Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tatuator handpoke

Plaja de nudisti in Grecia?

Mufa microusb a telefonului mobil...

"Ciudatenii" control pasa...
 Impamantare

Apple maps pe Windows 10

Sfarsitul woke-ismului si al core...

Renovare completa + pompa de cald...
 Libre Office nu vad liniile

Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...

Mancarea e scumpa
 Parere achiziționare BMW G20

Schimbarea bateriei moderne la VA...

Rostschreck Lidl

Si noi suntem Florin Piersic? / J...
 

Hernie de disc

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
5840 replies to this topic

#2179
Laura-V

Laura-V

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 06.11.2010

 AASHO, on 29 martie 2016 - 07:37, said:



@Laura-V - pentru Constanta mi se pare foarte mare costul operatiei, avand in vedere ca in Bucuresti la un spital privat de fite e cam acelasi pret.

Pretul nu este in functie de zona, ci in functie de medici si de pregatirea acestora. Stefan Mindea a fost in Bucuresti si s-a mutat la Constanta, spitalul este nou cu toate conditiile si printre cei mai buni medici in mai multe domenii. Si daca e sa vorbim de zona, e Constanta, totusi.

Edited by Laura-V, 29 March 2016 - 10:09.


#2180
adrian_as10

adrian_as10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 06.08.2015

 eddiezack, on 09 decembrie 2010 - 13:58, said:

Am sapat mult pe net. Am 40 de ani, si o hernie de disc cervicala C5-C6. As incerca ce am gasit aici:
link prin pm
Mie-mi suna foarte plauzibil. Dincoloo de parerile medicilor specialisti, care zic ca nu se poate fara operatie. Nu de alta, oamenii au idei profunde din antichitate, insa dincolo de ele, foarte mult timp "oamenii de stiinta" si "expertii" vremilor trecute au sustinut ca nimic mai greu ca aerul nu zboara, in timp ce pasarile se rahateau pe nasul lor. Deci, as incerca.
Dincolo de asta, bunica stia un remediu f f bun pentru rani si infectii: petale de crin, macerate in spirt medicinal, se bandajeaza pe rana. Si era o femeie la noi in bloc cu o infectie la mana de toata frumusetea, careia medicul ia spus: "urgent operatie!". a incercat leacul bunicii, si nu s-a mai operat. Asa ca daca cineva are informatii despre nenea de pe site-ul asta, " Filip Georgel ", (in afara de marturiile de pe site), astept ceva raspunsuri.
Stiu k e cam tarziu dupa 5 ani, dar poate ajuta pe cineva ,,In toamna lui 2007 am fost diagnosticat cu hernie de disc.Am gasit pe net ca domnul Filip Georgel i-a scapat pe multi (conform marturiilor de pe site-ul dansului) de operatie si dureri. La inceputul anului 2008 am luat legatura cu dansul si dupa 10 sedinte situatia mea nu s-a imbunatatit deloc.Am platit 2.000.000/sedinta. Cheltuind 20.000.000 fara sa simt vreo ameliorare, am renuntat.Poate la unii au avut efect sedintele facute de domnul Filip Georgel, la mine nu. Aproape de minutul 25 al interviului,  spune ca daca dupa 3-4 sedinte nu vede rezultate pozitive nu mai continua dansul.La mine de ce s-a ajuns la 10 sedinte fara rezultate pozitive?”  [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JqL_r5jRpm4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2181
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,741
  • Înscris: 06.10.2012
Adrian,

tu ai fost la chiropractician, ca si mine.

Eu, dupa mers la un sarlatan de acest fel, in luna iulie anul trecut, am ajuns ca la sfarsitul lui septembrie sa am dureri cumplite, nefunctionarea unui membru, ca mai apoi sa ajung la microdiscectomie.
Sunt absolut convinsa ca starea mea a avut mare legatura cu tehnica lui care de la inceput mi s-a parut improprie, am si povestit aici despre experienta cu Alexandru Pautov.
100 lei sedinta de 10-15 min, ca si pret material.
Daca ai rabdare sa citesti postarile mele incepand de aici http://forum.softped...0#entry17548687, vei vedea ce am scris despre el.

EU NU RECOMAND nimanui sa mearga la Pautov. Poate pe unii i-a facut bine sau s-au facut singuri, insa eu am avut o experienta nefasta cu el.

In alta ordine de idei, ieri a fost a 3-a sedinta de fizio.
Nu stiu ce face Mihai, insa face minuni cu spinarea mea. Deja mi-au disparut durerile din fesa stanga, ieri (sa nu ma bateti! Posted Image) am fost in parc si m-am dat cu trotineta. Nu mai aveam nicio durere, nicio cocoseala, nici pe naiba.
Mihai, este genul de om ultra-hiper-dedicat, am impresia ca pacientii il divinizeaza, eu am o opinie mai mult decat pozitiva legat de el, asa ca daca vreodata cautati un fiziokinetoterapeut bun, mergeti la el.

2 vesti bune am obtinut ieri:

1. peste 2 luni o sa am voie sa port tocuri (acum imi pare rau ca anul trecut am lasat la tomberoane TOATE incaltarile mele cu toc, crezand ca nu voi mai folosi decat adidasi si tenesi toata viata Posted Image ), deja visez toata naptea numai pantofi si sandale cu toc Posted Image)

2. m-am imprietenit (nici nu se putea altfel, eu ma imprietenesc cu toata lumea Posted Image ) cu un domn care este pacient in aceeasi sala de fizio, mi-a povestit despre complexul Doina din Neptun, complex la care merge de mai multi ani si unde face balneo-fizio. Preturile sunt mai mult decat rezonabile,  sunt incluse proceduri, tot personalul este supercalificat si am obtinut un feedback excelent despre acel loc.
Asa ca am in plan o deplasare la Doina, undeva vara asta, sa vad cum ma strecor printre alte chestii pe care le am in plan.
Insa, v-am spus si voua despre complex, poate cineva va dori sa mearga si acolo.

Edited by -Diana-, 31 March 2016 - 08:13.


#2182
wolfydRg

wolfydRg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,038
  • Înscris: 20.06.2005
+1

singurele chestie care va poate scoate din belea sunt :

-gimanstica, miscarea
-fizioterapia
-antiinflamatoriile
-slabitul
-timpul ( rapid nu se poate )
-repaos de la efort nerecomandat

Daca toate de mai sus nu merg atunci cutitul ramane solutia.

Lasati vracii si magii , vand iluzii. Daca vreunul dintre astia a rezolvat pe cineva inseamna ca unul dintre factorii de mai sus a contribuit la rezolvare, este o iluzie ca vracul a facut ceva in acest sens.

#2183
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,741
  • Înscris: 06.10.2012
Daaaa, vracii astia sunt niste impostori. Se poate pune semnul egal intre ei si aia infractorii care se ocupa cu inselaciunea.
Pacientul care are dureri insuprtabile, vrea sa faca pe dracu-n 4 ca sa scape, asa cum am facut si eu, cum a facut si colegul adrian_as10 si cum or fi facut si altii.
Si in afara de gaura-n portofel, ne-am mai ales cu o gaura in plus in coloana.
Unii, cei care au scapat, or fi fost in periada de acalmie, sau poate nu au realizat ce li se intampla sau nu au diseminat mai departe experienta, asa cum facem noi aici.

Insa atata timp cat chiropracticienii se apuca de sucit gat si oase si nici macar nu iti cer un RMN recent si nici nu iti fac o anamneza corecta, e cert ca doar propriul buzunar ii intereseaza.

Edited by -Diana-, 31 March 2016 - 08:42.


#2184
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,741
  • Înscris: 06.10.2012
Neatza!
Cum mai sunteti?

Eu: 5 luni si 5 zile de la operatie.
Sunt in a 2-a saptamana de fizio, tura 2. Dupa cum stiti, tura din Februarie nu a avut niciun efect.
De ieri am inceput si kineto, tot cu Mihai Butaru.
El se ocupa de mine, atat fizio, cat si kineto. Petrec cam 3-4 ore pe zi in clinica, insa efectele fizioterapiei sunt vizibile inca din primele zile. La a 3-a sedinta, nu mai aveam durerile in fesa.

Aseara de ex, am facut 3 ture de Parcul Carol, posibil 2-3 km de mers pe jos, fara nicio durere. Nici cea mai mica.
De cateva zile a inceput sa ma deranjeze suportul lombar pe care il am pe scaunul masinii, nu stiu de ce.
Pe langa scaun, am constatat ca statul in scaunul masinii in trafic, nu imi face bine.
Mai sunt zile cand ma duc singura la clinica, in functie de turele lui Ciubi, eh, atunci e cam aiurea, ma dau jos usor stramba.

Am marele record de a nu mai inghiti pastile. Cred ca sunt 3 saptamani de cand nu mai iau nicio pastila, de niciun fel. Nu mi s-a mai intamplat asta de multa vreme. Dupa cum stiti, din 2014 aprilie, pana acum 3 saptamani, am ingurgitat vreo 100 de cutii de Doreta, nu stiu cate Lyrica, Gabaran, Mydocalm etc.
E prima perioada in 2 ani, cand trece atata timp fara sa iau nimic.

E drept ca ma ajuta Ciubi fff mult, nu mai ridic nimic, nu mai bag nici o oala in frigider sau o tava in cuptor, el se ocupa de tot, de intins rufe, de carat chestii.
Am renuntat la geanta (stiti si voi cate cara o femeie in geanta), cand merg cu el, imi ia obiectele mele in geanta lui, cand merg singura, imi iau dar portofelul si telefonul in mana, asa ca daca vedeti vreuna cu un portofel si un telefon in mana pe strada, fara nimic, sigur sunt eu. Posted Image

Cam atat. In rest, ma bucur de primavara, de soare, de viata mea asta de acum.
Imi lipseste biroul, imi lipsesc uneori colegii, insa ma bucur ca nu sunt nevoita sa ma duc la job fix si ma ocup doar de mine si de noi.

Ah, si mi-am luat pantofi cu toc. Rosii. Ii visasem cateva nopti, doar. Posted Image

Sanatate multa si sper ca vom auzi vesti bune despre toata lumea!

Edited by -Diana-, 07 April 2016 - 08:12.


#2185
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 03.04.2013

 -Diana-, on 07 aprilie 2016 - 08:12, said:

Imi lipseste biroul, imi lipsesc uneori colegii, insa ma bucur ca nu sunt nevoita sa ma duc la job fix si ma ocup doar de mine si de noi.
Ai renuntat la job?

 -Diana-, on 07 aprilie 2016 - 08:12, said:

Am marele record de a nu mai inghiti pastile. Cred ca sunt 3 saptamani de cand nu mai iau nicio pastila, de niciun fel.
Asta da veste buna!

 -Diana-, on 07 aprilie 2016 - 08:12, said:

Ah, si mi-am luat pantofi cu toc. Rosii. Ii visasem cateva nopti, doar. Posted Image
Vrajeala...photo, altfel nu credem!

Edited by viotl, 07 April 2016 - 08:42.


#2186
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,741
  • Înscris: 06.10.2012
Am renuntat, oarecum.
Am un CIM functional, insa nu ma duc nicaieri. Ce fac, trimit pe e-mail sau nu fac deloc, daca nu am chef.
Oricum, POSDRU e mort, pana in toamna nu misca nimic pe noul POCU. (noul program operational)

Poza cu pantofii sau cu mine?

#2187
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 03.04.2013

 -Diana-, on 07 aprilie 2016 - 08:12, said:

Neatza!
Cum mai sunteti?
Nerăbdător...astept cu jind ziua cind voi putea sa fac si eu asa...
https://m.youtube.co...h?v=OYnSnRC7VXY

#2188
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,741
  • Înscris: 06.10.2012
O sa faci si tu, cu rabdare.

Rabdarea se invata. :)

Si vezi ca nenea ala e mai tinerel, se recupereaza mai usor, nu te mai uita si tu la toate SF-urile. :)

#2189
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 03.04.2013

 -Diana-, on 07 aprilie 2016 - 08:32, said:

Poza cu pantofii sau cu mine?
Posted Image
Cu pantofii, normal!
Dar nu ne supărăm si cu tine, sa vedem un om pe cale sa redevină fericit.

****************
Da, e tinerel.... sper totusi sa se fi facut bine la mine....sau sa nu fi facut eu vreun pas gresit... uf.
Vorba ta, cînd vad vremea asta frumoasa mi se urca la creier ca nu pot face nimic, doar sa merg...

Edited by viotl, 07 April 2016 - 08:41.


#2190
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 03.04.2013
Frumosi!
Sa-i porti.... sănătoasă...

Poate nu e rau sa mai vorbim si de pantofi. Poate fi bine pentru suflet. Unii care încă suferă se vor gîndi si ei la ziua cind vor putea vorbi si ei despre altceva decit sanatate.

#2191
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,741
  • Înscris: 06.10.2012
I-am sters, sa nu se supere mozii sau colegii ca ii spamam cu asa ceva.

Multam!

#2192
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,552
  • Înscris: 03.04.2013
Da, poate e mai bine.

Sanatate multa, tuturor, baftă sa nimeriti unde trebuie si sa va faceti bine!

#2193
claudia313

claudia313

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 28.09.2012
@Diana, ma bucur ca iesi la liman, ca te simti mai bine, stiu exact in ce prapastie te scufunzi zi de zi cand traiesti cu durere si incapacitate fizica...

 -Diana-, on 31 martie 2016 - 08:42, said:

Insa atata timp cat chiropracticienii se apuca de sucit gat si oase si nici macar nu iti cer un RMN recent si nici nu iti fac o anamneza corecta,

Mai sunt si unii care stiu ce fac, eu la un moment dat aveam niste dureri urate in soldul stang, devenise imposibil sa fac o genuflexiune si ma durea si la mers, nu stiam daca o fi sau nu de la spate durerea aia nasoala. Am aflat de un medic osteopat de care toata lumea avea numai vorbe de lauda. Cumva neincrezatoare mi-am facut o programare, am dus si RMN-ul cu mine. Doctorul m-a intrebat ce si cum, istoric, si a inceput sa ma consulte. Practic a inceput sa coboare cu degetele pe langa coloana vertebrala si, pe masura ce ajungea intr-un punct, unde sesiza el ceva in neregula, apasa si spunea "va doare aici" si "aici" si "aici". Eu am ramas socata, eram destul de sceptica avand in vedere ca la RMN nu se uitase...ei bine, atunci am prins un pic de incredere si mi-am zis ca probabil stie ce face!
A spus ca durerea din sold e de la o subluxatie sacro-iliaca, m-a asezat intr-o anumita pozitie pe patul de consultatie si zdrang, mi-a impins osul la loc! Cand m-am ridicat, durerea disparuse. M-a trimis acasa cu indicatia de repaus fortat la pat 24 din 24, timp de 7 zile, in pozitie doar pe laterale, sub nici o forma pe spate sau pe burta. A fost un cosmar saptamana aia, dupa 2 zile imi ardeau soldurile de ma lua dracu', dar n-am mai avut probleme. A fost singura sedinta, am platit cu totul 150 ron, consultatie plus manipularea respectiva.
Asa ca am prins curaj si dupa cateva luni m-am programat sa-mi puna la loc vertebrele cervicale. Executat si aia!
Asa ca nu sunt toti sarlatani :)

Avand in vedere starea mea actuala, care este foarte proasta, ma batea gandul sa-mi fac o programare la el dar parca totusi imi e frica daca se apuca sa-mi manevreze zona lombara, deja imi imaginez aschii de disc sarind in toate directiile :( Asa ca am fost la neurolog care m-a programat pe saptamana viitoare la o electro-mielograma, ca sa vada starea nervilor pentru ca am slabiciune musculara pe piciorul stang mai ales, uneori daca fac o genuflexiune nu ma mai pot ridica fara sprijin. Asta pe langa durere, amorteala exteriorului labei piciorului si alte distractii de genul asta. Si in functie de care va fi rezultatul e posibil sa-mi faca recomandare de o noua operatie. Ma impusc!!! Posted Image

#2194
Roxy_Elena

Roxy_Elena

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 10.04.2016
Buna,

Impartasesc si eu acceasi "durere" ca si voi, o hernie de disc L5-S1 care urmeaza sa fie operata saptamana aceasta, mai exact maine voi merge la Elias, la dr. Cristescu.

Povestea mea incepe in luna august 2015 cand am primit un voucher la masaj de la prietenul meu. Incantata am mers la locul cu pricina si normal ca sa profit de beneficiile masajului, dupa 9 ore de stat la birou, trecand zile fara sa ma ridic cate 3 4 ore de pe scaun, am rugat-o pe cea care urma sa ma maseze sa insiste foarte mult in zona umerilor si lombar. Toate bune si frumoase, dupa 3 sedinte ma simteam ca noua, plecam de fiecare data zburdand de acolo pentru ca ma simteam mult mai bine.
La cateva saptamani zona lombara mi-a ramas intepenita, am stat 3 zile acasa, cu punga cu pastile, analgezice, miorelaxante si creme de tot felul, reusind sa ma pun pe picioare. La o vizita la medicul de familie mi-a recomandat sa merg la urgente daca durerea mai persista dupa ce stau cateva zile in pat. Insa pastilele au facut minuni si dupa 3 zile m-am intors la job.

In ianuarie 2016 au inceput dureri lombare, pe fesa pana la genunchi, pe partea dreapta. Initial dureri suportabile, nu ca atunci cand am ramas intepenita. La mijlocul lunii februarie am zis totusi  sa merg la un control la un ortoped la Regina Maria, tinand cont ca durerea se lasa pe picior pana la genunchi si mi se parea cam dubios. Am mers la doctorul Ciuvica care mi-a zis ca sunt suspecta de hernie, mi-a recomandat sa fac un RMN si 10 zile sa iau Arcoxia, Mydocalm si sa ma dau cu Syndolor. M-am programat in acceasi saptamana la RMN, l-am facut si m-am intors la el cu rezultatele.
  • Concluzille RMN-ului :HDL5 dr, voluminoasa cu compresia pe radacina S1 dr, discopatia vertebrala lombara L4, modificare de statica vertebrala.
  • Concluzille ortopedului: operatie pentru ca hernia este foarte voluminoasa, insa recomandarea lui a fost sa consult si un neurochirurg pentru ca este mai in masura sa-mi confirme necesitatea operatiei.
M-am programat pe 21 martie la dr.Cristescu la Regina Maria(am mai continuat inca 6 zile cu pastile), si dupa consult mi-a confirmat spusele ortopedului. Mi-a spus ca el nu este adeptul operatiei de hernie atunci cand nu este cazul, dar in cazul meu nici fizioterapia, nici pastilele nu isi vor face efectul.
Cand am mers la dr. Cristescu, durerea mea deja era pana in calcai, aveam momente cand resimteam la nivelul fesei intepaturi groaznice si imi amortea piciorul integral. In saptamana urmatoare l-am sunat pe domnul doctor sa-i spun ca vreau sa ma operez la spitalul Elias si m-a pus in legatura cu asistenta sefa de la sectia de neurochirurgie. Maine voi fii internata si sper sa scap cat mai repede de durerile acestea.

De saptamana trecuta stau la pat, ma tratez cu ketonal ca sa pot sta pe spate si sa nu ma doara. Pulseele la nivelul fesei continua, mai ales cand merg la dus sau ma ridic din pat. Prefer sa mananc in picioare pentru ca nu mai pot sta pe scaun. Nici mersul nu imi mai face bine, zilele trecuta am iesit la o scurta plimbare prin parc si am ajuns acasa aproape lesinata de durere.

Nu imi mai este frica de operatie, pentru ca vreau sa scap de dureri, sa pot sa dorm linistita noaptea. Imi este putin teama de perioada de dupa, pentru ca jobul meu implica statul pe scaun, ce recomandari aveti in ceea ce priveste recuperarea, cat timp ar trebui sa stau in concediu medical dupa? Dr Cristescu mi-a spus ca dupa 3 saptamani pot sa ma intorc la munca insa mi se pare destul de repede, imi este foarte teama de recidiva. Voi ce parere aveti?

O seara frumoasa!

#2195
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007
Voi chiar nu vreti sa pricepeti ca doar 10 % din Herniile de disc trebuiesc operate (si alea sunt doar cazurile grave cand exista riscul de sectionare al nervului sciatic).....restul se trateaza medicamentos? Ca voi bagati intruna in voi Arcoxia , Ketonal , ca va dati cu tot felul de crème minune....si alte prostii e problema voastra...nu numai ca va distrugeti organismul dar mai ajungeti si la operatie......
Voi una- doua va duceti la chirurgie...nu ati aflat ca exista si recuperare medicala sau balneara...sau cum s-a mai numi.....
Gata nu mai zic nimic ca iar imi sariti in cap.....

V-am spus mai devreme cum m-am vindecat (adica tratamentul facut e aici pe forum cateva pagini mai in urma).....aveam dureri de m-am culcat pe jos in parcarea auto ca sa scap de ele.....ma duceam in genunchi la WC.....

Edited by Clovis, 10 April 2016 - 20:27.


#2196
claudia313

claudia313

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 28.09.2012
@clovis, neo-endusix-ul ala are niste atentionari de te doare mintea, poate n-o fi dracul asa negru da' cand citesti prospectul zici ca scapi de dracu' si poate dai de tac'su  :(

Eu chiar sunt curioasa ce rezultat voi avea la electro-mielo aia, pentru ca neurologul spunea ca daca traba nu e nasoala tare se poate incerca un tratament medicamentos si nu antiinflamatorii, ca alea sunt doar pe moment...vreau sa vad el ce tratament propune

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate