Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Cafeneaua "la Dorel"

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
2334 replies to this topic

#2323
MirelaLucia

MirelaLucia

    Senior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4,433
  • Înscris: 11.01.2007
Petre, nu ma supar, sunt pro discutiilor constructive. Am spus ca va trebui gasita o solutie pentru cazul tau, nu pentru ca este al tau ci pentru ca mai pot fi si altii in postura ta. Nu am spus ca o sa se mute topicul, nu am spus ce solutie se va gasi, va fi insa una corecta pentru toti, deci si pentru tine.

Tu chiar esti pe o nisa!!! Sunt in asentimentul tau cu cele enuntate de tine mai sus, tocmai de aceea trebuie gasita cea mai buna solutie. Momentan ea nu exista. Promit ca o sa revin cu propuneri in acest sens spre dezbatere.

Cu un jurnal esti in termeni, celalalt e in nisa!!! Prin ceea ce am spus mai sus nu am intentionat sa omor jurnale, dimpotriva sa creez climatul corect, clar de dezvoltare a lor .

Edited by MirelaLucia, 16 June 2010 - 22:02.


#2324
matzu_2003

matzu_2003

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 872
  • Înscris: 19.02.2008
Si eu intru tot in categoria Reclama ???

Mai ar trebui sa postez in continuare ???

#2325
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,542
  • Înscris: 10.05.2007

View PostMirelaLucia, on 16th June 2010, 20:09, said:

1.Orice regula facuta va avea musterii care sa caute sa o incalce. Deci nu imi fac probleme ca nu se vor gasi metode de a incerca sa pacalesti sistemul mai mult sau mai putin interpretabil. Asta nu inseamna ca regula nu trebuie facuta. Da tine de fler si DA nu este usor. Dar si asa cum este acum nu este bine.
2. Un constructor daca vrea sa prezinte un sistem se duce pe alta subarie si anume "Cum se construieste o casa" si prezinta solutia aia de care spui tu ca e de interes sau aparte generic, ca si tip de solutie constructiva,  prezinta partea de rezistenta la rezistenta, finisaje la finisaje, exterioare la exterioare. de aia sunt create ariile alea, pentru prezentare solutii tehnice bucata cu bucata, nu la gramada ca sa provoace reclama.
3. Da, este necesar aportul de informatie tehnica, sunt de acord, de aceea exista mai mult subarii ale ariei Casa Mea. Prezentarea unor asemenea solutii nu face subiectul Jurnalului de casa, atata tot, nu spun ca ele nu trebuie sa existe.
4. Se tolereaza aici doar topicul \'Santiere externe" deoarece in primul rand sunt foarte multe solutii care se practica pe afara si e bine ca lumea sa le stie si pe acestea, iar in al doilea rand sunt foarte putine sanse ca acei constructori care lucreaza pe afara sa isi gaseasca pe aici clienti care sa construiasca in arealul lor de lucru. Ceea ce face ca postarile lor sa fie pur si simplu de amorul meseriei si spre informare.
5. Nu in ultimul rand , nu este echitabil fata de alte meserii si am sa ma refer in principal la arhitecti, proiectanti de structuri, de instalatii, de electrice, etc...

Cum ar fi sa vina un arhitect sa prezinte, asa cum spui tu Astru o solutie arhitecturala mai deosebita. Daca tu ai o solutie tehnica deosebita, are si el una arhitecturala la fel. Sau vine Anaki si prezinta nu stiu ce sistem sofisticat si modern de instalatie electrica la casa, sau altceva, nu imi vine in cap acum.

Deci nu este fair!!!! plus ca prezentarea de solutii, ma repet, nu are de-a face cu subaria Jurnal constructie de casa
Sunt total de acord cu cele spuse de tine.
Eu nu ma gandesc la mine, poate, cum s-ar crede. Imi ajung jurnalele pe care le-am pus, mi-am facut treaba, buna, rea, cum a fost, ma gandesc ca poate au si altii o sansa sa-si aduca aportul.
Uite, vazand afluenta de informatii si de specialisti care au venit/revenit dupa plecarea mea, regret ca n-am facut-o mai demult.
Eu as face o propunere si aici ma refer la voi, grupul moderatorilor, si cei mai varstnici, cei datorita carora exista aceasta arie.
Mi se pare ca aria asta este mult prea incarcata. Sunt zeci de topice deschise, cu cateva pagini, 3 poze si gata casa. Hai sa facem/ti o triere si sa facem niste arii separate.
Jurnale de casa, cele care merita intr-adevar si care au adus aport considerabil. Junk-uri, thread-uri abandonate sau care s-au terminat inainte de a incepe, daca userul in cauza are dorinta de a continua topicul se va muta apoi la Jurnale. Si poate se face un soi de Coltul profesionistilor. Acolo unde se poate discuta liber de sisteme, se posteaza lucrari, etc...
Trebuie gandita toata treaba asta foarte bine si nu doar la sensul ca se face sau nu reclama.
Nu poate fi o situatie win-win doar pentru cei care capata informatii. De la cine sa capete? Dintr-un jurnal in care un user vorbeste din postura de bagator de seama? Nu toti desfac firul in patru. Nu toti se intereseaza despre toate etapele unei executii. Vin pe santier, fac 5 poze, le posteaza. Se pun intrebari, omul trece mai departe, n-are cine sa raspunda.
In fine, pentru o decizie drastica trebuie studiate toate elementele si riscurile.
Aria Cum sa..... este supra aglomerata, orice topic dispare in cateva zile daca nu este updatat. Este greu sa mai gasesti vreo informatie valoroasa acolo, aceleasi intrebari care se repeta obsesiv, zeci de topice cu acelasi subiect pentru ca userului ii e lene sa caute putin si in 5 minute vrea direct solutia.
Mai bine s-ar merge pe calitatea informatiei si mai putin pe cantitate. Asta inseamna taiat in carne vie.
Iti/va doresc mult succes sa faceti ce n-am reusit atatia oameni in atat amar de timp.

#2326
MirelaLucia

MirelaLucia

    Senior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4,433
  • Înscris: 11.01.2007

View Postmatzu_2003, on 16th June 2010, 23:10, said:

Si eu intru tot in categoria Reclama ???

Mai ar trebui sa postez in continuare ???


matzu: eu zic ca daca citesti mai bine iti dai raspunsul singur!!

Astru: faptul ca aria Cum sa construim o casa este aglomerata, nu e treaba mea. Hai sa nu gasim scuze de a ingramadi aici lucruri doar pentru ca in alte parti nu s-a facut ce trebuie si exista haos. Nu ma intereseaza ce se intampla pe alte arii si nu comentez modul de gestionare a lor, nici ce a fost inainte nici ce e acum. Pur si simplu it's not my fucking problem.
Cu cat o regula are mai multe amendamente si paranteze nu mai este functionala  :peacefingers:

Imi pare rau ca gandsti in felul ca userul nu are de la cine capata informatii daca nu e o situatie win to win. O asemenea situatie exista si va exista. Userul construieste casa cu X, X isi face treaba cu profesionalism, userul Y vede jurnalul, ii place cum construesite X, intreaba pe PM date de contact si .....POC!!!!!! situatie win to win !!! userii beneficieaza de informatii si constructorul de clienti.

Edited by MirelaLucia, 16 June 2010 - 23:15.


#2327
matzu_2003

matzu_2003

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 872
  • Înscris: 19.02.2008
am vazut mai tarziu si nu am mai editat postul

#2328
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,542
  • Înscris: 10.05.2007
Naspa ca nu te gandesti si la noi. Si noi, la randul nostru invatam tot de la noi, daca intelegi la ce ma refer. Poate de la Mage iau ceva, de la petre altceva, de la x-plane, septimiu, etc....
Un jurnal ramane totusi un jurnal, indiferent cine il posteaza.
Eu judec dupa niste principii logice. Daca vreau sa vad cum se sudeaza, ma duc la un sudor sa invat meserie, nu astept sa-mi explice vecinul ce-a vazut el pe Discovery. Pentru ca sigur de la primul am mai multe de invatat.
Sper ca nu te deranjeaza discutia, pot sa-i pun punct din punctul meu de vedere. Ma gandesc ca mai multe opinii => mai multe idei, mai multe solutii.
As prefera genul asta de discutii decat cum a luat bataie Neamt si se duce in echipa comunala. Mi se par discutii constructive.

View Postconu71, on 16th June 2010, 22:02, said:

cu ocazia asta va anunt cu regret ca ma voi retrage si ca voi mai posta maxim 1% din cat postam inainte. o sa mai dau sfaturi pe:  Sa construim o casa 2010 - Tamplarie si geamuri. atat. m-am saturat de muscaturi de cur de la toti neavenitii si neavizatii

cine are ceva de intrebat ma gaseste pe pm. succes la construit in continuare la toata lumea
Nu cred ca era vorba de tine. De fapt mai mult ca sigur. Nu mai dramatiza, ca nu cred ca in ultimul an ti-ai rupt buricele degetelor postand.

Edited by Astrul, 16 June 2010 - 23:29.


#2329
MirelaLucia

MirelaLucia

    Senior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4,433
  • Înscris: 11.01.2007
tot ceea ce spui tu Astru este foarte corect si isi are locul de onoare in aria Cum sa construiesti o casa.

trebuie sa intelegi ca aceste schimburi de experiente intre constructori asa cum le numesti tu nu au subiect in aceasta subarie. Atata tot!!!
Ariile trebuie sa fie foarte bine definite astfel incat sa nu se mai ajunga sa se posteze amestecat, sa nu mai stii unde sa te uiti. propunerile tale sunt binevenite dar nu aici.

Subaria Cum sa construim o casa va trebui la randul ei curatata putin pentru ca deja este o varza acolo. Se va face loc , probabil distinct,  pentru exact ceea ce te doare pe tine si nu vad de ce cei interesati sa nu treaca pe acolo sa citeasca.

repet, dar nu aici!!! Aici este subaria Jurnal constructie de casa !!!


Nu vad care e problema pana la urma, nu dispare nimic, nu se interzice postarea de solutii tehnice inovative, etc... doar ca aceste lucruri se vor face in alta parte in cadrul ariei Casa mea.

Edited by MirelaLucia, 17 June 2010 - 07:37.


#2330
raduk

raduk

    Instalatorul de Iași

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,330
  • Înscris: 30.09.2007
Uffff... ce-mi mai "place" cînd îmi sînt răstălmăcite vorbele... :wallbash:

#2331
MirelaLucia

MirelaLucia

    Senior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4,433
  • Înscris: 11.01.2007
Raduk, Conu, Astru - conflictul vostru trebuie sa inceteze deasemenea cel putin pe aceasta arie. Nu sunteti mai aparte decat ceilalti, asa ca nu va este permis nici flame nici raspuns la flame.

Pentru ca trebuie sa fiu obiectiva in acest sens, va urez un weekend cat mai placut la mare pentru cele 3 zile de suspend pe care le primiti acum.

#2332
cheta06

cheta06

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,426
  • Înscris: 05.07.2009
argentinos is the best !  :peacefingers:

#2333
bricolator

bricolator

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 732
  • Înscris: 09.10.2009

View Postcheta06, on 17th June 2010, 16:18, said:

argentinos is the best !  :peacefingers:
Ba,Messi est

#2334
bully-mac

bully-mac

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 290
  • Înscris: 03.11.2005
mamaaa...da si posturile off-topic...de pe un thread OFF-TOPIC , se sterg ? :))))))))


asta e ceva mai tare fengshuiala a vreunul thread :roflmaofast:

#2335
MirelaLucia

MirelaLucia

    Senior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4,433
  • Înscris: 11.01.2007
deoarece scopul cafenelei , acela de socializare nu a fost atins, acest topic a devenit inutil si se inchide.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate