Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului." Amin. (Mat.28:20) cu proba aferenta Cu sfintii este pana la sfarsit, corect. Numai ca nu scrie CU CEI DIN BISERICA. Quote Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si Eu in mijlocul lor." (Mat.18:20) Ia pune tu termenul pt sfarsitul veacului ..??? ca din temperament..... o dai nainte pe laturi !!! 2 Tesaloniceni 2 7. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei. Acelasi cuvant, MESOS. Degeaba scrie, din pacate. Dar Dumnezeu ne-a avertizat de bisericosi ce vor face cand o iau pe aratura. Ca nevasta curva, care nici in ruptul capului nu recunoaste. Edited by zexelica, 02 December 2017 - 22:00. |
|
Posted 02 December 2017 - 22:47

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users