Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Cafeneaua "la Dorel"

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
2334 replies to this topic

#1
belogerer

belogerer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,560
  • Înscris: 14.03.2008
Ramane sa decideti voi...

Propun un topic sticky - doar preturi pentru diverse - am observat ca sunt destul de multi care cer diverse cotatii de pret pt diverse lucrari..

De exemplu eu am oferta pt rigips fara chituit la x lei / mp...eventual cu chituit si vata x lei / mp...

sau

glet + lavabila la x lei / mp...

sau

doza/spot x lei...

Astept opinii -sincer as fi interesat de preturile practicate de altii...

Edited by belogerer, 02 June 2009 - 11:10.


#2
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,532
  • Înscris: 10.05.2007
Hmmmm...nu suna prea bine. O sa fie reclame la greu si tocmai de asta incercam sa scap. Si asa se face o gramada de reclama mascata sau mai putin mascata, macar aici ar fi ceva fair-play, dar nu la modul cum vrei tu, adica preturi/mp ci preturi pe cazuri reale, ca pe termopane, omul posteaza proiectul si fiecare comersant posteaza un pret.
Eu nu prea sunt de acord dar sa vedem ce spun si adminii. Pana atunci abtineti-va la postat.

#3
akinik

akinik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 888
  • Înscris: 31.03.2007
pentru orice tranzactie sa se doneze 2 % in contul sofpedia , pt. useri ...iar 5 % pentru admin.  :D
care e problema daca se face reclama ? cu atat mai bine atrageti personal calificat pe acest forum si cu siguranta va fi si el atras sa-si spuna punctul de vedere despre anumite chestii , iar anumite tranzactii daca sunt facute transparent , cu detalii si preturi , eu cred ca ar fi o idee de nota 10;
gaditi va si la reversul , daca nu intra acele persoane interesate (cei cu firma) pe acest forum ,nu iti dau detalii , nu iti ofera preturi , nu ai discutie si binenteles ca poate nu iti ofera financiar ceva . dar poate sa-ti ofere un trafic si o afluenta mult mai mare de useri => un castig pt voi pe alta parte ;
deci , eu zic ca varianta cu "mana libera" e un castig al acestui forum ;

in fond, ce sa ai vrea sa citeasca unul cu firma pe aici forum ? cum badea vasile isi face cocioaba singur si pune doua fieratanii la casa ?
hai sa fim seriosi , acele persoane intra odata si dupa aia nu-i mai vezi pentru ca sunt plictisiti de moduri de lucru si probleme constructive din domeniu .
cel mai bine e sa le oferiti si lor o sansa , sa i motivati cumva , iar apoi o sa vezi ce frumos o sa ajute anumite persoane care vin cu diverse probleme , sa le de a diverse solutii si pareri de cum ar trebui facut.

sincer , cred ca multi ar dori parerea si a altor persoane cu studii , insa daca voi practicati o metoda de cenzura , cu impunerea unor reguli aberante , atunci foarte rar o sa vedeti persoane binevoitoare sa-si bata capul pentru o anumita problema , sau sa-si risipeasca din timpul sau , stand de florile marului la o discutie pe un forum .
in fine ...e doar o parere , faceti ce doriti ;
eu unul as fi foarte bucuros sa vad si parerile altor specialisti , pentru ca doar asa vom avea de invatat ...nu de la 1-2 persoane care iti impartasesc aceleasi idei.

#4
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,532
  • Înscris: 10.05.2007
Sti ca am purtat discutia asta si in privat. Cateva puncte de vedere ti le impartasesc dar problema e ca nu e locul meu de joaca, chiar daca multi cred asta. Chiar daca adminii ar fi de acord cu aceasta propunere totusi nu e un forum de hi5, matrimoniale prestari servicii sau vanzari/cumparari. Daca se dorea trafic (care oricum este) poate se acceptau mai multe, si nu e vorba de cenzura ci de o forma de bun simt si respect fata de cei care contribuie la dezvoltarea permanenta a forumului.
Reclame exista pe forum, dar ele sunt platite, cred, destul de bine, nu mi se pare normal ca cineva sa-si faca propaganda pe gratis. Se duce frumusel la sediul SP scrie cecul de x ron si-i apare reclama unde doreste dumnealui. Sunt destule site-uri unde iti poti face reclama, de ce trebuie sa fie invadat si un forum de discutii tehnice?
Nu, nu cred ca voi fi de acord cu asemenea propunere. Chiar daca si eu as fi avantajat de aparitia unui asemenea topic de bursa.
Ideea e ca aici trebuie sa intri de placere, daca nu-ti face placere...asta e, nu te obliga nimeni sa stai sau sa postezi. Poate tu consideri constructiile ca pe ceva strict comercial, insa nu toti suntem asemenea. Nu spun ca asa e...poate cand va veni cineva in locul meu va impune alte reguli, poate va fi mai permisiv, insa cred ca am fost destul de indulgent pana acum.

#5
akinik

akinik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 888
  • Înscris: 31.03.2007

View PostAstrul, on 2nd June 2009, 16:38, said:

Ideea e ca aici trebuie sa intri de placere, daca nu-ti face placere...asta e, nu te obliga nimeni sa stai sau sa postezi.

Corect. Insa pe ideea asta nu o sa vezi multi specialisti pe acest forum.
E pacat , pentru ca sincer as dori sa vad un loc al specialistilor , unde sa-si expuna fiecare punctul de vedere asupra unor probleme de natura constructiva , cu simplu rol de a creste competitivitatea , de a ne specializa si aprofunda cat mai multe cunostiinte.
Daca vei auzi de un astfel de loc , sa-mi dai si mie de stire .

#6
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,532
  • Înscris: 10.05.2007
Hai sa continuam discutia, o sa fac eu curat mai tarziu, daca e necesar.
Si eu mi-as dori sa invat ceva de la altii, nu doar sa invat pe altii dar asta e.
Crede-ma in decursul celor 2-3 ani de cand sunt p-aici a crescut destul de mult nivelul de executie, oamenii au inceput sa nu mai inghita tot ce li se indruga de catre diversi, platiti pe banii lor.
Insa de ceva timp a inceput sa-mi fie greata cand s-a transformat aria in talcioc. Sincer, am destul de putin timp la dispozitie si m-am saturat sa tot aud de diversi pe tot forumul. Motivul pentru care n-am mai expus nici o lucrare a fost faptul ca am fost acuzat ca-mi fac reclama. Cand am postat prima casa de lemn, pas cu pas, in decursul a 4 luni si ceva, topic intretinut zilnic cu poze si descrieri, multi nu stiau prea multe despre tipul asta de case. M-am gandit ca ar fi util un asemenea topic.
Insa, romanul nostru, care, desi i se ofera ceva gratis pe tava, nu stie sa aprecieze si arunca tot felul de pastile doar pentru ca sub numele unui user scrie ceva bolduit.
Asta e tara, astia suntem noi.....si am zis ca nu le mai arat nimic, pe timpul meu n-are rost sa invat toti ciumpalacii sa-si faca case. Pentru asta s-au inventat constructorii.
Iar cand vrei sa faci un bine cuiva, cand vezi ca un constructor isi bate joc de banii si materialele lui, si il sfatuiesti cum ar trebui sa fie executata casa, te trezesti ca lumea sare deranjata....
Cand construiam casa la Slatina, m-a sunat un francez care vroia sa faca ceva asemanator, m-am intalnit cu el, n-aveam cum sa-l ajut cu executia, aveam multe lucrari in perioada aia. Si i-am luat proiectul, i-am spus cam ce ar trebui sa faca, l-am dus la casa sa o vada, sa inteleaga sistemul. Dupa vreo 4 luni, ma suna francezul sa ne intalnim, imi aduce un bax de whisky si ma intreaba daca ma deranjeaza daca imi plateste coinsultanta de juma de ora cat am stat cu el atunci la o cafea. Incredibil ce diferenta de comportament, de educatie, de bun simt.
Iar aici sunt oameni pe care i-am sfatuit pe tot parcursul executiei, cu care am vorbit saptamanal aproape la telefon, pe multi chiar i-am vizitat si n-am primit nici macar un mesaj de genul "mersi ba!". In fine eu dorm foarte bine noaptea.
Am observat ca tu deja te-ai retras, septimiu mai vine cu cate un back-up cand e necesar, si in rest eu pe metereze. Si o sa-i las sa-si faca casele cu super-profesionistii nea Caisa, fara contracte fara nimic la mana, cu speranta ca o sa-i ajute forumul sa scuteasca niste bani.
Ba akinik, mersi ca m-ai luminat. Inseamna ca ar cam trebui sa plec. nu? Altfel nu-mi mai vad rostul.

#7
lifestyle2000

lifestyle2000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,672
  • Înscris: 25.04.2007
Adevarul e ca forumul si-a cam pierdut sarea si piperul in ultimul timp. Lumea nu prea mai comenteaza pe jurnale, se uita si doar ciuguleste. Si mie de multe ori imi piere cheful sa mai postez la mine pe jurnal cate ceva fiindca vad ca bate vantul, numarul de vizualizari al topicului creste insa la reply lumea nu se inghesuie. Te simti singur vorbind cu peretii.

Un forum e un loc in care discutiile se poarta din pasiune. Nu ar trebui sa avem interese financiare pentru a da sfaturi. Nu pe un forum. Din momentul in care iti creezi cont aici pleci de la premisa antrenarii de discutii libere si moka. Cuvintele "timp" si "bani" nu rimeaza cu "forum" - sunt total opuse.
Forumul e locul nostru de la coltul strazii, gardul acela pe care stam cu totii spargand seminte si purtand discutii diverse. Ar fi aiurea sa ii ceri unui prieten bani pt sfatul dat la o bere, nu? E, cam asa e si cu forumul.
Prezenta unui membru pe un topic de profil, domeniu in care membrul are habar, acuza lipsa de timp pt sfaturi sau pt discutiile purtate pe acel topic. Din nou exemplul de mai sus - ne regasim cu totii pe acelasi gard, stam cocotati, spargem seminte si discutam diverse DAR unii din noi stau si doar se uita fiindca sunt prea ocupati sa dea sfaturi desi sunt in tema si stiu ce sfaturi sa dea. Ceva nu se potriveste. De ce am venit la intalnire nu? De ce ne-am mai facut cont? Sa postam. Corect? Privitul se poate exersa si fara cont.
Nu vad logica - iti faci cont doar ca sa te uiti?

Indiferent daca un user isi face casa cu ghita de la etajul 1 sau cu ditamai firma de constructii, discutiile ar trebui sa se poarte libere fara ca cineva sa fie dobitoc, bou sau imbecil, fara ca cineva sa faca referire la lucrul de rahat si banii multi dati pe manopera.
Sa discutam pur si simplu - PUNCT. Concluziile de mai sus ("bou","tampit","idiot") le trage ulterior beneficiarul.

Trebuie sa lasam toate frustrarile la gunoi, sa ne privim de la acelasi nivel, sa ne respectam mai mult (atat noi intre noi cat si deciziile noastre) si sa ne ajutam cum si cu ce putem - atata timp cat toti stam pe acelasi "gard" (softpedia) si rontaim cipsuri.

PS: V-am ametit cu monologul meu.  ;)

Edited by lifestyle2000, 02 June 2009 - 21:05.


#8
akinik

akinik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 888
  • Înscris: 31.03.2007

View Postlifestyle2000, on 2nd June 2009, 21:58, said:

Forumul e locul nostru de la coltul strazii, gardul acela pe care stam cu totii spargand seminte si purtand discutii diverse. Ar fi aiurea sa ii ceri unui prieten bani pt sfatul dat la o bere, nu? E, cam asa e si cu forumul.

Corect , insa eu sau altul , daca are o problema , ia fatat scroafa , ia nascut soacra , ia facut fata pipi in pat , apai atunci frate ce fac , cum direg chestiile de mai sus ? , chem frate un prieten , doi , ma destanui si le cer sfatul , insa ii chem la una mica , la o bere , pe care atentie , o ofer eu , pentru ca eu i-am chemat , sau tu ce ai vrea sa-i chem sa vina si cu berea la pachet ?
Nu tata, ala care cere , mi se pare normal sa faca cinste . Ar fi totat absurd ca eu sa la cer sfatul , si dupa aia, stii frate eu am bani de o hardughie de casa de vreo 3-4 miliarde , da ma scuzati , da nu am bani sa va pot oferi o bere.
A ce suna chestia asta ???
Iti spun eu , a smechereala .
In schimb , romanul, de la saracia care sa format , de la '89 incoace , a devenit un  vesnic cersetor si cautator de cai ascunse, al castigarii traiului zilnic.
Eu cred ca in orice , ar trebui un echilibru al echitatiei , adica cu ce mana dai , cu aceashi mana sa primesti , adica ce cantitate dai cam aia sa primesti. Cand acest echilibru isi destabilizeaza balanta , deja se creaza probleme , si astfel se ajunge ca cel care primeste mai putin sa fie considerat un <prost-binevoitor> iar cel care primeste , un < smecher- primitor>.
Cat poate tine acea relatie , nimeni nu stie , insa e clar ca oricine aspira la tabara celor care vor sa primeasca. Asta e clar :)
Da vorba lu' nea Pandele : " e multi tata...da ...e digeaba " ;

#9
cretu22

cretu22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 837
  • Înscris: 25.01.2007
Imi cer scuze ca intervin in aceasta mica "discutie" despre oportunitatea existentei unui topic de genul celui propus de akinik.Eu unul pot sa spun ca le multumesc din toata inima unor oameni ca astrul, zen, evergreen, trstie-de-balta,etc..Scuze pentru cei pe care nu i-am mentionat dar se bucura de toata aprecierea mea.Unii nu sunt constructori ci doar beneficiari, care, de foarte multe ori, trecand prin probleme asemanatoare celor supuse disctutiei respective, emit pareri pline de bun simt si utile - MirelaLucia este un exemplu in acest sensLe multumesc pentru ca isi fac timp si impartasesc din experienta lor unor necunoscuti despre ce si cum trebuie facut la o constructie, si incearca sa-i ajute.Pentru cineva fara experienta in domeniul constructiilor care se apuca sa construiasca o casa acest forum trebuie sa fie "cartea de capatai" ce trebuie citita inainte de orice.Altfel este victima sigura in fata multor din potentialii constructori cu care ar incheia o intelegere/contract, etc, datorita romanismului din noi:merge si asa, se indreapta la tencuire, se mai lasa si iese bine, etc, fraze pe care sunt convins ca multi le-am auzit.
In concluzie consider extrem de utila existenta acestui forum si prezenta oamenilor de genul celor mentionati mai sus.
Pe de alta parte, dupa parerea mea, existenta topicului "Termopane, preturi si configuratii", parca asa se cheama, scuze daca gresesc, reprezinta o extraordinara oportunitate pentru beneficiari de a face comparatie intre ofertele de pe piata si ceea ce se oferteaza aici.Ca beneficiar direct al termopanelor executate de unul din user-ii de pe acest forum, ... pot sa spun urmatorul lucru:La aceleasi caracteristici, dimensiuni si profil, ofertele primite pe acest forum au fost cu mult mai avantajoase decat cele de pe piata, inclusiv in ceea ce priveste calitatea si garantia.Totodata, realizarea unei lucrari cu ajutorul unui user, a carui activitate o poti vedea pe forum, despre care afli de la ceilalti useri multe lucruri, consider ca este de un ajutor important, si iti da o mult mai mare incredere in executanntul lucrarii.
Poate ca exemplul topicului cu termopane ar trebui urmat, folosind ca elemente de identificare beneficiar/executant doar numele userilor, fara denumiri de firme sau nr. de telefon in public, ci doar concret: lucrarea necesar a fi executata si oferta de pret, cu detaliere.
Este adevarat ca exista si in aceasta abordare un risc: acela de a vedea aici tot soiul de insi care vor incerca sa ne convinga de existenta unor tehnologii sau materiale minune, care fac de toate si sunt super-ieftine.Eu cred ca marea majoritate a user-ilor acestui forum pot face foarte usor diferenta intre ofertele de bun simt si tepe.
Un astfel de topic ar fi util deoarece de multe ori nu poti sa stii daca o oferta primita este ok, sau daca executantul te-a vazut ca esti "habarnist" in constructii si incearca sa "te faca".Neavand un element orientativ de comparatie, poti sa cedezi unei astfel de oferte si sa te pacalesti.
Scuze pentru lungimea postului, dar simteam nevoia sa spun aceste lucruri.
Multumesc

Edited by euribiontuL, 18 July 2010 - 21:40.


#10
lifestyle2000

lifestyle2000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,672
  • Înscris: 25.04.2007
Akinik, trebuie sa intelegi ca un forum e un forum totusi. E LIBER DE ORICE OBLIGATIE. Faci totul din bunavointa si placere. Asa cum moderatorii isi rup din timpul lor liber sa duca in spate o arie la fel si noi userii ne rupem din timpul liber pt postari. Toate astea fara a fi conditionati de existenta sau inexistenta unui bax cu bere.

E adevarat exista oameni si oameni. Eu unul sunt recunoscator de fiecare data. Intreaba-l pe castelul de nu l-am invitat la cafea cand a ajuns in TM.  :P. Acum ce sa facem, sa punem taxa pe IP cititorilor neinregistrati pt simplul fapt ca au acces la informatii pretioase?

Un forum ramane prin definitie un loc free - intotdeauna. Tu daca vrei postezi daca nu - nu. Iar daca nu postezi intreb eu: De ce ti-ai mai facut cont? Nu vad rostul de a avea titulatura de utilizator inregistrat , fara sa postezi. Sa stai deoparte poti si fara cont.
Tu postezi din placere, daca cineva e neam prost si nici multumesc nu iti spune e aiurea insa nu conditioneaza prezenta ta pe forum fiindca tu din placere ai venit aici, ai intrat in discutii si tot din placere revii de fiecare data.
Nu te-ai gandit la momentul inregistrarii ca orice post trebuie rasplatit, nu? E atunci - hai sa batem din taste in continuare fara sa ne mai ofticam atat ...

E adevarat ca macar un "multumesc" e de fiecare data justificat. Sunt oameni si oameni, asta e. Ce facem atunci? Inchidem forumul fiindca nimeni nu mai vrea sa dea sfaturi moca iar cei care le primesc nu multumesc de fiecare data?

PS: Daca tot vorbim de rasplata, am 24.000 de vizualizari pe topicul meu. Ar trebui sa cer procent conducerii softpedia pt traficul aferent? Doar subiectele aduse in discutie de mine au generat venit unei pers., corect?  ;)
Mirela la 182.000 s-a scos bine de tot  :lol: Mirela dai si tu un citro cand iti iei banii? Promit sa "contribui" mai mult pe topicul tau.  :D

Nu e chiar asa.

PS: Astrule lasa topicul asta in viata sa ne mai descarcam si noi  ^_^

Edited by lifestyle2000, 03 June 2009 - 10:00.


#11
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,532
  • Înscris: 10.05.2007
Cretu, ai dreptate in ceea ce priveste topicul cu termopane. Numai ca acolo este ceva diferit. Se coteaza un produs si mai putin un serviciu. Desigur, este inclus si serviciul de fabricare si montare a termopanelor insa nu este chiar aceeasi situatie. Un topic de bursa a constructiilor reprezinta strict un topic de prestari servicii.
Toti vor cota aceleasi materiale, utilaje, cu punerea in opera diferita.
Eu unul n-as putea cota pe bursa asta, motivele sunt, cred, destul de evidente. E vorba si de orgoliu, e vorba si de fair-play, n-as putea fi vazut ca un concurent corect avand alte butoane in plus. Ar trebui sa fie ceva foarte bine pus la punct, pentru ca informatiile sa nu fie denaturate.
Si banuiesc ca daca s-ar face un asemenea topic ar trebui incluse si serviciile de proiectare, asa ar fi fair-play. Ma mai gandesc pana la sfarsitul saptamanii.
M-am gandit sa fac un soi de "cafeneaua automobilistica" un soi de topic "off-topic" :)

Edited by Astrul, 03 June 2009 - 10:09.


#12
injineru

injineru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 28.05.2007
Sa ma iertati daca intervin si eu in aceasta problema. Am urmarit de foarte mult timp toate discutiile, in sepecial cele gen echipa vs. firma, cred ca ar fi un bun prilej de a face o diferenta de pret-calitate intre ce ofera o firma de constructii si ce ofera o mana de meseriasi fara un indrumator specializat in aceasta meserie.
Eu, cel putin as fi mai mult decat incantat daca s-ar naste un asemenea topic, eventual ar putea fi mutat pe bursa de prestari servicii ramanand pe aceasta arie decat titlul care sa duca catre acest topic. Si astfel nu cred ca ar mai putea exista probleme despre "moralitatea" existentei unui topic gen bursa pe o arie tehnica. Pur si simplu ar fi o trimitere catre un topic existent pe aria de bursa/prestari servicii.
Ce ziceti, v-am dat o idee buna?
In plus, fiind pe alta arie n-ar mai exista probleme de concurenta neloiala, aria de bursa fiind moderata de catre alti moderatori, neimplicati in profesia respectiva, putand fi impartiali.
Cu respect.

Edited by injineru, 03 June 2009 - 10:29.


#13
cretu22

cretu22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 837
  • Înscris: 25.01.2007
Sunt optimist ca moderatorii vor gasi o formula care sa ajute user-ii dar sa si impiedice abuzurile si reclamele aiurea.
Fiindca tot veni vorba de idei:la un moment dat s-a pus problema pe acest forum a existentei unei "Liste negre" a executantilor/prestastorilor de servicii in domeniul constructiilor, topic care nu a rezistat foarte mult, din diverse motive.Parerea mea este ca daca afirmatiile privind calitatea slaba a serviciilor pot fi argumentate cu diverse documente, foto, etc. atunci pot fi facute publice elementele de identificare ale furnizorilor respectivi si ar ajuta astfel la eliminarea celor pentru care calitatea si seriozitatea nu este o prioritate.Tin minte ca cineva a avut un topic intitulat "Nu va puneti termopane cu Aplast", unde demonstra cu documente beton neseriozitatea acestei firme.Pe mine, ca user ce cautam un furnizor pentru acest gen de servicii, acel topic m-a facut sa renunt din start la a cere o oferta acelei firme.Cred ca exemplele de acest gen pot continua.
Cred ca si in acest caz se pot gasi modalitati prin care sa se evite reclamatiile nefondate si reclama aiurea.
Multumesc

#14
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,532
  • Înscris: 10.05.2007
Nimic din ce se posteaza pe forum nu poate fi probat. Orice "dovezi" pot fi masluite de concurenta, mi-e usor sa fac un alt cont si sa spun vrute si nevrute despre x sau y, doar pentru a elimina concurenta.

#15
cretu22

cretu22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 837
  • Înscris: 25.01.2007

View PostAstrul, on 3rd June 2009, 11:45, said:

Nimic din ce se posteaza pe forum nu poate fi probat. Orice "dovezi" pot fi masluite de concurenta, mi-e usor sa fac un alt cont si sa spun vrute si nevrute despre x sau y, doar pentru a elimina concurenta.
Cu tot respectul, tocmai aici este diferenta: una este sa " spun vrute si nevrute" si alta sa sustin o afirmatie cu , de exemplu, scanarea reclamatiei depusa la opc sau la firma respectiva, scanarea eventualului deviz/contract, atasarea de fotografii, etc. Iar cand ceea ce sustine un user despre un furnizor poate fi  impartasit si de altcineva care a avut contact cu furnizorul respectiv, deja se schimba problema.Si nu ma refer la user cu cont-uri facute ieri, ci la cei care au cat de cat o prezenta pe aici.
Eu sustin aceasta idee, ca este util sa fie cunoscuti furnizorii neseriosi.Dau un alt exemplu, de la tv: Inspectorii OPC, ANSVAS, etc, au descoperit la un magazin un produs (lactat, carne, etc) care este neconform si pune in pericol sanatatea oamenilor.Din pacate nu se precizeaza NICIODATA care era magazinul respectiv si care era produsul, din motive ca vezi doamne ii prejudiciaza imaginea respectivului furnizor.Dimpotriva ar trebui facut public, pentru ca oamenii sa evite cumpararea respectivului produs,iar vanzatorul, pentru ca nu si-a facut temele, sa suporte consecintele....
Multumesc

#16
akinik

akinik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 888
  • Înscris: 31.03.2007

View Postlifestyle2000, on 3rd June 2009, 10:40, said:

PS: Astrule lasa topicul asta in viata sa ne mai descarcam si noi  ^_^

:peacefingers:

PS. Toata stima pentru cei care au postat aici la acest subiect. Au idei frumoase si binenteles exemplificate.

#17
Astrul

Astrul

    PHD in fiare si betoane

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,532
  • Înscris: 10.05.2007
Ar fi o chestie, sa mut topicul pe aria de bursa, sa-l las si aici cu mentiunea ca a fost mutat si ca sa ramana in top sa-l pin-uiesc. Astfel se descurca mozii de pe aria de bursa si nici eu nu mai pot fi acuzat de opinii partinitoare, mi-as expune parerile pe o arie unde nu am puteri mai mari decat oricare alt user. Interesant!
Singura chestie va fi ca topicul se va aseza la coada clasamentului din cauza ca postarile noi nu se mai contorizeaza. Adica ar ajunge undeva inainte de matrimoniale (regulemant).
Si sa stransform topicul asta in "cafenea". Asa-mi place, sa veniti cu idei noi, sa mai gasiti si solutii, nu sa lasati totul pe umerii mei. :peacefingers:

#18
akinik

akinik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 888
  • Înscris: 31.03.2007
si ....se ofera ceva din partea casei ? :) ...asa e corect , cand deschizi o dugheana sa-i faci si inaugurarea cu o udatura :D
pune si tu un titlul mai pe gustul unor useri : " dugheana unde totul e pe moca" ...indiferent ce oferi, totul e primit :D...mai putin "lucrurile" care incap in frigider :))

Edited by akinik, 03 June 2009 - 15:07.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate