![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Concerte in strainatate
Last Updated: Jan 22 2015 09:45, Started by
lorexana
, Apr 01 2009 09:35
·
0

Posted 20 July 2009 - 14:06

am venit de cateva zile de la concertul U2 de la Paris (am fost la primul, cel din 11 iulie)
nu am cuvinte. pot sa spun ca e cel mai impresionant de pana acum, si am pretentia ca am vazut ceva concerte prin europa. U2 l-au detronat pe Roger Waters in lista mea de best of. Edited by sabato, 20 July 2009 - 14:14. |
Posted 21 August 2009 - 00:41

Vin si eu cu cateva impresii de pe la concertele la care am fost.
The Police - Paris, Septembrie 2007. Bine ca s-au reunit si am apucat sa ii vad. Un concert mare pe Stade de France nu poate sa iasa decat impecabil. Francezii fac un public civilizat, aproape ca la noi la Bestfest. Nu e gluma, chiar e lume buna la Bestfest:) James - Sheffield, Aprilie 2008. Bine ca s-au reunit si astia:) Daca aveti vreodata de ales intre a vedea o trupa din spatiul britanic la ei acasa si a-i vedea oriunde altundeva prin Europa, alegeti UK. Nu se compara cu nimic atmosfera si publicul. Toata lumea canta, bea bere, sare si te lasa fara probleme sa te intorci la locul din fata, daca aveai asa ceva. Coldplay - Viena, Septembrie 2008. Sala e de mare exceptie. Daca nu ii poti vedea in Anglia, e optiunea perfecta. Abia astept sa ii vad pe Wembley in Septembrie:P Travis - Portsmouth, Octombrie 2008. La fel, UK rulz! Data viitoare sper sa ii vad la Glasgow:) James - Manchester, Decembrie 2008. Trebuia sa ii vad si in orasul natal, deh. U2 - Dublin, Iulie 2009. Cel mai bun loc pentru a-i vedea live. A spus-o si bono pe 24. Sziget - August 2009. Aici am o mare obiectie vis-a-vis de public. O gramada de nespalati, poate si datorita conditiilor de campare, nu stiu. Cert e ca, pe langa asta, e si cel mai necivilizat public pe care l-am vazut vreodata. Se baga in fata ta fara nicio treaba. Stau cu ghiozdane in spate sau se plimba fara oprire. Poate am prins io o seara cu luna plina, cine stie? ![]() |
Posted 18 June 2010 - 08:59

Salut,
intrucat topicul deschis de mine in sectiunea vacante in turcia referitor la concertul U2 a fost inchis hai sa discutam aici. http://www.timeoutbu...de-dolari.html/ in linkul de mai sus suntem anuntati ca U2 si-a amanat cele 16 concerte din America si Canada pt a 2 a parte a verii. Nu se pomeneste nimic despre turneul european. Conform site-ului oficial U2 nu reiese de nicaieri ca Istanbulul ar fi pe lista de concerte anulate. cel putin pana la aceasta ora. |
Posted 23 June 2010 - 13:14

Salut,
Eu am bilete la U2 la Sevilla - daca are cineva informati despre tureul european poate posteaza. |
Posted 23 June 2010 - 19:47

A-ha sunt pe ultima suta anul asta, asa ca daca vreti sa ii vedeti toamna asta aveti una din ultimele sanse...dar aveti de unde alege. Eu am sa servesc concertul de la castelul Salem in vreo 3 saptamani
![]() |
Posted 04 November 2010 - 15:44

una din cele mai tari exepriente ever - concert U2 pe stadionul olimpic din sevilla - 100.000 oameni - incredibil
|
Posted 02 November 2011 - 18:38

M-am gandit sa reactivez un pic acest topic,vad ca in ultimul an nu a mai scris nimeni aici.
Vreau sa merg la Andre Rieu ,la Viena,pe 8 mai,exista oferte destul de avantajoase. PS:Pentru 2012 ce turnee mari,grandioase stiti in europa? |
Posted 07 November 2011 - 10:51

claudiu2525, on 2nd November 2011, 18:38, said: M-am gandit sa reactivez un pic acest topic,vad ca in ultimul an nu a mai scris nimeni aici. Vreau sa merg la Andre Rieu ,la Viena,pe 8 mai,exista oferte destul de avantajoase. PS:Pentru 2012 ce turnee mari,grandioase stiti in europa? Sau pe 5 Mai la Budapesta unde Andre Rieu va concerta. |
Posted 08 November 2011 - 09:43

|
Posted 10 November 2011 - 11:37

claudiu2525, on 2nd November 2011, 18:38, said: Vreau sa merg la Andre Rieu ,la Viena Tipul e fabulos. Nu doar un artist adevărat, ci și un super entertainer. L-am văzut anul trecut, tot la Viena. Highly recommended! ![]() claudiu2525, on 2nd November 2011, 18:38, said: Pentru 2012 ce turnee mari,grandioase stiti in europa? Iunie 2012, Andrea Bocelli în Nord: Danemarca, Suedia, Norvegia |
Posted 22 January 2015 - 09:45

A fost cineva la Night Summer Concert la Viena?
Edited by zugry, 22 January 2015 - 09:46. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users