Concerte in strainatate
Last Updated: Jan 22 2015 09:45, Started by
lorexana
, Apr 01 2009 09:35
·
0

Posted 01 April 2009 - 09:35

Am constatat necesitatea unui astfel de topic, o data ce foarte multe concerte au loc in afara, si cum intentionez sa merg la concertul Simply Red de la Praga, pe 24 mai 2009, ma gandeam ca poate mai gasesc amatori pe acest impresionant forum!
So, mai este cineva amator? Edited by lorexana, 01 April 2009 - 09:36. |
Posted 05 April 2009 - 17:10

Misto sa mergi la Praga sa-i vezi mai ales ca in septembrie erau la Brasov...
Eu sunt mare amator de concerte prin strainataturi. Tocmai m-am intors de la Tina Turner / Paris si ma pregatesc de U2 la Barcelona. |
Posted 06 April 2009 - 11:09

Si eu, si eu...
I-am vazut la Budapesta pe Eric Clapton, Roger Waters si Mark Knopfler. In iunie o sa-i vad la Viena pe Eagles ![]() |
Posted 07 April 2009 - 00:09

Si eu sunt in Viena la Eagles. Pana atunci mai e un AC/DC la Athena si ne-am adunat un grup maricel, cam 120 de persoane...
|
Posted 07 April 2009 - 07:19

buna!
ma intereseaza si pe mine AC/DC . ma gandeam la concertul din 26 mai - belgrad , insa nu stiu cum as putea achizitiona bilete. ar mai fi cel din paris , insa la acea data avem planificat concediul, cu rezervari facute. la athena cind are loc , cum si cu cat ati cumparat biletele ? |
Posted 07 April 2009 - 07:31

Posted 09 April 2009 - 15:10

Misto sa mergi la Praga sa-i vezi mai ales ca in septembrie erau la Brasov... Eu sunt mare amator de concerte prin strainataturi. Tocmai m-am intors de la Tina Turner / Paris si ma pregatesc de U2 la Barcelona. WoW!! Tina Turner!! ce mi-ar placea si mie, arata la fel de bine?? ![]() Deocamdata mi-am luat bilete laDepeche mode in Bucuresti, pana ajung la Simply Red - ca nu m-am hotarat inca la care din concerte sa ma duc...in budapesta am auzit ca e intrarea libera (sponsorizat de o companie de telefonie mobila parca) dar nu m-as risca... |
Posted 09 April 2009 - 22:46

WoW!! Tina Turner!! ce mi-ar placea si mie, arata la fel de bine?? ![]() Deocamdata mi-am luat bilete laDepeche mode in Bucuresti, pana ajung la Simply Red - ca nu m-am hotarat inca la care din concerte sa ma duc...in budapesta am auzit ca e intrarea libera (sponsorizat de o companie de telefonie mobila parca) dar nu m-as risca... Este incredibila. Daca reusiti s-o prindeti in Europa faceti imprumut la banca si mergeti la Tina. Bilete pt AC/DC mai gasiti aici iar livrarea se face in maxim 4 zile. Attached FilesEdited by Razvanell, 09 April 2009 - 22:52. |
Posted 12 April 2009 - 22:14

buna! ma intereseaza si pe mine AC/DC . ma gandeam la concertul din 26 mai - belgrad , insa nu stiu cum as putea achizitiona bilete. ar mai fi cel din paris , insa la acea data avem planificat concediul, cu rezervari facute. la athena cind are loc , cum si cu cat ati cumparat biletele ? Pentru iubitorii de AC/DC. O sa vina langa Bucuresti. http://www.bucharest...ept_ziua_1.html |
|
Posted 13 April 2009 - 08:08

multumesc pt raspunsuri ! gasisem athena si belgrad , dar nu si bucuresti . o surpriza placuta !
![]() |
Posted 13 April 2009 - 09:14

Salutare!
Ieri au anuntat marea veste. ACDC vine in Romania. Va fi se pare un festival de rock cum nu a mai fost in romania. http://www.bucharestrockarena.ro/. Ne vedem acolo. |
Posted 13 April 2009 - 14:33

in sfarsit!!!!!!!!
AC/DC este confirmat ca headliner, în ziua a doua a celui mai mare festival rock organizat până acum la noi în țară. În zilele de 30 și 31 mai, la km 15 de pe Autostrada Soarelui va avea loc Festivalul Bucharest Rock Arena, eveniment PlayCool organizat în colaborare cu One Event, ce se va organiza anual, începând cu această ediție. La acest festival, desfășurat pe o suprafață de circa 200.000 mp, sunt așteptați peste 70.000 de spectatori, care se vor bucura de un spațiu amenajat la standarde internaționale. Într-un cadru aflat în comuniune perfectă cu natura vor fi puncte de vânzare - cu fise valorice - pe o lungime de 800 m, spații de odihnă și relaxare, cinci terase și restaurante, un minimall pentru vânzarea de produse de merchandising și desfășurarea unor activități recreative, 480 de toalete ecologice, peste 17.000 de spații de parcare destinate publicului, camping cu dușuri și toalete ecologice, tribună cu 2.000 de locuri pentru abonații VIP, corturi pentru cele 500 de cadre de securitate și prim ajutor. Spectatorii vor avea la dispoziție curse de autobuz în zilele de 30 și 31 mai, între orele 14:00 și 2:00, la intervale de cinci minute, pe ruta Dristor - Bucharest Rock Arena și retur. Concertele vor avea loc în intervalul 18:00-24:00, accesul în perimetru începând în fiecare zi de la ora 16:00. deja au aparut afisele care promoveaza evenimentul, in Bucuresti. |
Posted 15 April 2009 - 21:48

in sfarsit!!!!!!!! AC/DC este confirmat ca headliner, în ziua a doua a celui mai mare festival rock organizat până acum la noi în țară. În zilele de 30 și 31 mai, la km 15 de pe Autostrada Soarelui va avea loc Festivalul Bucharest Rock Arena, eveniment PlayCool organizat în colaborare cu One Event, ce se va organiza anual, începând cu această ediție. La acest festival, desfășurat pe o suprafață de circa 200.000 mp, sunt așteptați peste 70.000 de spectatori, care se vor bucura de un spațiu amenajat la standarde internaționale. Într-un cadru aflat în comuniune perfectă cu natura vor fi puncte de vânzare - cu fise valorice - pe o lungime de 800 m, spații de odihnă și relaxare, cinci terase și restaurante, un minimall pentru vânzarea de produse de merchandising și desfășurarea unor activități recreative, 480 de toalete ecologice, peste 17.000 de spații de parcare destinate publicului, camping cu dușuri și toalete ecologice, tribună cu 2.000 de locuri pentru abonații VIP, corturi pentru cele 500 de cadre de securitate și prim ajutor. Spectatorii vor avea la dispoziție curse de autobuz în zilele de 30 și 31 mai, între orele 14:00 și 2:00, la intervale de cinci minute, pe ruta Dristor - Bucharest Rock Arena și retur. Concertele vor avea loc în intervalul 18:00-24:00, accesul în perimetru începând în fiecare zi de la ora 16:00. deja au aparut afisele care promoveaza evenimentul, in Bucuresti. 04.14.2009 AC/DC Date In Bucharest Falsely Advertised Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009. Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC's Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the ACDC.com tickets page for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA. am recuperat banii pe bilete. in conditii civilizate , ce-i drept ! pare a fi singurul progres. pt restul , exista athena, viena ..... chiar belgrad. |
|
Posted 16 April 2009 - 16:53

buna! ma intereseaza si pe mine AC/DC . ma gandeam la concertul din 26 mai - belgrad , insa nu stiu cum as putea achizitiona bilete. ar mai fi cel din paris , insa la acea data avem planificat concediul, cu rezervari facute. la athena cind are loc , cum si cu cat ati cumparat biletele ? Cum ACDC nu mai vin in Romania, plecam la Belgrad, pe 26 mai Am luat bilete de aici http://www.eventim-yu.com/portal/rs/ ii dai meniul in engleza, iar la INFO te dirijeaza catre un site german de unde poti lua bilete cu cardul Saptamana viitoare le voi primi (sper ![]() |
Posted 16 April 2009 - 17:18

multumesc ! pt concertele lor ( unde inca mai sunt bilete) se poate cumpara si de pe site-ul oficial - www.acdc.com ; tickets , europa , alegi concertul. singurele optiuni ramase sunt belgrad, athena, lisabona si amsterdam. iar pt cei din fan club + de,viena , barcelona, dublin si glasgow .
|
Posted 07 July 2009 - 14:22

N-am reusit sa mai merg la Simply Red, am pierdut biletele la Depeche Mode, dupa cum stie toata lumea ca si-au anulat concertul
![]() ![]() Se pare ca anul asta merg in paguba...mai bine stau cuminte.. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users