![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
[FR] Sudul Frantei, loc de munca, informatii
Last Updated: Jul 26 2009 10:05, Started by
spany
, Dec 28 2008 19:56
·
0

Posted 28 December 2008 - 19:56

Sal tuturor!
Ma bate gandul sa ma stabilesc in Franta undeva in sud pe litoral am nevoie de niste info; cum ar fi; pret chirie ap 2 cam,preturi oferite la angajare pe ora/zi la negru momentan,orcum imi voi gasi rapid de munca mai ales ca voi instala la romani antene via satelit pentru programe ro,ca specializari am destule nu ma plang,mai greu e sa convingi un angajator sa puna o vorba buna ca sa lucrezi legal! Ms, de info tuturor! |
Posted 29 December 2008 - 16:28

Sal tuturor! Ma bate gandul sa ma stabilesc in Franta undeva in sud pe litoral am nevoie de niste info; cum ar fi; pret chirie ap 2 cam,preturi oferite la angajare pe ora/zi la negru momentan,orcum imi voi gasi rapid de munca mai ales ca voi instala la romani antene via satelit pentru programe ro,ca specializari am destule nu ma plang,mai greu e sa convingi un angajator sa puna o vorba buna ca sa lucrezi legal! Ms, de info tuturor! |
Posted 30 December 2008 - 13:44

Buna. Nu stiu daca in sud vei gasi clienti romani indeajuns.cel putin in orasul unde sunt nici vorba de romani.cel putin eu nu am auzit.poate prin Bordeaux sunt mai multi sau Paris,Marseille cu siguranta.Cat despre chirii e destul de scum(ca pe litoral) in jur de vreo 700-800 euro pe luna.daca posedezi o masina poate vei reusi sa iesi mai ieftin cu chria(eventul sa te cazezi in afra orasului.Sunt site-uri pe internet unde poti sa-ti depui cv. ar trebui sa incerci poate vei gasi ceva.Important e sa gasesti un angajator iar restul va veni de la sine.la negru nu stiu daca vei reusi aici mai ales in sud sunt extrem de vigilenti si se fac controale multe.iti doresc multa bafta . Multumesc anticipat! |
Posted 01 January 2009 - 22:17

Multumesc mult de info,un link catre unul ori mai multe site-uri de care spui imi poti trimite? Multumesc anticipat! |
Posted 26 July 2009 - 10:05

incearca sa intri http://www.anpe.fr/ (aici vei gasi cam toate ofertele de munca . ) nu are rost sa suni la anpe deoarece tu trebuie sa treci direct la un angajator (doar in cazul contrar daca ai carte de sejur ). Multa bafta si nu ezita daca ai ceva nelamuriri. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users