Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ma dispera Lightroom

Salariu prea mare - ordin de mini...

Servodirectie Massey Ferguson 35x...
 Izolare pod casa

Masina buget 5000 euro

Reparare lustra led

Essilor vs. Hoya
 Acces blocat / Website T5

Medieval (2022)

Secolul XXI suna (1964)

Software pentru calculat suprafet...
 Program copiere date Samsung J5 l...

Contestatie amenda anulata in ins...

Folosire filezilla

Alegere panouri fotovoltaice
 

Intrebari/nelamuriri asamblare/inlocuire componente

- - - - -
  • Please log in to reply
652 replies to this topic

#19
magnificentboys

magnificentboys

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 33
  • Înscris: 16.03.2009
Buna..Am nevoie de ajutoru vostru...vreau sa-mi iau o placa de baza Gigabyte 73PVM-S2H, socket 775 Si vreau sa stiu daca trebuie sa cumpar alt Hardisk..Eu am unul pe "ATA100 WESTERN DIGITAL 250GB" si nusitu daca merge pe placa asta..ca nu-mi permit sa mai cumpar alt Hardisk.. mai ales ca am multe fisiere pe ele...Ast Raspuns Va multumesc Anticipat

#20
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,319
  • Înscris: 11.11.2005
Iti merge. Dar daca ai 2 dvd-rw vei folosi doar 1.

#21
magnificentboys

magnificentboys

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 33
  • Înscris: 16.03.2009

View Postxxvirusxx, on 17th June 2009, 13:30, said:

Iti merge. Dar daca ai 2 dvd-rw vei folosi doar 1.

Da Am 2 Unitati optice oricum foloseam numai unu..mersi mult ..mi-ai fost de mare ajutor.. ( RESPECT )

#22
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007

View Postshadowolf, on 28th May 2009, 19:01, said:

IN primul rand, cand vreti sa achizitionati placi video puternice, verificati ce surse aveti. In 1/2 din pozele alea am vazut numai pocnitori de surse de alimentare. Si ca idee, o placa de baza de 150 de ron, cu video pe ea, nu a fost construita sa "tina" o placa video de 400-500 ron. Sau mai mult. Da, va merge , dar in functie de cat de norocosi sunteti va tine de la o sapt la mai mult.
Te refereai la mine? Mie nu mi se pare rasurbo pocnitoare :D.

#23
umbbra

umbbra

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 28.01.2007
Am si eu o intrebare: merge o memorie ram ddr3 1600MHz (corsair) pe o placa de baza gigabyte GA-EX58-UD5 ? (la care frecventa memorie e 2100 / 1333 / 1066 / 800 mhz). Nu prea le am :)
Si banuiesc ca procesoru nu prea are treaba , pt ca e un i7.
Ms

#24
crissvalicos

crissvalicos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 14.07.2009

View Postumbbra, on 17th July 2009, 21:15, said:

Am si eu o intrebare: merge o memorie ram ddr3 1600MHz (corsair) pe o placa de baza gigabyte GA-EX58-UD5 ? (la care frecventa memorie e 2100 / 1333 / 1066 / 800 mhz). Nu prea le am :)
Si banuiesc ca procesoru nu prea are treaba , pt ca e un i7.
Ms
In principiu merge, dar este pacat doar o placa de memorie cand ai 6(sase) sloturi de memorie dualchannel...
Uita-te aici si te lamuresti http://www.gigabyte....ame=GA-EX58-UD5

#25
icamaster

icamaster

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,152
  • Înscris: 13.02.2008
Imi va merge o placa video ATI HD4650 sau 4670 pe o placa de baza ASUS P5LD2-X/1333 si sursa no-name de 450W (oricum nu sunt adevarati Watti).

#26
icamaster

icamaster

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,152
  • Înscris: 13.02.2008
Si mai am o intrebare. Am vazut ca aproape toate placile mai noi au un connector mai sus (am incercuit cu rosu). Pentru ce este?

Attached Files


Edited by icamaster, 23 July 2009 - 23:07.


#27
crissvalicos

crissvalicos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 14.07.2009

View Posticamaster, on 24th July 2009, 00:06, said:

Si mai am o intrebare. Am vazut ca aproape toate placile mai noi au un connector mai sus (am incercuit cu rosu). Pentru ce este?
In primul rand: placile video dorite de tine sunt pe PCI Express x16 2.0(corect v2.0) pe cand placa de baza are PCI Express x16 (corect v1.0). Diferenta consta in viteza de transfer a datelor intre Mainboard si Grafic Adapter (dubla la varianta PCI Express x16 2.0). acest lucru poate duce la folosirea placii video, de catre mainboard, la o capacitate mai mica decat poate duce placa video, sau chiar la fault de comunicare datorita vitezelor diferite de transfer.
In al doile rand: functie de ce mai ai in sistem (nr. HDD-uri, CD/DVD-uri) sursa poate sau nu poate sustine o astfel de placa video.
In al treilea rand: conectorul de sus de pe placile video este pentru cuplarea a doua placi video in mod SLI (vezi Wiki) pe placile de baza care au doua sloturi PCI Express x16
Concluzia: daca pastrezi placa de baza, uita-te dupa placi video cu PCI Express x16 si nu PCI Express x16 2.0

Edited by crissvalicos, 27 July 2009 - 18:35.


#28
SpeedDemon

SpeedDemon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 18.05.2009
Is incepstor in ale asamblari si va intreb ventilatorul asta sufla aer afara sau trage inauntru?

#29
crissvalicos

crissvalicos

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 14.07.2009
Sufla afara din carcasa (cum este montat in foto)

#30
m3th0dman

m3th0dman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,265
  • Înscris: 03.01.2007

View Posticamaster, on 24th July 2009, 00:06, said:

Si mai am o intrebare. Am vazut ca aproape toate placile mai noi au un connector mai sus (am incercuit cu rosu). Pentru ce este?
CrossFire. SLI îi la plăcile NVidia.

#31
andreigherghe

andreigherghe

    Think different

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,034
  • Înscris: 27.12.2007
Salut! Am un port AGP8X, si m-am gandit sa-mi i-au o placa video mai buna. Am comandat aceasta placa de pe Emag (Maine ajunge) .
Placa video curenta este nvidia GeForce 4 MX 440 with agp8x, si arata asa . Se potriveste la fix.
Intrebarea este:
Va merge placa comandata, sau am dat 250 de ron degeaba?

#32
Valerys

Valerys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,180
  • Înscris: 12.06.2007

View Postandreigherghe, on 1st September 2009, 15:06, said:

Salut! Am un port AGP8X, si m-am gandit sa-mi i-au o placa video mai buna. Am comandat aceasta placa de pe Emag (Maine ajunge) .
Placa video curenta este nvidia GeForce 4 MX 440 with agp8x, si arata asa . Se potriveste la fix.
Intrebarea este:
Va merge placa comandata, sau am dat 250 de ron degeaba?
Va merge, cat timp te tine si sursa (placa video comandata are nevoie si de alimentare suplimentara).

#33
Flawless69

Flawless69

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 236
  • Înscris: 12.06.2009
Stie cineva un site unde pot afla totul despre cum se fac configuratiile, cine cu cine merge si toate detaliile ?
Multumesc!

#34
andy_latino_boy

andy_latino_boy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 18.03.2009
Buna : Am si eu o nelamurire ;;)  nu mai e mult si vreau sa-mi cumpar un calculator pe componente...... ( fara Hardisk ,si DVD-RW )  ca vreau sa mai reduc din pret :D  si vreau sa stiu..daca este compatibil.. Hardiskul si DVD-RW-ul  pe o placa de baza : GIGABYTE GA-EG41MF-US2H, IntelG41, Sk775, 4xDual channel DDR2 800, 1xPCIEXP16x, 1xPCIEXP1x, VGA Intel GMA X4500  tin sa spun..ca hardiskul e model WD ATA100 - 260 GB.. si DVD-RW -ASUS..

VA MULTUMESC..Astept raspuns

#35
vsexox

vsexox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 213
  • Înscris: 09.11.2007
Placa de baza ECS P4M800PRO-M V1.0A , INTEL CELERON 331 SL98V 2.66GHZ , Ati Radeon 9600 256M AGP , Win XP SP3 .
Am schimbat ramii : De la 512M DDR 400 la 1G DDR2 533 . Nu dau erori , merge perfect dar daca intru in jocuri se blocheaza complet dupa cateva zeci de secunde . Am setat din BIOS memeria DDR2 de la 533 la 400 ... jocurile merg perfect . Aveti vreo idee care ar putea fi problema ? Sa incerc si un reinstall de Windows ?

Edited by vsexox, 27 September 2009 - 06:23.


#36
andrey48x

andrey48x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 19.03.2009
Salut,
As vrea si eu un pic de ajutor, poate ceva sfaturi :)
Am asa ceva :
Sistemul de Operare Microsoft Windows Vista Home Edition
Placa de baza : Asus P5G-MX
Procesor : Intel Pentium Dual CPU E2160 @1.80 GHz
RAM 2GB
Placa video : ATI Radeon X1050
As dori sa inlocuiesc placa video existenta, cu ceva mai bun.
Mi-au fost recomandate (de niste prieteni) http://www.cel.ro/pl...-256bit-pcie-l/
si http://www.price.ro/...tdd)_197827.htm
Acum as dori sa stiu daca voi aveti alte idei/recomandari ... mersi

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate